Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Demek ki şeker sorunun yokmuş daha güzel ya
Şükür valla Allah dağına göre kar mı veriyor ne ben bi garibim her olumsuzluk beni fazla yıkıyor fazla stresli bi insanım dr beklerken bile tüm hamişler sakin sakin oturur ben koridorda hızlı hızlı volta durunca düşününce strese gömülüyorum

Babasının burnundan dolayı travma kalmış kanka ay şaka yapıyorum aşkımm sağlıkla gelsinde burnunu öperim onun
Aşko bunlara takılmayacağız artık benim oğlumda su an aynı babası ama benzesin yani sıkıntı yokk. Ya anası ya babasına benzesin zaten. Benden de bişeyler alır inşallah tipinden

Prof var alanı perinatoloji 19mayıs üniversitesinde ama adama asla randevu bulamıyorum bi bulsam bir de ona görünmek istiyorum aslında.
Bu doktoru seçerken çok araştırmıştım hem nette hem çevremde yorumlar çok olumluydu. Belki ben açıkça ifade edemedim kendimi doktora bakalım önce kontrolde açıkça konuşayım.

Bende öyleyim. En ufak şey kafamda dağ oluyor. Bebeklerimiz sağlıklı olsunda o kadar olur yaa.
Ben aksine çok sakin hamişleri garipsiyorum normali benmişim gibi

Aynen canım bencede sen daha açık konuş. Stresinden bahset endişelerinden bahset. Daha farklı ilgilenecektir. Kendi yaşadığın şeyleri sen biliyorsun onları sen biraz daha net anlat.

Kanka erkolar bence benzesin babaya sıkıntı yok
İnsan doğurdugu az da kendine benzesin istiyor dabiiii
Şaka bir yana hep diyordum zaten kocamla bana benzesin diye. Ne benim tarafıma ne eşim tarafına benzemesin. Annişine babişine benzesin oğluçum

Kendi doktorum da sormadan söylemiyo ki en son 3cm ölçmüş. Yok hiç riske atamam valla dinlenicem bundan sonra
Canım bu serviks uzunluğu değişkenlik gösteriyor baya ben ilk detaylı ultrason yaptırdığımda 28mm ölçüldü doktorum bizim için yeterli bir sıkıntı yok dedi 1 ay sonra başka bir doktora detaylı muayene oldum o da 32mm olarak ölçtü. Oldukça ağır kaldırmamaya kendini fazla yormamaya dikkat et 29 mm kötü bir uzunluk değil artış gösterebilir yani

Sağol canım ekstra dikkat edicem bundan sonra. Yakın zamanda detaylı da yapıldı serviks uzunluğu da suyum da normaldi

Sağol canım ekstra dikkat edicem bundan sonra. Yakın zamanda detaylı da yapıldı serviks uzunluğu da suyum da normaldi
Yani yaşadığın kanama ve ağrı bunlardan kaynaklı değildir o zaman diye düşünüyorum ben çok bilgim yok ama belki kılcal bi kanama falan olmuştur sen yine de dikkat et çok kendine dinlenmeyi ihmal etme canım inşallah düzelecektir

Ay bu neyyy dişimi sıkıyorum artık doğunca içinde bir fotosunu bekleriz kanka
Açtığında bizede at
Yaa doğunca atarm da ihtiyacı olan baksın çok beğendim. Hele şu lora şapkasına bakın
Kuzum kılcal damar kanaması gibi değil akışkan yapışkan. Chatgpt nişan gelmesi diyor tıkaçtan parçalar gelebilir demişti doktorum da

Eklentiler

• IMG_8269.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…