- 10 Şubat 2024
- 1.106
- 1.539
- 53
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.741
Sağol canımCanım geçmiş olsunönemli olanı sağlıklarının iyi olması , bende doktorun dediği gibi biliyorum ikizlerde tekil gebelikteki gibi kilo alımı beklenmiyor,
İnşallah doğduktan sonra hızlıca kilo alıp toparlayacaktır
Yazıldı mı bilmiyorum aşko şimdi gördüm ama bir astım hastası olarak kesinlikle bunu öneriyorum içerisinden çocuk için de başlık çıkıyor be ağızlık olmadan da kullanabiliyorsunuz bebeğe. Ben aşırı memnunum. hb den almıştm sanırımDökülmeden geldimi kanka? Birde nebulizatör alacakmısın şimdi alacaksan hangi marka
Aynen kankaAy inşallah aşkom, bu genleri anca biz kurtarırız kurtarsak
Valla canım biraz araştırdım da normal aslında kiloları o yüzden rahatladım biraz. Benim yapabileceğim bir şey var mı diye sordum doktor da yok dedi zaten ama biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım. Artık şeker de ölçme dedi. Dikkat et bu şekilde, fazla kaçamak yapmak diye de ekledi. Bir de haftaya tetanoz 2.doz ol dedi ve influenza aşısı da önerdi. Gebelikte grip daha ağır atlatılıyormuş ama sanki biraz sağlık bakanlığı önerin dedi diye önerdi. Olmazsan da dışarıda maske tak dedi mutlakaCanım haberler kötü degil ki niye sıktın canını.
Bebisler iyiymism kilo konusunu dert etme bence sonucta gelişimleri güzelse hersey yolunda demektir.
Ikiz bebisler zaten biraz daha kilo olarak eksik olur diye bilinen birsey bu açığı doğunca kapatirsiniz merak etme sen.
Şeker icinde güzel birseyler duymus olmana sevindim
36 haftayi da gecersiniz merak etme
Canım markası Viva Check benim kullandığım seker ölçüm cihazının.Tamam canım hadi inşallah çok güzel çıkar
Benim kızçem de kocama benziyoAynen kankabirazcik kendi genlerimizi devreye sokmamiz gerekiyor
Ama inanır mısın ilk cocugu doguran bütün arkadaşlarımın hepsi son 2 senedir hep KOCALARINI DOĞURDU
Çok büyük ihtimalle geçmiş olur canım 1kiloyu. Kızım biraz daha çıtı pıtı olacak demek ki benimben de bugün 27+0 dayım15 inde randevum var benimki de 1 kiloyu geçmiş olur herhalde o zamana kadar. tek bebiş ne de olsa o kadar da olsun. gayet normal bence de kiloları, sağlıkları yerinde olsun da, farklılıklar illa ki olacaktır aralarında
İnşallah canımCanımm haberler gayet güzelmaşallah sağlıkla büyüyorlar hep birlikte aralıkta doğuracağız inşallah
Canım bak hamilelik günlüğü altta yaziyor ya senin haftanda 960 gr yaziyor. En basit ordan yola çık kilosu gayet güzel. Aksine erkek bebisler az hızlı kilo aliyor. Bence kızın gayet normal. Bide benim gözlemlediğim kadarıyla ikizlerden biri her zman azcikta olsa digerinden iri oluyoer stres yapmaValla canım biraz araştırdım da normal aslında kiloları o yüzden rahatladım biraz. Benim yapabileceğim bir şey var mı diye sordum doktor da yok dedi zaten ama biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım. Artık şeker de ölçme dedi. Dikkat et bu şekilde, fazla kaçamak yapmak diye de ekledi. Bir de haftaya tetanoz 2.doz ol dedi ve influenza aşısı da önerdi. Gebelikte grip daha ağır atlatılıyormuş ama sanki biraz sağlık bakanlığı önerin dedi diye önerdi. Olmazsan da dışarıda maske tak dedi mutlaka
Valla canım ben de araştırdım da aslında bence de gayet iyi. Rabbim sağlıcakla kuçagına aldırsın cnm bence gayet iyi de kızının kilosu Eylül ayı grubunda tekil doğum yapan biri 1.500 kg doğum yapmış sağlıklı bir şekilde iyi düşünelim hep iyi şeyler olsun
Yiaa seveyim onu beeen. Kızlar hepimiz kocalarimiza aşığız burdan bu çıkıyorBenim kızçem de kocama benziyo
Kanka ben bu ara hormonlardan mıdır nedir herkese gıcık gıcık bakıyorumYiaa seveyim onu beeen. Kızlar hepimiz kocalarimiza aşığız burdan bu çıkıyor
Birbirini seven çiftlerin çocukları çok güzel,tatlı olur derler.
Hamileyken kime en çok bakarsan bebisler ona benzermis.
Eşine aşık aşkla bakanların bebisleri de babalarina benziyor demek ki
Bebisim bu normalKanka ben bu ara hormonlardan mıdır nedir herkese gıcık gıcık bakıyorum
Ya valla aynen bende olamıyorum maalesef bu özellik cocuğada geçiyorBende öyleyim. En ufak şey kafamda dağ oluyor. Bebeklerimiz sağlıklı olsunda o kadar olur yaa.
Ben aksine çok sakin hamişleri garipsiyorumnormali benmişim gibi
herkes ayağını denk alsınBebisim bu normalben evimdeki muhabbet kusuma bole gıcık kapıyorum bu ara
Dün aksam eşime az bulaştım bugunde anneme bulaştım. Herkes gözüme diken oluyor
kuzu bence de doktor güzel şeyler söylemiş çok şükür bebişler de iyiler maaşallahValla canım biraz araştırdım da normal aslında kiloları o yüzden rahatladım biraz. Benim yapabileceğim bir şey var mı diye sordum doktor da yok dedi zaten ama biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım. Artık şeker de ölçme dedi. Dikkat et bu şekilde, fazla kaçamak yapmak diye de ekledi. Bir de haftaya tetanoz 2.doz ol dedi ve influenza aşısı da önerdi. Gebelikte grip daha ağır atlatılıyormuş ama sanki biraz sağlık bakanlığı önerin dedi diye önerdi. Olmazsan da dışarıda maske tak dedi mutlaka
Off bu ara çok varmış aşkım çok geçmiş olsunkuzu bence de doktor güzel şeyler söylemiş çok şükür bebişler de iyiler maaşallahŞekerinin iyi olmasına da çok sevindim. Ben de haftasonu grip oldum ve o kadar ağır geçiyor kii o yüzden dikkatli olun, aşıyı bilmiyorm ama maske takın ya da kalabalığa girmeyin hiç çekilmiyor hamileyken
Bence de canım ya bebeklerim gayet iyi. Zaten çok da hareketlilerCanım bak hamilelik günlüğü altta yaziyor ya senin haftanda 960 gr yaziyor. En basit ordan yola çık kilosu gayet güzel. Aksine erkek bebisler az hızlı kilo aliyor. Bence kızın gayet normal. Bide benim gözlemlediğim kadarıyla ikizlerden biri her zman azcikta olsa digerinden iri oluyoer stres yapma
Şeker konusunda sıkıntın yok canım demek ki dert etme. Bu sekilde devam et daha az sekerli beslen. Düşününce 9 hafta sonrasi icin sana belki dogum diyebilir. Sık disini cok az kaldı
Hangisini önerdi peki 2.doz aşıyı?
Ben grip aşısı olmam yaa. Zaten disari cikmiyorum. Bundan sonra da maskeyle cikarim cikarsam birsey olmaz.
Evet canım artık havalar da serinliyor o yüzden dikkat etmek lazım. Doğum iznim daha başlamadı ama doktorum Allahtan heyet raporu yazdı bana 3hafta. Yoksa ben okula başlasaydım öğrenciler arasında dikkat etmek biraz daha zor olacaktı. 30.haftada da izne ayrılacağım inşallahkuzu bence de doktor güzel şeyler söylemiş çok şükür bebişler de iyiler maaşallahŞekerinin iyi olmasına da çok sevindim. Ben de haftasonu grip oldum ve o kadar ağır geçiyor kii o yüzden dikkatli olun, aşıyı bilmiyorm ama maske takın ya da kalabalığa girmeyin hiç çekilmiyor hamileyken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?