Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Sağol canım
Aslında internete baktığımda ve chat gpt ye sorduğumda kızım için normal, oğlumunki biraz fazla gibi görünüyor ama doktorum tombik olsunlar istiyor galiba

Dökülmeden geldimi kanka? Birde nebulizatör alacakmısın şimdi alacaksan hangi marka
Yazıldı mı bilmiyorum aşko şimdi gördüm ama bir astım hastası olarak kesinlikle bunu öneriyorum içerisinden çocuk için de başlık çıkıyor be ağızlık olmadan da kullanabiliyorsunuz bebeğe. Ben aşırı memnunum. hb den almıştm sanırım

Eklentiler

• 1757332902466.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 19
Valla canım biraz araştırdım da normal aslında kiloları o yüzden rahatladım biraz. Benim yapabileceğim bir şey var mı diye sordum doktor da yok dedi zaten ama biraz daha protein ağırlıklı beslenmeye çalışacağım. Artık şeker de ölçme dedi. Dikkat et bu şekilde, fazla kaçamak yapmak diye de ekledi. Bir de haftaya tetanoz 2.doz ol dedi ve influenza aşısı da önerdi. Gebelikte grip daha ağır atlatılıyormuş ama sanki biraz sağlık bakanlığı önerin dedi diye önerdi. Olmazsan da dışarıda maske tak dedi mutlaka

Çok büyük ihtimalle geçmiş olur canım 1kiloyu. Kızım biraz daha çıtı pıtı olacak demek ki benim

Canım bak hamilelik günlüğü altta yaziyor ya senin haftanda 960 gr yaziyor. En basit ordan yola çık kilosu gayet güzel. Aksine erkek bebisler az hızlı kilo aliyor. Bence kızın gayet normal. Bide benim gözlemlediğim kadarıyla ikizlerden biri her zman azcikta olsa digerinden iri oluyoer stres yapma
Şeker konusunda sıkıntın yok canım demek ki dert etme. Bu sekilde devam et daha az sekerli beslen. Düşününce 9 hafta sonrasi icin sana belki dogum diyebilir. Sık disini cok az kaldı

Hangisini önerdi peki 2.doz aşıyı?
Ben grip aşısı olmam yaa. Zaten disari cikmiyorum. Bundan sonra da maskeyle cikarim cikarsam birsey olmaz.

Valla canım ben de araştırdım da aslında bence de gayet iyi
Kızım biraz çıtı pıtı geliyor ama ne yapalım olmuyor da kız olmanın şanındandır

Benim kızçem de kocama benziyo
Yiaa seveyim onu beeen. Kızlar hepimiz kocalarimiza aşığız burdan bu çıkıyor
Birbirini seven çiftlerin çocukları çok güzel,tatlı olur derler.
Hamileyken kime en çok bakarsan bebisler ona benzermis.
Eşine aşık aşkla bakanların bebisleri de babalarina benziyor demek ki

Kanka ben bu ara hormonlardan mıdır nedir herkese gıcık gıcık bakıyorum

Bende öyleyim. En ufak şey kafamda dağ oluyor. Bebeklerimiz sağlıklı olsunda o kadar olur yaa.
Ben aksine çok sakin hamişleri garipsiyorum normali benmişim gibi
Ya valla aynen bende olamıyorum maalesef bu özellik cocuğada geçiyor eşin rahat biriyse yine çocuk dengeleniyor ama eşinde senin gibiyse gelsin kaygılı çocuk

Ezmu0810 kuzum biliyor musun benim fetal dna 18 ağustosta çıkmış msj attık size diyorlar bana öyle bir msj gelmedi sistemsel hataymış msj gelmemesi telefonlada biliyorsun hiç ulaşılmıyrdu en sonunda tanıdık vs bölüm başkanına ulaştık öyle bilgi aldık çıktığını biz burda ölelim sonuç ne diye onlar bir haber veremediler saka gibi
Neyseki eşim şimdi gitti aldı temiz geldi rapor dedim çocuk doğacaktı zaten pekte gerek kalmadı

kuzu bence de doktor güzel şeyler söylemiş çok şükür bebişler de iyiler maaşallah Şekerinin iyi olmasına da çok sevindim. Ben de haftasonu grip oldum ve o kadar ağır geçiyor kii o yüzden dikkatli olun, aşıyı bilmiyorm ama maske takın ya da kalabalığa girmeyin hiç çekilmiyor hamileyken

Off bu ara çok varmış aşkım çok geçmiş olsun , ne yapıyorsun şu an ilerlemesin diye doktorun bir önerisi varmı

Bence de canım ya bebeklerim gayet iyi. Zaten çok da hareketliler
Şeker için de pirinç, patates, beyaz ekmek, şerbetli tatlı falan tamamen çıkardım hayatımdan valla. Diyetisyenin desiği gibi öğünlerimde max 2dilim çok tahıllı ekmek ya da 5-6 kaşık bulgur veya tam buğday makarna yiyorum yetiyor bana. Meyve ya da minik hamurişi tüketeceksem yanında mutlaka ayran ya da kefir tüketiyorum. Dengeliyorum kendimce. Öyle bebeklere kilo aldırmak için de muz falan diyorlar ama aksine protein ağırlıklı beslenmeye daha iyiymiş. Ona dikkat edeceğim.
İlk aşıyı tdap olmuştum bunu sadece td olacağım ve ben de influenza aşısı olmayı düşünmüyorum. Zaten doktor da öyle olmalısın falan demedi. Genelde biz doğa severiz zaten, çok kalabalık alanlarda takılmayız eşimle. Avm ye falan gidecek olursak da maske takarım artık

Evet canım artık havalar da serinliyor o yüzden dikkat etmek lazım. Doğum iznim daha başlamadı ama doktorum Allahtan heyet raporu yazdı bana 3hafta. Yoksa ben okula başlasaydım öğrenciler arasında dikkat etmek biraz daha zor olacaktı. 30.haftada da izne ayrılacağım inşallah
Sana da çok geçmiş olsun. Ihlamur, nane limon, bol su ve dinlenme ile kısa zamanda geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…