- 10 Haziran 2024
- 296
- 106
- 23
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.761
Parmaktan ölçümle hastanede yapılan kan tahlili arasında fark çıkıyor mu canımCanım markası Viva Check benim kullandığım seker ölçüm cihazının.
Cok sagol kuzu
Ay gecmesin çocuğuma yaaYa valla aynen bende olamıyorum maalesef bu özellik cocuğada geçiyoreşin rahat biriyse yine çocuk dengeleniyor ama eşinde senin gibiyse gelsin kaygılı çocuk
ben en cok eşim ve erkek kardeşime bakmışım galiba cünki erkek kardeşim ve eşimin karışımını doğurdumYiaa seveyim onu beeen. Kızlar hepimiz kocalarimiza aşığız burdan bu çıkıyor
Birbirini seven çiftlerin çocukları çok güzel,tatlı olur derler.
Hamileyken kime en çok bakarsan bebisler ona benzermis.
Eşine aşık aşkla bakanların bebisleri de babalarina benziyor demek ki
En iyisini yapiyorsun canim. Diyete devam etmeye devam. Bende devam ediyorum ama şekerim biraz sınır üstlerinde. Bakakim ne diyecek doktor merak ediyorum bende.Bence de canım ya bebeklerim gayet iyi. Zaten çok da hareketliler
Şeker için de pirinç, patates, beyaz ekmek, şerbetli tatlı falan tamamen çıkardım hayatımdan valla. Diyetisyenin desiği gibi öğünlerimde max 2dilim çok tahıllı ekmek ya da 5-6 kaşık bulgur veya tam buğday makarna yiyorum yetiyor bana. Meyve ya da minik hamurişi tüketeceksem yanında mutlaka ayran ya da kefir tüketiyorum. Dengeliyorum kendimce. Öyle bebeklere kilo aldırmak için de muz falan diyorlar ama aksine protein ağırlıklı beslenmeye daha iyiymiş. Ona dikkat edeceğim.
İlk aşıyı tdap olmuştum bunu sadece td olacağım ve ben de influenza aşısı olmayı düşünmüyorum. Zaten doktor da öyle olmalısın falan demedi. Genelde biz doğa severiz zaten, çok kalabalık alanlarda takılmayız eşimle. Avm ye falan gidecek olursak da maske takarım artık
Canim ben hastanede test verdigimde yüksek çıkmıştı. Ama evde az daha düşük çıkıyor.Parmaktan ölçümle hastanede yapılan kan tahlili arasında fark çıkıyor mu canım
Bakmış miydin peki? Ya ben inaniyorum galiba bu baktigina benzer muhabbetineben en cok eşim ve erkek kardeşime bakmışım galiba cünki erkek kardeşim ve eşimin karışımını doğurdumeşim sarı değil erkek kardeşim sarı, oğlum sarışın bildiğin
Doğru diyorsun canım elbet etkiliyordur. Ben henüz şeker yüklemesi yaptırmadım ama önümüzdeki günlerde yaptırıcam. Evde şeker ölçüm cihazı var arada sırada ölçüyorum açlık 90-95 civarı çıkıyor hastanede daha yüksek çıkacak korkusu sarmaya başladıCanim ben hastanede test verdigimde yüksek çıkmıştı. Ama evde az daha düşük çıkıyor.
Ama şöyle ben hastanede test verdigim hafta hep hamurisi beslenmistim. O yüzden pek dikkate almak istemiyorum hastanedeki son çıkan sonucumu.
Kız doğurcak olanlara talibiz sarışın 2 yaşında romantik cok duygusal oğlum var burcu kocben en cok eşim ve erkek kardeşime bakmışım galiba cünki erkek kardeşim ve eşimin karışımını doğurdumeşim sarı değil erkek kardeşim sarı, oğlum sarışın bildiğin
ben net inanıyorum cok doğru bence oyüzden ona göre bakın birineBakmış miydin peki? Ya ben inaniyorum galiba bu baktigina benzer muhabbetine
Canım etkiliyor yediklerimiz. Hergun tatlı ye hamurisi ye seker 80 çıkar mi hic. Cikmaz tabiki.Doğru diyorsun canım elbet etkiliyordur. Ben henüz şeker yüklemesi yaptırmadım ama önümüzdeki günlerde yaptırıcam. Evde şeker ölçüm cihazı var arada sırada ölçüyorum açlık 90-95 civarı çıkıyor hastanede daha yüksek çıkacak korkusu sarmaya başladı
Benim de açlık tokluk şeklinde bakacak doktorum. Şu an kaç çıkıyor senin değerlerinCanım etkiliyor yediklerimiz. Hergun tatlı ye hamurisi ye seker 80 çıkar mi hic. Cikmaz tabiki.
Ben seker yüklemesi yaptirmadim doktorum açlık tokluk bakti bana ikisi de yüksek cikti hamurisi yiye yiyebakalim yarin ne diyecek doktorum yaziyorum birkac gündür ölçüp aclik tokluk.
Canım sınırlara yakınsın ama dikkat et sen yine de
Ya senin saçlarını seviyim sıpaaaaKız doğurcak olanlara talibiz sarışın 2 yaşında romantik cok duygusal oğlum var burcu koc
Dimi yaa bence de net benziyor baktiginaa. Bak sende karma olmus benzetmissin esine ve kardesineben net inanıyorum cok doğru bence oyüzden ona göre bakın birineben hamileyken bi süre annemin evinde kalmak zorunda kaldım eşimle ev bulamamıştık ve oyüzden erkek kardeşimde annemin evinde olduğu için en cok onu gördüm oyüzden erkek kardeşime benziyor
Aclik bugun yüksek cikti onceki günlere göre tam 100 sınır. Toklukta 150 cikti. Normalde tokluk max 140 olmali ama.Benim de açlık tokluk şeklinde bakacak doktorum. Şu an kaç çıkıyor senin değerlerin
bulsun da sizinle dünür olurum diye düşünmüştümYa senin saçlarını seviyim sıpaaaamaşallah kuzuya o kendi bulur yavuklusunu sen hic zahmet etme anası
Dimi yaa bence de net benziyor baktiginaa. Bak sende karma olmus benzetmissin esine ve kardesine
Benim oglusum oluyor asko yoksa bi degerlendirirdik talipliginizibulsun da sizinle dünür olurum diye düşünmüştüm
evet öyle gercekten en cok ikisine baktım
sen en cok kime bakıyorsun canım?
Sen daha yeni diyete başladın sanırım hastanede sonuçların nasıl çıkmıştı?Aclik bugun yüksek cikti onceki günlere göre tam 100 sınır. Toklukta 150 cikti. Normalde tokluk max 140 olmali ama.
biliyorum balım seninki oğlan size talip olamıyoruzBenim oglusum oluyor asko yoksa bi degerlendirirdik talipliginizi
Ben en cok esim ve annemle vakit geciriyorum kuzum ama wp ekranima guzel bir bebis fotisi koyacagim bu aksamonceden beri duran bi bebis fotosu vardi wp da arka planda onu koycam yine
O sırada genetiğin halayla ortama girişbiliyorum balım seninki oğlan size talip olamıyoruzkızı olanlar ses versin
büyük ihtimal eşine benzervee ekran olayını bende yapıcam son 3 ay ona bakalım
sen nasıl bişey yapcan ekranı at buraya
Bunları doğunca konuşalımbiliyorum balım seninki oğlan size talip olamıyoruzkızı olanlar ses versin
büyük ihtimal eşine benzervee ekran olayını bende yapıcam son 3 ay ona bakalım
sen nasıl bişey yapcan ekranı at buraya
Yok canım yeni olur muuu. Ben 10.haftadan beri falan diyet yapıyorumSen daha yeni diyete başladın sanırım hastanede sonuçların nasıl çıkmıştı?
Diyete yeni başladığın için vücut henüz o düzene alışamadığı için yüksek çıkıyordur canım düzelmesi için biraz zaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?