Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ya valla aynen bende olamıyorum maalesef bu özellik cocuğada geçiyor eşin rahat biriyse yine çocuk dengeleniyor ama eşinde senin gibiyse gelsin kaygılı çocuk
Ay gecmesin çocuğuma yaa çocuğum bari sakin huzurlu hayat geçirsin.
Eşim de bana bagli tamamen. Benim modum düşükse ağrı sızı varsa bende o zaman onunda modu düşer. Ama genelde beni ayaga o kaldırır boyle streslerde cocuklarimiz kaygılı olmasin sakin relax olsunlar ya

ben en cok eşim ve erkek kardeşime bakmışım galiba cünki erkek kardeşim ve eşimin karışımını doğurdum eşim sarı değil erkek kardeşim sarı, oğlum sarışın bildiğin

En iyisini yapiyorsun canim. Diyete devam etmeye devam. Bende devam ediyorum ama şekerim biraz sınır üstlerinde. Bakakim ne diyecek doktor merak ediyorum bende.
Td ol dedi yani ikinciyi. Bakalim ben bir rica edecegim yaa olmasam ikinci tetanozu diye. Ama ol derse de mecbur yaa. Ilk aşı beni fena etkiledi.
Bence de canim disarda maske ve kalabaliklara da cok girmezsen idare edersin.
Hersey yoluna girer inşallah canım

Parmaktan ölçümle hastanede yapılan kan tahlili arasında fark çıkıyor mu canım
Canim ben hastanede test verdigimde yüksek çıkmıştı. Ama evde az daha düşük çıkıyor.
Ama şöyle ben hastanede test verdigim hafta hep hamurisi beslenmistim. O yüzden pek dikkate almak istemiyorum hastanedeki son çıkan sonucumu.

ben en cok eşim ve erkek kardeşime bakmışım galiba cünki erkek kardeşim ve eşimin karışımını doğurdum eşim sarı değil erkek kardeşim sarı, oğlum sarışın bildiğin
Bakmış miydin peki? Ya ben inaniyorum galiba bu baktigina benzer muhabbetine

Doğru diyorsun canım elbet etkiliyordur. Ben henüz şeker yüklemesi yaptırmadım ama önümüzdeki günlerde yaptırıcam. Evde şeker ölçüm cihazı var arada sırada ölçüyorum açlık 90-95 civarı çıkıyor hastanede daha yüksek çıkacak korkusu sarmaya başladı

Kız doğurcak olanlara talibiz sarışın 2 yaşında romantik cok duygusal oğlum var burcu koc

Eklentiler

• IMG_1777.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_1778.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 33
Bakmış miydin peki? Ya ben inaniyorum galiba bu baktigina benzer muhabbetine
ben net inanıyorum cok doğru bence oyüzden ona göre bakın birine ben hamileyken bi süre annemin evinde kalmak zorunda kaldım eşimle ev bulamamıştık ve oyüzden erkek kardeşimde annemin evinde olduğu için en cok onu gördüm oyüzden erkek kardeşime benziyor

Canım etkiliyor yediklerimiz. Hergun tatlı ye hamurisi ye seker 80 çıkar mi hic. Cikmaz tabiki.
Ben seker yüklemesi yaptirmadim doktorum açlık tokluk bakti bana ikisi de yüksek cikti hamurisi yiye yiye bakalim yarin ne diyecek doktorum yaziyorum birkac gündür ölçüp aclik tokluk.
Canım sınırlara yakınsın ama dikkat et sen yine de

Benim de açlık tokluk şeklinde bakacak doktorum. Şu an kaç çıkıyor senin değerlerin

Kız doğurcak olanlara talibiz sarışın 2 yaşında romantik cok duygusal oğlum var burcu koc
Ya senin saçlarını seviyim sıpaaaa maşallah kuzuya o kendi bulur yavuklusunu sen hic zahmet etme anası
Dimi yaa bence de net benziyor baktiginaa. Bak sende karma olmus benzetmissin esine ve kardesine

Ya senin saçlarını seviyim sıpaaaa maşallah kuzuya o kendi bulur yavuklusunu sen hic zahmet etme anası

Dimi yaa bence de net benziyor baktiginaa. Bak sende karma olmus benzetmissin esine ve kardesine
bulsun da sizinle dünür olurum diye düşünmüştüm

evet öyle gercekten en cok ikisine baktım
sen en cok kime bakıyorsun canım?

bulsun da sizinle dünür olurum diye düşünmüştüm

evet öyle gercekten en cok ikisine baktım
sen en cok kime bakıyorsun canım?
Benim oglusum oluyor asko yoksa bi degerlendirirdik talipliginizi

Ben en cok esim ve annemle vakit geciriyorum kuzum ama wp ekranima guzel bir bebis fotisi koyacagim bu aksam onceden beri duran bi bebis fotosu vardi wp da arka planda onu koycam yine

Aclik bugun yüksek cikti onceki günlere göre tam 100 sınır. Toklukta 150 cikti. Normalde tokluk max 140 olmali ama.
Sen daha yeni diyete başladın sanırım hastanede sonuçların nasıl çıkmıştı?
Diyete yeni başladığın için vücut henüz o düzene alışamadığı için yüksek çıkıyordur canım düzelmesi için biraz zaman lazım

biliyorum balım seninki oğlan size talip olamıyoruz kızı olanlar ses versin

büyük ihtimal eşine benzer vee ekran olayını bende yapıcam son 3 ay ona bakalım
sen nasıl bişey yapcan ekranı at buraya

Yok canım yeni olur muuu. Ben 10.haftadan beri falan diyet yapıyorum burdaki herkes yeni başladı. Hamileligin basindan beri diyette olan kalifiye diyet insanı benim burda
Ben hep dikkat ettim aksine seker testi verecegim hafta yani gecen hafta anlamsizca bana bi hamurisi yeme aski geldi. Sürekli yedim. Hamileligimin basindan beri yememisimdir o kadar hamurisi yani öyle diyeyim.
O yuzden cok onemsemedim. Ama bikac gündür yaptigim ölçümleri yazdim bakalim doktorum ne yorum yapar. O ne derse yapacagim artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…