- 16 Eylül 2024
- 6.462
- 6.044
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.801
Ay daha ne istiyorsunAy bende hep kocama benzer sanıyordum ama ultrasondaki bebem direkt benim çocukluğum
Iste zaten insanı zora sokan durum bu. Benim diyorum ya daha 10.haftalarda doktorum ya diyet ya insülin dedi. O günden sonra herseyi kısıtlı yedim. Ilk zamanlar insülin korkusundan daha sıkı yaptım diyet. Ama sonra o dedigin duygusallik yasadigim günler oldu, herkes istedigini yiyor rahatca geziyor ben gezemiyorum birsey yiyemiyorum falan diye duygusallık yüklendi o zamanlarda mesela bir ısırık cikolata yedim. Ama vicdan azabindan da mahvoldum ...Hormonlardan dolayı zaten bi duygusal iniş çıkış yaşıyor insan, bi de istediğini yiyemeyince daha da çok huysuzlanıyor
Canım ikiz olduğu için benim biraz daha erken izim hakkım oluyor tabiAyy ne güzel valla iyi yapmışsın okullarda daha çabuk hastalık yayılıyor zaten. İznine de az kalmış kız maşallah geçiyor zaman, sonra keyfine diyecek yokıhlamur nane içerken korkuyorum ama bolca limonlu su içiyorum inşallah geçer kuzu saolasın
Çok erken bi vakitte şekerle tanışmışsın o zamandan beridir diyet yapmak istediğini yiyememek artık psikolojik olarak seni çok yormuştur. Dediğin gibi insan rahatla dışarı bile çıkamaz ki çünkü birilerinin bi şeyler yediğini görünce canının çekme olasılığı çok yüksek. Sona yaklaştık artık alışveriş telaşı oda hazırlığı derken zaman daha hızlı geçer ve bu şeker konusunu biraz daha zihnimizden atmış oluruz inşallahIste zaten insanı zora sokan durum bu. Benim diyorum ya daha 10.haftalarda doktorum ya diyet ya insülin dedi. O günden sonra herseyi kısıtlı yedim. Ilk zamanlar insülin korkusundan daha sıkı yaptım diyet. Ama sonra o dedigin duygusallik yasadigim günler oldu, herkes istedigini yiyor rahatca geziyor ben gezemiyorum birsey yiyemiyorum falan diye duygusallık yüklendi o zamanlarda mesela bir ısırık cikolata yedim. Ama vicdan azabindan da mahvoldum ...
Simdi yine öyle hep yatiyorum malum, ek olarak istahim da açık. Herseyi yiyesim geliyor. Surekli açım
Bide yiyemeyince yada esim mesela takıldığında, daha yeni yedin ama faln dediginde hemen aglama istegi geliyorsonra o da hemen gidip biseyler getiriyor tamam tamam al falan diye cocuk gibi oldum iyice
Baksanıza ağzı burnu direkt benim çocuklukAy daha ne istiyorsunmissss. Snaa benzesin oglusun yerim onu benn
Benim arkadasimin kızı var, arkadaşımın eşi baya kemikli iri bir yüze sahip, bir dogurdu kızını bildigin babasi kiz
Ve büyüdükçe babası gibi oluyor tipi. Aşırı tatli bi bebis orasi ayri ama eşler kemikli yüzlere sahipse kizlariniz icin en azindan daha zarif yuz hatlari olur insallahhh diye dua edin arkadaslarim
Ay ben diyorum ki boyu babasına benzesin ağzı burnu banaAy daha ne istiyorsunmissss. Snaa benzesin oglusun yerim onu benn
Benim arkadasimin kızı var, arkadaşımın eşi baya kemikli iri bir yüze sahip, bir dogurdu kızını bildigin babasi kiz
Ve büyüdükçe babası gibi oluyor tipi. Aşırı tatli bi bebis orasi ayri ama eşler kemikli yüzlere sahipse kizlariniz icin en azindan daha zarif yuz hatlari olur insallahhh diye dua edin arkadaslarim
Valla öyleymişiz ay ne yapayım bu çocuk pandemide beni deli etmişti ben marketten gelen şeyleri bile yıkarken o kaydırağı yalıyordu tükürüyordu sonra yalıyordu gelde anksiyete olmaKirazimmm bu cok ağır oldu ama
İnsanın yüzüne yüzüne hasta denir miii
Gerçekten bi kendimizi kontrol edebilsek gerisi gelecek galiba
yaa oyle sacmalikmi olurmus ya eyluldeyiz resmenEzmu0810 kuzum biliyor musun benim fetal dna 18 ağustosta çıkmış msj attık size diyorlar bana öyle bir msj gelmedi sistemsel hataymış msj gelmemesi telefonlada biliyorsun hiç ulaşılmıyrdu en sonunda tanıdık vs bölüm başkanına ulaştık öyle bilgi aldık çıktığını biz burda ölelim sonuç ne diye onlar bir haber veremediler saka gibi
Neyseki eşim şimdi gitti aldı temiz geldi rapor dedim çocuk doğacaktı zaten pekte gerek kalmadı
Kız doğurcak olanlara talibiz sarışın 2 yaşında romantik cok duygusal oğlum var burcu koc
Ağzını net göremedim pastayı mı yaladın ne yaptınBaksanıza ağzı burnu direkt benim çocukluk
Valla olmuş o da beni bulmuş sorma neyse dediğin gibi temiz geldi de stresi sıkıntıyı unuttukyaa oyle sacmalikmi olurmus ya eyluldeyiz resmen
şükür ki sonuclar temiz cıkmıs
Sağ ol kuzummAğzını net göremedim pastayı mı yaladın ne yaptınmaşallah ama seninkininde ağzı burnu çok güzell
Allah seni ne yapmasınSağ ol kuzummyok yok turşu yiyeceğim diye emeklerken turşu kavanozuna düşüp dudağımı patlatmışım
Konudan bağımsız bir şey sorim yanlış değilsem sınıf öğretmeniydin velilerinin tepkisi nasıl olduSağ ol kuzummyok yok turşu yiyeceğim diye emeklerken turşu kavanozuna düşüp dudağımı patlatmışım
bebeler doğunca konuşulcak cok şey var ahiretliğimmBunları doğunca konuşalım
benimkide kaldı şimdiden kıskanıyoryaa oyle sacmalikmi olurmus ya eyluldeyiz resmen
şükür ki sonuclar temiz cıkmıs
eşim dün gece ben kızımı hayatta kimseye veremem napıcam ya diye soyleniyordu
ya bi dur daha karnım da dedim
bizim adamla işimiz Var kızım simdiden evde kaldi
Canım sezaryen olursa benim de aklımda olan biseydi tüp olayı ama yine de içimden gelmiyor pek. Spiral riskli olsa da yine de en iyi korunma o gibi geliyor. Hap da kullanmak istemiyorum hormon sonuçtaKızlar günaydınnn, yine oğlumun uyku kriziyle uyanmış bulunmaktayım o uyudu ama bende uyku kaçtı, 1 buçuk yaştan sonrasi cidden zormuş bu arada yani.. ben şey sorcaktim benim normalde 2 seneye yakın çocuğum olmamıştı adetlerim düzensizdi sonra oldu çok şükür normal yolla ama ben doğumdan sonra çok çabuk hamile kaldığımi da öğrenmiş oldum bu ikincisi öyle oldu çünküşimdi korkmaya başladım bile yani iki tane çocuk yeterli diye düşünüyoruz Rabbim olmayanlara versin inşAllah ama ben nasıl korunucam yaaaa eşim korunuyordu olmadi işte yani bazen diyorum ki nasıl olsa sezeryan bağlattirsam mi ama yaşım daha 30, yoksa spiral mi onda da hamile kalan var bir sürü sabah sabah aklima takıldı şimdiden
Ay bunu bana kayınvalidem de söylemiştiEskiler der ki bebek ilk kıpırdamaya başladığında kime bakıyorsan bebek ona benzermiş. Ben Eda Ece’ye bakmıştım o denk gelmişti İlker Ayrık da denk gelebilirdi ama Eda Ece denk geldi merakla bekliyorum şimdi
sepide babylovee suuuduru68
Kuzum fetal iyi geldiyse boşuna strese sokma kendini. Ama o kadar da değil ya bu doktorlar niye böyle yapıyorSelam kızlar sabah açlık ve tokluklarım çok yüksek olduğu için gece insülinine başlayacağım. Ve diyete devam edeceğimaramızda insülin kullananlar vardı diye biliyorum. Şuanda hem bebeğimin sıvısı fazla hemde 3 hafta önden gidiyor böyle giderse ekimde doğuracağım heralde bu seferde amniyosentez zamanı geçtiği için kordonsentez öneriyorlar. Böyle bişeyle karşılaşan var mı acaba ?çünkü sıvı fazlalığı sadece şekerdende olmayabiliyormuş. Genetik hastalıklarda sebep olabiliyormuş. Birde ben fetal de yaptırmıştım ve sonuç düşük riskli geldi. İnsanın çok kafasını karıştırıyorlar sürekli bir stres sürekli bir evham hali oluştu. Eşimde bu şekerin stresten kaynaklı olabileceğinden yana Keşke eski zamanlarda doğursaymışız ya diye düşünmeden edemiyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?