Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ay bende hep kocama benzer sanıyordum ama ultrasondaki bebem direkt benim çocukluğum
Ay daha ne istiyorsun missss. Snaa benzesin oglusun yerim onu benn
Benim arkadasimin kızı var, arkadaşımın eşi baya kemikli iri bir yüze sahip, bir dogurdu kızını bildigin babasi kiz
Ve büyüdükçe babası gibi oluyor tipi. Aşırı tatli bi bebis orasi ayri ama eşler kemikli yüzlere sahipse kizlariniz icin en azindan daha zarif yuz hatlari olur insallahhh diye dua edin arkadaslarim

Hormonlardan dolayı zaten bi duygusal iniş çıkış yaşıyor insan, bi de istediğini yiyemeyince daha da çok huysuzlanıyor
Iste zaten insanı zora sokan durum bu. Benim diyorum ya daha 10.haftalarda doktorum ya diyet ya insülin dedi. O günden sonra herseyi kısıtlı yedim. Ilk zamanlar insülin korkusundan daha sıkı yaptım diyet. Ama sonra o dedigin duygusallik yasadigim günler oldu, herkes istedigini yiyor rahatca geziyor ben gezemiyorum birsey yiyemiyorum falan diye duygusallık yüklendi o zamanlarda mesela bir ısırık cikolata yedim. Ama vicdan azabindan da mahvoldum ...
Simdi yine öyle hep yatiyorum malum, ek olarak istahim da açık. Herseyi yiyesim geliyor. Surekli açım
Bide yiyemeyince yada esim mesela takıldığında, daha yeni yedin ama faln dediginde hemen aglama istegi geliyor sonra o da hemen gidip biseyler getiriyor tamam tamam al falan diye cocuk gibi oldum iyice

Canım ikiz olduğu için benim biraz daha erken izim hakkım oluyor tabi
Benim şu anki doktorumdan önce gittiğim kadın doğum uzmanı ıhlamur ve nane limon için günde 1 bardak içebilirsin demişti. Ama tabi ki sen yine de doktoruna sor. Tez amanda geçsin inşallah

Çok erken bi vakitte şekerle tanışmışsın o zamandan beridir diyet yapmak istediğini yiyememek artık psikolojik olarak seni çok yormuştur. Dediğin gibi insan rahatla dışarı bile çıkamaz ki çünkü birilerinin bi şeyler yediğini görünce canının çekme olasılığı çok yüksek. Sona yaklaştık artık alışveriş telaşı oda hazırlığı derken zaman daha hızlı geçer ve bu şeker konusunu biraz daha zihnimizden atmış oluruz inşallah

Baksanıza ağzı burnu direkt benim çocukluk

Eklentiler

• 1000136432.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 50
Ay ben diyorum ki boyu babasına benzesin ağzı burnu bana bende kısa değilim 168 boyum ama kocam 190

Kirazimmm bu cok ağır oldu ama
İnsanın yüzüne yüzüne hasta denir miii
Gerçekten bi kendimizi kontrol edebilsek gerisi gelecek galiba
Valla öyleymişiz ay ne yapayım bu çocuk pandemide beni deli etmişti ben marketten gelen şeyleri bile yıkarken o kaydırağı yalıyordu tükürüyordu sonra yalıyordu gelde anksiyete olma

yaa oyle sacmalikmi olurmus ya eyluldeyiz resmen
şükür ki sonuclar temiz cıkmıs
Kız doğurcak olanlara talibiz sarışın 2 yaşında romantik cok duygusal oğlum var burcu koc
eşim dün gece ben kızımı hayatta kimseye veremem napıcam ya diye soyleniyordu
ya bi dur daha karnım da dedim
bizim adamla işimiz Var kızım simdiden evde kaldi

Canım sezaryen olursa benim de aklımda olan biseydi tüp olayı ama yine de içimden gelmiyor pek. Spiral riskli olsa da yine de en iyi korunma o gibi geliyor. Hap da kullanmak istemiyorum hormon sonuçta

Ay bunu bana kayınvalidem de söylemişti
12-13 haftalık falandım heralde bayramda gitmiştik bir anda bir irkilme geldi bunu söyledi ve bana mı baktın dedi
Ben Allahtan kocaman bakmıştım
Ama o haftada hareket hissettiğimi de düşünmüyorum zaten
Hem bu teoriye göre bebeklerin annelere hiç benzemesi gerek

Kuzum fetal iyi geldiyse boşuna strese sokma kendini. Ama o kadar da değil ya bu doktorlar niye böyle yapıyor senin şekerden olmuş sıvı fazlalığı. Bebekte bir sıkıntı yok zaten sadece sıvı fazla diye genetik hastalık yoktur boşuna kafanı kurcalama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…