- 18 Temmuz 2022
- 6.763
- 11.492
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.821
Sıkı tut aralığa kadar kaçmasıneğer sancım gelirse 30 kasım kendimi sıkcam adminim 1 aralıkda doğurcammerak etmeyin ihanet etmem
bence de kuzum o haftalarda hareket etse de hissedemiyordukAy bunu bana kayınvalidem de söylemişti
12-13 haftalık falandım heralde bayramda gitmiştik bir anda bir irkilme geldi bunu söyledi ve bana mı baktın dedi
Ben Allahtan kocaman bakmıştım
Ama o haftada hareket hissettiğimi de düşünmüyorum zaten
Hem bu teoriye göre bebeklerin annelere hiç benzemesi gerek
Canım deri altı implantı diye de bir şey duymuştum ben ama tam nasıl bir şey bilmiyorum. Bizimki tüp bebekle oldu ama doktorlar siz acele ediyorsunuz deneyin biraz falan demişlerdi biz 6 ay sonra tüp bebeğe başlamıştık. O da bir taşla iki kuş oldu. Şimdi doğumdan sonra bir sürpriz falan olur mu diye tedirgin oldumCanım sezaryen olursa benim de aklımda olan biseydi tüp olayı ama yine de içimden gelmiyor pek. Spiral riskli olsa da yine de en iyi korunma o gibi geliyor. Hap da kullanmak istemiyorum hormon sonuçta
Aşıyı misafir hasta olarak da yapıyor sağlık ocakları. İlk bebeğimde izmirde oturuyordum. Tatile geldiğimde Balıkesirdeki sağlık ocağı yapmıştı banaAradım şimdi dilekçe alıp sıraya koyuyorlarmış ama ne zaman sıra geleceği belli değil dediler. Bir buçuk ay sonra yeni merkez açılacakmış onu beklemek zorundayım sanırım. Ama o tarihe kadar da aşı ve izlem zamanım gelecek büyük ihtimalle
İşini garantiye almış obence de kuzum o haftalarda hareket etse de hissedemiyorduk
Ama annelere benzemez deme bir arkadaşım elinde sürekli aynayla geziyodu
10 dakika içinde miÖnce açlık verdim, 10.30 da bitirdim şişeyi 10 dk içinde içmek gerekiyormuş 1 saat sonra kan vercem zorlandım ama kusacak gibi olmadım açık havada içtim serin hava iyi geldi
Doğumdan sonra birkaç ayda tombik bir kız oluverecek hiç anlamazsın bileYağmurlu bir Ankara gününden merhaba kızlar 🌧
Bugün 27+0ız ve doktorumuza kontrole gittik
Bebeklerim 35 cm olmuş. Oğlum 1060gr, kızım 912gr ölçüldü. İkisi de 1kg geçse çok mutlu olacaktımama zaten kızımın olduğu tarafta miyomum olduğu için doktorum onun biraz daha küçük kalacağını söylemişti geçen hafta. Ve bu haftalarda sonra zaten tekil gebelik kadar çok kilo almayacaklarını belirtti. Şeker ölçüm defterimi gösterdim ve arada kaçamak yaptığımı söyledim. Sonuçlara güzel dedi ama kaçamağı çok sık yapmayalım dedi.
Bundan sonra 2 haftada 1 görüşecekmişiz kilo alımlarını takip etmek için. Kızımın kilosunu biraz daha yüksek bekliyordum ama kan akımı iyi sıkıntı yok dedi.
36.haftaya kadar sıkıntısız geliriz inşallah dedi
Ay inşallah ya tombik yanaklı bebeklerimiz olsun öpmelere doyamayalımDoğumdan sonra birkaç ayda tombik bir kız oluverecek hiç anlamazsın bilemaşallah büyüdüler ya finish çizgisine yaklaşıyoruz kızlar çok duygulanıyorum
Canım benim de 2.8 ve 3.1 olarak ölçtü detaylıda. Hiç öyle yat dinlen ilişki yasak falan demedi. Sadece günde bir progestan verdi. Kendi doktorum da 2.5 üstüne hiç sıkıntı yok 40 haftayı göreceğiz dedi. Bazı doktorlar galiba daha temkinli oluyorKızlar selam. Ben bugün baska bir doktor görüşü almak için devlete gittim ağrılarım asla geçmiyor çünkü. Serviks 2.9cm ölçtü açılma olmadığını suyumun da fazla olduğunu progestanı sabah akşam 36.haftaya kadar kullanmamı ve bundan sonra mümkün oldukça yatarak dinlenerek geçireceğimi söyledi. Takip eden doktor hiç böyle şeyler söylemiyor ben kime inanayım
Ay sorma canım yaa.. gercekten sınavı bir hamileligim oldu. Yine herseyine binlerce şükür. Evladımızı sağlıkla kucagimiza alalım da hersey hepsi unutulur. Bir gülüşü dünyaya bedelÇok erken bi vakitte şekerle tanışmışsın o zamandan beridir diyet yapmak istediğini yiyememek artık psikolojik olarak seni çok yormuştur. Dediğin gibi insan rahatla dışarı bile çıkamaz ki çünkü birilerinin bi şeyler yediğini görünce canının çekme olasılığı çok yüksek. Sona yaklaştık artık alışveriş telaşı oda hazırlığı derken zaman daha hızlı geçer ve bu şeker konusunu biraz daha zihnimizden atmış oluruz inşallah
Ben de çok kararsız kaldım canım. Takibimi yapam doktor rahat bugün gittiğim doktor temkinli. Hangisini yapayım bilemedim. Kontrol günümü bekliyorum daha 2 hafta varCanım benim de 2.8 ve 3.1 olarak ölçtü detaylıda. Hiç öyle yat dinlen ilişki yasak falan demedi. Sadece günde bir progestan verdi. Kendi doktorum da 2.5 üstüne hiç sıkıntı yok 40 haftayı göreceğiz dedi. Bazı doktorlar galiba daha temkinli oluyor
O an Aynadan kendine bakiyorsan neden olmasinAy bunu bana kayınvalidem de söylemişti
12-13 haftalık falandım heralde bayramda gitmiştik bir anda bir irkilme geldi bunu söyledi ve bana mı baktın dedi
Ben Allahtan kocaman bakmıştım
Ama o haftada hareket hissettiğimi de düşünmüyorum zaten
Hem bu teoriye göre bebeklerin annelere hiç benzemesi gerek
Maşallah ya vesikalık çektirmiş resmenKöfte dudak nisama bakın kızlar
Aaaa hadi bakalim kime benzeyecek seninkiiEskiler der ki bebek ilk kıpırdamaya başladığında kime bakıyorsan bebek ona benzermiş. Ben Eda Ece’ye bakmıştım o denk gelmişti İlker Ayrık da denk gelebilirdi ama Eda Ece denk geldi merakla bekliyorum şimdi
@sepidebabylovee @suuuduru68
Ya ne güzel maşallah sen niye böyle diyorsun gayet de fındık bir burunHuh rahatladımbaksana benim kızçeninde burnu ben burdayım diyor
HaahahValla öyleymişiz ay ne yapayım bu çocuk pandemide beni deli etmişti ben marketten gelen şeyleri bile yıkarken o kaydırağı yalıyordu tükürüyordu sonra yalıyordu gelde anksiyete olma
Benim yüklemede 2.saatte temiz çıkmış ozmn bunu kutlamalıyım şeker komasına girerim artık
Her şey yoluna girecektir inanıyorumAy sorma canım yaa.. gercekten sınavı bir hamileligim oldu. Yine herseyine binlerce şükür. Evladımızı sağlıkla kucagimiza alalım da hersey hepsi unutulur. Bir gülüşü dünyaya bedel
Zorlansak da hepsi bitecek gecmiste kalacak. Bize güzel günler gelecek
YaaaBaksanıza ağzı burnu direkt benim çocukluk
Artik bu da fazla siparise girer aşkoAy ben diyorum ki boyu babasına benzesin ağzı burnu banabende kısa değilim 168 boyum ama kocam 190
Kuzum 10 gün arayla aynı perinatolog baktı bana önce 2.8 sonra 3.1 cm çıktı. Birkaç santim fark çıkabiliyor bazen önemli değil dediCanım bu serviks uzunluğu değişkenlik gösteriyor baya ben ilk detaylı ultrason yaptırdığımda 28mm ölçüldü doktorum bizim için yeterli bir sıkıntı yok dedi 1 ay sonra başka bir doktora detaylı muayene oldum o da 32mm olarak ölçtü. Oldukça ağır kaldırmamaya kendini fazla yormamaya dikkat et 29 mm kötü bir uzunluk değil artış gösterebilir yani
Ah küçük surat ya şapkanın ortasında nasıl güzel duracak kim bilirYaa doğunca atarm da ihtiyacı olan baksın çok beğendim. Hele şu lora şapkasına bakın
Kuzum kılcal damar kanaması gibi değil akışkan yapışkan. Chatgpt nişan gelmesi diyor tıkaçtan parçalar gelebilir demişti doktorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?