Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
bence de kuzum o haftalarda hareket etse de hissedemiyorduk
Ama annelere benzemez deme bir arkadaşım elinde sürekli aynayla geziyodu

Canım sezaryen olursa benim de aklımda olan biseydi tüp olayı ama yine de içimden gelmiyor pek. Spiral riskli olsa da yine de en iyi korunma o gibi geliyor. Hap da kullanmak istemiyorum hormon sonuçta
Canım deri altı implantı diye de bir şey duymuştum ben ama tam nasıl bir şey bilmiyorum. Bizimki tüp bebekle oldu ama doktorlar siz acele ediyorsunuz deneyin biraz falan demişlerdi biz 6 ay sonra tüp bebeğe başlamıştık. O da bir taşla iki kuş oldu. Şimdi doğumdan sonra bir sürpriz falan olur mu diye tedirgin oldum o yüzden ben de araştırayım diyorum bunları

Aşıyı misafir hasta olarak da yapıyor sağlık ocakları. İlk bebeğimde izmirde oturuyordum. Tatile geldiğimde Balıkesirdeki sağlık ocağı yapmıştı bana

Önce açlık verdim, 10.30 da bitirdim şişeyi 10 dk içinde içmek gerekiyormuş 1 saat sonra kan vercem zorlandım ama kusacak gibi olmadım açık havada içtim serin hava iyi geldi
10 dakika içinde mi ben 3 saniyede kafama dikip bitirdim. Onun mantığı neymiş acaba

Doğumdan sonra birkaç ayda tombik bir kız oluverecek hiç anlamazsın bile maşallah büyüdüler ya finish çizgisine yaklaşıyoruz kızlar çok duygulanıyorum

Canım benim de 2.8 ve 3.1 olarak ölçtü detaylıda. Hiç öyle yat dinlen ilişki yasak falan demedi. Sadece günde bir progestan verdi. Kendi doktorum da 2.5 üstüne hiç sıkıntı yok 40 haftayı göreceğiz dedi. Bazı doktorlar galiba daha temkinli oluyor

Ay sorma canım yaa.. gercekten sınavı bir hamileligim oldu. Yine herseyine binlerce şükür. Evladımızı sağlıkla kucagimiza alalım da hersey hepsi unutulur. Bir gülüşü dünyaya bedel
Zorlansak da hepsi bitecek gecmiste kalacak. Bize güzel günler gelecek

Ben de çok kararsız kaldım canım. Takibimi yapam doktor rahat bugün gittiğim doktor temkinli. Hangisini yapayım bilemedim. Kontrol günümü bekliyorum daha 2 hafta var

O an Aynadan kendine bakiyorsan neden olmasin
Ay sağlıklı olsun bebislerimiz yaa bize her turlu dünya tatlısı gelecekler

Aaaa hadi bakalim kime benzeyecek seninkii
Ben hep eşime baktim yaa aaa bisey oluyo diyip diyip

Valla öyleymişiz ay ne yapayım bu çocuk pandemide beni deli etmişti ben marketten gelen şeyleri bile yıkarken o kaydırağı yalıyordu tükürüyordu sonra yalıyordu gelde anksiyete olma
Haahah pandemj dönemi çocuğu olmasi oglunun suçu degil napsin yavrucak
Ay cidden neydi o günler yaaa
Marketten gelen heeeerseyi yikiyorduk evde. Posetleri bile yıkıyorduk. Aldiklarimizi havalandiriyorduk
Benim yüklemede 2.saatte temiz çıkmış ozmn bunu kutlamalıyım şeker komasına girerim artık
hadi gözün aydın. Aman bol bol ye hepimizin adına

Her şey yoluna girecektir inanıyorum herkesin hamileliği başka oluyor işte kimi kolay geçirirken kimi bazı sorunlarla karşılaşıyor önemli olan her şeye rağmen pozitif kalabilmek bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Kuzum 10 gün arayla aynı perinatolog baktı bana önce 2.8 sonra 3.1 cm çıktı. Birkaç santim fark çıkabiliyor bazen önemli değil dedi

Ah küçük surat ya şapkanın ortasında nasıl güzel duracak kim bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…