Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Amin amin amiiin herseyi unutcaz bebislerimizi saglikla kucagimiza alınca.
Sekermis sorunlarmis hepsini unutucaz.
Allahım sağlıkla vakti zamani gelince 9 ay dolunca kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarımızı inşallah
Senin bebisin cinsiyeti neydi ? Grubu ihmal edince unutuyoruz bak

Kanka eda ecenin kızının babasının kopyası olması peki

Aaaa hadi bakalim kime benzeyecek seninkii
Ben hep eşime baktim yaa aaa bisey oluyo diyip diyip
Kanka baba esmer anne kumral, ben şimdi gece yatmadan sarışın çocua baksam ne olur renkli gözün r’si yok sülalede, hadi benim gözüm kahverengi, baba tarafı siyah kaş siyah göz mavi falan doğarsa tüp bebekte karışıklık olmuş derim

Kiz sus töbe de deli
Ay tamam be senin çocuğun size benzeyecek tamam

Vakti zamanı gelince, o kadar doğru bi ifade ki
Erkek

Chat gpt anlatır bize güzelce zamanı gelince sorarız şu lohusalık bi çıksın da

Ben de çok kararsız kaldım canım. Takibimi yapam doktor rahat bugün gittiğim doktor temkinli. Hangisini yapayım bilemedim. Kontrol günümü bekliyorum daha 2 hafta var
Ben yine de temkinli olan doktoru dinleme taraftarıyım canım. Kendi doktorum progestana gerek yok dedi. Perinatolog verdi diye kullanıyorum kızlar da yazmış 3. Bir doktordan görüş alıp çoğunluğa uyabilirsin bu durumda

Evet evet eve geldiğimden beri uzandım kalkmıyorum en azından kontrole kadar dikkatli davranmakta fayda var. Bir de perinatolog var daha önce gittiğim randevu bulabilirsem hemen gidicem ona saat başı bakıyorum randevu sistemine

Git canım bişey kaybetmezsin. İçin rahat etmedi senin bu kanamayla ilgili çok da haklısın. Ama iki doktor da sorun görmedi bu çok sevindirici. Nolur nolmaz diye yat demiş ikinci gittiğin

Git canım bişey kaybetmezsin. İçin rahat etmedi senin bu kanamayla ilgili çok da haklısın. Ama iki doktor da sorun görmedi bu çok sevindirici. Nolur nolmaz diye yat demiş ikinci gittiğin
Nasıl rahat etsin kuzum ara ara devam etti. Ama doktorum demeden de en başından beri sık sık uzanıp dinleniyorum ne zaman fazla ayakta kalsam o akşam lekelenmem oluyor artık o da yok kalkıp yemek yapmadım bugün kocam aç kaldı

Konudan bağımsız bir şey sorim yanlış değilsem sınıf öğretmeniydin velilerinin tepkisi nasıl oldu
Evet evet doğru bugün birkaçı gelmişti sanırım yeni sandılar hayırlı olsun ilk zamanlar mide bulantısı vs. olur bir şey lazım olursa ev yakın falan dediler o sırada 7 aylık olma şokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…