- 16 Eylül 2024
- 6.506
- 6.113
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.841
Amin amin amiiinHer şey yoluna girecektir inanıyorumherkesin hamileliği başka oluyor işte kimi kolay geçirirken kimi bazı sorunlarla karşılaşıyor önemli olan her şeye rağmen pozitif kalabilmek bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kanka eda ecenin kızının babasının kopyası olması pekiEskiler der ki bebek ilk kıpırdamaya başladığında kime bakıyorsan bebek ona benzermiş. Ben Eda Ece’ye bakmıştım o denk gelmişti İlker Ayrık da denk gelebilirdi ama Eda Ece denk geldi merakla bekliyorum şimdi
sepide babylovee @suuuduru68
Gelen geçen basmışSayfanın en üstündeki cinsiyet anketinde 160 kisi oy kullanmis nerdeyse nerde bu 160 Aralık annesi acaba
Hadi onu da gectik, listeye yazdiran diger analar nerde acaba
Sanki belediye secimlerine oy kullaniyorlarGelen geçen basmış
Kanka baba esmer anne kumral, ben şimdi gece yatmadan sarışın çocua baksam ne olurAaaa hadi bakalim kime benzeyecek seninkii
Ben hep eşime baktim yaaaaa bisey oluyo diyip diyip
Kiz sus töbe de deliKanka baba esmer anne kumral, ben şimdi gece yatmadan sarışın çocua baksam ne olurrenkli gözün r’si yok sülalede, hadi benim gözüm kahverengi, baba tarafı siyah kaş siyah göz mavi falan doğarsa tüp bebekte karışıklık olmuş derim
19 yaşındaSenin çocuklar büyük müydü o kadar kaç yaşında anne oldun sen
19 yaşında miii. Kac yasinda evlendin sen kanka19 yaşındadeliyim ya zaten oda ani oldu okul okurken
Kız çok güldürdün beni ya alemsinKız doğurcak olanlara talibiz sarışın 2 yaşında romantik cok duygusal oğlum var burcu koc
Şekeri zorla çıkaracak bir sakinBenim yüklemede 2.saatte temiz çıkmış ozmn bunu kutlamalıyım şeker komasına girerim artık
Vakti zamanı gelince, o kadar doğru bi ifade kiAmin amin amiiinherseyi unutcaz bebislerimizi saglikla kucagimiza alınca.
Sekermis sorunlarmis hepsini unutucaz.
Allahım sağlıkla vakti zamani gelince 9 ay dolunca kucagimiza almayi nasip etsin evlatlarımızı inşallah
Senin bebisin cinsiyeti neydi ? Grubu ihmal edince unutuyoruz bak
Chat gpt anlatır bize güzelce zamanı gelince sorarız şu lohusalık bi çıksın daCanım deri altı implantı diye de bir şey duymuştum ben ama tam nasıl bir şey bilmiyorum. Bizimki tüp bebekle oldu ama doktorlar siz acele ediyorsunuz deneyin biraz falan demişlerdi biz 6 ay sonra tüp bebeğe başlamıştık. O da bir taşla iki kuş oldu. Şimdi doğumdan sonra bir sürpriz falan olur mu diye tedirgin oldumo yüzden ben de araştırayım diyorum bunları
Ben yine de temkinli olan doktoru dinleme taraftarıyım canım. Kendi doktorum progestana gerek yok dedi. Perinatolog verdi diye kullanıyorumBen de çok kararsız kaldım canım. Takibimi yapam doktor rahat bugün gittiğim doktor temkinli. Hangisini yapayım bilemedim. Kontrol günümü bekliyorum daha 2 hafta var
Evet ya kayıplar var. Hala cinsiyet yazmayan bile var silsem mi listedenSayfanın en üstündeki cinsiyet anketinde 160 kisi oy kullanmis nerdeyse nerde bu 160 Aralık annesi acaba
Hadi onu da gectik, listeye yazdiran diger analar nerde acaba
Evet evet eve geldiğimden beri uzandım kalkmıyorum en azından kontrole kadar dikkatli davranmakta fayda var. Bir de perinatolog var daha önce gittiğim randevu bulabilirsem hemen gidicem ona saat başı bakıyorum randevu sistemineBen yine de temkinli olan doktoru dinleme taraftarıyım canım. Kendi doktorum progestana gerek yok dedi. Perinatolog verdi diye kullanıyorumkızlar da yazmış 3. Bir doktordan görüş alıp çoğunluğa uyabilirsin bu durumda
Okurken kızımın gözlerini kapattım görmesin19 yaşındadeliyim ya zaten oda ani oldu okul okurken
Git canım bişey kaybetmezsin. İçin rahat etmedi senin bu kanamayla ilgili çok da haklısın. Ama iki doktor da sorun görmedi bu çok sevindirici. Nolur nolmaz diye yat demiş ikinci gittiğinEvet evet eve geldiğimden beri uzandım kalkmıyorum en azından kontrole kadar dikkatli davranmakta fayda var. Bir de perinatolog var daha önce gittiğim randevu bulabilirsem hemen gidicem ona saat başı bakıyorum randevu sistemine
Nasıl rahat etsin kuzum ara ara devam etti. Ama doktorum demeden de en başından beri sık sık uzanıp dinleniyorum ne zaman fazla ayakta kalsam o akşam lekelenmem oluyor artık o da yok kalkıp yemek yapmadım bugün kocam aç kaldıGit canım bişey kaybetmezsin. İçin rahat etmedi senin bu kanamayla ilgili çok da haklısın. Ama iki doktor da sorun görmedi bu çok sevindirici. Nolur nolmaz diye yat demiş ikinci gittiğin
Evet evet doğruKonudan bağımsız bir şey sorim yanlış değilsem sınıf öğretmeniydin velilerinin tepkisi nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?