- 18 Temmuz 2022
- 6.784
- 11.528
- 198
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.861
Aç kalıversin biraz bişey olmaz yaNasıl rahat etsin kuzum ara ara devam etti. Ama doktorum demeden de en başından beri sık sık uzanıp dinleniyorum ne zaman fazla ayakta kalsam o akşam lekelenmem oluyor artık o da yok kalkıp yemek yapmadım bugün kocam aç kaldı
Oyş sağlıkla gelsin minik erkeklerimizVakti zamanı gelince, o kadar doğru bi ifade ki
Erkek
Bence son bir cagri yapip etiketleEvet ya kayıplar var. Hala cinsiyet yazmayan bile var silsem mi listeden
Bence de yemek yapmayacak kadar değil ama olsundu azıcık naz yapayım yoksa kocam bey bişeyin ucundan tutmuyo az destek olsunAç kalıversin biraz bişey olmaz yaAma yemek yapmayacak kadar mı çok yatman gerekiyor acaba. O kadar ciddi birşeyin yok bence. Ama için böyle rahat edecek senin anlaşılan perinatolog randevusu bulursan bir an evvel git en iyisi. İçine sinen bir açıklama yapar umarım
2025 oscar adayıBence de yemek yapmayacak kadar değil ama olsundu azıcık naz yapayım yoksa kocam bey bişeyin ucundan tutmuyo az destek olsun
Ama hareket halinde iken lekelenme yaşıyorsan üzgünüm ki gercekten yatman gerekiyor kuşumBence de yemek yapmayacak kadar değil ama olsundu azıcık naz yapayım yoksa kocam bey bişeyin ucundan tutmuyo az destek olsun
Aman kuzum dikkat et sendeCanım hamilelikte şeker yükselir diye beni sürekli uyarıyordu doktorum. Yani ailede olmasa bile çıkabiliyor. Dikkatli beslenmek gerekiyor hepimiz için geçerli bu durum.
Benim açlık fena değilde tokluk 1.saat biraz sıkıntı yüksek çıkıyor
oyüzdenn erkek kardeşime benzediii oğlummEskiler der ki bebek ilk kıpırdamaya başladığında kime bakıyorsan bebek ona benzermiş. Ben Eda Ece’ye bakmıştım o denk gelmişti İlker Ayrık da denk gelebilirdi ama Eda Ece denk geldi merakla bekliyorum şimdi
sepide babylovee suuuduru68
Aklımdan geçmiyor değil ya dur onu yapayım gerçektenBence son bir cagri yapip etiketle
Gelmeyenleri sil.
Bende hic bi zaman az ve sık beslenmeyi sevemedim yaaAman kuzum dikkat et sendebi kere ağa takılınca geri çıkamıyor insan. Bebiştede bi sıkıntı yoksa çok sık ve az ye.
Kırk yılda bir bahane bulunca kaçırmıyoruz dimiBence de yemek yapmayacak kadar değil ama olsundu azıcık naz yapayım yoksa kocam bey bişeyin ucundan tutmuyo az destek olsun
hahahaha adminim napıym sizlerden biriyle dünür olsam yeter bana senin kızada talibizKız çok güldürdün beni ya alemsinçocuğun saçını çekmiş gösteriyor ama arkadan yakışıklı duruyor maşallah yerim ben onu
Yap kuzum arkandayizAklımdan geçmiyor değil ya dur onu yapayım gerçekten
AslaaaaKırk yılda bir bahane bulunca kaçırmıyoruz dimi
Bana yat demediği halde fırsat buldukça hep yattım kuzum. Dedi ya şimdi hiç kalkmam yerimdenAma hareket halinde iken lekelenme yaşıyorsan üzgünüm ki gercekten yatman gerekiyor kuşum
Eskiler bişey biliyorlar demek kioyüzdenn erkek kardeşime benzediii oğlumm
benim oğlumun ilk tekmesini erkek kardeşim hissetti eliyle dokunuyordu karnımaayy ben şok şuan
Eşim bu yazdığını görse direkt hesabı sildirir banahahahaha adminim napıym sizlerden biriyle dünür olsam yeter bana senin kızada talibiz
Aminnnn senin de erkek miiiOyş sağlıkla gelsin minik erkeklerimiz
Sen hangi gün gidecektin seker kontrolüne canım
Ne bileyim kuzum bana mı denk geliyor böyleleri anlamıyorum. İnşallah sadece şekerden dolayıdırKuzum fetal iyi geldiyse boşuna strese sokma kendini. Ama o kadar da değil ya bu doktorlar niye böyle yapıyorsenin şekerden olmuş sıvı fazlalığı. Bebekte bir sıkıntı yok zaten sadece sıvı fazla diye genetik hastalık yoktur boşuna kafanı kurcalama
hahahha inanırım benim eşimde şimdiden kıskanıyor kızını herkezdenEşim bu yazdığını görse direkt hesabı sildirir banabiz kızlarımızın evlendiğini düşünmek bile istemiyoruz. Seninki doğunca anlarsın sen de
Akşama doğru çakralar açılıyor benimdeBende hic bi zaman az ve sık beslenmeyi sevemedim yaazaten tıka basa yemem kolay kolay ama ac kalkip 2 saat sonra bi daha biseyler yemek bana cok yorucu geliyor.
Ama dedigin gibi dikkat etmek icin mecburen yapcam bunlari. Ki oyle de yapiyorum. Ana ara ogunlerimi guzel yapiyorum. Ama iki gündür fln ara öğün istemiyor canim. Aksam yemegi sonrasi ama 2 kere ara öğün yapasim geliyor
Kuzum yat o zaman. Kalkmaa. Ben bu konuda tecrübeliyim. Hamileligimin başında hep ayakta gezdikce lekelenme yasardım. Artik kalkmiyordum.Aslaaaa
Bana yat demediği halde fırsat buldukça hep yattım kuzum. Dedi ya şimdi hiç kalkmam yerimden
Eskiler bişey biliyorlar demek ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?