Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Aç kalıversin biraz bişey olmaz ya Ama yemek yapmayacak kadar mı çok yatman gerekiyor acaba. O kadar ciddi birşeyin yok bence. Ama için böyle rahat edecek senin anlaşılan perinatolog randevusu bulursan bir an evvel git en iyisi. İçine sinen bir açıklama yapar umarım

Bence de yemek yapmayacak kadar değil ama olsundu azıcık naz yapayım yoksa kocam bey bişeyin ucundan tutmuyo az destek olsun

Aman kuzum dikkat et sende bi kere ağa takılınca geri çıkamıyor insan. Bebiştede bi sıkıntı yoksa çok sık ve az ye.

oyüzdenn erkek kardeşime benzediii oğlumm
benim oğlumun ilk tekmesini erkek kardeşim hissetti eliyle dokunuyordu karnıma ayy ben şok şuan

Aman kuzum dikkat et sende bi kere ağa takılınca geri çıkamıyor insan. Bebiştede bi sıkıntı yoksa çok sık ve az ye.
Bende hic bi zaman az ve sık beslenmeyi sevemedim yaa zaten tıka basa yemem kolay kolay ama ac kalkip 2 saat sonra bi daha biseyler yemek bana cok yorucu geliyor.
Ama dedigin gibi dikkat etmek icin mecburen yapcam bunlari. Ki oyle de yapiyorum. Ana ara ogunlerimi guzel yapiyorum. Ama iki gündür fln ara öğün istemiyor canim. Aksam yemegi sonrasi ama 2 kere ara öğün yapasim geliyor

Kırk yılda bir bahane bulunca kaçırmıyoruz dimi
Aslaaaa
Ama hareket halinde iken lekelenme yaşıyorsan üzgünüm ki gercekten yatman gerekiyor kuşum
Bana yat demediği halde fırsat buldukça hep yattım kuzum. Dedi ya şimdi hiç kalkmam yerimden
oyüzdenn erkek kardeşime benzediii oğlumm
benim oğlumun ilk tekmesini erkek kardeşim hissetti eliyle dokunuyordu karnıma ayy ben şok şuan
Eskiler bişey biliyorlar demek ki

Ne bileyim kuzum bana mı denk geliyor böyleleri anlamıyorum. İnşallah sadece şekerden dolayıdır rabbim hepimizi ve bebişlerimizi sağ sağlim bunların ellerinden kurtarsın inşallah

Akşama doğru çakralar açılıyor benimde zaten bu sabah yiyememe durumları hep bu bulantılarda başladı. Öğlenlere kadar aç durduk. Ama ne kadar yanlış yapmışız meğerse valla zorla kendini çünkü belirli bi listeye ve saate uymak daha zor geliyor insana çünkü

Aslaaaa

Bana yat demediği halde fırsat buldukça hep yattım kuzum. Dedi ya şimdi hiç kalkmam yerimden

Eskiler bişey biliyorlar demek ki
Kuzum yat o zaman. Kalkmaa. Ben bu konuda tecrübeliyim. Hamileligimin başında hep ayakta gezdikce lekelenme yasardım. Artik kalkmiyordum.
Sana da tavsiyem YAT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…