Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Elimden geleni yapiyorum kuzum ama iste hic canim istemeden koca gün gectigi oluyor. Gündüz kahvalti sonrasi kolay kolay saat 5 e kadar acikmiyorum.
Ama aksam yemeğinden sonra cosuyoruz oglumla

10 dakika içinde mi ben 3 saniyede kafama dikip bitirdim. Onun mantığı neymiş acaba
Yani maksimum 10 dk içinde içsin dedi bende yudum yudum 5 dakika gibi bitirdim bir anda içilmiyor ki nasıl içtin kuzum
Maşallah ya vesikalık çektirmiş resmen
Ay evet buzdolabı kapağına koydum aç kapa bakıyorum
Sorma sorma cidden film gibi şaka bir zamandı
Şekeri zorla çıkaracak bir sakin ay gözümüz aydın seni kurtardık
Var ya şuan ölüyorum dışarıda yedik ayıptır söylemesi tartılsam bi +5 gelirim

Kızlar bugun hıc bakamadım 15 sayfa az ınce ıslaklık hıssettım wc gıttım hemen cafede otueueken. Oantolonum bile islanmıs bıraz. Külodum aynı sekılde hamılelıgımın basından berı hıc boyle akıntım olmamıstı sızce bu su akıntı mı koyu da degıl?

Son düzenleme:
Kuzum fikrim yok ama eczanelerde bununla ilgili testler satılıyormuş sanırım yanlış hatırlamıyorsam annabelica da benzer bişey yaşamıştı

Afiyet olsun canım oh valla ben de tadı kötü diye bir anda bitireyim dedim gözümü kapatıp diktim kafama

25+4üz kuzum 23ten sonrası yapmayı uygun bulmuyoruz dedi
Canım galiba durumun riskine göre değişiyor bildiğim kadarıyla. Çünkü bazi durumlarda yapiyor doktorlar. Kesede asagi sarkma vs yoksa yapilabiliyor yada farkli kriterler oluyor. Detayını doktorlar karar veriyor tabi.

Kuzum bence bir sorun yoktur. Benim daha önce yaşadığıma benziyor. Ben sabaha kadar beklemiştim ama acilde doktor demişti bir daha şüphe edersen hemen gel diye. Tedbirli olmakta fayda var gitse miydin acile acaba

Afiyet olsun canım oh valla ben de tadı kötü diye bir anda bitireyim dedim gözümü kapatıp diktim kafama
İlk yudumda aaa bişey yokmuş tadı güzel dedim ay sonra bi baydı ama cidden bıktım artık yok 2lisi 4 lüsü fetali Şekeri oğlumda sadece 2 li yaptırmıştım stresim 12.haftada bitmişti bilim teknoloji ilerledikçe gebelerin işi zorlaşıyor gibi

Bitti ama artık ya son testi de yaptırdık beklicez artık

Sıkışıkken şiddetli öksürürürsem bazen kaçırıyorum öyle bir durum olmuş olabilir mi sende de canım.yada üşüttüysen yine olmuş olabilir takip et bakalım dr una danışma imkanın var mı için rahatlar

Kuzum bence bir sorun yoktur. Benim daha önce yaşadığıma benziyor. Ben sabaha kadar beklemiştim ama acilde doktor demişti bir daha şüphe edersen hemen gel diye. Tedbirli olmakta fayda var gitse miydin acile acaba
Ay bilemedim kuzum. Bizimde kına ve dugun ıslerımız var Bandırmaya geldık burada da hastane 1 tane devlet var cok kotu gelıyor gozume o da. ozelınde kadın dogum acılı yokmus beklesem mı dedım bende sabahı

Yok canım kacırmadım idrar eminim. Sanırım su gıbı bır akıntı oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…