- 16 Eylül 2024
- 6.506
- 6.113
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.881
Elimden geleni yapiyorum kuzum ama iste hic canim istemeden koca gün gectigi oluyor. Gündüz kahvalti sonrasi kolay kolay saat 5 e kadar acikmiyorum.Akşama doğru çakralar açılıyor benimdezaten bu sabah yiyememe durumları hep bu bulantılarda başladı. Öğlenlere kadar aç durduk. Ama ne kadar yanlış yapmışız meğerse valla zorla kendini çünkü belirli bi listeye ve saate uymak daha zor geliyor insana çünkü
Yani maksimum 10 dk içinde içsin dedi bende yudum yudum 5 dakika gibi bitirdim bir anda içilmiyor ki nasıl içtin kuzum10 dakika içinde miben 3 saniyede kafama dikip bitirdim. Onun mantığı neymiş acaba
Ay evet buzdolabı kapağına koydum aç kapa bakıyorumMaşallah ya vesikalık çektirmiş resmen
Sorma sorma cidden film gibi şaka bir zamandıHaahahpandemj dönemi çocuğu olmasi oglunun suçu degil napsin yavrucak
Ay cidden neydi o günler yaaa
Marketten gelen heeeerseyi yikiyorduk evde. Posetleri bile yıkıyorduk. Aldiklarimizi havalandiriyorduk
hadi gözün aydın. Aman bol bol ye hepimizin adına
Var ya şuan ölüyorum dışarıda yedik ayıptır söylemesi tartılsam bi +5 gelirimŞekeri zorla çıkaracak bir sakinay gözümüz aydın seni kurtardık
Detaylıca da sordum bu haftalarda açılma olursa serklaj da yapılmıyormuş yatıcaksın dedi zaten kuzumKuzum yat o zaman. Kalkmaa. Ben bu konuda tecrübeliyim. Hamileligimin başında hep ayakta gezdikce lekelenme yasardım. Artik kalkmiyordum.
Sana da tavsiyem YAT
Evet benimde erkek canımAminnnn senin de erkek miiibiz 27+1 olduk bileee
Haftaya pazartesi gidicem canım
Kuzum fikrim yok ama eczanelerde bununla ilgili testler satılıyormuş sanırım yanlış hatırlamıyorsamKızlar bugun hıc bakamadım 15 sayfaaz ınce ıslaklık hıssettım wc gıttım hemen cafede otueueken. Oantolonum bile islanmıs bıraz. Kilodum aynı sekılde hamılelıgımın basından berı hıc boyle akıntım olmamıstı sızce bu su akıntı mı koyu da degıl?
25 en son haftasi diye biliyorum canim serklajinDetaylıca da sordum bu haftalarda açılma olursa serklaj da yapılmıyormuş yatıcaksın dedi zaten kuzum
Tam görücü kaynana yahahahha inanırım benim eşimde şimdiden kıskanıyor kızını herkezdensakın deme eşine bişey aramızda
25+4üz kuzum 23ten sonrası yapmayı uygun bulmuyoruz dedi25 en son haftasi diye biliyorum canim serklajin
24 diyenler de var.
Afiyet olsun canım ohYani maksimum 10 dk içinde içsin dedi bende yudum yudum 5 dakika gibi bitirdim bir anda içilmiyor ki nasıl içtin kuzum
Ay evet buzdolabı kapağına koydum aç kapa bakıyorum
Sorma sorma cidden film gibi şaka bir zamandı
Var ya şuan ölüyorum dışarıda yedik ayıptır söylemesi tartılsam bi +5 gelirim
Canım galiba durumun riskine göre değişiyor bildiğim kadarıyla. Çünkü bazi durumlarda yapiyor doktorlar. Kesede asagi sarkma vs yoksa yapilabiliyor yada farkli kriterler oluyor. Detayını doktorlar karar veriyor tabi.25+4üz kuzum 23ten sonrası yapmayı uygun bulmuyoruz dedi
Taöam kuzum bıraz daha beklıyım devam ederse nobetcı ecz test alayımKuzum fikrim yok ama eczanelerde bununla ilgili testler satılıyormuş sanırım yanlış hatırlamıyorsamannabelica da benzer bişey yaşamıştı
Kuzum bence bir sorun yoktur. Benim daha önce yaşadığıma benziyor. Ben sabaha kadar beklemiştim ama acilde doktor demişti bir daha şüphe edersen hemen gel diye. Tedbirli olmakta fayda var gitse miydin acile acabaKızlar bugun hıc bakamadım 15 sayfaaz ınce ıslaklık hıssettım wc gıttım hemen cafede otueueken. Oantolonum bile islanmıs bıraz. Külodum aynı sekılde hamılelıgımın basından berı hıc boyle akıntım olmamıstı sızce bu su akıntı mı koyu da degıl?
İlk yudumda aaa bişey yokmuş tadı güzel dedim ay sonra bi baydıAfiyet olsun canım ohvalla ben de tadı kötü diye bir anda bitireyim dedim gözümü kapatıp diktim kafama
Aklına getirme kuzum senin öyle bir durumun yok zaten. Ultrasonda açılma görmemiş doktorlar korkma ama tedbirli ol sadece25+4üz kuzum 23ten sonrası yapmayı uygun bulmuyoruz dedi
Bitti ama artık ya son testi de yaptırdık beklicez artıkİlk yudumda aaa bişey yokmuş tadı güzel dedim ay sonra bi baydıama cidden bıktım artık yok 2lisi 4 lüsü fetali Şekeri oğlumda sadece 2 li yaptırmıştım stresim 12.haftada bitmişti bilim teknoloji ilerledikçe gebelerin işi zorlaşıyor gibi
Sıkışıkken şiddetli öksürürürsem bazen kaçırıyorum öyle bir durum olmuş olabilir mi sende de canım.yada üşüttüysen yine olmuş olabilir takip et bakalım dr una danışma imkanın var mı için rahatlarKızlar bugun hıc bakamadım 15 sayfaaz ınce ıslaklık hıssettım wc gıttım hemen cafede otueueken. Oantolonum bile islanmıs bıraz. Külodum aynı sekılde hamılelıgımın basından berı hıc boyle akıntım olmamıstı sızce bu su akıntı mı koyu da degıl?
Aynen çok şükür ya bıktık valllaBitti ama artık ya son testi de yaptırdık beklicez artık
Ay bilemedim kuzum. Bizimde kına ve dugun ıslerımız var Bandırmaya geldık burada da hastane 1 tane devlet var cok kotu gelıyor gozume o da. ozelınde kadın dogum acılı yokmus beklesem mı dedım bende sabahıKuzum bence bir sorun yoktur. Benim daha önce yaşadığıma benziyor. Ben sabaha kadar beklemiştim ama acilde doktor demişti bir daha şüphe edersen hemen gel diye. Tedbirli olmakta fayda var gitse miydin acile acaba
Yok canım kacırmadım idrar eminim. Sanırım su gıbı bır akıntı olduSıkışıkken şiddetli öksürürürsem bazen kaçırıyorum öyle bir durum olmuş olabilir mi sende de canım.yada üşüttüysen yine olmuş olabilir takip et bakalım dr una danışma imkanın var mı için rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?