Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Yok canım kacırmadım idrar eminim. Sanırım su gıbı bır akıntı oldu
Aşkım akıntı gün içinde bendede oluyor hep, hamileliğin başında beri var 2 kere falan çamaşır değiştiriyorum, ama benim su gibi değilde, biraz şeffafsı oluyor beyaz, fitil koymuş gibi

Aşkım akıntı gün içinde bendede oluyor hep, hamileliğin başında beri var 2 kere falan çamaşır değiştiriyorum, ama benim su gibi değilde, biraz şeffafsı oluyor beyaz, fitil koymuş gibi
Askım evet bebjmde oyleydı bu sefer su gıbı olunca sormak ıstedım var mı yasayan dıye

Kızlaar kaç sayfa birikmiş okuyamadım daha bakıcam birazdan bugün oğlumun kargosu geldi size atayım boyutunu anlayın diye yanına sleepy ıslak mendil koydum. Zıbınlar ve taytlar 2-4 ay. Winnie the poo olan takım 1-2 ay, kalın tulum da 4-6 ay

Eklentiler

• IMG_4345.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_4346.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_4347.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 48
Biz ikişer tane içmemize rağmen bu demir niye düşük çıktı bizde kanka
Kuzu parvana hocanın verdiği demiri buradaki doktor değiştirdi. Ben yatmadan 1 adet içiyordum sonra suda doğum için gittiğim doktor da bırakabilirsin diyince birkaç gün içmedim sonra içim rahat etmeyince 2 günde bir almaya başladım. Test sonucundan sonra da her gece içmeye başladım korkudan sjsjs 12sinde gidince ertuğrul beye soracağım napabiliriz diye belki 2ye çıkartır doktor değiştirmenin dezavantajları

Evet benimde erkek canım
Ooo siz büyüksünüz
Az kalmis canım canim azcik sabır. Randevu öncesi günler zor geciyor gerci de
Son zamanlarda etrafımda herkes ya erkek doğurdu ya da erkeğe hamile
Evet hala bu kadar zaman nasıl geçti anlamadım bile
Kontrol öncesi çok zorlu yaaa hep bi düşünce halii

Ahahah bende çok rahatım aksine yaa beni garipseme aşko
Aşko rahat oldugunuz icin şükredin valla stressiz olmak kadar guzeli var mi bee
Yiaa winnie zaafi olan beeen birsuru winnieli parcalar aldım yoldalar
Ay allamm bu hm beni bitirdi yaa. Her ürün minnacikk aşırı tatlilar ama.
Tulum 4-6 ay bence cok ideal bir boy olmus bu arada. Ankara sogugu icin ideal boy budur. 2-4 alsak kisa sureli kullanım olur demek ki

Son zamanlarda etrafımda herkes ya erkek doğurdu ya da erkeğe hamile
Evet hala bu kadar zaman nasıl geçti anlamadım bile
Kontrol öncesi çok zorlu yaaa hep bi düşünce halii
Bu grupta cok esit gibi bir dagilim oldu cinsiyet konusunda
Benim etrafimdakiler de hep kız dogurdu bu arada
Sağlıkla gelsinler zamanda hızla aksın

Evet evet doğru bugün birkaçı gelmişti sanırım yeni sandılar hayırlı olsun ilk zamanlar mide bulantısı vs. olur bir şey lazım olursa ev yakın falan dediler o sırada 7 aylık olma şokum
Aynı benimkiler de şok oldular kilo aldım sanıyorlar gebelik dlye düşünmediler ama dediğin gibi ayını öğrenince şok oldular ve ayrıca belliydii bi bozuldular. Geçen sene 2.dönem yeni başladım oğlumdan ötürü şimdi bu olunca

Bencede tulum tam boyunda oldu hatta yıkayınca biraz çekme payı da olsa gayet mayısa kadar götürür bizi. Bende bayıldım kaliteleri de çok güzel geldi

Kızlar bu arada benim karnım bir anda çok büyüdü sanki yaa uzun zaman sonra bugün tayt giydim baya ben burdayım diyor göbeğim birde şunu farkettim ne zaman kasık ağrım olsa bir kaç gün içinde karnım aşırı büyümüş oluyor. Sanırım oğluş büyüdükçe rahme baskı artınca ağrım oluyor ve sonra bir bakıyorum göbüş büyümüş

Bencede tulum tam boyunda oldu hatta yıkayınca biraz çekme payı da olsa gayet mayısa kadar götürür bizi. Bende bayıldım kaliteleri de çok güzel geldi
Aynen kuzu bide çekme payı dersek anca bence de güle güle saglikli gunlerde giysinler insallahhh tüm aldiklarimizi

Ay bilemedim kuzum. Bizimde kına ve dugun ıslerımız var Bandırmaya geldık burada da hastane 1 tane devlet var cok kotu gelıyor gozume o da. ozelınde kadın dogum acılı yokmus beklesem mı dedım bende sabahı
Ya ilçelerde çok sıkıntı gitsen bile iyi ilgilenirler mi emin değilim. Ben olsam yine sabahı beklerdim ama doktorun dediğini söyledim sana sadece. Hemen gel dedi şüpheli bir durumda. Bir de su gelme durumunda akıntı sürekli devam ediyor sanıyorum

Evet ya ağrı olunca paniğe gerek yok hemen. Bebiş büyütüyoruz içerde çok normal bana da günden güne bile değişiyor gibi geliyor göbeğim artık

Çokkkk tatlılar akıllıca bi alışveriş olmuş canım güle güle giysin oğluşun

Evet ya ağrı olunca paniğe gerek yok hemen. Bebiş büyütüyoruz içerde çok normal bana da günden güne bile değişiyor gibi geliyor göbeğim artık
Evet kuzu birde ayağa kalkınca vajinamda sızı oluyor ama rahim iyice büyüdü artık çok normal bence. Bebekleri de büyütüyoruz
Çokkkk tatlılar akıllıca bi alışveriş olmuş canım güle güle giysin oğluşun
Teşekkür ederim kuşumm senin şekerinin de olmamasına çok sevindim darısı cuma günü bana

Elimden geleni yapiyorum kuzum ama iste hic canim istemeden koca gün gectigi oluyor. Gündüz kahvalti sonrasi kolay kolay saat 5 e kadar acikmiyorum.
Ama aksam yemeğinden sonra cosuyoruz oglumla
2. Ben vakası bende günde 2 ana 2 ara öğün yapıyordum. Sen kendini çok aç bırakmışsın dedi bana. Halbuki ben hiç hissetmedim. Ama bünye aç kalınca şeker oluyormuş dikkat et kendine canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…