Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Bende bu haftayla beraber bi mide bulantısı ve uykulu olma hali geri geldi sanki ya, ikinci trimesterdaki enerji gitti gibi hissetmeye basladim var mi benim gibi hisseden 27-28 haftalarda acaba? Insallah geçicidir.

Canım normalde 28+2 den anormalde 31+2 den selamlar buralar daha fena zor yatıp kalkıyorum geceleri WC falan baya sıkıntı oluyor koca göbişe alışmak zor

2. Ben vakası bende günde 2 ana 2 ara öğün yapıyordum. Sen kendini çok aç bırakmışsın dedi bana. Halbuki ben hiç hissetmedim. Ama bünye aç kalınca şeker oluyormuş dikkat et kendine canım
Ay evet diyorlar da ben de acikmiyorum kiii. Zorla mi yicem

Canım normalde 28+2 den anormalde 31+2 den selamlar buralar daha fena zor yatıp kalkıyorum geceleri WC falan baya sıkıntı oluyor koca göbişe alışmak zor
Ya evet gözüm korkmaya başladı gerçekten gece tuvalete kalkarken bile çok zorlanmaya başladım daha doğuma 3 ay var napıcaz böyle

Nasıl yanı canım anlamadım devamlı mı gelmesı kotu ben sımdı eve geldım camasıe degıstıedım devam edıyo mu bakıxam ama bence su ya benzer akıntı oldugu ıcın bana su gıbı geldı ya cunku agrım vs hocbıseyım ypk cok sukur

Bende bu haftayla beraber bi mide bulantısı ve uykulu olma hali geri geldi sanki ya, ikinci trimesterdaki enerji gitti gibi hissetmeye basladim var mi benim gibi hisseden 27-28 haftalarda acaba? Insallah geçicidir.v
Evet canım bende dun yazdım aynısını 3. Trımester = 1. Trimester olarak yasıgorum yıne hayat enerjım 0 hatta buraya bıle gırmedım bugun

Canım nasıl anormalden anlayamadım 3 hafta ileri mş bebegın

Evet canım bende dun yazdım aynısını 3. Trımester = 1. Trimester olarak yasıgorum yıne hayat enerjım 0 hatta buraya bıle gırmedım bugun
of inanilmaz 2 gundur acaba yedigim bi sey mi dokundu noluyor derken bi baktim ara ara gidip geliyor, gozlerim hic uyumamisim gibi kapanıyor. bunu hic beklemiyordum

Nası acıkmıyon yaaaa Ben kahvaltıdan 3 saat sonra aranmaya başlıyorum
Bebisim sabah kahvaltidan sonra benim kahvalti oglen 12 gibi fln oluyor bu arada, 12 den saat 4 5 e kadar acikmiyorum cok fazla. Acikinca ara öğün yapiyorum. Sonra aksam yemegi yiyorum 7 8 gibi.
Ama o yemekten sonra surekli bisey yemek istiyorum. Ben hamilelikten oncede böyleydim yaa.
Eşim eve gelince çay yanına biseyler yeme saatini iple ceken bir hatun oldum hep
Simdi de yine onu istiyorum galiba. Cay yanina atistirmalik fln.
Ama yiyemiyorum.
Az once muz yedim. Yarim sata olmuştur. Esime diyorum canim hala tatli cekiyor o da diyor muz yedin ya. E yetmedi napim

Anladım canım temkinlisin demek ki kilo almıyorsun yoksa direk kilo yapacak bi sistem senin ki ben gündüz yiyorum sık sık hemde akşam yemeği 6 7 den sonra da hiç bişey yemiyorum, çayla sadece 1 2 ceviz, sonrasında çok kazanırsam bi kase yoğurt.

Bide sanırım su olursa tatlımsı kokusu oluyor diyorlar aşko

Ay evet diyorlar da ben de acikmiyorum kiii. Zorla mi yicem
Zorla ye yoksa yedirmiyorlar adama akşam çok canım istedi 2 tane gofret yedim eşim diyor ki şimdi insilün yapıcam diye rahatsın ye tabi diyor yoo dedim dayanamıyorum artık hatta normalde olsa şu dediğine zırıl zırıl ağlarım ama şu anın tadını çıkartmak istiyorum beni rahat bırak dedim ( ve tüm bunlar 2 adet gofret için yaşandı ) benden söylemesi bacım ye ye ye

Ya evet gözüm korkmaya başladı gerçekten gece tuvalete kalkarken bile çok zorlanmaya başladım daha doğuma 3 ay var napıcaz böyle
Valla birde diyorlar en son aylar çok kilo alınıyor. Daha bitişe 2 ay var 12 kg aldım daha ne kadar alabilirim diye düşünmüyor değilim

Valla birde diyorlar en son aylar çok kilo alınıyor. Daha bitişe 2 ay var 12 kg aldım daha ne kadar alabilirim diye düşünmüyor değilim
Kuzu ben kilo da almadım çok fazla bu direk bebek ajssjsj
Kilo demişkennn güncelleme yapayımm gün itibariyle hamilelik öncesi kiloma dönmüşüm 63 ile başlamıştım şuan yine 63 kiloyum artık aldığım her kilo aleyhime

Aşkım şimdi geri gidemiyorum sen foto attığında müsait olup yazamadım, 1-2 ay ile 2-4 ay arası çok fark var mı kıyafetlerde

Ay öyle aslında tam kilo almadık bir yeme düzenim var. Ama iste yemiycem diyorum yemiyorum. Bebegimi düşünüyorum teyzesi napim.
Aksam bir kase yogurt yetiyor mu sabaha kadar yaa
Ben genelde yogurt yada kefir yarim porsiyon meyve ile yiyorum veya yine kefir yogurt yanında kaşar falan yiyorum. Ac uyudugum süre boyunca hep kilo verdim çünkü.

Aşkım şimdi geri gidemiyorum sen foto attığında müsait olup yazamadım, 1-2 ay ile 2-4 ay arası çok fark var mı kıyafetlerde
Kuzu var bence. 1-2 ay olanı maksimum 2-3 hafta giyer gibi geldi baya minik çünkü. Tekrar atayım bak. Fotoda çok belli olmuyor ama eline alınca anlıyorsun sanki yenidoğan gibi 1-2 ay olan. Ama o da lazım sonuçta ilk günlerde çıplak kalmayacak bu bebekler

Eklentiler

• IMG_4345.webp
    59,9 KB · Görüntüleme: 16
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…