- 23 Ağustos 2023
- 103
- 259
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.921
Canım normalde 28+2 den anormalde 31+2 den selamlarKızlar bu arada benim karnım bir anda çok büyüdü sanki yaa uzun zaman sonra bugün tayt giydim baya ben burdayım diyor göbeğimbirde şunu farkettim ne zaman kasık ağrım olsa bir kaç gün içinde karnım aşırı büyümüş oluyor. Sanırım oğluş büyüdükçe rahme baskı artınca ağrım oluyor ve sonra bir bakıyorum ki göbüş büyümüş
Ay evet diyorlar da ben de acikmiyorum kiii. Zorla mi yicem2. Ben vakası bende günde 2 ana 2 ara öğün yapıyordum. Sen kendini çok aç bırakmışsın dedi bana. Halbuki ben hiç hissetmedim. Ama bünye aç kalınca şeker oluyormuşdikkat et kendine canım
Nası acıkmıyon yaaaaAy evet diyorlar da ben de acikmiyorum kiii. Zorla mi yicem
Ya evet gözüm korkmaya başladı gerçekten gece tuvalete kalkarken bile çok zorlanmaya başladım daha doğuma 3 ay var napıcaz böyleCanım normalde 28+2 den anormalde 31+2 den selamlarburalar daha fena zor yatıp kalkıyorum geceleri WC falan baya sıkıntı oluyor koca göbişe alışmak zor
Nasıl yanı canım anlamadım devamlı mı gelmesı kotu ben sımdı eve geldım camasıe degıstıedım devam edıyo mu bakıxam ama bence su ya benzer akıntı oldugu ıcın bana su gıbı geldı ya cunku agrım vs hocbıseyım ypk cok sukurYa ilçelerde çok sıkıntı gitsen bile iyi ilgilenirler mi emin değilim. Ben olsam yine sabahı beklerdim ama doktorun dediğini söyledim sana sadece. Hemen gel dedi şüpheli bir durumda. Bir de su gelme durumunda akıntı sürekli devam ediyor sanıyorum
Evet canım bende dun yazdım aynısını 3. Trımester = 1. Trimester olarak yasıgorum yıne hayat enerjım 0 hatta buraya bıle gırmedım bugunBende bu haftayla beraber bi mide bulantısı ve uykulu olma hali geri geldi sanki ya, ikinci trimesterdaki enerji gitti gibi hissetmeye basladim var mi benim gibi hisseden 27-28 haftalarda acaba? Insallah geçicidir.v
Canım nasıl anormalden anlayamadım 3 hafta ileri mş bebegınCanım normalde 28+2 den anormalde 31+2 den selamlarburalar daha fena zor yatıp kalkıyorum geceleri WC falan baya sıkıntı oluyor koca göbişe alışmak zor
of inanilmaz 2 gundur acaba yedigim bi sey mi dokundu noluyor derken bi baktim ara ara gidip geliyor, gozlerim hic uyumamisim gibi kapanıyor. bunu hic beklemiyordumEvet canım bende dun yazdım aynısını 3. Trımester = 1. Trimester olarak yasıgorum yıne hayat enerjım 0 hatta buraya bıle gırmedım bugun
Bebisim sabah kahvaltidan sonra benim kahvalti oglen 12 gibi fln oluyor bu arada, 12 den saat 4 5 e kadar acikmiyorum cok fazla. Acikinca ara öğün yapiyorum. Sonra aksam yemegi yiyorum 7 8 gibi.Nası acıkmıyon yaaaaBen kahvaltıdan 3 saat sonra aranmaya başlıyorum
Anladım canım temkinlisin demek ki kilo almıyorsun yoksa direk kilo yapacak bi sistem senin kiBebisim sabah kahvaltidan sonra benim kahvalti oglen 12 gibi fln oluyor bu arada, 12 den saat 4 5 e kadar acikmiyorum cok fazla. Acikinca ara öğün yapiyorum. Sonra aksam yemegi yiyorum 7 8 gibi.
Ama o yemekten sonra surekli bisey yemek istiyorum. Ben hamilelikten oncede böyleydim yaa.
Eşim eve gelince çay yanına biseyler yeme saatini iple ceken bir hatun oldum hep
Simdi de yine onu istiyorum galiba. Cay yanina atistirmalik fln.
Ama yiyemiyorum.
Az once muz yedim. Yarim sata olmuştur. Esime diyorum canim hala tatli cekiyor o da diyor muz yedin ya. E yetmedi napim
Amin inşallah kuzumBu grupta cok esit gibi bir dagilim oldu cinsiyet konusunda
Benim etrafimdakiler de hep kız dogurdu bu arada
Sağlıkla gelsinler zamanda hızla aksın
Bide sanırım su olursa tatlımsı kokusu oluyor diyorlar aşkoNasıl yanı canım anlamadım devamlı mı gelmesı kotu ben sımdı eve geldım camasıe degıstıedım devam edıyo mu bakıxam ama bence su ya benzer akıntı oldugu ıcın bana su gıbı geldı ya cunku agrım vs hocbıseyım ypk cok sukur
Zorla yeAy evet diyorlar da ben de acikmiyorum kiii. Zorla mi yicem
Valla birde diyorlar en son aylar çok kilo alınıyor. Daha bitişe 2 ay var 12 kg aldım daha ne kadar alabilirim diye düşünmüyor değilimYa evet gözüm korkmaya başladı gerçekten gece tuvalete kalkarken bile çok zorlanmaya başladım daha doğuma 3 ay var napıcaz böyle
Evet canım malesefCanım nasıl anormalden anlayamadım 3 hafta ileri mş bebegın
Kuzu ben kilo da almadım çok fazla bu direk bebek ajssjsjValla birde diyorlar en son aylar çok kilo alınıyor. Daha bitişe 2 ay var 12 kg aldım daha ne kadar alabilirim diye düşünmüyor değilim
Aşkım şimdi geri gidemiyorumKuzu ben kilo da almadım çok fazla bu direk bebek ajssjsj
Kilo demişkennn güncelleme yapayımm gün itibariyle hamilelik öncesi kiloma dönmüşüm63 ile başlamıştım şuan yine 63 kiloyum artık aldığım her kilo aleyhime
Ay öyle aslında tam kilo almadık bir yeme düzenim var. Ama iste yemiycem diyorum yemiyorum. Bebegimi düşünüyorum teyzesi napim.Anladım canım temkinlisin demek ki kilo almıyorsun yoksa direk kilo yapacak bi sistem senin kiben gündüz yiyorum sık sık hemde akşam yemeği 6 7 den sonra da hiç bişey yemiyorum, çayla sadece 1 2 ceviz, sonrasında çok kazanırsam bi kase yoğurt.
Kuzu var bence. 1-2 ay olanı maksimum 2-3 hafta giyer gibi geldi baya minik çünkü. Tekrar atayım bak. Fotoda çok belli olmuyor ama eline alınca anlıyorsun sanki yenidoğan gibi 1-2 ay olan. Ama o da lazım sonuçta ilk günlerde çıplak kalmayacak bu bebeklerAşkım şimdi geri gidemiyorumsen foto attığında müsait olup yazamadım, 1-2 ay ile 2-4 ay arası çok fark var mı kıyafetlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?