- 16 Eylül 2024
- 6.499
- 6.097
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.941
Ah yaa insüline basladin saka makaZorla yeyoksa yedirmiyorlar adama akşam çok canım istedi 2 tane gofret yedim eşim diyor ki şimdi insilün yapıcam diye rahatsın ye tabi diyor yoo dedim dayanamıyorum artık hatta normalde olsa şu dediğine zırıl zırıl ağlarım ama şu anın tadını çıkartmak istiyorum beni rahat bırak dedim ( ve tüm bunlar 2 adet gofret için yaşandı ) benden söylemesi bacım ye ye ye
Sen doğum öncesi bence bi tam altını hakettin kocandanKuzu ben kilo da almadım çok fazla bu direk bebek ajssjsj
Kilo demişkennn güncelleme yapayımm gün itibariyle hamilelik öncesi kiloma dönmüşüm63 ile başlamıştım şuan yine 63 kiloyum artık aldığım her kilo aleyhime
Yaprak saracaz kankaKuzu var bence. 1-2 ay olanı maksimum 2-3 hafta giyer gibi geldi baya minik çünkü. Tekrar atayım bak. Fotoda çok belli olmuyor ama eline alınca anlıyorsun sanki yenidoğan gibi 1-2 ay olan. Ama o da lazım sonuçta ilk günlerde çıplak kalmayacak bu bebekler
Ay benim annem ve kv bu hmden aldiklarimi gördüler ve yorumlari beni bitirdi bunlari giyemez bile olmaz bile bilmem neKuzu var bence. 1-2 ay olanı maksimum 2-3 hafta giyer gibi geldi baya minik çünkü. Tekrar atayım bak. Fotoda çok belli olmuyor ama eline alınca anlıyorsun sanki yenidoğan gibi 1-2 ay olan. Ama o da lazım sonuçta ilk günlerde çıplak kalmayacak bu bebekler
Kolunu kıvırıp giydir demedilermi aşkımAy benim annem ve kv bu hmden aldiklarimi gördüler ve yorumlari beni bitirdi bunlari giyemez bile olmaz bile bilmem nebende dedim yahu bu bebek dogdugunda çıplak mi duracak mecbur giyecek birsey lazim diye çok güldüm sende ayni seyi söylediğinde
Yaaaa sen yemene bakAh yaa insüline basladin saka maka
Bakalim faydasini görecek misin. Illa ki görürsün tabi de sende hissedecek misin bakalim.
Ay yiyim en iyisi tamambasarabilirsem
Henüz büyük beden birsey almadim ya onu demediler ondan heraldeKolunu kıvırıp giydir demedilermi aşkım
Ahahahah güldürdün beni kızSen doğum öncesi bence bi tam altını hakettin kocandanhemide kırmızı kurdeleli olanından şaka bir yana maşallah sana
Aynen bencede bende bir kaç tane daha 1-2 ay alıcam balımm lazım çünküYaprak saracaz kanka
Ay evet belli oluyor fotoda aşkımbencede 1-2 olanları 2-3 hafta rahat giyerler, ben 1-2 birkaç parça daha alıp kapatıcam konuyu
Yaaaa sen yemene baksonra benim gibi gururunu bi kenara bırakıp gofret yicem beni rahatsız etmeyin dersin
Ay evet yaa bide bizimkiler oğlan altını açtığımız an üstlerini çiş yapma potansiyelleri %1000 filanAy benim annem ve kv bu hmden aldiklarimi gördüler ve yorumlari beni bitirdi bunlari giyemez bile olmaz bile bilmem nebende dedim yahu bu bebek dogdugunda çıplak mi duracak mecbur giyecek birsey lazim diye çok güldüm sende ayni seyi söylediğinde
Evet öyle oluyormuş maalesef, görümcem attıklarım oldu dediAy evet yaa bide bizimkiler oğlan altını açtığımız an üstlerini çiş yapma potansiyelleri %1000 filankakaları da bulaşacak hep çoğu yenidoğan çöp olacak gibi
Aynen öyle illa ki kirlenecek ve fazlasi bile lazim ben ek olarak da alcam bu kucuklerden. Hmden almam ama baska markalardan alırım. Hm de cidden cok minnosAy evet yaa bide bizimkiler oğlan altını açtığımız an üstlerini çiş yapma potansiyelleri %1000 filankakaları da bulaşacak hep çoğu yenidoğan çöp olacak gibi
Bende başka markalara bakıcam hm dekilere kıyamam gibiAynen öyle illa ki kirlenecek ve fazlasi bile lazim ben ek olarak da alcam bu kucuklerden. Hmden almam ama baska markalardan alırım. Hm de cidden cok minnos
Chakra gerçekten güzel ben birkaç parça aldım kumaşı yumuşacıkBende başka markalara bakıcam hm dekilere kıyamam gibibugün chakra da bebek koleksiyonuna baktım aşşşşıııırı beğendim kaliteleri desenleri çook güzeldi gerçekten ama indirimsiz hayatta alınmaz fiyatları çok yüksekti. Denk gelirse indirimden onlara bi bakıcam
Ben 7.45 - 8 ayaktayım canım o yüzden çok acıkmamış oluyorum senin kahvaltıya kadar ben 3.öğüne geçiyorumAy öyle aslında tam kilo almadık bir yeme düzenim var. Ama iste yemiycem diyorum yemiyorum. Bebegimi düşünüyorum teyzesi napim.
Aksam bir kase yogurt yetiyor mu sabaha kadar yaa
Ben genelde yogurt yada kefir yarim porsiyon meyve ile yiyorum veya yine kefir yogurt yanında kaşar falan yiyorum. Ac uyudugum süre boyunca hep kilo verdim çünkü.
Ya evet birde büyük alınca bebek tam dolduramıyor ya bi sakil duruyor üstlerinde o yüzden yenidoğanda azda olsa almak lazım . Özellikle kız bebişler için bence erkekler daha boylu iri oluyor benim gördüğüm.Kuzu var bence. 1-2 ay olanı maksimum 2-3 hafta giyer gibi geldi baya minik çünkü. Tekrar atayım bak. Fotoda çok belli olmuyor ama eline alınca anlıyorsun sanki yenidoğan gibi 1-2 ay olan. Ama o da lazım sonuçta ilk günlerde çıplak kalmayacak bu bebekler
Ay kesinlikle bazi markalarin ürünleri tamam cok güzel ama cidden belki 2 3 hafta giyilecek bir ic zıbına o kadar para vermek ne bileyim biraz şov benceBende başka markalara bakıcam hm dekilere kıyamam gibibugün chakra da bebek koleksiyonuna baktım aşşşşıııırı beğendim kaliteleri desenleri çook güzeldi gerçekten ama indirimsiz hayatta alınmaz fiyatları çok yüksekti. Denk gelirse indirimden onlara bi bakıcam
Dogru kuzum sende haklısın o zmaan az yemekle sabaha kadar idare edebilmen normal. Ben aksam 8den sonra bisey yemeden yatsam hele de simdi, gece 3 te kalkar bisey yer yatarimBen 7.45 - 8 ayaktayım canım o yüzden çok acıkmamış oluyorum senin kahvaltıya kadar ben 3.öğüne geçiyorum
Bah yine başladıKızlar aklıma değişik değişik sorular geliyor durmadan niye böyleyim ben
Şimdide aklıma gelen soru: "Kacıncı haftadan sonra bu grupta acaba hergün doğurdun mu diye heycan yapcaz?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?