Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ah yaa insüline basladin saka maka
Bakalim faydasini görecek misin. Illa ki görürsün tabi de sende hissedecek misin bakalim.
Ay yiyim en iyisi tamam basarabilirsem

Sen doğum öncesi bence bi tam altını hakettin kocandan hemide kırmızı kurdeleli olanından şaka bir yana maşallah sana

Yaprak saracaz kanka
Ay evet belli oluyor fotoda aşkım bencede 1-2 olanları 2-3 hafta rahat giyerler, ben 1-2 birkaç parça daha alıp kapatıcam konuyu

Ay benim annem ve kv bu hmden aldiklarimi gördüler ve yorumlari beni bitirdi bunlari giyemez bile olmaz bile bilmem ne bende dedim yahu bu bebek dogdugunda çıplak mi duracak mecbur giyecek birsey lazim diye çok güldüm sende ayni seyi söylediğinde

Sen doğum öncesi bence bi tam altını hakettin kocandan hemide kırmızı kurdeleli olanından şaka bir yana maşallah sana
Ahahahah güldürdün beni kız sen bide beni doğum zamanı gör bu hızla gidersem yandık almayıp almayıp son 1 ayda 3 kilo almışım
Yaprak saracaz kanka
Ay evet belli oluyor fotoda aşkım bencede 1-2 olanları 2-3 hafta rahat giyerler, ben 1-2 birkaç parça daha alıp kapatıcam konuyu
Aynen bencede bende bir kaç tane daha 1-2 ay alıcam balımm lazım çünkü

Ay evet yaa bide bizimkiler oğlan altını açtığımız an üstlerini çiş yapma potansiyelleri %1000 filan kakaları da bulaşacak hep çoğu yenidoğan çöp olacak gibi

Ay evet yaa bide bizimkiler oğlan altını açtığımız an üstlerini çiş yapma potansiyelleri %1000 filan kakaları da bulaşacak hep çoğu yenidoğan çöp olacak gibi
Evet öyle oluyormuş maalesef, görümcem attıklarım oldu dedi

Aynen öyle illa ki kirlenecek ve fazlasi bile lazim ben ek olarak da alcam bu kucuklerden. Hmden almam ama baska markalardan alırım. Hm de cidden cok minnos

Aynen öyle illa ki kirlenecek ve fazlasi bile lazim ben ek olarak da alcam bu kucuklerden. Hmden almam ama baska markalardan alırım. Hm de cidden cok minnos
Bende başka markalara bakıcam hm dekilere kıyamam gibi bugün chakra da bebek koleksiyonuna baktım aşşşşıııırı beğendim kaliteleri desenleri çook güzeldi gerçekten ama indirimsiz hayatta alınmaz fiyatları çok yüksekti. Denk gelirse indirimden onlara bi bakıcam

Chakra gerçekten güzel ben birkaç parça aldım kumaşı yumuşacık

Ben 7.45 - 8 ayaktayım canım o yüzden çok acıkmamış oluyorum senin kahvaltıya kadar ben 3.öğüne geçiyorum

Ya evet birde büyük alınca bebek tam dolduramıyor ya bi sakil duruyor üstlerinde o yüzden yenidoğanda azda olsa almak lazım . Özellikle kız bebişler için bence erkekler daha boylu iri oluyor benim gördüğüm.

Ay kesinlikle bazi markalarin ürünleri tamam cok güzel ama cidden belki 2 3 hafta giyilecek bir ic zıbına o kadar para vermek ne bileyim biraz şov bence
Mesela ebebek online da magazadan daha cok cesit var hem alip cok kirlenince çöpe atarken de acimayiz

Ben 7.45 - 8 ayaktayım canım o yüzden çok acıkmamış oluyorum senin kahvaltıya kadar ben 3.öğüne geçiyorum
Dogru kuzum sende haklısın o zmaan az yemekle sabaha kadar idare edebilmen normal. Ben aksam 8den sonra bisey yemeden yatsam hele de simdi, gece 3 te kalkar bisey yer yatarim
Yine ilk zamanlar bu sekilde idare etmistim o zamnda cok kilo vermistim iste. Hala kilo almadim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…