Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Kanka e bebek bende baktım 0-3 var mesela oda biraz büyük geliyor sanki

Evet kuzu öyle diyorlar ya bide bilemiyoruz kaçıncı haftada doğacaklar belki tam gününü bekleyecek sağlıkla gelsin minnoşlarımız
Ahhaah bencede ki ebebek kıyafetlerininde kaliteleri gayet iyi bence

Kanka e bebek bende baktım 0-3 var mesela oda biraz büyük geliyor sanki
Kuzum yenidoganlari var onlara bakabilirsin, bide 0-3 aldiklarimiz da aşırı büyük olmaz sanki ya. Hm den aldiklarimizi ilk 1 hafta giydirsek 2.hafta ebebekle destekleriz hem büyük olsun gollarını gıvır

Ahhaah bencede ki ebebek kıyafetlerininde kaliteleri gayet iyi bence
Aynen bencede kaliteleri güzel kuzum. Sadece ben magazada hic desen model bulamamistim. Ama online da baya seçenek guzel seyler buldum gecen. Onlardan da alırım ben

Kuzum yenidoganlari var onlara bakabilirsin, bide 0-3 aldiklarimiz da aşırı büyük olmaz sanki ya. Hm den aldiklarimizi ilk 1 hafta giydirsek 2.hafta ebebekle destekleriz hem büyük olsun gollarını gıvır
aşkım mesela ben ilk haftalar gaza gelip 3 aylık aldım baya büyük tulum geldi gıvırma şart oldu

aşkım mesela ben ilk haftalar gaza gelip 3 aylık aldım baya büyük tulum geldi gıvırma şart oldu
Ama aşko saka bir yana cidden kış bebisi bizim kizular, diyelim zıbın büyük gelse de zaten ustune bir kat birsey daha giyecek tarzan gibi tek zıbınla durmayacaklar ya her türlü zıbın büyük bile olsa kapanır o büyüklük dış giyim ile bence

Evet kanka mesela ben 1-2 olanların içine kısa kol giydirip üstüne uzun kol giydirirsem darlanır o çocuk

Canımmm şeker mi çıktı sende

Evet kanka mesela ben 1-2 olanların içine kısa kol giydirip üstüne uzun kol giydirirsem darlanır o çocuk
Ay yok be niye darlansin bebislerin zıbınları atlet külot niyetine askom.
Yarim kollu zıbın giydirdin, ustune de bir takim alt üst güzel cici giydirdin mi tamam. Kış gunuben mesela atletsiz duramam çocuuum nasil dursun

1-2 olanlar biraz küçük ya boyutundan dolayı dedi galiba bana da darlanır gibi geldi o miniklikle

1-2 olanlar biraz küçük ya boyutundan dolayı dedi galiba bana da darlanır gibi geldi o miniklikle

Tam olarak anladın beni
Bebislerim hm zıbınlarından bahsetmiyorum su an bende siz gibi düşünüyorum hm zibinlari minnak oldugu icin icine fln ekstra birsey giydirilmez.
Ben ebebek zıbınlar mesela büyük dedin ya sepide zıbın alta giydirip üstüne normal bir takim alt ust mesela pantolon ve üst badi giydirip ebebek büyük zıbın kapatmis oluruz demek istedimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…