- 23 Ekim 2024
- 4.612
- 7.321
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.961
Kanka e bebek bende baktım 0-3 var mesela oda biraz büyük geliyor sankiAy kesinlikle bazi markalarin ürünleri tamam cok güzel ama cidden belki 2 3 hafta giyilecek bir ic zıbına o kadar para vermek ne bileyim biraz şov bence
Mesela ebebek online da magazadan daha cok cesit var hem alip cok kirlenince çöpe atarken de acimayiz
Evet kuzu öyle diyorlar ya bide bilemiyoruz kaçıncı haftada doğacaklar belki tam gününü bekleyecekYa evet birde büyük alınca bebek tam dolduramıyor ya bi sakil duruyor üstlerinde o yüzden yenidoğanda azda olsa almak lazım . Özellikle kız bebişler için bence erkekler daha boylu iri oluyor benim gördüğüm.
Ahhaah bencede ki ebebek kıyafetlerininde kaliteleri gayet iyi benceAy kesinlikle bazi markalarin ürünleri tamam cok güzel ama cidden belki 2 3 hafta giyilecek bir ic zıbına o kadar para vermek ne bileyim biraz şov bence
Mesela ebebek online da magazadan daha cok cesit var hem alip cok kirlenince çöpe atarken de acimayiz
Yenidoğan da var onlara baktın mı canımKanka e bebek bende baktım 0-3 var mesela oda biraz büyük geliyor sanki
hahahahahah ilk senin yazcağını biliyordum canım ahiretliğim sen sorumu cevapla hadiBah yine başladı
Aşkım yenidoğanlar 50 cmYenidoğan da var onlara baktın mı canım
O iş hiç belli olmayacak bencehahahahahah ilk senin yazcağını biliyordum canım ahiretliğim sen sorumu cevapla hadi
Senden soracağımız kesin ilk kankahahahahahah ilk senin yazcağını biliyordum canım ahiretliğim sen sorumu cevapla hadi
Hmmmm cm olarak bakmadım kuzu yaa doğru diyosunAşkım yenidoğanlar 50 cm52 falan doğarsa elimizde kalır
Kuzum yenidoganlari var onlara bakabilirsin, bide 0-3 aldiklarimiz da aşırı büyük olmaz sanki ya. Hm den aldiklarimizi ilk 1 hafta giydirsek 2.hafta ebebekle desteklerizKanka e bebek bende baktım 0-3 var mesela oda biraz büyük geliyor sanki
Aynen bencede kaliteleri güzel kuzum. Sadece ben magazada hic desen model bulamamistim. Ama online da baya seçenek guzel seyler buldum gecen. Onlardan da alırım benAhhaah bencede ki ebebek kıyafetlerininde kaliteleri gayet iyi bence
Kuzum yenidoganlari var onlara bakabilirsin, bide 0-3 aldiklarimiz da aşırı büyük olmaz sanki ya. Hm den aldiklarimizi ilk 1 hafta giydirsek 2.hafta ebebekle desteklerizhem büyük olsun gollarını gıvır
Ama aşko saka bir yana cidden kış bebisi bizim kizular, diyelim zıbın büyük gelse de zaten ustune bir kat birsey daha giyecek tarzan gibi tek zıbınla durmayacaklar yaaşkım mesela ben ilk haftalar gaza gelip 3 aylık aldım baya büyük tulum geldi gıvırma şart oldu
Evet kanka mesela ben 1-2 olanların içine kısa kol giydirip üstüne uzun kol giydirirsem darlanır o çocukAma aşko saka bir yana cidden kış bebisi bizim kizular, diyelim zıbın büyük gelse de zaten ustune bir kat birsey daha giyecek tarzan gibi tek zıbınla durmayacaklar yaher türlü zıbın büyük bile olsa kapanır o büyüklük dış giyim ile bence
Canımmm şeker mi çıktı sendeZorla yeyoksa yedirmiyorlar adama akşam çok canım istedi 2 tane gofret yedim eşim diyor ki şimdi insilün yapıcam diye rahatsın ye tabi diyor yoo dedim dayanamıyorum artık hatta normalde olsa şu dediğine zırıl zırıl ağlarım ama şu anın tadını çıkartmak istiyorum beni rahat bırak dedim ( ve tüm bunlar 2 adet gofret için yaşandı ) benden söylemesi bacım ye ye ye
Ay yok be niye darlansin bebislerin zıbınları atlet külot niyetine askom.Evet kanka mesela ben 1-2 olanların içine kısa kol giydirip üstüne uzun kol giydirirsem darlanır o çocuk
1-2 olanlar biraz küçük ya boyutundan dolayı dedi galibaAy yok be niye darlansin bebislerin zıbınları atlet külot niyetine askom.
Yarim kollu zıbın giydirdin, ustune de bir takim alt üst güzel cici giydirdin mi tamam. Kış gunuben mesela atletsiz duramam çocuuum nasil dursun
Haziran gelene kadar çıkmaz atlet yapışır üstümeAy yok be niye darlansin bebislerin zıbınları atlet külot niyetine askom.
Yarim kollu zıbın giydirdin, ustune de bir takim alt üst güzel cici giydirdin mi tamam. Kış gunuben mesela atletsiz duramam çocuuum nasil dursun
Tam olarak anladın beni1-2 olanlar biraz küçük ya boyutundan dolayı dedi galibabana da darlanır gibi geldi o miniklikle
aklima takıldı bebegin boyunu 50 cm ölçerken kafasını dahil ediyorlar dimi, bu kıyafetlerde 52 cm kiyafetin uzunlugu mu bebegin mi acabaAşkım yenidoğanlar 50 cm52 falan doğarsa elimizde kalır
1-2 olanlar biraz küçük ya boyutundan dolayı dedi galibabana da darlanır gibi geldi o miniklikle
Bebislerim hm zıbınlarından bahsetmiyorum su an bende siz gibi düşünüyorum hm zibinlari minnak oldugu icin icine fln ekstra birsey giydirilmez.Tam olarak anladın beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?