Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
aklima takıldı bebegin boyunu 50 cm ölçerken kafasını dahil ediyorlar dimi, bu kıyafetlerde 52 cm kiyafetin uzunlugu mu bebegin mi acaba cok sacma bi soru olmus olabilir ama sonucta her bebegin kafası farkli :)
Ama cokta mantikli tabiki basini da ölçüyorlar
Dedigin gibi 52 cmlik kıyafetler olur o zaman

aklima takıldı bebegin boyunu 50 cm ölçerken kafasını dahil ediyorlar dimi, bu kıyafetlerde 52 cm kiyafetin uzunlugu mu bebegin mi acaba cok sacma bi soru olmus olabilir ama sonucta her bebegin kafası farkli :)
Ay aksine çok doğru bir soru hiç böyle düşünmemiştim

Bu arada biz yarin kontrole gidiyoruz. Güzel dualariniza talibiz teyzeler
Hemen listeye benide ekleyinn yarın benim için büyük gün şeker yüklenecek aşırı gerginim niye bu kadar kafamda büyüttüm bilmiyorum oğluşumuda çok özledim 5 haftadır görmedim inşallah herşey yolundadır

Ya kızlar benim kalçam çatlamış ben şok bugün farkettim kalçamın olduğu kısımda çatlak var karnımda beklerken kalçamda görünce bi şoka girdim hiç beklemediğim yerden yakalandım sizin çatlak hiç oluştumu kalçada falan

Ay canım benimm. İnşallah sende bende güzel sağlıklı haberlerle geliriz doktorlarimizdan
Sakin ol yaa gerilme en fazla diyetliler kervanina bir üye daha
Ama merak etme temiz gelir şeker yüklemesi

Ay canım benimm. İnşallah sende bende güzel sağlıklı haberlerle geliriz doktorlarimizdan
Sakin ol yaa gerilme en fazla diyetliler kervanina bir üye daha
Ama merak etme temiz gelir şeker yüklemesi
Amin canım inşallah güzel haberlerle geliriz ya tam iyi haberlere ihtiyacımızın olduğu zamanlar ya aslında o içecek beni kötü yapcak diye korkuyorum tok karnına olsa rahat içerim ama aç karnına içmek tam bi zulüm inşallah sağ salim kusmadan içebilirim

Iyi düşün iyi olsun canım benim.
Az biraz zorlanirsan da çık açık havada ic. 5 dk icinde bitirmen gerekiyor en fazla zaten. Ilac iciyor gibi düşün yudum yudum gönder gitsin
Gözünde büyütür kusar mıyım falan diye düşünürsen o düşündüğün olur

İnşallah canım Öyle yapıcam dışarı çıkar öyle içerim artık senin kaçta randevun benim sabah 9 da

Canım benım lisede kılo vwrdıgım donem kalcamda olusmustu zateb catlak o yuzden onlara cok alıstım ama hamılelıkte henuz bıyerım catlamadı

Valla canım benimde oluyor hatta sıcak bir su gibi geliyor ama benim idrar yani bildiğin ilk başlarda suyum geliyor sanmıştım sonra idrar olduğunu anladım özellikle tuvalete gidip geldikten sonra oluyor çünkü benim ve günde kaç kere değiştiriyorum ben

Canım benım lisede kılo vwrdıgım donem kalcamda olusmustu zateb catlak o yuzden onlara cok alıstım ama hamılelıkte henuz bıyerım catlamadı
Hadi ya valla benim kalca kemiğimin tam üstünde belirgin böyle tam hamiş çatlaması gibi kırmızı kırmızı görünce biraz hüzünlendim bu kadar erken beklemiyordum inşallah çatlamazsın ya ben kalçadan başladıysam gerisi gelir herhalde

Ah yaa insüline basladin saka maka
Bakalim faydasini görecek misin. Illa ki görürsün tabi de sende hissedecek misin bakalim.
Ay yiyim en iyisi tamam basarabilirsem
Yaaaa sen yemene bak sonra benim gibi gururunu bi kenara bırakıp gofret yicem beni rahatsız etmeyin dersin
hahaha verin gofretimi cekilin başımdan diye çıldırmak yakındır diyorsun
Aynennnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…