- 16 Eylül 2024
- 6.475
- 6.062
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #31.981
Ama cokta mantikli tabiki basini da ölçüyorlaraklima takıldı bebegin boyunu 50 cm ölçerken kafasını dahil ediyorlar dimi, bu kıyafetlerde 52 cm kiyafetin uzunlugu mu bebegin mi acabacok sacma bi soru olmus olabilir ama sonucta her bebegin kafası farkli :)
Ay aksine çok doğru bir soruaklima takıldı bebegin boyunu 50 cm ölçerken kafasını dahil ediyorlar dimi, bu kıyafetlerde 52 cm kiyafetin uzunlugu mu bebegin mi acabacok sacma bi soru olmus olabilir ama sonucta her bebegin kafası farkli :)
AhahahHaziran gelene kadar çıkmaz atlet yapışır üstüme
Hemen listeye benide ekleyinnBu arada biz yarin kontrole gidiyoruz. Güzel dualariniza talibiz teyzeler
Ay canım benimm. İnşallah sende bende güzel sağlıklı haberlerle geliriz doktorlarimizdanHemen listeye benide ekleyinnyarın benim için büyük gün şeker yüklenecek aşırı gerginim niye bu kadar kafamda büyüttüm bilmiyorum oğluşumuda çok özledim 5 haftadır görmedim inşallah herşey yolundadır
Amin canım inşallah güzel haberlerle geliriz yaAy canım benimm. İnşallah sende bende güzel sağlıklı haberlerle geliriz doktorlarimizdan
Sakin ol yaa gerilme en fazla diyetliler kervanina bir üye daha
Ama merak etme temiz gelir şeker yüklemesi
Iyi düşün iyi olsun canım benim.Amin canım inşallah güzel haberlerle geliriz yatam iyi haberlere ihtiyacımızın olduğu zamanlar ya aslında o içecek beni kötü yapcak diye korkuyorum tok karnına olsa rahat içerim ama aç karnına içmek tam bi zulüm inşallah sağ salim kusmadan içebilirim
İnşallah canımIyi düşün iyi olsun canım benim.
Az biraz zorlanirsan da çık açık havada ic. 5 dk icinde bitirmen gerekiyor en fazla zaten. Ilac iciyor gibi düşün yudum yudum gönder gitsin
Gözünde büyütür kusar mıyım falan diye düşünürsen o düşündüğün olur
Insallah sahane sonuçlarla gelelimİnşallah canımÖyle yapıcam dışarı çıkar öyle içerim artık senin kaçta randevun benim sabah 9 da
Askım ya boyle kokusuz gıbıgdı ama akıntıydı muhtemelen azaldı cunkuBide sanırım su olursa tatlımsı kokusu oluyor diyorlar aşko
Canım benım lisede kılo vwrdıgım donem kalcamda olusmustu zateb catlak o yuzden onlara cok alıstım ama hamılelıkte henuz bıyerım catlamadıYa kızlar benim kalçam çatlamış ben şok bugün farkettim kalçamın olduğu kısımda çatlak var karnımda beklerken kalçamda görünce bi şoka girdim hiç beklemediğim yerden yakalandımsizin çatlak hiç oluştumu kalçada falan
Doktor sabah erken gel dediği için 9 a aldım bende 3 4 saat kesin hastanede olcağım için benım sonuçlar çıkana kadar sende anca girmiş olursunInsallah sahane sonuçlarla gelelim
Senin erkenmişşş, benim 14.00 da biraz daha gec senden canım
Valla canım benimde oluyor hatta sıcak bir su gibi geliyor ama benim idrar yani bildiğin ilk başlarda suyum geliyor sanmıştım sonra idrar olduğunu anladım özellikle tuvalete gidip geldikten sonra oluyor çünkü benim ve günde kaç kere değiştiriyorum benKızlar bugun hıc bakamadım 15 sayfaaz ınce ıslaklık hıssettım wc gıttım hemen cafede otueueken. Oantolonum bile islanmıs bıraz. Külodum aynı sekılde hamılelıgımın basından berı hıc boyle akıntım olmamıstı sızce bu su akıntı mı koyu da degıl?
Tabi seker yuklemesi erken saatte yapiliyor dogruDoktor sabah erken gel dediği için 9 a aldım bende 3 4 saat kesin hastanede olcağım için benım sonuçlar çıkana kadar sende anca girmiş olursun
Hadi ya valla benim kalca kemiğimin tam üstünde belirgin böyle tam hamiş çatlaması gibi kırmızı kırmızı görünce biraz hüzünlendim bu kadar erken beklemiyordumCanım benım lisede kılo vwrdıgım donem kalcamda olusmustu zateb catlak o yuzden onlara cok alıstım ama hamılelıkte henuz bıyerım catlamadı
Evet sormuştum ama oldu baya normal demişti bana canım. Çok sık çamaşır değiştiriyorum akıntı da oluyor özellikle yürüyüşten geldiğimde çok fazla oluyor benim süt gibi .Normalmiymiş canım dr una sordun mu
Kuzum bende öyleyim kahvaltıdan sonra akşama kadar hiç acıkmıyorum eşimde söylüyor hiç arada acıkmıyor musun diye ama yok yani.Ay evet diyorlar da ben de acikmiyorum kiii. Zorla mi yicem
Yaaaa sen yemene bakAh yaa insüline basladin saka maka
Bakalim faydasini görecek misin. Illa ki görürsün tabi de sende hissedecek misin bakalim.
Ay yiyim en iyisi tamambasarabilirsem
Aynennnnnhahaha verin gofretimi cekilin başımdan diye çıldırmak yakındır diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?