Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
İçmeden önce çok kötüydüm içtikten sonra bi gözüm açıldı ama şimdi yine kötüyüm ya tadı gazoz gibi ama baya şekerli yani son yudumu içerken çok zorlandım
Off aşkım geçmiş olsun kaçlık içtin ? Çok kötü olursan hava falan al biraz, açlık için kan aldılar mı öncesinden?

Aşkım sanada çok geçmiş olsun, ishal tek seferlik mi oldu oldu yoksa tekrarlanıyor mu?
Ben pazar günü oldum tek seferlik, yediklerime bağladım çünkü sonra hiç olmadı, kefirin dozunu kaçırmışım

sagol canım
cok fenayım keske tek sefer olsaydi bu saate kadar 4 defa gittim dun sayamadm bile
kefirde icmiyorum iyice artcak diye

Kızlar benim oğluş 1100 kg olmuş boyuda 35cm doktor suyu herşeyi çok iyi dedi 27+4 üm 3 4 gün ileride gözüküyor ilk defa ilerleri çıktı tarihi serviks uzunluğu en son 39 du şuan 33 olmuş herşey yolunda gözüküyor dedi kan verdim kan değerim düşükse kan takviyesi yapacağız mecbur dedi sonuçları bekliycem kızlar şeker yüklemeside yaptım midem bulanıyor kusmamak için direniyorum resmen ağzıma geliyor inşallah kusmadan hallederim sonuçlarımda inşallah iyi çıkar

Bende yağlanıyordum ama ne bilim genel olarak daha çok gobeğime ağırlık veriyordum heryerime sürseymişim hergün yedire yedire iyi olurmuş
Sür bacım sür. Pehlivan olimpiyatlarına hazırlanıyormuş gibi hatta ben bi tık fazla sürüyorum ve bekliyorum bi 10-15 dk giyinmeden iyice emiyor vücudum

Maşallah canım aklına başka şeyler getir kusma bide bana çok ayakta kalma gezme oturarak bekle demişti sana da öyle bişey dediler mi ?

Off aşkım geçmiş olsun kaçlık içtin ? Çok kötü olursan hava falan al biraz, açlık için kan aldılar mı öncesinden?
Sağol canım 75 lik içtim ilk once kan verdim sonra idrar ver dedi sonra iç dedi ama tuvaletim yok gelmiyor yani mevbur su içtim gelmiyor napsaydım dua edip gelmesini bekleseydim zaten saatlerdir bişey içmemişim doktorada sormuştum su içmedim içsem olurmu diye oda içmesen daha iyi dedi ama açlık kanı verince yok yani gelmedi tuvaletim az içtim su sonra şekeri içtim işte inşallah etkilemez sonuçları

Maşallah canım aklına başka şeyler getir kusma bide bana çok ayakta kalma gezme oturarak bekle demişti sana da öyle bişey dediler mi ?
Sağol canım ağzıma gelmese düşünmücemde dayanmaya çalışıyorum oturdum koltuğa bekliyorum kurbanlık koyun gibi yok hiç otur falan demediler gezme falan diye bişey diyen olmadı

Maşallah tosuncuka aşkım benimde genelde fark sayılacak kadar önce gitmiyor hep 4-5 gün, genelde haftasıyla uyumlu oluyor
yok aşkım bence su o kadar etkilemez ya, gpt hiç etkilemez diyor hatta, işte idrar vereceğinide bilmediğin için napcan, yoksa evde yapmadan çıkardın

Benimde iştah baya açıldı ya60 ile hamile kaldım şuan 69 um bende dün akşam ishal olmuştu yediğim bir şey dokundu sanırsam bugün düzeldi çok şükür muz yemiştim belki o da kesmiş olabilir bilmiyorum

Maşallah canım, sonuçların iyi gelir umarım kaçlık içtin 75’lik mi?

Saol canım sabah açlığım ve tokluğum yüksekti. Açlıklarım 110-120 civarı tokluklarım da 130-140-150 arası çıktı 1 haftalık diyetle beraber. Günde 6 kez ölçüyordum.
Toklukların aşırı yüksek değil gibi canım diyetle kontrol altına alınamadı diye mi doktor insülin başladı

Toklukların aşırı yüksek değil gibi canım diyetle kontrol altına alınamadı diye mi doktor insülin başladı
Aşkım bu diyetli hali malesef kontrol etmeye çalıştık ama olmadı bu sabahta ölçtüm açlığım 107 çıktı tokluğum 137 benim sıkıntım bebekle ilgili. Hem suyum fazla hemde en son 3 hafta önden gidiyordum. Böyle devam ederse 1,5 aya sezeryana alırım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…