- 23 Ekim 2024
- 4.612
- 7.321
- 73
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.041
Off aşkım geçmiş olsunİçmeden önce çok kötüydüm içtikten sonra bi gözüm açıldı ama şimdi yine kötüyüm ya tadı gazoz gibi ama baya şekerli yani son yudumu içerken çok zorlandım
Aşkım sanada çok geçmiş olsun, ishal tek seferlik mi oldu oldu yoksa tekrarlanıyor mu?gunaydin kızlar
iştahsızlıktan bahsedilirken full iştahla devam eden ben
az once tartıldım veeee 10 kilo almsm
dün den beri de cok fenayım ishal olmusum dun karın agrım yoktu ama bugun var
doktoruma da yazmadm yazsam gel diycek hastanelerden yoruldum bıktm artik ya zaten cumartesi de gidicem yine
bol su iciyorum sadece
sagol canımAşkım sanada çok geçmiş olsun, ishal tek seferlik mi oldu oldu yoksa tekrarlanıyor mu?
Ben pazar günü oldum tek seferlik, yediklerime bağladım çünkü sonra hiç olmadı, kefirin dozunu kaçırmışım
Sür bacım sür. Pehlivan olimpiyatlarına hazırlanıyormuş gibiBende yağlanıyordum ama ne bilim genel olarak daha çok gobeğime ağırlık veriyordum heryerime sürseymişim hergün yedire yedire iyi olurmuş
Saol canım sabah açlığım ve tokluğum yüksekti. Açlıklarım 110-120 civarı tokluklarım da 130-140-150 arası çıktı 1 haftalık diyetle beraber. Günde 6 kez ölçüyordum.Kaç çıkmıştı değerlerin canım çok geçmiş olsun
Maşallah canımKızlar benim oğluş 1100 kg olmuş boyuda 35cmdoktor suyu herşeyi çok iyi dedi 27+4 üm 3 4 gün ileride gözüküyor ilk defa ilerleri çıktı tarihi serviks uzunluğu en son 39 du şuan 33 olmuş herşey yolunda gözüküyor dedi kan verdim kan değerim düşükse kan takviyesi yapacağız mecbur dedi sonuçları bekliycem kızlar şeker yüklemeside yaptım midem bulanıyor kusmamak için direniyorum resmen ağzıma geliyor inşallah kusmadan hallederim sonuçlarımda inşallah iyi çıkar
Sağol canım 75 lik içtim ilk once kan verdim sonra idrar ver dedi sonra iç dedi ama tuvaletim yok gelmiyor yani mevbur su içtim gelmiyor napsaydım dua edip gelmesini bekleseydim zaten saatlerdir bişey içmemişimOff aşkım geçmiş olsunkaçlık içtin ? Çok kötü olursan hava falan al biraz, açlık için kan aldılar mı öncesinden?
adminim yine doğru söylüyon yokmu bunun ortasıİkisi de kötü kuzum ya. Ortası iyidir
Kanka o zaman acaba sorsan mı doktoruna, halsizlik falan fenalaştırmasın senisagol canım
cok fenayım keske tek sefer olsaydi bu saate kadar 4 defa gittim dun sayamadm bile
kefirde icmiyorum iyice artcak diye
Sağol canımMaşallah canımaklına başka şeyler getir kusma bide bana çok ayakta kalma gezme oturarak bekle demişti sana da öyle bişey dediler mi ?
Maşallah tosuncukaKızlar benim oğluş 1100 kg olmuş boyuda 35cmdoktor suyu herşeyi çok iyi dedi 27+4 üm 3 4 gün ileride gözüküyor ilk defa ilerleri çıktı tarihi serviks uzunluğu en son 39 du şuan 33 olmuş herşey yolunda gözüküyor dedi kan verdim kan değerim düşükse kan takviyesi yapacağız mecbur dedi sonuçları bekliycem kızlar şeker yüklemeside yaptım midem bulanıyor kusmamak için direniyorum resmen ağzıma geliyor inşallah kusmadan hallederim sonuçlarımda inşallah iyi çıkar
yok aşkım bence su o kadar etkilemez ya, gpt hiç etkilemez diyor hatta, işte idrar vereceğinide bilmediğin için napcan, yoksa evde yapmadan çıkardınSağol canım 75 lik içtim ilk once kan verdim sonra idrar ver dedi sonra iç dedi ama tuvaletim yok gelmiyor yani mevbur su içtim gelmiyor napsaydım dua edip gelmesini bekleseydim zaten saatlerdir bişey içmemişimdoktorada sormuştum su içmedim içsem olurmu diye oda içmesen daha iyi dedi ama açlık kanı verince yok yani gelmedi tuvaletim az içtim su sonra şekeri içtim işte inşallah etkilemez sonuçları
Kafana göre takıl dedilerSağol canımağzıma gelmese düşünmücemde dayanmaya çalışıyorum oturdum koltuğa bekliyorum kurbanlık koyun gibi yok hiç otur falan demediler gezme falan diye bişey diyen olmadı
Benimde iştah baya açıldı yagunaydin kızlar
iştahsızlıktan bahsedilirken full iştahla devam eden ben
az once tartıldım veeee 10 kilo almsm
dün den beri de cok fenayım ishal olmusum dun karın agrım yoktu ama bugun var
doktoruma da yazmadm yazsam gel diycek hastanelerden yoruldum bıktm artik ya zaten cumartesi de gidicem yine
bol su iciyorum sadece
Maşallah canım, sonuçların iyi gelir umarımKızlar benim oğluş 1100 kg olmuş boyuda 35cmdoktor suyu herşeyi çok iyi dedi 27+4 üm 3 4 gün ileride gözüküyor ilk defa ilerleri çıktı tarihi serviks uzunluğu en son 39 du şuan 33 olmuş herşey yolunda gözüküyor dedi kan verdim kan değerim düşükse kan takviyesi yapacağız mecbur dedi sonuçları bekliycem kızlar şeker yüklemeside yaptım midem bulanıyor kusmamak için direniyorum resmen ağzıma geliyor inşallah kusmadan hallederim sonuçlarımda inşallah iyi çıkar
İnşallah canımMaşallah canım, sonuçların iyi gelir umarımkaçlık içtin 75’lik mi?
Toklukların aşırı yüksek değil gibi canım diyetle kontrol altına alınamadı diye mi doktor insülin başladıSaol canım sabah açlığım ve tokluğum yüksekti. Açlıklarım 110-120 civarı tokluklarım da 130-140-150 arası çıktı 1 haftalık diyetle beraber. Günde 6 kez ölçüyordum.
Hayırlısıyla kurtul inşallahSağol canımağzıma gelmese düşünmücemde dayanmaya çalışıyorum oturdum koltuğa bekliyorum kurbanlık koyun gibi yok hiç otur falan demediler gezme falan diye bişey diyen olmadı
Aşkım bu diyetli hali malesef kontrol etmeye çalıştık ama olmadıToklukların aşırı yüksek değil gibi canım diyetle kontrol altına alınamadı diye mi doktor insülin başladı
Ahahaahahaha cevap alamadıklarımız için bu kesin doğurdu cevap veremiyor diye düşünücezKızlar aklıma değişik değişik sorular geliyor durmadan niye böyleyim ben
Şimdide aklıma gelen soru: "Kacıncı haftadan sonra bu grupta acaba hergün doğurdun mu diye heycan yapcaz?"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?