- 16 Eylül 2024
- 6.499
- 6.097
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.081
Kuzum bilemedim olabilir belki de. Ama ben dün disardan siparis yedim. O etkiledi bence. Evimde pisen dışında nerden yersem yiyeyim, bu baskasinin evi de dahil, bağırsaklarım çığlığı basıyor hemen ishal oluyorumKanka bunun hepimizde olması acaba yemekten değilde bu haftalarda bağırsaklardan falan mı acaba
Tekrar baktım yarım saate çıkmış her biri canımÖzelde yaklaşık 1 saate çıkıyor canım ben en son verdiğimi sadece beklememiştim onuda msjla öğrendim
Ne güzel haberlerMerhaba kızlar
28. Haftadayız doktora gittik 1250gr 34 cm olmuş
Bugün 3 lü aşımı oldum inş ağrı ateş yapmaz
Bundan sonra kontroller 2 hafta bir olucak
30. Haftada alttan muayene ile doğum şeklini konuşucaz dedi plesentadan dolayı normal doğum olmaz demişti ama tekrar bir bakıcaz dedi
Normalde 2 aralık doğum tarihim ama benim 18 -20 kasım haftası olucak gibi görünüyor
İlk doğuranlardan olucam sanırım
Niye her dr yapmıyormuş canım benim ilk doğumda kendi dr um yapmıştıNe güzel haberleray bu çatı muayenesi denen şey mi alttan muayene diye bahsettigi. Eger oysa onu da her doktor yapmiyormus galiba.
O zaman grubun ilk doguranlarindan biri sen olacaksinn
Üzerinden baya geçti ama Siveno aldım ben. Hem çamaşır suyunu hem sıvı bulaşık deterjanını hem çamaşır deterjanını. Baya indirim yakaladım hatta çamaşır deterjanı tanesi 120 tlye geldi Hepsiburadada arada böyle güzel indirimler oluyor.Bebek deterjanı ne aldınız beybiler
Aaa memleketime gelmişsin :) Royalde doğumcu bazı günler acilde oluyor. Naptın gittin mi sen doktora.Ay bilemedim kuzum. Bizimde kına ve dugun ıslerımız var Bandırmaya geldık burada da hastane 1 tane devlet var cok kotu gelıyor gozume o da. ozelınde kadın dogum acılı yokmus beklesem mı dedım bende sabahı
Tam yazacakken başka bir arkadaş yazmış. Bebekler kafaları dahil ölçülüyor ama kıyafetler omuzdan aşağı :))Aşkım yenidoğanlar 50 cm52 falan doğarsa elimizde kalır
Canım boy kilo kaç da doktor bu kiloda zaten normal doğum olmaz dedi sanaaBende 28+3 üm canımBenimde burda tarih olarak 4 Aralık gözüküyor kullandığım uygulamada 29 Kasım gözüküyor. ama şekerimden dolayı 3 hafta önden gidiyor. Böyle gidersen 1,5 aya alırım demişti dr. Bende doğum şeklini sorduğumda plesanta falan demedi ama bebeğin şuanda zaten ters duruyor dedi. Zaten bu kiloda dönsede normal olmaz demişti. Tabi daha net ilerleyen zamanlarda görürüz dedi birde dün kan uyuşmazlığı iğnesi oldum kadın doğum acilde. bağıranlar vardı yok dedim ben asla normal doğuramam hakkımızda hayırlısı hangisi ise onu seçsin bebeklerimiz inşallah
Canım 26 haftalıkken 29+5 gözüküyor ultrasonda kilo 1230 gr boyu da 36 demişti sanırım. Ama ertesi gün başka dr gittim 1070 gr demişti boyunu söylememişti. Oda 3 değilde 1,5 hafta öndesin evet biraz kilolu gözüküyor haftasına göre demişti.Üzerinden baya geçti ama Siveno aldım ben. Hem çamaşır suyunu hem sıvı bulaşık deterjanını hem çamaşır deterjanını. Baya indirim yakaladım hatta çamaşır deterjanı tanesi 120 tlye geldi Hepsiburadada arada böyle güzel indirimler oluyor.
Aaa memleketime gelmişsin :) Royalde doğumcu bazı günler acilde oluyor. Naptın gittin mi sen doktora.
Tam yazacakken başka bir arkadaş yazmış. Bebekler kafaları dahil ölçülüyor ama kıyafetler omuzdan aşağı :))
Canım boy kilo kaç da doktor bu kiloda zaten normal doğum olmaz dedi sanaa
Canım bende doktorlarin videolarını izliyorum da orda bazıları çatı muayenesine gerek yok falan diyor.Niye her dr yapmıyormuş canım benim ilk doğumda kendi dr um yapmıştı
Hadi gecmis olsun kuzuBende 3 lü aşımı oldum hemşire demez mi istersen 3 tane vuralım 10 yıl korusun yok yok dedim insan bunda bile tedirgin oluyorağrısı ateşi uğraşamam
canım oglum 2 hafta onde gidiyordu 38.hafta da sezeryanla 3500 kilo dogdu sezeryan olmasam bile asla gelmeye niyeti yoktu sancım falan hic yoktu yaniCanım 26 haftalıkken 29+5 gözüküyor ultrasonda kilo 1230 gr boyu da 36 demişti sanırım. Ama ertesi gün başka dr gittim 1070 gr demişti boyunu söylememişti. Oda 3 değilde 1,5 hafta öndesin evet biraz kilolu gözüküyor haftasına göre demişti.
Evet bunu bende görmüştüm birkaç dr paylaşmıştı çatı muayenesi yapmıyoruz diye, ben benimkiyle konuşmadım daha yaparmı yapmazmıCanım bende doktorlarin videolarını izliyorum da orda bazıları çatı muayenesine gerek yok falan diyor.
Ben henüz kendi doktorumla konusmadim bu konuyu bilmiyorum yapiyor mu yani.
Hadi gecmis olsun kuzuen az yan etki ile atlatırsın inşallah
Çatı demedi ama bilmiyorum 26. Haftada bakmıştı plesanta rahim ağzını tamamen kapatmış bu şekilde normal olmaz ama 30 da yine bakarız plesentaya dediNe güzel haberleray bu çatı muayenesi denen şey mi alttan muayene diye bahsettigi. Eger oysa onu da her doktor yapmiyormus galiba.
O zaman grubun ilk doguranlarindan biri sen olacaksinn
bak işte bu cok iyi bi cevapdıAhahaahahaha cevap alamadıklarımız için bu kesin doğurdu cevap veremiyor diye düşünücez
He anladım canım gerek görmedikleri içinCanım bende doktorlarin videolarını izliyorum da orda bazıları çatı muayenesine gerek yok falan diyor.
Ben henüz kendi doktorumla konusmadim bu konuyu bilmiyorum yapiyor mu yani.
Hadi gecmis olsun kuzuen az yan etki ile atlatırsın inşallah
plesentanın rahim agzina olan mesafesini ölctumu canimÇatı demedi ama bilmiyorum 26. Haftada bakmıştı plesanta rahim ağzını tamamen kapatmış bu şekilde normal olmaz ama 30 da yine bakarız plesentaya dedi
Tam kapatıp kapatmadığına bakıcak sanırım
Şehir hastanesindeyim bende bekliyorum hala 2 -3 gibi çıkar dedilerÖzelde yaklaşık 1 saate çıkıyor canım ben en son verdiğimi sadece beklememiştim onuda msjla öğrendim
Evet canım her be kadar büyük deselerde inşallah sancım falan olmazsa benimde niyetim 38e kadar beklemek. Peki senin sıvı fazlalığı falan var mıydı? Çünkü bana dedikleri bazen anne baba yapısı iri ise olabileceğini ama benim sıvımın fazla olduğunu bu nedenle kesinlikle şekerle alakalı dedilercanım oglum 2 hafta onde gidiyordu 38.hafta da sezeryanla 3500 kilo dogdu sezeryan olmasam bile asla gelmeye niyeti yoktu sancım falan hic yoktu yani
merak etme senin bebiştr dayanır inşallah zamana bırak o ne zaman nasıl gelecegini bilir
illa ki sezeryan olucam dersende 38.haftada önce kabul etme 1 gun bilr 1 gundur gelisimi icin
Aaa ben annenin kilosu zannettim kuzum tamamm. Umarım tahmininden bile güzel gelişir ve neticelenir gebeliğin hiç stress yapma senCanım 26 haftalıkken 29+5 gözüküyor ultrasonda kilo 1230 gr boyu da 36 demişti sanırım. Ama ertesi gün başka dr gittim 1070 gr demişti boyunu söylememişti. Oda 3 değilde 1,5 hafta öndesin evet biraz kilolu gözüküyor haftasına göre demişti.
esimdr bende iri sayılirz ama su fazlaligi yada sekerim yoktu hicEvet canım her be kadar büyük deselerde inşallah sancım falan olmazsa benimde niyetim 38e kadar beklemek. Peki senin sıvı fazlalığı falan var mıydı? Çünkü bana dedikleri bazen anne baba yapısı iri ise olabileceğini ama benim sıvımın fazla olduğunu bu nedenle kesinlikle şekerle alakalı dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?