- 4 Mart 2020
- 865
- 1.206
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.101
Banada detaylıda suyun fazla şeker yüklemesi yapacaz dedi Dr Perşembe günü şeker testi yaptım sonuçlarım iyi çıktı ama muayenede bebeğin haftasına göre kilosu(25+5 günlük 900gr)fazla dedi kafasıda 10 gün ilerde dedi ama erken doğumdan yada başka bı riskten bahsetmediEvet canım her be kadar büyük deselerde inşallah sancım falan olmazsa benimde niyetim 38e kadar beklemek. Peki senin sıvı fazlalığı falan var mıydı? Çünkü bana dedikleri bazen anne baba yapısı iri ise olabileceğini ama benim sıvımın fazla olduğunu bu nedenle kesinlikle şekerle alakalı dediler
Amin canım inşallah hepimiz içinAaa ben annenin kilosu zannettim kuzum tamamm. Umarım tahmininden bile güzel gelişir ve neticelenir gebeliğin hiç stress yapma sen
Anladım canım. Bizde iri değiliz. O yüzden işte direk diyet insilün falan uğraşıp duruyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahesimdr bende iri sayılirz ama su fazlaligi yada sekerim yoktu hic
Düşün bana 26 da 1230 gr dediBanada detaylıda suyun fazla şeker yüklemesi yapacaz dedi Dr Perşembe günü şeker testi yaptım sonuçlarım iyi çıktı ama muayenede bebeğin haftasına göre kilosu(25+5 günlük 900gr)fazla dedi kafasıda 10 gün ilerde dedi ama erken doğumdan yada başka bı riskten bahsetmedi
Canım şimdi gördüm bu saatlerde çıkmıştı benimki sen ne yaptın okuya okuya geliyorumannabelica canım şeker yüklemesi sonuçları kaç saatte çıktı senin akşamüstünü buldumu yoksa hemen çıktımı ona göre gitmeyip bekleyeceğim de
Zaten zamanı gelince bize bunun bilgisini verirler heralde. Düşünmeyelim kuzumEvet bunu bende görmüştüm birkaç dr paylaşmıştı çatı muayenesi yapmıyoruz diye, ben benimkiyle konuşmadım daha yaparmı yapmazmı
Arkadaşım yapabileceğimiz bir şey yok veliye kalsa doğumhaneden okula gelmemizi isterlerAynı benimkiler de şok oldular kilo aldım sanıyorlar gebelik dlye düşünmediler ama dediğin gibi ayını öğrenince şok oldular ve ayrıca belliydii bi bozuldular. Geçen sene 2.dönem yeni başladım oğlumdan ötürü şimdi bu olunca
Canım ben çok şükür rahat bir hamilelik geçirdim bulantı vs. hiç olmadı, sadece ilk trimesterda uyku hali vardı. Ama bu aralar ara ara bulantı geldi özellikle sabah uyanınca aç kalkıyorum okula gidip kahvaltı yapana kadar mahvediyor, 27. haftadayımBende bu haftayla beraber bi mide bulantısı ve uykulu olma hali geri geldi sanki ya, ikinci trimesterdaki enerji gitti gibi hissetmeye basladim var mi benim gibi hisseden 27-28 haftalarda acaba? Insallah geçicidir.
bu şekerde hic cekilmiyor inşallah başlamazsın insuline canım uğraştırıyor yaşadımKızlar biz geldikk, şükür muayenemiz güzel geçti.
Ama gelelim şeker konusuna. Doktorum 2 gün takip edip cuma günü ona yazmamı istedi.
Açlık tokluk değerlerime bakıp bu değerlere insülin başlamamız lazım dedi hastanedeki değerlerime yani.
2 gün yazcam sonrasında doktorum cuma günü karar verecek insülin başlayacak mıyız diye.
Kanka iyi olmanıza bebişin iyi olmasına sevindim.Kızlar biz geldikk, şükür muayenemiz güzel geçti.
Ama gelelim şeker konusuna. Doktorum 2 gün takip edip cuma günü ona yazmamı istedi.
Açlık tokluk değerlerime bakıp bu değerlere insülin başlamamız lazım dedi hastanedeki değerlerime yani.
2 gün yazcam sonrasında doktorum cuma günü karar verecek insülin başlayacak mıyız diye.
Benımde doğum yerım burası canım annem de buralı ama ızmırde buyudum ben orada yasıyorum buraya annemlere geldım bandırmalı gorunce sasırdımÜzerinden baya geçti ama Siveno aldım ben. Hem çamaşır suyunu hem sıvı bulaşık deterjanını hem çamaşır deterjanını. Baya indirim yakaladım hatta çamaşır deterjanı tanesi 120 tlye geldi Hepsiburadada arada böyle güzel indirimler oluyor.
Aaa memleketime gelmişsin :) Royalde doğumcu bazı günler acilde oluyor. Naptın gittin mi sen doktora.
Tam yazacakken başka bir arkadaş yazmış. Bebekler kafaları dahil ölçülüyor ama kıyafetler omuzdan aşağı :))
Canım boy kilo kaç da doktor bu kiloda zaten normal doğum olmaz dedi sanaa
Canım plasenta previa mı var sende? Öyle olunca zaten çok 38'e kalmadan sezaryen ile alıyorlar riske atmamak için bebişiÇatı demedi ama bilmiyorum 26. Haftada bakmıştı plesanta rahim ağzını tamamen kapatmış bu şekilde normal olmaz ama 30 da yine bakarız plesentaya dedi
Tam kapatıp kapatmadığına bakıcak sanırım
EVet pek Bandırmalı yok bende Bandırma lafı geçince şaşırdım hahha :) Şafak hoca benim doktorum. Aman iyi olmanıza sevindim canımm.Benımde doğum yerım burası canım annem de buralı ama ızmırde buyudum ben orada yasıyorum buraya annemlere geldım bandırmalı gorunce sasırdımevet cabım bueaya geldıgımde royal e gıdıyorum zaten gursel hoca aile dostu dıye arada ona da baktırıyorum bazen su gıbı akıntı gelır soeun yok dedı
Geçen burdaKızlar bebek bakım çantası olarak mcd bag alan olmuş muydu deri olanı mı daha kullanışlı olur kumaş mı acaba başka marka önerisi varsa da çok sevinirim
Kanka sanki öyle bir şey okudum, inşallah doğrudurKızlar 28. haftadan sonra kontroller 2 haftada bire mi düşüyor
Yakın bir arkadaşım geçen sene benim doktorumda doğum yapmıştı, şikayet yoksa 32'den sonra diye hatırlıyorum dedi nst ile birlikteKanka sanki öyle bir şey okudum, inşallah doğrudurayda bir görmek yaramıyor bize
YaaYakın bir arkadaşım geçen sene benim doktorumda doğum yapmıştı, şikayet yoksa 32'den sonra diye hatırlıyorum dedi nst ile birliktebenim doktor rahat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?