Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Banada detaylıda suyun fazla şeker yüklemesi yapacaz dedi Dr Perşembe günü şeker testi yaptım sonuçlarım iyi çıktı ama muayenede bebeğin haftasına göre kilosu(25+5 günlük 900gr)fazla dedi kafasıda 10 gün ilerde dedi ama erken doğumdan yada başka bı riskten bahsetmedi

Düşün bana 26 da 1230 gr dedi ama ertesi gün başka yere gittim 1070 gr dedi. Valla bende şaşırdım ne yapacağımı doğunca göreceğiz bakalım

Kızlar biz geldikk, şükür muayenemiz güzel geçti.
Ama gelelim şeker konusuna. Doktorum 2 gün takip edip cuma günü ona yazmamı istedi.
Açlık tokluk değerlerime bakıp bu değerlere insülin başlamamız lazım dedi hastanedeki değerlerime yani.
2 gün yazcam sonrasında doktorum cuma günü karar verecek insülin başlayacak mıyız diye.

Arkadaşım yapabileceğimiz bir şey yok veliye kalsa doğumhaneden okula gelmemizi isterler

Bende bu haftayla beraber bi mide bulantısı ve uykulu olma hali geri geldi sanki ya, ikinci trimesterdaki enerji gitti gibi hissetmeye basladim var mi benim gibi hisseden 27-28 haftalarda acaba? Insallah geçicidir.
Canım ben çok şükür rahat bir hamilelik geçirdim bulantı vs. hiç olmadı, sadece ilk trimesterda uyku hali vardı. Ama bu aralar ara ara bulantı geldi özellikle sabah uyanınca aç kalkıyorum okula gidip kahvaltı yapana kadar mahvediyor, 27. haftadayım

bu şekerde hic cekilmiyor inşallah başlamazsın insuline canım uğraştırıyor yaşadım

Kanka iyi olmanıza bebişin iyi olmasına sevindim.
2 günde değişirmi ölçümlerin

Benımde doğum yerım burası canım annem de buralı ama ızmırde buyudum ben orada yasıyorum buraya annemlere geldım bandırmalı gorunce sasırdım evet cabım bueaya geldıgımde royal e gıdıyorum zaten gursel hoca aile dostu dıye arada ona da baktırıyorum bazen su gıbı akıntı gelır soeun yok dedı

Çatı demedi ama bilmiyorum 26. Haftada bakmıştı plesanta rahim ağzını tamamen kapatmış bu şekilde normal olmaz ama 30 da yine bakarız plesentaya dedi
Tam kapatıp kapatmadığına bakıcak sanırım
Canım plasenta previa mı var sende? Öyle olunca zaten çok 38'e kalmadan sezaryen ile alıyorlar riske atmamak için bebişi

EVet pek Bandırmalı yok bende Bandırma lafı geçince şaşırdım hahha :) Şafak hoca benim doktorum. Aman iyi olmanıza sevindim canımm.

Kızlar merhaba bugün bende kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. 27 haftalık olduk ayy çok şükür her şey yolunda şekere bakmıştı doktorum çıkmamiş ama diyet yapmami önerdi yine de oğlum da 1 kilo 150 gram olmuş doktor kirpiklerini bile gösterdi oğluşumun bu arada başka kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var.mi aramızda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…