- 15 Ağustos 2024
- 929
- 1.591
- 33
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.121
Aman kuzu iyi olalım da gitmeyelim boşverYaa
Benimkide çok rahat kesin yine ayda bir çağırır
Kanka gerilme bak gerilirsinde yükselirAman kuzu iyi olalım da gitmeyelim boşvero da ayrı bir stres çünkü. Bak yarın şeker yüklemesi var gerginim
hic 2 haftada bir gitmedimKızlar 28. haftadan sonra kontroller 2 haftada bire mi düşüyor
Yarın doktora gideceğim. Ne zaman yaptırmam gerektiğini sorup misafir olarak gideyim en iyisi canımAşıyı misafir hasta olarak da yapıyor sağlık ocakları. İlk bebeğimde izmirde oturuyordum. Tatile geldiğimde Balıkesirdeki sağlık ocağı yapmıştı bana
Canım sorma vallahi. Yine ben bu haftalara kadar iyi tutabilmisim dengede demek ki. Artik bu saatten sonra yapacak birsey yok. Doktor ne diyorsa o.bu şekerde hic cekilmiyor inşallah başlamazsın insuline canım uğraştırıyor yaşadım
Test sürecinde mi kuzuKanka gerilme bak gerilirsinde yükselirbirde gpt yazmış ki çok hareket edip otur kalk yürüme yapmayın şeker oynar demiş, aklında bulunsun
Kanka hic bilemiyorum ki. Değişirse değişir artık degismezse de yapacak birseyim yok. İnsülin ise de baslayacagim napayim. Bazi seylerden kaçamıyorsun demek ki.Kanka iyi olmanıza bebişin iyi olmasına sevindim.
2 günde değişirmi ölçümlerin
Evet kanka genelde dinlenme pozisyonunda olun diyor, test süresindeTest sürecinde mi kuzu
Off aşkım doğru bak hiç bu yönden düşünemedik, sen hareket fazlalığıda yapamıyorsunKanka hic bilemiyorum ki. Değişirse değişir artık degismezse de yapacak birseyim yok. İnsülin ise de baslayacagim napayim. Bazi seylerden kaçamıyorsun demek ki.
Bide doktorum hareketsizligin sebep oldugunu söyledi. Yürüyüş yap diycem dedi ama dikisler dedi. Sonra bende dedim hocam dikisler sağlam kalsin gerekiyorsa insüline baslayalim dedim. O da 2 gün muddet verdi iste. Yaz da bakalim dedi. Cuma kararını verecek
Ah canım değerin kaç çıktı ki 2 günde insilün dedi. Bi hafta bi diyetle deneseydiniz yaKızlar biz geldikk, şükür muayenemiz güzel geçti.
Ama gelelim şeker konusuna. Doktorum 2 gün takip edip cuma günü ona yazmamı istedi.
Açlık tokluk değerlerime bakıp bu değerlere insülin başlamamız lazım dedi hastanedeki değerlerime yani.
2 gün yazcam sonrasında doktorum cuma günü karar verecek insülin başlayacak mıyız diye.
Canim ben varım simdiye kadar 2 kez oldum kan uyuşmazlığı ignesi.Kızlar merhaba bugün bende kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. 27 haftalık olduk ayy çok şükür her şey yolunda şekere bakmıştı doktorum çıkmamiş ama diyet yapmami önerdi yine de oğlum da 1 kilo 150 gram olmuş doktor kirpiklerini bile gösterdi oğluşumun bu arada başka kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var.mi aramızda ?
Aynen oyle kuzum ya artik birde bunu düşünmek beynimi yormak istemiyorum.Off aşkım doğru bak hiç bu yönden düşünemedik, sen hareket fazlalığıda yapamıyorsun
Olsun aşkım başla dersede artık yapacak bir şey yok, en azından sürekli ölçüm stresin kalmaz. Arada canın istediklerini yiyebilirsin belki. Onlarca anne var insülin alan
Selam canım bende dün oldum. 28+2 de. Hatta acilde oldum bağıran kadınlar falan vardı bayağı tırstım normal doğumdanKızlar merhaba bugün bende kan uyuşmazlığı iğnesi oldum. 27 haftalık olduk ayy çok şükür her şey yolunda şekere bakmıştı doktorum çıkmamiş ama diyet yapmami önerdi yine de oğlum da 1 kilo 150 gram olmuş doktor kirpiklerini bile gösterdi oğluşumun bu arada başka kan uyuşmazlığı iğnesi yaptıran var.mi aramızda ?
Kuzum ben coook erken haftalardan beri diyet yapiyorum zaten. 10.haftalardan beri.Ah canım değerin kaç çıktı ki 2 günde insilün dedi. Bi hafta bi diyetle deneseydiniz ya
Elendim canımCanım şimdi gördüm bu saatlerde çıkmıştı benimki sen ne yaptın okuya okuya geliyorum
Ayy sende mi yaaaaaKızlarr değerlerimin hepsi çıktı nur topu gibi şeker kız oldum bende elendim
Açık 82
Tokluk 180
2.saat 139 çıktı
Herşey yasak dedi diyetisyene yollamadı 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebeğe bakıcaz dedi şekerle ilgili şuan bişey yapmayacakmışız çikolata hamurişi ekmek pilav makarnaya elveda
Canım biz dün gittik 27+0da ve artık 2 haftada 1 görüşelim dedi doktorum ama bu galiba ikiz olmamla alakalı gibi geldi bana. Tekil gebeliklerde 30dan sonra 2 hatada 1e çekiliyor galibaKızlar 28. haftadan sonra kontroller 2 haftada bire mi düşüyor
Sağol canım başlıcam mecbur kervana hoşbuldumAyy sende mi yaaaaacanım hosgeldin diyet kulübüne
Diyete basla en acilinden. Cok gecmis olsun yaa
İnsanın sırtına bir yük gibi biniyor bu diyet olayi. Surekli ne yicem ben araştırmasıSağol canım başlıcam mecbur kervana hoşbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?