Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Aman kuzu iyi olalım da gitmeyelim boşver o da ayrı bir stres çünkü. Bak yarın şeker yüklemesi var gerginim
Kanka gerilme bak gerilirsinde yükselir birde gpt yazmış ki çok hareket edip otur kalk yürüme yapmayın şeker oynar demiş, aklında bulunsun

Kızlar 28. haftadan sonra kontroller 2 haftada bire mi düşüyor
hic 2 haftada bir gitmedim hic fikrim yok
en bastan beri haftada 1 gidiyorum oylede devam edicem gibi gorunuyor
her hafta gitmekte iyi degil hastanelerden sıkldm hep kotu birset duyucam gerginligi oluyor bende arrik 2 3 haftada 1 cagirirmi diye dusunuyordum

bu şekerde hic cekilmiyor inşallah başlamazsın insuline canım uğraştırıyor yaşadım
Canım sorma vallahi. Yine ben bu haftalara kadar iyi tutabilmisim dengede demek ki. Artik bu saatten sonra yapacak birsey yok. Doktor ne diyorsa o.
Sende mi hamilelikte kullandin insülin?

Kanka iyi olmanıza bebişin iyi olmasına sevindim.
2 günde değişirmi ölçümlerin
Kanka hic bilemiyorum ki. Değişirse değişir artık degismezse de yapacak birseyim yok. İnsülin ise de baslayacagim napayim. Bazi seylerden kaçamıyorsun demek ki.
Bide doktorum hareketsizligin sebep oldugunu söyledi. Yürüyüş yap diycem dedi ama dikisler dedi. Sonra bende dedim hocam dikisler sağlam kalsin gerekiyorsa insüline baslayalim dedim. O da 2 gün muddet verdi iste. Yaz da bakalim dedi. Cuma kararını verecek

Off aşkım doğru bak hiç bu yönden düşünemedik, sen hareket fazlalığıda yapamıyorsun
Olsun aşkım başla dersede artık yapacak bir şey yok, en azından sürekli ölçüm stresin kalmaz. Arada canın istediklerini yiyebilirsin belki. Onlarca anne var insülin alan

Ah canım değerin kaç çıktı ki 2 günde insilün dedi. Bi hafta bi diyetle deneseydiniz ya

Canim ben varım simdiye kadar 2 kez oldum kan uyuşmazlığı ignesi.

Aynen oyle kuzum ya artik birde bunu düşünmek beynimi yormak istemiyorum.
Hareket az oldugu icin yükselen sekeri de düşürmüyor vucudum demek ki.
Zaten dedim bende gerekiyorsa kullanirim diye doktoruma.
Dedigin gibi arada sırada bi canımın cektigi seyi de yiyebilirim belki. Bide bu stresim olmaz.

Selam canım bende dün oldum. 28+2 de. Hatta acilde oldum bağıran kadınlar falan vardı bayağı tırstım normal doğumdan

Kızlarr değerlerimin hepsi çıktı nur topu gibi şeker kız oldum bende elendim
Açık 82
Tokluk 180
2.saat 139 çıktı
Herşey yasak dedi diyetisyene yollamadı 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebeğe bakıcaz dedi şekerle ilgili şuan bişey yapmayacakmışız çikolata hamurişi ekmek pilav makarnaya elveda

Ah canım değerin kaç çıktı ki 2 günde insilün dedi. Bi hafta bi diyetle deneseydiniz ya
Kuzum ben coook erken haftalardan beri diyet yapiyorum zaten. 10.haftalardan beri.
Simdi artik demek ki diyette yeterli degil.
Hastanede aclik 123 tokluk 178 cikmisti. Doktor görünce coook yüksek dedi zaten direkt. Ama ben hamurisi beslendim o hafta deyince sadece 2 gün müddet verdi. Ölç yaz cuma karar vercez dedi.
Sen günde kac kez vuruyorsun igne canim

Ayy sende mi yaaaaa canım hosgeldin diyet kulübüne
Diyete basla en acilinden. Cok gecmis olsun yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…