Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
Ayyy nasıl dayandın bu diyet işine ya Benim sabahlarım yüksek çıkıyordu. şimdilik 1 hafta sadece geceleri 6 ünite dedi. Haftaya yine gidicem İlk dün gece başladım sabah yine yüksekti. Ama bugün öğlenimde yüksek çıktı anlamadım gitti baktım 1 haftada yine yüksek çıkarsa vururum yemeğin gözüne heralde

Açlığın iyi çıkmış aslında ama sonrası kötü olmuş aramıza hoşgeldin

Vallahi sorma ya.. hep biseylerden kısmak zorluyor insanı. Ben cok sevdigim yaz meyvelerinin hicbirini yemedim nerdeyse bu yaz. Baya kısıtlı yiyorum herseyi. Bi normal yemegimden kesmedim hic. Tam buday olarak ekmekte hep öğünlerimde var.
Zaten doktorum da 2 gun ölç dedi ama normal beslenmene devam et dedi. Muhtemelen baslar bana insülin. Çünkü aclik iyi olsa da tokluk hep 150 civari cikiyor. Ona da yüksek dedi.
Cok tehlikeli dedi.
Bana günde 4 kez insülin vuracaksin dedi. Henuz unite nedir falan bilmiyorum ben ama.
Kiz dur yeme aman deyim. Bak en tehlikeli sey su an seker. Allahım korusun cok istenmedik seylere gidiyormus ucu doktorum bugun beni bi silkeledi yine.

Ne oluyormuş kanka Allah korusun

Geçmiş olsun canım ben de şu teste girmeden bol bol makarna yiyim son olacak gibi

Diye diye normal çıkacak şeyi yükselticez
Bende etkilendim az önce oturup tatlı yedim normalde gündüzün bu saati tatlı yenirmi cumartesi kara haberi alırsam yiyemem diye
Yarın senin kaçta aşko?
Bende 2 saat önce supangle yedim ennnn sevdiğin kuzu 8.45 sen uyanana kadar her şey bitmiş olacak arkadaşıma az önce mesaj attım şeker çıkmazsa çıkışta pişili bir kahvaltı yapalım

Ne oluyormuş kanka Allah korusun
Iste Allahım korusun diyecegimiz seyler oluyormus aşkım dile bile getirmek istemedim yani öyle düşün. Herkes dikkat etsin. Doktor igne diyosa igne diyet diyosa diyet ne gerekiyorsa yapalim hepimiz. Bebeklerimizi sag salim alalım kucağımıza

Amin canım benim
Yediğim tatlıyı çıkarmaya gidiyorum

Yaaa referans değerleri neydi acaba? Benimkinde 2. Saat 140 altı olmalıydı, altında ama ona yakın çıktı, 1. Saatin yüksek sanırım sadece. Diyetle toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…