- 18 Kasım 2024
- 584
- 385
- 18
- 34
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.141
Ayyy nasıl dayandın bu diyet işine yaKuzum ben coook erken haftalardan beri diyet yapiyorum zaten. 10.haftalardan beri.
Simdi artik demek ki diyette yeterli degil.
Hastanede aclik 123 tokluk 178 cikmisti. Doktor görünce coook yüksek dedi zaten direkt. Ama ben hamurisi beslendim o hafta deyince sadece 2 gün müddet verdi. Ölç yaz cuma karar vercez dedi.
Sen günde kac kez vuruyorsun igne canim
Senin ilk gebelik miydi canım ? Evet beni de doğumhane katında yaptılar şükür ki doğuran yoktuSelam canım bende dün oldum. 28+2 de. Hatta acilde oldum bağıran kadınlar falan vardı bayağı tırstım normal doğumdan
Ben de öyle düşünmüştümGeçen burda @simgelavinya yazdı sanırım, deri ama ağırmış diye
Açlığın iyi çıkmış aslında amaKızlarr değerlerimin hepsi çıktı nur topu gibi şeker kız oldum bende elendim
Açık 82
Tokluk 180
2.saat 139 çıktı
Herşey yasak dedi diyetisyene yollamadı 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebeğe bakıcaz dedi şekerle ilgili şuan bişey yapmayacakmışız çikolata hamurişi ekmek pilav makarnaya elveda
Evet canım ilk gebeliğim. Daha önce kanama falan olmadığı için olmadım. İlk iğnemdiSenin ilk gebelik miydi canım ? Evet beni de doğumhane katında yaptılar şükür ki doğuran yoktu
Vallahi sorma ya.. hep biseylerden kısmak zorluyor insanı. Ben cok sevdigim yaz meyvelerinin hicbirini yemedim nerdeyse bu yaz. Baya kısıtlı yiyorum herseyi. Bi normal yemegimden kesmedim hic. Tam buday olarak ekmekte hep öğünlerimde var.Ayyy nasıl dayandın bu diyet işine yaBenim sabahlarım yüksek çıkıyordu. şimdilik 1 hafta sadece geceleri 6 ünite dedi. Haftaya yine gidicem İlk dün gece başladım sabah yine yüksekti. Ama bugün öğlenimde yüksek çıktı anlamadım gitti baktım 1 haftada yine yüksek çıkarsa vururum yemeğin gözüne heralde
Evet açlıktan sonra bozulduAçlığın iyi çıkmış aslında amasonrası kötü olmuş aramıza hoşgeldin
Ne oluyormuş kanka Allah korusunVallahi sorma ya.. hep biseylerden kısmak zorluyor insanı. Ben cok sevdigim yaz meyvelerinin hicbirini yemedim nerdeyse bu yaz. Baya kısıtlı yiyorum herseyi. Bi normal yemegimden kesmedim hic. Tam buday olarak ekmekte hep öğünlerimde var.
Zaten doktorum da 2 gun ölç dedi ama normal beslenmene devam et dedi. Muhtemelen baslar bana insülin. Çünkü aclik iyi olsa da tokluk hep 150 civari cikiyor. Ona da yüksek dedi.
Cok tehlikeli dedi.
Bana günde 4 kez insülin vuracaksin dedi. Henuz unite nedir falan bilmiyorum ben ama.
Kiz dur yeme aman deyim. Bak en tehlikeli sey su an seker. Allahım korusun cok istenmedik seylere gidiyormus ucu doktorum bugun beni bi silkeledi yine.
Geçmiş olsun canımKızlarr değerlerimin hepsi çıktı nur topu gibi şeker kız oldum bende elendim
Açık 82
Tokluk 180
2.saat 139 çıktı
Herşey yasak dedi diyetisyene yollamadı 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebeğe bakıcaz dedi şekerle ilgili şuan bişey yapmayacakmışız çikolata hamurişi ekmek pilav makarnaya elveda
Anlık iç sesimGeçmiş olsun canımben de şu teste girmeden bol bol makarna yiyim son olacak gibi
Diye diye normal çıkacak şeyi yükselticezAnlık iç sesim
Bende 2 saat önce supangle yedimDiye diye normal çıkacak şeyi yükselticez
Bende etkilendim az önce oturup tatlı yedimnormalde gündüzün bu saati tatlı yenirmi cumartesi kara haberi alırsam yiyemem diye
Yarın senin kaçta aşko?
Pişiyle kutlayalım diyorsunBende 2 saat önce supangle yedimennnn sevdiğin kuzu 8.45 sen uyanana kadar her şey bitmiş olacak arkadaşıma az önce mesaj attım şeker çıkmazsa çıkışta pişili bir kahvaltı yapalım
Iste Allahım korusun diyecegimiz seyler oluyormus aşkım dile bile getirmek istemedim yani öyle düşün. Herkes dikkat etsin. Doktor igne diyosa igne diyet diyosa diyet ne gerekiyorsa yapalim hepimiz. Bebeklerimizi sag salim alalım kucağımızaNe oluyormuş kanka Allah korusun
Amin canım benimIste Allahım korusun diyecegimiz seyler oluyormus aşkım dile bile getirmek istemedim yani öyle düşün. Herkes dikkat etsin. Doktor igne diyosa igne diyet diyosa diyet ne gerekiyorsa yapalim hepimiz. Bebeklerimizi sag salim alalım kucağımıza
AhhaahAmin canım benim
Yediğim tatlıyı çıkarmaya gidiyorum
Olmadı salata ne yapalımPişiyle kutlayalım diyorsun
Hayır zayıf da değilimAhhaahdaha yeme bebisim yaa. Seker cikmasa bile yemeyin. Bu şeker cok sinsi. Gercekten bir anda pat diye çıkıyor. Zayıflık vs dinlemiyor.
En yeşillisindenOlmadı salata ne yapalım
ay gerçekten öyle o yüzden tırsıyorum bendeAhhaahdaha yeme bebisim yaa. Seker cikmasa bile yemeyin. Bu şeker cok sinsi. Gercekten bir anda pat diye çıkıyor. Zayıflık vs dinlemiyor.
YaaaKızlarr değerlerimin hepsi çıktı nur topu gibi şeker kız oldum bende elendim
Açık 82
Tokluk 180
2.saat 139 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?