- 16 Eylül 2024
- 6.506
- 6.113
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.201
Kuzum henüz bilmiyorum tam nasıl oldugunu. Doktorum 2 gün sonra tam bilgi verecek artık insülin başlarsakkuzu 4 kez her yemekden önceydi demi? ben az bucuk hatırlıyom hep yemekden önce vururdum kendime sonra yerdim yemeğimi sonrada ölcerdim şekerimi
insallah balım
Yaaa üzüldüm canım, kaç çıkıyor şu anSağol kuzum sağol. Tabiki öyle. Bende geçen haftadan beri kafamda kurup durdum yalan yok. İnsülin kullanmak istemedim ne bileyim ya. Doktora bile yazmadım sonuçlar çıktı falan diye.
Ama baktım ölçümlerimde de yüksek çıkıyor. Ne yani insülin istemiyorum diye de yüksek şekerle mi gezeyim dedim. Artık zaten gözümü kararttım iki gündür. Bugun de doktor insülinlik bu değerler deyince.. dedim siz ne derseniz ben tamamım hiç itirazım yok dedim. 2 gün yaz cuma son kararımı verırım dedi işte. Başlar muhtemelen bana öyle geliyor
Kanka günde 4 kez fazla değil mi ya, ben bir kere yapılan bir şey sandımKuzum henüz bilmiyorum tam nasıl oldugunu. Doktorum 2 gün sonra tam bilgi verecek artık insülin başlarsak
tamam canım bizede anlatırsın sürec nasılmışKuzum henüz bilmiyorum tam nasıl oldugunu. Doktorum 2 gün sonra tam bilgi verecek artık insülin başlarsak
Ye canım ye bende dün son pilavımı yemişim haberim yokmuş
ben de ilk trimesterda hem çok dikkatliydim hem de canım istemiyordu zaten. çikolata şeker paketli yiyecekler yemiyordum bi arada cips yiyordum.kahve çayı da bırakmştım. ama son zamanlarda ben de çikolata ve tatlı yemeye başladım. insanın yedikçe yiyesi geliyor, yemeyince çok da aramıyorsun. bi hafta falan dayanıp ara verirsen canın sonrasında çok istemez diye düşünüyorumBen çok kötü besleniyorum 2 haftadır falan hergün paketli ürün ve fazla miktarda yiyorum meyve de hem çok çeşit hem fazla porsiyon yiyorum doyma hissim yok oldu resmen çok korkuyorum kesin şeker yüklemesi benim de kötü gelir. Bana bişeyler söyleyin de tutayım kendimi ya nolur bebeğime zarar veriyorum diye düşünmeme rağmen tutamıyorum kendimi kek bisküvi çikolata ne varsa yiyorum hergün
Tamam canım sağolAma iste yemek lazimben ara öğün yapıyorum ama diyet yaptigimdan beri. Onun faydasi oluyor kuzum sende deneyebilirsin. Ara öğün yogurt ye mesela biraz meyve ye yaninda.
Evet önceden ara sıra diyet yapardım alışınca aramıyor insan ha bugün başlıycam yarın başlıycam diyorum olmuyor günlerdir böyleben de ilk trimesterda hem çok dikkatliydim hem de canım istemiyordu zaten. çikolata şeker paketli yiyecekler yemiyordum bi arada cips yiyordum.kahve çayı da bırakmştım. ama son zamanlarda ben de çikolata ve tatlı yemeye başladım. insanın yedikçe yiyesi geliyor, yemeyince çok da aramıyorsun. bi hafta falan dayanıp ara verirsen canın sonrasında çok istemez diye düşünüyorum
Ay kuzum sen de mi yaKızlarr değerlerimin hepsi çıktı nur topu gibi şeker kız oldum bende elendim
Açık 82
Tokluk 180
2.saat 139 çıktı
Herşey yasak dedi diyetisyene yollamadı 2 hafta sonra tekrar çağırdı bebeğe bakıcaz dedi şekerle ilgili şuan bişey yapmayacakmışız çikolata hamurişi ekmek pilav makarnaya elveda
Kaçta yazmışsın diye baktım. Günün her saati tatlı yenebilir bence ya afiyet olsunDiye diye normal çıkacak şeyi yükselticez
Bende etkilendim az önce oturup tatlı yedimnormalde gündüzün bu saati tatlı yenirmi cumartesi kara haberi alırsam yiyemem diye
Yarın senin kaçta aşko?
Benim referans değeri 1. Saat 180 yazıyor. Benim 202 çıkmıştıYaaareferans değerleri neydi acaba? Benimkinde 2. Saat 140 altı olmalıydı, altında ama ona yakın çıktı, 1. Saatin yüksek sanırım sadece. Diyetle toparlanır
Aşkım sen P yaz anlarız biz. Fotoğraf atma nolurYarın pişi atarsam bilin ki yırttım, salata atarsam diyet kervanına katıldım hahaha
Ne zaman gideceksin kuzum merak ettim seni de inşallah çıkmaz bu kezYok canım ben insulin vurdum kendime son 3 ay bacağımdan hep her gün cok zordu benim için ve diyetde yaptım hep dikkat ederek gectiydi son günlerim ama busefer şekerim olduğunu sanmıyorum cok az besleniyorum zaten ama içime süphe düştü şimdi randevu aldım şekerim varmı merak ediyorum
Evet sormuştum ben sayfasına deri olan 1.4kg mış boş haliyleGeçen burdasimgelavinya yazdı sanırım, deri ama ağırmış diye
Ya bende üzülüyorum gerçekten ama napayim doktor ne diyorsa o bebegim saglikla gelsin de gerisi bir sekilde gecer unutulur gider diyorum..Yaaa üzüldüm canım, kaç çıkıyor şu ansen zaten bilincindesin her şeyin, anlatmışsın da gestasyonel diyabetin sonuçlarını. Insülin kullanmak gerekiyorsa kullanırsın, az kaldı zaten 3 ayımız var.
Yok kankam ya 4 kezmis. Hatta 4 mü dedim bende bir kez saniyordum. Tabiki 4 dedi her öğün ve gece yatmadanmış.Kanka günde 4 kez fazla değil mi ya, ben bir kere yapılan bir şey sandım
Anlatırım canım bi bakakim öğrenincetamam canım bizede anlatırsın sürec nasılmış
Sen de mi yurtdisindasin ? Tok karnina seker yuklemesi pek bizim ulkenin adeti degil debana açlık tokluk diye ayrı bakılmadı, tok karına şeker yüklemesi yapıp kan verdim. söyledikleriniz bana çok yabancı geliyor, inşallah sorun çıkmaz da bu bilmediğim şeyin içine girmem. aksi taktirde tüm yazdıklarınızı baştan bi daha okuycam haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?