Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    160
kuzu 4 kez her yemekden önceydi demi? ben az bucuk hatırlıyom hep yemekden önce vururdum kendime sonra yerdim yemeğimi sonrada ölcerdim şekerimi

insallah balım
Kuzum henüz bilmiyorum tam nasıl oldugunu. Doktorum 2 gün sonra tam bilgi verecek artık insülin başlarsak

Yaaa üzüldüm canım, kaç çıkıyor şu an sen zaten bilincindesin her şeyin, anlatmışsın da gestasyonel diyabetin sonuçlarını. Insülin kullanmak gerekiyorsa kullanırsın, az kaldı zaten 3 ayımız var.

bana açlık tokluk diye ayrı bakılmadı, tok karına şeker yüklemesi yapıp kan verdim. söyledikleriniz bana çok yabancı geliyor, inşallah sorun çıkmaz da bu bilmediğim şeyin içine girmem. aksi taktirde tüm yazdıklarınızı baştan bi daha okuycam haftaya

Ben çok kötü besleniyorum 2 haftadır falan hergün paketli ürün ve fazla miktarda yiyorum meyve de hem çok çeşit hem fazla porsiyon yiyorum doyma hissim yok oldu resmen çok korkuyorum kesin şeker yüklemesi benim de kötü gelir. Bana bişeyler söyleyin de tutayım kendimi ya nolur bebeğime zarar veriyorum diye düşünmeme rağmen tutamıyorum kendimi kek bisküvi çikolata ne varsa yiyorum hergün

ben de ilk trimesterda hem çok dikkatliydim hem de canım istemiyordu zaten. çikolata şeker paketli yiyecekler yemiyordum bi arada cips yiyordum.kahve çayı da bırakmştım. ama son zamanlarda ben de çikolata ve tatlı yemeye başladım. insanın yedikçe yiyesi geliyor, yemeyince çok da aramıyorsun. bi hafta falan dayanıp ara verirsen canın sonrasında çok istemez diye düşünüyorum

Evet önceden ara sıra diyet yapardım alışınca aramıyor insan ha bugün başlıycam yarın başlıycam diyorum olmuyor günlerdir böyle

Ay kuzum sen de mi ya bizim önceki grupta hiç yoktu nerdeyse şekeri olan. Bu grupta şekersiz olan yok nerdeyse çok tirajikomik geliyor artık benim 1. Saat senden kötü. 2. Saat senden iyi. Hangimizinki daha kötü acaba benim doktorum direkt dahiliyeye yolladı. Kontrol için 4 hafta sonra gel dedi. Keşke daha sık çağırsaydı

Diye diye normal çıkacak şeyi yükselticez
Bende etkilendim az önce oturup tatlı yedim normalde gündüzün bu saati tatlı yenirmi cumartesi kara haberi alırsam yiyemem diye
Yarın senin kaçta aşko?
Kaçta yazmışsın diye baktım. Günün her saati tatlı yenebilir bence ya afiyet olsun

Yaaa referans değerleri neydi acaba? Benimkinde 2. Saat 140 altı olmalıydı, altında ama ona yakın çıktı, 1. Saatin yüksek sanırım sadece. Diyetle toparlanır
Benim referans değeri 1. Saat 180 yazıyor. Benim 202 çıkmıştı 75gr bu test seninki 50 miydi acaba. 150 güzel çünkü

Ne zaman gideceksin kuzum merak ettim seni de inşallah çıkmaz bu kez

Ya bende üzülüyorum gerçekten ama napayim doktor ne diyorsa o bebegim saglikla gelsin de gerisi bir sekilde gecer unutulur gider diyorum..
Kuzu hastanede aclik 123 rokluk 178 cikti.
Ev ölçümlerimde aclik 85 90 100 cikti ve 2 gündür hep 100 sabah açlık.
Tokluk da 150 152 falan cikiyor evde. Ben bide zararli veya sekeri artiracak seyler de tüketmiyorum. Ona ragmen böyleyse demek ki kullanmam gerekiyor insülini. Inatlasmanin bi anlami yok sonucta.
Aynen kuzum 3 ay kaldı. Sağlık olsun. Bebegim saglikla dogsun büyüsün. Bende sagligima dikkat edip seker icinde gerekiyorsa insülin kullancam artik.

Kanka günde 4 kez fazla değil mi ya, ben bir kere yapılan bir şey sandım
Yok kankam ya 4 kezmis. Hatta 4 mü dedim bende bir kez saniyordum. Tabiki 4 dedi her öğün ve gece yatmadanmış.
Bencede cok ama. Henüz tam bilmiyorum ama doktor detaylarını anlatir artik basladigimizda. Simdi bende tam sormadim.

Sen de mi yurtdisindasin ? Tok karnina seker yuklemesi pek bizim ulkenin adeti degil de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…