- 1 Aralık 2022
- 2.503
- 3.886
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #32.341
Sen bi dinlen bakalım bu hafta bol bol ama için rahat etmezse mutlaka doktoruna görün canım
Yorulduğun içindir merak etme ama evdeyken takip et yine sen canımDoğru diyorsun canım, hareket ettiğim için de hissetmemiş olabilirim ve bu ara sağlıksız da beslendim belki onda etkilemiştir
Bazen bende hissetmiyorum şöyle bi sallıyorum karnımı pat diye vuruyor sonra pardon kızım tm tmm uyu bakma anana diyorumZaten öyle dedim, eğer 1-2 güne rutine dönmezse doktoruma gideceğim
Benim keşfet yenidoğan bebekler, 25 haftalık hamileliğimde ne giydim?, kısır, patates salatası..Cherry Mom Peripellas bende o videoyu izledim ve kaydettim o emzigi. Hepimizin keşfeti ayni seylerle dolu demek ki
Bazen bende hissetmiyorum şöyle bi sallıyorum karnımı pat diye vuruyor sonra pardon kızım tm tmm uyu bakma anana diyorum
Bitince ağzını temizlemek için bi yudum alabilirmişsin canım.hadi bakalım güzel sonuçlarla inşallah pişiler seni beklerEveeet başlıyoruz
Önce idrar ve kan testi aldı açken kızlar. Şimdi 75 g olan bu içeceği içip ilk yudumda saate bakmamı 1 saat ve 2 saat sonra kan alınacağını söylediler.
İçeceği 10 dakikada içmeliymişim, tadı bool şekerli dandik limonata gibisu içmek istiyorum baydı ama su yasakmış.
Benim eskiden hep yemek tarifleri olurdu şimdi gündemim değişmişBenim keşfet yenidoğan bebekler, 25 haftalık hamileliğimde ne giydim?, kısır, patates salatası..
Pişi duası aminBitince ağzını temizlemek için bi yudum alabilirmişsin canım.hadi bakalım güzel sonuçlarla inşallah pişiler seni bekler
Tabi bi vedayı hakediyorsunPişi duası aminvalla şeker çıkarsa da 1 tane yicem o pişiyi
Gazamız mübarek olsunEveeet başlıyoruz
Önce idrar ve kan testi aldı açken kızlar. Şimdi 75 g olan bu içeceği içip ilk yudumda saate bakmamı 1 saat ve 2 saat sonra kan alınacağını söylediler.
İçeceği 10 dakikada içmeliymişim, tadı bool şekerli dandik limonata gibisu içmek istiyorum baydı ama su yasakmış.
MaşallahBu arada 26+5'teyim ultrasonda da 26+6 çıktı haftasıyla tüm değerleri uyumlu ve tam 1 kilo olmuş oğlumboyu da 35 cm. Böbrekte hafif bir sıvı birikmesi görülmüştü detaylı ultrasonda takip edilecekti, bugün geçmiş şükür serviks 37 mm gayet iyi dedi. Şu an makat geliş
Ay kötü etkilemek istemiyorum ama midem kötü oldu ins bir şey olmadan biterGazamız mübarek olsun
Aşkımsu bende gündüzleri böyle uzansamda hareketleri akşamki gibi güçlü olmuyor, hafif hareketler ediyor öyle tekme değilde eliyle okşuyor gibi, akşam bir kaç güçlü hareketten sonra rahatlıyorumZaten öyle dedim, eğer 1-2 güne rutine dönmezse doktoruma gideceğim
ayyyAy kötü etkilemek istemiyorum ama midem kötü oldu ins bir şey olmadan biter
Niye 28den sonra 2 hafta yapmazlar kiKızlar bu arada doktora geliş sıklığımızı sordum 32'den sonra 2 haftada bir, 36'dan sonra her hafta dedi
Var canım varayyytek mi gittin kanka? Var mı yanında biri
Benimki rahat belki ondandırNiye 28den sonra 2 hafta yapmazlar kiçocumu sık sık göreyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?