- 15 Mayıs 2022
- 1.747
- 2.194
- 83
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.261
Kuzu akşam yatmadan 2 tane iç doktorum bana bu şekilde önerdi.Ben 6+6 dayım bugün . Midem kaynıyor sürekli sabahtan akşama kadar yani. Üstelik bulantı ilacı kullanıyorum günde 1 tane prilam anlamadım bu bile kesmiyor
Bence normal ilk 12 hafta doktor hiç kilo almasan da olur dedi banaKızlar selam 9. Haftadayım kilo artısı bende hic yok hala aynı hatta bi 200 gr kadar az sizce normal mi sizde durumlar nasıl
Tamam canım rahatladımKuzu akşam yatmadan 2 tane iç doktorum bana bu şekilde önerdi.
Bence normal ilk 12 hafta doktor hiç kilo almasan da olur dedi bana
Benim var canım, hatta bu yüzden bugün acile gittim. Kahverengi ama çoğaldı bugün, bir de belim çok ağrıyınca korktum.5. 6. Haftalarda lekelenmesi olan var mi kizlar
Benim oldu 6. Haftada lekelenme değil kanamam oldu bayağı.şimdi de kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor5. 6. Haftalarda lekelenmesi olan var mi kizlar
Canım başın sağolsun benimde 1 gebelik kaybım oldu aynı sen gibi benimde ilk bebeğim olacak Allah nasip ederseYaş 30 daha önce 2 gebelik kaybım var 24 haftalık anomaliliydi bebeklerim .İlk bebeğim olacak Allah nasip ederse canım
Küçük olması her zamn sorun teşkil etmiyor sanırım benim çok hamile arkdaşımın bebeği 1hafta falan geriden geldi doğdu bir sıkıntı olmadı sadece zayıf bebekler oldu. İleride o açıkta kapanır rahatlarsın inşallah ama çokta sıkma kendini dinlenBenim var canım, hatta bu yüzden bugün acile gittim. Kahverengi ama çoğaldı bugün, bir de belim çok ağrıyınca korktum.
Görünürde bir sorun yok ama bebek haftasına göre çok küçük dedi acildeki doktor. Çok üzüldüm inşallah toparlar ya.
Çok haklısın canım streskendi kendimizi üzmekten panik yapmaktan başka bir şeye yaramıyor. Güzel olacak inşallah herşey 10. Haftaları aşınca herkes biraz daha rahatlayacak eminimKızlar selamm, bugün 6+2 olduk dün kalp atışını gördük yazmıştım zaten5+4 5+5 gibi midem kaynıyor gibi oldu bulantılar başladı doktorum prifemyn dr diye bir ilaç yazmıştı onu içtim ve inanılmaz rahatlattı. İçmediğim günler çok kötü oluyor. Doktorum ilaç içmekten çekinme önemli olan senin kendini iyi hissetmen dedi. Aklınızda olsun ilaç içmekten çekinmeyin varsa bulantınız tavsiye olarakta gün içinde içmektense gece yatmadan 2 adet içmek ertesi günü inanılmaz rahatlatıyor prospektüsünde de öyle yazıyor zaten Birde nacizane, stres bu süreçte bize en zararlı şeylerden biri, evet hepimiz endişeliyiz bu normal ama her gün bebeğim iyi mi diye strese girmek doğru değil diye düşünüyorum. Burada görüyorum bazı mesajları ona istinaden yazmak istedim bu süreci olabilecek en güzel şekilde geçirelim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah
Kuzuu
Off inşallah ya çok üzüldüm..Küçük olması her zamn sorun teşkil etmiyor sanırım benim çok hamile arkdaşımın bebeği 1hafta falan geriden geldi doğdu bir sıkıntı olmadı sadece zayıf bebekler oldu. İleride o açıkta kapanır rahatlarsın inşallah ama çokta sıkma kendini dinlen
Nasıl sevindim canım, eminim çok rahatlamışsındırKuzuuşükür kalbimizi dinledik. Binlerceee şükür olsun darısı tüm bekleyen kizlarcıgim sizin basiniza
Cok iyo bir doktor secmisiz uzun arastirmalar sonucunda. Kendisi perinatolog, ve detayli inceliyor. Sat ile uyumlu degil ölçümlerimiz. Ama bunun hic bir önemi yok. Onemli olan olculen hafta ile gelisim gostermesi dedi.
Şükür yolundaymis hersey. Haftaya cumartesi yeniden cagirdi. 6 ile 7.hafta arasindaki donemde bazi gelisimler olmaliymis. Onlari takip edicez dedi. Bide seker takibi yapcak. Gerek duyarsa seker yukleme testini erken yapacak.
Kalbini duymak inanilmaz bir duygu 3 saniye falan dinletti. Yeterli dedi. Insallah bekleyen herkes bir an evvel kalbini duyar kuzucuklarinin. Hepsine Allahım saglik versin iiiinsallah
Yani sana şöyle söyleyeyim asla yanıltmak istemem ama kendi tecrübemOff inşallah ya çok üzüldüm..
Cok küçük, 1 mm ancak var dedi doktor.
Ben 1 hafta daha nasıl bekleyeceğim?
Stres yapmak istemiyorum ama elimde değil. Korkuyorum.
Geçmiş olsun canımKızlar dün gece afedersiniz çok kustum içim çıktı sandım , çok kötüyüm şuan işteyim zor duruyorum sizin nasıl gidiyor
Bende senn gibiyim ama diger çocugumdada aynı şey yaşadıgım için endişe etmedim tiksinme devraö ediyor mu koku hassasiyeti mesela bunlar bende devam ediyorSat a göre 7+1 canım ama nerdeyse 1 haftadır hiç durmadan olduğu için .bu sabah birden hiç bir şey yok olunca korktum .Zaten kanamalı geçiriyorum gebeliğimi bir de tüp bebek filan olunca hepten evham üst düzeyde
Benim doktarda sınır koydu geçen 3 kilo aldım bileKızlar selam 9. Haftadayım kilo artısı bende hic yok hala aynı hatta bi 200 gr kadar az sizce normal mi sizde durumlar nasıl
Canım Ertuğrul Karahanoğlu ile devam edeceksin galiba sen. Memorial'daydı diye hatırlıyorum. Paket mi yaptırdınız acaba? Eğer öyleyse fiyat ve kapsam ayrıntılarını benimle de paylaşır mısın?Kuzuuşükür kalbimizi dinledik. Binlerceee şükür olsun darısı tüm bekleyen kizlarcıgim sizin basiniza
Cok iyo bir doktor secmisiz uzun arastirmalar sonucunda. Kendisi perinatolog, ve detayli inceliyor. Sat ile uyumlu degil ölçümlerimiz. Ama bunun hic bir önemi yok. Onemli olan olculen hafta ile gelisim gostermesi dedi.
Şükür yolundaymis hersey. Haftaya cumartesi yeniden cagirdi. 6 ile 7.hafta arasindaki donemde bazi gelisimler olmaliymis. Onlari takip edicez dedi. Bide seker takibi yapcak. Gerek duyarsa seker yukleme testini erken yapacak.
Kalbini duymak inanilmaz bir duygu 3 saniye falan dinletti. Yeterli dedi. Insallah bekleyen herkes bir an evvel kalbini duyar kuzucuklarinin. Hepsine Allahım saglik versin iiiinsallah
Oo masallah kaçıncı hafta dasınjzBenim doktarda sınır koydu geçen 3 kilo aldım bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?