Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Önce bebeginin sagligi ve senin sagligin önemli geri kalan tüm ihtiyaclar 2.3. Planda artik
Aynen canim zaten kalp atısından once hafta belli olmuyor tam olarak. Bebis belli olduktan sonra haftasini ölçüyor dr. Hersey yolunda ve saglikli olsun bebeklerimiz inşallah benim gittigim dr sagol baya moralimi bozmustu ama.. insallah bugun gittigimizde güzel haberler almak umudu ve hayaliyle gidicez

Kızlar dün gece afedersiniz çok kustum içim çıktı sandım , çok kötüyüm şuan işteyim zor duruyorum sizin nasıl gidiyor
Merhabalar .Benim de çok bulantılı geçiyor sanki midemde duruyor bulantı .Fakat bu sabah ne hikmetse yok böyle olunca da korkuyorum bir şey mi oldu bir sorun mu var diye acaba bu bulantılar birden mi geçiyor

Merhabalar .Benim de çok bulantılı geçiyor sanki midemde duruyor bulantı .Fakat bu sabah ne hikmetse yok böyle olunca da korkuyorum bir şey mi oldu bir sorun mu var diye acaba bu bulantılar birden mi geçiyor
Merhaba kaçıncı haftandasın inşallah geçiyordur senin çok zor gerçekten

Merhaba kaçıncı haftandasın inşallah geçiyordur senin çok zor gerçekten
Sat a göre 7+1 canım ama nerdeyse 1 haftadır hiç durmadan olduğu için .bu sabah birden hiç bir şey yok olunca korktum .Zaten kanamalı geçiriyorum gebeliğimi bir de tüp bebek filan olunca hepten evham üst düzeyde

Ben 6+6 dayım bugün . Midem kaynıyor sürekli sabahtan akşama kadar yani. Üstelik bulantı ilacı kullanıyorum günde 1 tane prilam anlamadım bu bile kesmiyor

Canım korkma azalıyor belki de hemen kötüyü düşünme

Ben 6+6 dayım bugün . Midem kaynıyor sürekli sabahtan akşama kadar yani. Üstelik bulantı ilacı kullanıyorum günde 1 tane prilam anlamadım bu bile kesmiyor
Benim tüp olduğu için çok fazla ilacım var o yüzden bulantıya katlanayım bir de o ilaç çıkmasın başıma dedim doktora yazdırmadım .Fakat bulantı çok kötü gerçekten günlük hayatımı çok olumsuz etkiliyor .Sadece yoğurt yiyesim geliyor soğuk soğuk

Kızlar gebeliğinizi öğrendikten sonra özel sigorta yaptırabildiniz mi?
Arkadaş bahsetmiş zaten sepide benim de doğum klozu içermeyen tamamlayıcı sağlık sigortam var Allianz’dan. Gebelikle ilgili şeyleri ödemiyor ama muayene tahlil ve doğuma ciddi anlamda indirim yapıyor. Mesela 5000 olan muayene ücretine 2000 ödedik. Hastane yatış ile görüştük, doğumda da indirim yapıyorlar. Tabii bu durum hastaneden hastaneye değişir. Gittiğim hastanenin bu anlaşması yeni yapılmış mesela, ilk doğumum 2023’teydi, o zaman böyle bir şey yoktu. Gideceğiniz hastane belliyse orda geçerli olan sigortaları öğrenin yaptırmadan önce.

Dün sadece yoğurt yedim desem inanır mısın bide bi tane yeşil elma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…