Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Evet bir yandan diyorum güzel iştahım yok çok kilo almam ama bulantı olmasa çok daha güzel olacak neyse sağlıkla kucağımıza alalım inşaallah da razıyım
Amin canım inşallah sağlıkla kucağımıza alırız ilk çocuk mu sizin yaşınız kaç ?

Haklısın canım..
O zaman güzel haberlerini bekliyoruz burada..

Kızlar tüp bebekle gebe kalanlardanim bugün kontrole gittik 5+5 haftasıyla uyumlu dedi kalp atış hızı 86 cikti yavaş mı sizce doktorum haftaya 100 üstü olmalı şuan yeni kalp atışı olduğu için bişey diyemiyorum dedi ama morelim bozuldu muallakta konuştu 100 üstü olmasıymış gibi

Daha çok küçük annesi haftaya gümbür gümbür duyarsınız inşaallah kalbini ferah tut

Merhaba evet 5 haftalıkken öyle oluyor merak etmeyin benimde 5+3 ilk duyduğumda kaç attığını bile söylemedi derinden ses geliyordu sonra 6+2 de gittik 128 olmuştu hiç merak etmeyin

Daha çok küçük annesi haftaya gümbür gümbür duyarsınız inşaallah kalbini ferah tut
Merhaba evet 5 haftalıkken öyle oluyor merak etmeyin benimde 5+3 ilk duyduğumda kaç attığını bile söylemedi derinden ses geliyordu sonra 6+2 de gittik 128 olmuştu hiç merak etmeyin
Amin inşallah öyle olur bugün de adet ağrısı benzeri sancılar artınca korktum bı doktorum normal diyor sağlıkla artsın kalp atışı inşallah

Merhaba vajinal mi bakıldı

Benimki de tüp bebekle oldu. 5+5te gittiğimizde doktor kalp atışını dinletmedi bile. Ekranda pıt pıt atan kalbini gösterdi sadece ve daha yeni oluşmaya başlamış dedi. Bu yüzden düşük çıkması çok normal. 6+5te gittiğimizde kalbini dinledik ve her şey normaldi. Canınızı sıkmayın bence her şey olması gerektiği gibi

Söylediğiniz mantıklı görüşme yapıp bu şekilde yapabilirim teşekkür ederim

Merhaba vajinal mi bakıldı karından mı ?

Bebeğimi gördüm çok şükür ama kanama alanım varmış ilaca başlıyoruz bugün itibariyle

Merhaba vajinal mi bakıldı
Evet
Erken dinledik ondan diken üstündeyiz kendimize iş çıkardık diyorum bende kendi kendime 6+5 de karından mi dinlemistiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…