Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
İnsallah canim insallah Benimde dün kırmizı kan geldi devaminda yok ama kasiklarim belim baya agriyor acaba bebegin gelisimi durdu diye korkuyorum benim tüp bebek ilk transferimde de 9. Haftada kalbi durmuştu leke gelmisti böyle Allahim nolursun ayni seyleri yasamayim diye sabahtan beri dua ediyorum. Ben bugün 6.haftaya girdim. Progestan vermedi mi doktor size ben günde 2 kere igne vuruyorum göbekten

Nasıl sevindim canım, eminim çok rahatlamışsındır doktora içinin sinmeside harika rabbim herkesin işini rast getirsin iyi dr lar ile karşılaştırsın. Maşallah bebeğine canım
Yaaa kuzucum çok teşekkür ederim çok gercekten son gittigim doktordan sonra bu soktorumuzun dedikleri ilac gibi geldi digeri bizi cok korkutmuştu 1 hafta nasil gecti bilemedik..aminn kuzum hepimizin isi rast gitsin iyi doktorlarla karsilastirsin Allahım hepimizi cok sagol canimm hepimizin bebisleri saglikla gelsin inşallah

Canım Ertuğrul Karahanoğlu ile devam edeceksin galiba sen. Memorial'daydı diye hatırlıyorum. Paket mi yaptırdınız acaba? Eğer öyleyse fiyat ve kapsam ayrıntılarını benimle de paylaşır mısın?
Canim evet Ertugrul hocamizla devam edecegiz hamileligimde galiba. 1 haftalik zamanimiz var ama doktorumuz heeer acidan rahatlatti o nedenle pekte degistirmeyi de aklimizdan gecirmiyoruz. Aklimizdaki sorulara bile cevap verdi biz sormadan harika birisi
Henüz paket yaptirmadik. Haftaya onun kararini da vermis olacağız mecburen. Tetkikler isteyecek çünkü. Ama dogum paketi 115 ile 125 bin arasinda. Bu sekilde fiyat bilgisi verdiler.. muayenelerde falan pek kisitlama yok ve hoca baya detayli inceleyecek takibini sıkı yapacak. Iletisim numarasini da hemen paylasti bizimle. Ve cok samimi bir doktor. Sormak istedigin ayrica birsey varsa cevaplarim. Muayene ucreti 5.500 tl bu arada.

Gözün aydın canım çok sevindim Listeye niye yazmamisiz seni kalp atisi mi bekliyorduk

Kızlar benim doktorum gebeliği girmemis E nabiza. Akıllı asistan kısmında görünüyordu önceki gebeliğimde bunda yok. Acaba sağlık ocagi mi giriş yapacak. Kalp atışı duyunca haber ver diyorlardı ama unuttum ben söylemeyi. Sizinkiler girilmiş mi baktınız mı hiç

Kizlar kanamam oldu simdi usgye gore 6+4 üz. Bu haftada artik yerlesme kanamasi olmaz heralde. Muayenede de dr kanama alanindan falan bahsetmemisti. Hafif içinde kilcal gibi olan kanama. Doktora gitmeli miyim tekrar cok kafam karisti daha yeni kalbini duyduk ama simdi bu nereden çıktı korkmali miyim

Gün içinde yoruldun mu canım ? Progestan kullanıyor musun ? Eğer artarsa kadın doğum acili olan bir hastaneye git istersen için rahatlar hem

Doktora git bence canım önlenecek birşey varsa yaparlar en azından
inşallah bebegin seninledir kalbini ferah tut ki stres yapma guzel düşünelim güzel olsun git sen hayırlı haberlerle gel inşallah dua ederiz sana

Canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur sen gönlünü ferah tut Allah yardımcımız olsun

Doktora git bence canım önlenecek birşey varsa yaparlar en azından
inşallah bebegin seninledir kalbini ferah tut ki stres yapma guzel düşünelim güzel olsun git sen hayırlı haberlerle gel inşallah dua ederiz sana
Henuz 4.30da muayene olmustum doktor bir kanama alani falan gormedi soylemedi birsey insallah benimle kalir bebegim bir sıkıntı yasamayiz..
Canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur sen gönlünü ferah tut Allah yardımcımız olsun
Canim birsey yoktur insallah degil mi. Var mi yasayan bu haftada lekelenme kanama

Gün içinde yoruldun mu canım ? Progestan kullanıyor musun ? Eğer artarsa kadın doğum acili olan bir hastaneye git istersen için rahatlar hem
Kuzum evden 3.30 da ciktik 7.30 u geciyordu galiba geldik. Hep muayene ayakta kal falan sonra da hastaneden cikip markete falan gittik. Haliyle ayakta kaldim. Arabada ayakta hastanede gecti gün etkisi var midir. Korkmama gerek yoktur degil mi. Bende yorgunluktan mi oldu diye düşünüyorum acikcasi

Henuz 4.30da muayene olmustum doktor bir kanama alani falan gormedi soylemedi birsey insallah benimle kalir bebegim bir sıkıntı yasamayiz..

Canim birsey yoktur insallah degil mi. Var mi yasayan bu haftada lekelenme kanama
Duydum yaşayan söylemesi kolay ama lütfen endişelenmeye çalış iyi düşün kadın doğum acile bı gitsen iyi olur şimdi sabaha erteleme bse yoktur inşaallah

Kanama alanı olsaydı doktor görürdü canım. Korkulacak bir şey yoktur inşallah. İyice bir yat dinlen. Eğer artarsa doktora gidersin. Bu haftalarda kese büyüdüğü için bu şekilde rahimde kanamalar olur diye biliyorum. Ama endişeliysen acile gidip kontrol ettirebilirsin

Duydum yaşayan söylemesi kolay ama lütfen endişelenmeye çalış iyi düşün kadın doğum acile bı gitsen iyi olur şimdi sabaha erteleme bse yoktur inşaallah
Korkmamaya calisiyorum hemen kesilirse devami gelip artmazsa normal olacagini dusunecegim ama insallah olumsuz birsey olmaz
Henuz 5 6 saat once muayene oldum aslinda

Bende kendimi o sekilde rahatlatmaya calisiyorum kanama alani olsa dr perinatolog mutlaka görürdü diyorum. Insallah korkulacak birsey yoktur. Gitmek de istemiyorum acile. Dedigin gibi kese büyüyor rahim baglari geriliyor demisti doktorda. Ondan olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…