- 10 Şubat 2023
- 802
- 353
- 33
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.281
İnsallah canim insallah Benimde dün kırmizı kan geldi devaminda yok ama kasiklarim belim baya agriyor acaba bebegin gelisimi durdu diye korkuyorum benim tüp bebek ilk transferimde de 9. Haftada kalbi durmuştu leke gelmisti böyle Allahim nolursun ayni seyleri yasamayim diye sabahtan beri dua ediyorum. Ben bugün 6.haftaya girdim. Progestan vermedi mi doktor size ben günde 2 kere igne vuruyorum göbektenBenim var canım, hatta bu yüzden bugün acile gittim. Kahverengi ama çoğaldı bugün, bir de belim çok ağrıyınca korktum.
Görünürde bir sorun yok ama bebek haftasına göre çok küçük dedi acildeki doktor. Çok üzüldüm inşallah toparlar ya.
ayy doktora gittin mi canim ne dedi. Kasik bel agrin filanda var mi bende bunlarda eslik ediyor benimde kanamam artarsa gidicem doktoraBenim oldu 6. Haftada lekelenme değil kanamam oldu bayağı.şimdi de kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor
Bu arada benimde tüp bebek canim ilk denememde kalbi durmustu bunda lekelenme kalbim agzimda ya cok stres yaptim insallah birsey olmaz bebislerimizeBenim oldu 6. Haftada lekelenme değil kanamam oldu bayağı.şimdi de kahverengi lekelenme şeklinde devam ediyor
Yaaa kuzucum çok teşekkür ederim çokNasıl sevindim canım, eminim çok rahatlamışsındırdoktora içinin sinmeside harika rabbim herkesin işini rast getirsin iyi dr lar ile karşılaştırsın. Maşallah bebeğine canım
Canim evet Ertugrul hocamizla devam edecegiz hamileligimde galiba. 1 haftalik zamanimiz var ama doktorumuz heeer acidan rahatlatti o nedenle pekte degistirmeyi de aklimizdan gecirmiyoruz. Aklimizdaki sorulara bile cevap verdi biz sormadan harika birisiCanım Ertuğrul Karahanoğlu ile devam edeceksin galiba sen. Memorial'daydı diye hatırlıyorum. Paket mi yaptırdınız acaba? Eğer öyleyse fiyat ve kapsam ayrıntılarını benimle de paylaşır mısın?
Gözün aydın canım çok sevindimKuzuuşükür kalbimizi dinledik. Binlerceee şükür olsun darısı tüm bekleyen kizlarcıgim sizin basiniza
Cok iyo bir doktor secmisiz uzun arastirmalar sonucunda. Kendisi perinatolog, ve detayli inceliyor. Sat ile uyumlu degil ölçümlerimiz. Ama bunun hic bir önemi yok. Onemli olan olculen hafta ile gelisim gostermesi dedi.
Şükür yolundaymis hersey. Haftaya cumartesi yeniden cagirdi. 6 ile 7.hafta arasindaki donemde bazi gelisimler olmaliymis. Onlari takip edicez dedi. Bide seker takibi yapcak. Gerek duyarsa seker yukleme testini erken yapacak.
Kalbini duymak inanilmaz bir duygu 3 saniye falan dinletti. Yeterli dedi. Insallah bekleyen herkes bir an evvel kalbini duyar kuzucuklarinin. Hepsine Allahım saglik versin iiiinsallah
Sağol canım Zofer 4 mg içtim şimdi o iyi gelir belki prilam bende etki etmediGeçmiş olsun canım
Gün içinde yoruldun mu canım ? Progestan kullanıyor musun ? Eğer artarsa kadın doğum acili olan bir hastaneye git istersen için rahatlar hemKizlar kanamam oldu simdiusgye gore 6+4 üz. Bu haftada artik yerlesme kanamasi olmaz heralde. Muayenede de dr kanama alanindan falan bahsetmemisti. Hafif içinde kilcal gibi olan kanama. Doktora gitmeli miyim tekrar cok kafam karisti daha yeni kalbini duyduk ama simdi bu nereden çıktı korkmali miyim
Doktora git bence canım önlenecek birşey varsa yaparlar en azındanKizlar kanamam oldu simdiusgye gore 6+4 üz. Bu haftada artik yerlesme kanamasi olmaz heralde. Muayenede de dr kanama alanindan falan bahsetmemisti. Hafif içinde kilcal gibi olan kanama. Doktora gitmeli miyim tekrar cok kafam karisti daha yeni kalbini duyduk ama simdi bu nereden çıktı korkmali miyim
Canım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur sen gönlünü ferah tut Allah yardımcımız olsunKizlar kanamam oldu simdiusgye gore 6+4 üz. Bu haftada artik yerlesme kanamasi olmaz heralde. Muayenede de dr kanama alanindan falan bahsetmemisti. Hafif içinde kilcal gibi olan kanama. Doktora gitmeli miyim tekrar cok kafam karisti daha yeni kalbini duyduk ama simdi bu nereden çıktı korkmali miyim
Henuz 4.30da muayene olmustum doktor bir kanama alani falan gormedi soylemedi birseyDoktora git bence canım önlenecek birşey varsa yaparlar en azından
inşallah bebegin seninledir kalbini ferah tut ki stres yapma guzel düşünelim güzel olsun git sen hayırlı haberlerle gel inşallah dua ederiz sana
Canim birsey yoktur insallah degil mi. Var mi yasayan bu haftada lekelenme kanamaCanım çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur sen gönlünü ferah tut Allah yardımcımız olsun
Kuzum evden 3.30 da ciktik 7.30 u geciyordu galiba geldik. Hep muayene ayakta kal falan sonra da hastaneden cikip markete falan gittik. Haliyle ayakta kaldim. Arabada ayakta hastanede gecti günGün içinde yoruldun mu canım ? Progestan kullanıyor musun ? Eğer artarsa kadın doğum acili olan bir hastaneye git istersen için rahatlar hem
Duydum yaşayan söylemesi kolay ama lütfen endişelenmeye çalış iyi düşün kadın doğum acile bı gitsen iyi olur şimdi sabaha erteleme bse yoktur inşaallahHenuz 4.30da muayene olmustum doktor bir kanama alani falan gormedi soylemedi birseyinsallah benimle kalir bebegim bir sıkıntı yasamayiz..
Canim birsey yoktur insallah degil mi. Var mi yasayan bu haftada lekelenme kanama
Kanama alanı olsaydı doktor görürdü canım. Korkulacak bir şey yoktur inşallah. İyice bir yat dinlen. Eğer artarsa doktora gidersin. Bu haftalarda kese büyüdüğü için bu şekilde rahimde kanamalar olur diye biliyorum. Ama endişeliysen acile gidip kontrol ettirebilirsinKuzum evden 3.30 da ciktik 7.30 u geciyordu galiba geldik. Hep muayene ayakta kal falan sonra da hastaneden cikip markete falan gittik. Haliyle ayakta kaldim. Arabada ayakta hastanede gecti günetkisi var midir. Korkmama gerek yoktur degil mi. Bende yorgunluktan mi oldu diye düşünüyorum acikcasi
Korkmamaya calisiyorum hemen kesilirse devami gelip artmazsa normal olacagini dusunecegim ama insallah olumsuz birsey olmazDuydum yaşayan söylemesi kolay ama lütfen endişelenmeye çalış iyi düşün kadın doğum acile bı gitsen iyi olur şimdi sabaha erteleme bse yoktur inşaallah
Bende kendimi o sekilde rahatlatmaya calisiyorum kanama alani olsa dr perinatolog mutlaka görürdü diyorum. Insallah korkulacak birsey yoktur. Gitmek de istemiyorum acile. Dedigin gibi kese büyüyor rahim baglari geriliyor demisti doktorda. Ondan olabilir mi acabaKanama alanı olsaydı doktor görürdü canım. Korkulacak bir şey yoktur inşallah. İyice bir yat dinlen. Eğer artarsa doktora gidersin. Bu haftalarda kese büyüdüğü için bu şekilde rahimde kanamalar olur diye biliyorum. Ama endişeliysen acile gidip kontrol ettirebilirsin
Kendini aç bırakma hafif ögünler ye birde tahin leblebi çubuk kreker iyi geliyorSağol canım Zofer 4 mg içtim şimdi o iyi gelir belki prilam bende etki etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?