- 1 Aralık 2022
- 2.423
- 3.727
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.341
6. Haftannın basından 9 a ladar inanılmaz kotu nide bulantısı gecırdım dr tavsıyesı uzerıne zencefilli soguk su içiyorum sende dene cnm
İnşallah canım. Kucagımıza alıp evimıze alıp bır getirsek o zaman rahatlıcazMaalesef söylediği kaba da olsa doğru .Uslüp biraz uygun olmamış ama ne yazık ki öyle Rabbime emanetler .Benim doktorum sadece progestan dozlarımı arttırdı onun dışında yapılabilecek bir şey yok fakat korkmayın lekelenmeden filan Allahım izniyle bir şey olmaz erken haftalarda çoğu kadında görülen bir şeymiş bu .Benim afedersin kıpkırı su gibi kanamam oldu ayağa kalkınca .Ben de çok korkmuştum fakat doktorum her kanama düşük değil demişti .inşaallah sağlıkla alırız kucağımıza .Ben doğurana kadar dokuz doğuracağım gibi de
İİnşallaaahhMerhaba, güzel anne lütfen canını sıkma ve endişelenme. Ben zor şeyler yaşamış bir anne olarak, doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim ve şuna inanıyorum hamilelik boyunca ne kadar az strese girersek o kadar güzel bir süreç geçiririz ve her zaman süreci çok nadir de olsa rutin kontroller gittiğin doktorun dışında bir başka doktora daha danış bence, bazen o an ki ruh haliyle bile bizi çok derinden üzecek şeyler söylüyorlar halbuki başka doktora gidince hiç öyle olmadığını görüyorsun, sağlıkla, kolaylıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah
Rahatladın mi canım 9dan sonra. Resmen gün sayıyorum artık şu 2. Trimestera. Mahvetti bulantı6. Haftannın basından 9 a ladar inanılmaz kotu nide bulantısı gecırdım dr tavsıyesı uzerıne zencefilli soguk su içiyorum sende dene cnm
Hayırlı olsun benim de son regl 6 nisan sizin betanız kaç çıktıMerhaba kızlar son adetim 30 mart ilk bebeğim tüp bebekle oldu 14 aylık korunmadik olmuyor diye cuma günü test yaptım hiç beklemiyordum ama çift çizgi çıktı hala şoktayım inanamıyorum. 40 hafta ocak başı oluyor ama aralıkta doğar büyük ihtimalle. Kolay hamilelikler ve sağlıklı dogumlar diliyorum herkese
Bende haftaiçi tekrar vereceğim çok heyecanlıyım bi an önce doktora gitmek istiyorum ama beta 1500 lerde kese görüyormuş benim şuan 4+0 4+4 te gözüküyor mu acaba keseDaha kan vermedimBu akşam test yaparım koyulaşma var mı diye yarın kan vericem sağlık ocağında
Şehir hastanesinde nesrin kızılaslana gitmiştimHangi doktora gittin canım sen
1500 lerde vajinal görünür karından görünmesi için 3000 i geçmesi lazım en az canım acele etme beta hcg artıyorsa içini rahat tut. Bu hafta beta takibi yaparım ben de diğer hafta doktora giderim bi problem olmazsa. 5+4 te çağırmıştı tüp bebek doktorum o zmn bile vajinal bakmisti.Bende haftaiçi tekrar vereceğim çok heyecanlıyım bi an önce doktora gitmek istiyorum ama beta 1500 lerde kese görüyormuş benim şuan 4+0 4+4 te gözüküyor mu acaba kese
Evet canım beta artıyor idrarlada takip ediyorum ondada koyulaşma var çok şükür1500 lerde vajinal görünür karından görünmesi için 3000 i geçmesi lazım en az canım acele etme beta hcg artıyorsa içini rahat tut. Bu hafta beta takibi yaparım ben de diğer hafta doktora giderim bi problem olmazsa. 5+4 te çağırmıştı tüp bebek doktorum o zmn bile vajinal bakmisti.
Günaydın canım ben hamilelik+ kullanıyorumKızlar gunaydın gününüz güzel mutlu huzurlu gecsınkullandıgınız gebelık uygulaması var mı?
Canım , ben az kuru nane iyi geliyor diye biliyorumKızlar bulantı için soğuk suya yaş nane attım öyle içiyorum ama şimdi internette araştırayım dedim rahim kasılmalarını arttırıyormuş doğru mu acaba zararlı mı yaş nane ?
Amin cümlemizin inşallahSenin de başın sağ olsun canım dilerim bu defa tüm acılarını unutturur sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
Kızlar bulantı için soğuk suya yaş nane attım öyle içiyorum ama şimdi internette araştırayım dedim rahim kasılmalarını arttırıyormuş doğru mu acaba zararlı mı yaş nane ?
Tamam canım teşekkür ederim attığım naneyi çıkardım sadece kokusu ve aroması kaldı suda onun zararı olmaz o kadar herhaldeNane zararlı diye okumuştum galiba bi yerde İçme bence. Zencefil iyi geliyor bulantiya bulantı haplarinda zencefil oluyor genelde. Zencefil koyabilirsin suya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?