Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
İnşallah canım. Kucagımıza alıp evimıze alıp bır getirsek o zaman rahatlıcazRabbim hepimize nasıp etsın..

İİnşallaaahhteşekkür ederim mesajınız içimi pamuk gibi yaptı.. Bende degıstırmeyı düşünüyorum. Bu zamana kadar çoook zor geldım elımden gelenın fazlasını hep yaptım yapmaya da devam edeceğim her anne gibi. 9 aylık çok güzel bir yolculuktayız sonunda kavuşacağız ben inanıyorum

Kızlar ben 4 haftalık hamileyin
Sat 06.04.2025
Bat 06.05.2025

02.05.2025 saat 09.15 te betam 25,4 devlet hastanesinde

03.05.2025 saat 15.00 da betam 118, 9 özel hastanede

Kızlar sizce artış iyi mi ne zaman doktora gitmeliyim tecrübelerinize ihtiyacım var sizin betanı nasıl ilerledi

6. Haftannın basından 9 a ladar inanılmaz kotu nide bulantısı gecırdım dr tavsıyesı uzerıne zencefilli soguk su içiyorum sende dene cnm
Rahatladın mi canım 9dan sonra. Resmen gün sayıyorum artık şu 2. Trimestera. Mahvetti bulantı

Merhaba kızlar son adetim 30 mart ilk bebeğim tüp bebekle oldu 14 aylık korunmadik olmuyor diye cuma günü test yaptım hiç beklemiyordum ama çift çizgi çıktı hala şoktayım inanamıyorum. 40 hafta ocak başı oluyor ama aralıkta doğar büyük ihtimalle. Kolay hamilelikler ve sağlıklı dogumlar diliyorum herkese

Hayırlı olsun benim de son regl 6 nisan sizin betanız kaç çıktı

Bende haftaiçi tekrar vereceğim çok heyecanlıyım bi an önce doktora gitmek istiyorum ama beta 1500 lerde kese görüyormuş benim şuan 4+0 4+4 te gözüküyor mu acaba kese
1500 lerde vajinal görünür karından görünmesi için 3000 i geçmesi lazım en az canım acele etme beta hcg artıyorsa içini rahat tut. Bu hafta beta takibi yaparım ben de diğer hafta doktora giderim bi problem olmazsa. 5+4 te çağırmıştı tüp bebek doktorum o zmn bile vajinal bakmisti.

Evet canım beta artıyor idrarlada takip ediyorum ondada koyulaşma var çok şükür

Kızlar bulantı için soğuk suya yaş nane attım öyle içiyorum ama şimdi internette araştırayım dedim rahim kasılmalarını arttırıyormuş doğru mu acaba zararlı mı yaş nane ?

Nane zararlı diye okumuştum galiba bi yerde İçme bence. Zencefil iyi geliyor bulantiya bulantı haplarinda zencefil oluyor genelde. Zencefil koyabilirsin suya
Kızlar bulantı için soğuk suya yaş nane attım öyle içiyorum ama şimdi internette araştırayım dedim rahim kasılmalarını arttırıyormuş doğru mu acaba zararlı mı yaş nane ?

Nane zararlı diye okumuştum galiba bi yerde İçme bence. Zencefil iyi geliyor bulantiya bulantı haplarinda zencefil oluyor genelde. Zencefil koyabilirsin suya
Tamam canım teşekkür ederim attığım naneyi çıkardım sadece kokusu ve aroması kaldı suda onun zararı olmaz o kadar herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…