- 1 Aralık 2022
- 2.421
- 3.724
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.381
Hangisini kullanıyorsun canım ben de çok kötüyüm pazartesi yazdıracağımBen kullanıyorum canım çokta memnunum daha önceki sayfalarda yazmıştım. Neden kullanmaktan çekiniliyor hiç anlamıyorum kendimize eziyet etmemize hiiç gerek yok bence
Amin canim aminnnAy canım Allah sendende razı olsun
Valla dediğin çok doğru bişey olmuş herkese eskilere soruyorum bebeğin gelişmesinden dediğimiz kasık ağrısı bile yokmuş eskilerde şimdi en sorunsuz gebelikte bile ağrılar sızılar var
Rabbim hepimizi ve yavrularımızı korusun inşallah
Ya senin canını seveyimAllah rızası için acile bı git lütfen neyse problem bilinsin önlem alınsın bizim de içimiz rahat etsin bence de önemli bse yok ama stres oldum iyice
Canim idrar tahlili de ver doktora gittiginde. Enfeksiyon olabilir.Kızlar az önce farkettim çamaşırımda koyu sarı böyle turuncuya benzer bir akıntı gelmiş sizde de oldu mu korktum inşallah kötü bişey yoktur
Canim gecmis olsun. Arastirmalarima gore bu haftalarda bebek tutunuyor ya rahmimize rahimdeki kilcal damarlar hassas ise catlama olup kanama olabiliyormus hatta benim yasadigim direkt bu gibi geliyor bana ama seninki daha ufak birsey ve yerlesme kanamasi veya tarif ettigim gibi birsey olabilir. Devaminin gelmemesi miktarinin cok fazla olmamasi önemli sanki.Kızlar, az önce afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken onda ufak kan pıhtısı gördüm, iç çamaşırım da yok ama nedir ki acaba, kanamam mı oldu da anlamadım üff bilemedim ya
Canim idrar tahlili de ver doktora gittiginde. Enfeksiyon olabilir.
Korkma cok önemli birsey olacagini sanmiyorum.
Canim gecmis olsun. Arastirmalarima gore bu haftalarda bebek tutunuyor ya rahmimize rahimdeki kilcal damarlar hassas ise catlama olup kanama olabiliyormus hatta benim yasadigim direkt bu gibi geliyor bana ama seninki daha ufak birsey ve yerlesme kanamasi veya tarif ettigim gibi birsey olabilir. Devaminin gelmemesi miktarinin cok fazla olmamasi önemli sanki.
Takip yap günlük ped veya pecete koy camasirina artis var mi vs diye.
Öyle diyosan o zaman tamamdır yine de arada bir durumundan haberdar edersen memnun olurumYa senin canını seveyimbeni hem güldürdün hem ağlattın... kuzum azaldi baya pembe lekelenme az az geliyor. Doktorda olabilir dedi acile gidip orada ayakta kalmakta istemiyorum. Birde her usg den sonra ben boyle birseyler yasiyorum usgnin bana cokta iyi gelmedigini düşünüyorum ondan da gidip muayene olmak istemiyorum. Cumartesi yeniden kontrole cagirdi doktor o gune kadar bir aksilik olmasin diye dua edicem. Cumartesi dr.um muayene eder bende rahatlarim insallah bu icten sitemkar ve tatli mesajin icin de ayrica teşekkür ederim birbirimizi benimsedik bile
Rahim genişlediği için oluyor canım. Ben yaşamadım ama yaşayanlar varKızlar, az önce afedersiniz küçük tuvaletimi yaparken onda ufak kan pıhtısı gördüm, iç çamaşırım da yok ama nedir ki acaba, kanamam mı oldu da anlamadım üff bilemedim ya
Geçenlerde benim de öyle oldu sabah uyandım karnım yumuşamış goguslerimde ağrı yok başladım ağlamaya eşimi de korkuttum sonra öğlene doğru geri geldi hepsi korkma seninki de öyledir canım belirtiler gelip gidici önemli olna iki üç güne geri gelmesiBenim de bugün belirtilerim gitti gibi ne kasık ağrısı ne bel ağrısı memelerdeki hassasiyetim de azaldı. Bulantı falan hiç olmadı zaten. Sadece şişkinlik devam ediyor. Şikayet yaşasak bi dert yaşamasak bi dert şimdi de niye hiçbir şey hissetmiyorum diye düşünüyorum boş gebelik fikri korkutuyor kötüyü çağırmak istemiyorum ama içimiz ne zaman tam anlamıyla rahat edecek
Tamam canim su anlik daha iyiyim zaten surekli yatiyorum. Dinlenmek en iyi gelen sey. Allahıma emanet yavrularımız.Öyle diyosan o zaman tamamdır yine de arada bir durumundan haberdar edersen memnun olurum
Benim de sabahları uyandığımda daha fazla oluyor niyeyse. Vücut gebelik hormonlarına alıştığı için normal deniyor. Sen kalp atışı dinledin miGeçenlerde benim de öyle oldu sabah uyandım karnım yumuşamış goguslerimde ağrı yok başladım ağlamaya eşimi de korkuttum sonra öğlene doğru geri geldi hepsi korkma seninki de öyledir canım belirtiler gelip gidici önemli olna iki üç güne geri gelmesi
Inslalah olmaz canim. 8.haftaya kadar ve hatta 12.haftaya kadar normal diyorlar. Bebek yerlesiyormus. Ve yerlesirken asiri olmayan kanamalar olabiliyormus. Allahim korusun hepsini. Bende dün baya korktum benimde yasanmis olumsuz bir deneyimim var dedigin gibi bu cok etkiliyor. Ama en kötüyü düşünmemek gerek. Zor olsa da sakin kalmak gercekten en cokta stresten etkileniyor biz kadınlar. Helede rahmimiz... ne kadar ferah insanlar varsa emin ol cok daha kolay hamilelikler geciriyor. Biz gibi pimpirikliler de her seyden birsey cikariyoruz. Allahim hamileligimizi saglikla tamamlayip saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallahÖyle yaptım canım, çarşamba günü gideceğim doktora ama kanama tekrar görürsem beklemem çarşambayı, inşallah öyledir ya gerçekten paranoya oldum, ne nedir, niye olduinsanın yaşanmışlıkları olunca korkuyor işte
Canim bazi gunler normal bunlar. Kendini niye en kötüsünü düşünerek strese sokuyorsun. Olumsuz giden birseyin yok bunu biliyorsun.Benim de bugün belirtilerim gitti gibi ne kasık ağrısı ne bel ağrısı memelerdeki hassasiyetim de azaldı. Bulantı falan hiç olmadı zaten. Sadece şişkinlik devam ediyor. Şikayet yaşasak bi dert yaşamasak bi dert şimdi de niye hiçbir şey hissetmiyorum diye düşünüyorum boş gebelik fikri korkutuyor kötüyü çağırmak istemiyorum ama içimiz ne zaman tam anlamıyla rahat edecek
Rahim genişlediği için oluyor canım. Ben yaşamadım ama yaşayanlar var
Inslalah olmaz canim. 8.haftaya kadar ve hatta 12.haftaya kadar normal diyorlar. Bebek yerlesiyormus. Ve yerlesirken asiri olmayan kanamalar olabiliyormus. Allahim korusun hepsini. Bende dün baya korktum benimde yasanmis olumsuz bir deneyimim var dedigin gibi bu cok etkiliyor. Ama en kötüyü düşünmemek gerek. Zor olsa da sakin kalmak gercekten en cokta stresten etkileniyor biz kadınlar. Helede rahmimiz... ne kadar ferah insanlar varsa emin ol cok daha kolay hamilelikler geciriyor. Biz gibi pimpirikliler de her seyden birsey cikariyoruz. Allahim hamileligimizi saglikla tamamlayip saglikla evlatlarimizi kucagimiza almayi nasip etsin inşallah
Ben henüz söylemedim, karnim buyuyune kadar söylemeyi düşünmüyorum, daha önce dusuklerim oldu hamileydim yok simdi değilim vs demek zor oluyor, o yüzden riskli zamanı atlatmayı bekliyorumKızlar selam aranızda özel sektör çalışanı var mı ne zaman işyerine söylediniz gebeliği
Ne yazik kinelimizde degil. Bende hep kendime diyorum. Sakin olmalıyım. Sonucta olacak hicbirseyi degistiremeyiz diyorum. Ama iste bir sorun yasayinca oyle olmuyor. Akıl devre dışı kaliyor.tamamen duygular hisler ve korkular giriyor ortama.Ayy amin canım, gerçekten haklısın öyle, işte insanın elinde olmuyor, o kadar da dedim kendime sakin ol diye ama yok işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?