- 1 Aralık 2022
- 2.420
- 3.723
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.361
Kızlar gunaydın gününüz güzel mutlu huzurlu gecsınkullandıgınız gebelık uygulaması var mı?
Canım salatalıkta koyabilirsin suya nane bence de iyi gelmez ki seninde zorlu geçiyor sağlıkla huzurla gelsin bebişinTamam canım teşekkür ederim attığım naneyi çıkardım sadece kokusu ve aroması kaldı suda onun zararı olmaz o kadar herhalde
Canım şimdi net hatırladım tüp bebek transferinden sonra bi kağıt verilmişti dikkat edilecekler yazıyordu nane ve maydanoz tüketmeyin yazıyordu. Fazla miktarı zararlıdır tabi şimdiye kadar içtiğinden bisey olmaz da bundan sonra tüketme. Ne demekTamam canım teşekkür ederim attığım naneyi çıkardım sadece kokusu ve aroması kaldı suda onun zararı olmaz o kadar herhalde
Tamam canım sağ olCanım şimdi net hatırladım tüp bebek transferinden sonra bi kağıt verilmişti dikkat edilecekler yazıyordu nane ve maydanoz tüketmeyin yazıyordu. Fazla miktarı zararlıdır tabi şimdiye kadar içtiğinden bisey olmaz da bundan sonra tüketme. Ne demek
Tamam canım teşekkür ederim amin hepimizin sağlıkla gelsin inşaallahCanım salatalıkta koyabilirsin suya nane bence de iyi gelmez ki seninde zorlu geçiyor sağlıkla huzurla gelsin bebişin
Kuzum hala lekelenmeler devam ediyor. Tamamen bitmedi. Sabahi sabah ettim.. stres altinda insan ne uyuyabiliyor ne baska bisey yapabiliyor gercektenNaptın kuzum kanama kesilmiştir inşaallah ?
Canimm cok sagol amin insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularımızıİçini ferah tut sen beynine ruhuna güzel enerjiler motiveler ver bebegin de seninle güçlensin stres çok etkiler bak umarım burda hep birlikte seninde bebgini kucağına aldığını görürüz
Amin kuzum insallah insallahhh hepimiz saglikla kavusalim güzel bebeklerimize inşallahAh canım benim amin amin inşallah hepimizin sıkıntısız sağlıklı ve huzurla geçsin rabbim isteyen herkesede nasip etsinnasılsın bugün ?
Amin amin aminnnAmin kuzum insallah insallahhh hepimiz saglikla kavusalim güzel bebeklerimize inşallah
Kuzum düne göre azaldi lekelenme seklinde devam ediyor. Sabaha kadar bin kere uyandim galiba. Ya dalamadim ya uyusamda 10 dkda bir uyandim.. gercekten zor bir geceydi. Allahim darda olana zorda olana yardim etsin
Cok sagol kuzum destegin cok iyi geldi. Yazdiklarin sayesinde bu olayin herkesin başına geldigini de bir kez daha kabul ettim. Elimiz yüreğimizde oluyor korkuyoruz haliyle ama hersey yolunda gidecek insallah buna olan inancım da tam. Yavrum da bizde Allaha emanetiz...Amin amin aminnnçok şükür canım he işte bol su iç bolca dinlen yavaşça geçecek inşallah tuvaletten korkma hiç. geçecek en geç bi haftaya lekelerde
Ya canım benimm yüreğini biraz rahatlattıysa ne mutluCok sagol kuzum destegin cok iyi geldi. Yazdiklarin sayesinde bu olayin herkesin başına geldigini de bir kez daha kabul ettim. Elimiz yüreğimizde oluyor korkuyoruz haliyle ama hersey yolunda gidecek insallah buna olan inancım da tam. Yavrum da bizde Allaha emanetiz...
Ah nasil da bildin tuvalete gitmekten korktugumuuugercekten ayaklarim geri gidiyor.. insallah daha cabuk biter tüm hepsi de rahatlarim bende
Cok sagol canim gerçekten Allah razı olsun..Ya canım benimm yüreğini biraz rahatlattıysa ne mutlutüm endişeleri biliyorum o stresi kimse yaşasın istemeyiz
Yavrularımız o kadar hızlı büyüyor ki bi bakacağız geçmiş inşallah ama dinlenmeyi ihmal etme
Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur.Yani sana şöyle söyleyeyim asla yanıltmak istemem ama kendi tecrübem
Benim bebeğim 5+3 de 1 mm idi,6+2 de 6 mm yani çok hızlı büyüyorlar hatta eşim şaşırmıştı aa daha geçen gün 1 di 6 mı olmuş demişti dr da evet bu haftalarda çok hızlı büyüyorlar demişti..1 hafta sonra muhtemelen seninkide 6 olur
İnşallah hepimiz umduğumuz gibi güzel giden sağlıklı gebelikler yaşarız, aslında stres yapmasak belki çok daha kolay olacak bizim için ama olmuyor işteİnsallah canim insallah Benimde dün kırmizı kan geldi devaminda yok ama kasiklarim belim baya agriyor acaba bebegin gelisimi durdu diye korkuyorum benim tüp bebek ilk transferimde de 9. Haftada kalbi durmuştu leke gelmisti böyle Allahim nolursun ayni seyleri yasamayim diye sabahtan beri dua ediyorum. Ben bugün 6.haftaya girdim. Progestan vermedi mi doktor size ben günde 2 kere igne vuruyorum göbekten
Banada doktor verdi son gittiğimde bulantı ilacı ben hiç kusmadım ama midem hep kötüydü çok çabuk acıkıyorum açken bulanıyor hiçbişey yemek istemiyorum yediğim hiçbirşeyin tadı tuzu yok aynı sizin gibi sürekli mutsuz ve depresyonda gibi hissediyordum kendimi. Dün gece 2 tablet prilam içtim yattım valla bugün mis gibi uyandım şu anda da çok iyi hissediyorum kendimi sürekli acıkma hissimi bile geçirdi siz neden kullanmak istemiyorsunuz ilacı? Folik asit olarak da folidoce verdi benim doktorum içerisinde b12 de varAyy kızlar benim eşim bulantı hapı almış prilam mi ne ama ben içmek istemiyorum inanın ne iştahim var ne de keyfim yani bugün içimde bir mutsuzluk karamsarlık vaf hormonlar bayağı ele geçirdi galiba4 kilo vermişim hatta ben şok yani. Neyse şu 4. Aya gelelim de o zaman cinsiyet falan da belli oluyor daha rahat ederiz yaaa en güzel ay 5. Ayyy çabuk gelsin hemen eşim diyor ki sabah oğluma, anan bugün de çok mutluyum oğlum napayım elimde değil yani midem karışık kuruşuk dilimde de yara çıkmış her şey üst üste geldi, bu arada hangi marka folik asit kullanıyorsunuz hanımlar ?
Ben kullanıyorum canım çokta memnunum daha önceki sayfalarda yazmıştım. Neden kullanmaktan çekiniliyor hiç anlamıyorum kendimize eziyet etmemize hiiç gerek yok benceKızlar bulantı için ilaç kullanan var mı aranızda memnun musunuz
Ay canım Allah sendende razı olsunCok sagol canim gerçekten Allah razı olsun..
Amin canim aminn kimseler yasamasin bu stresleri. Ama gerçekten gözlemledigim kadariyla bizim grubumuzda da cok var kanama yasayan lekelenme yasayan. Gercekten yedigimizden ictigimizden midir nedir bilmiyorum ama..
Insallah saglikla büyüsün de dogsun yavrularimizhep dinleniyorum canim dün bu olay oldugundan beri. Bugun bir yere gidecektik arayip iptal ettim. Doktoruma da yazdim o da olabilir korkma dedi. O da sagolsun beni iyi hissettirdi
Gaz olabilir. Bi test edin kendinizi. Geçmiş olsun.Kizlar bu benim 2. Hamilelik inşallah ama karnım çok ağrıyor sanki karnımı tekmeliyorlar içerden öyle ağrıyor geriliyor normal mibu?
Allah rızası için acile bı git lütfen neyse problem bilinsin önlem alınsın bizim de içimiz rahat etsin bence de önemli bse yok ama stres oldum iyiceCok sagol canim gerçekten Allah razı olsun..
Amin canim aminn kimseler yasamasin bu stresleri. Ama gerçekten gözlemledigim kadariyla bizim grubumuzda da cok var kanama yasayan lekelenme yasayan. Gercekten yedigimizden ictigimizden midir nedir bilmiyorum ama..
Insallah saglikla büyüsün de dogsun yavrularimizhep dinleniyorum canim dün bu olay oldugundan beri. Bugun bir yere gidecektik arayip iptal ettim. Doktoruma da yazdim o da olabilir korkma dedi. O da sagolsun beni iyi hissettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?