Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Tamam canım teşekkür ederim attığım naneyi çıkardım sadece kokusu ve aroması kaldı suda onun zararı olmaz o kadar herhalde
Canım şimdi net hatırladım tüp bebek transferinden sonra bi kağıt verilmişti dikkat edilecekler yazıyordu nane ve maydanoz tüketmeyin yazıyordu. Fazla miktarı zararlıdır tabi şimdiye kadar içtiğinden bisey olmaz da bundan sonra tüketme. Ne demek

Naptın kuzum kanama kesilmiştir inşaallah ?
Kuzum hala lekelenmeler devam ediyor. Tamamen bitmedi. Sabahi sabah ettim.. stres altinda insan ne uyuyabiliyor ne baska bisey yapabiliyor gercekten
İçini ferah tut sen beynine ruhuna güzel enerjiler motiveler ver bebegin de seninle güçlensin stres çok etkiler bak umarım burda hep birlikte seninde bebgini kucağına aldığını görürüz
Canimm cok sagol amin insallah saglikla kucagimiza aliriz yavrularımızı dogum öncesi son günleri yine birlikte paylasiriz cantalarimizi birlikte hazirlariz sonra da bebeklerimizi dogurup geliriz evimize insallah o guzel duygulari Allahım hepimize tattirsin..

Ah canım benim amin amin inşallah hepimizin sıkıntısız sağlıklı ve huzurla geçsin rabbim isteyen herkesede nasip etsin nasılsın bugün ?
Amin kuzum insallah insallahhh hepimiz saglikla kavusalim güzel bebeklerimize inşallah
Kuzum düne göre azaldi lekelenme seklinde devam ediyor. Sabaha kadar bin kere uyandim galiba. Ya dalamadim ya uyusamda 10 dkda bir uyandim.. gercekten zor bir geceydi. Allahim darda olana zorda olana yardim etsin

Amin amin aminnn çok şükür canım he işte bol su iç bolca dinlen yavaşça geçecek inşallah tuvaletten korkma hiç. geçecek en geç bi haftaya lekelerde

Amin amin aminnn çok şükür canım he işte bol su iç bolca dinlen yavaşça geçecek inşallah tuvaletten korkma hiç. geçecek en geç bi haftaya lekelerde
Cok sagol kuzum destegin cok iyi geldi. Yazdiklarin sayesinde bu olayin herkesin başına geldigini de bir kez daha kabul ettim. Elimiz yüreğimizde oluyor korkuyoruz haliyle ama hersey yolunda gidecek insallah buna olan inancım da tam. Yavrum da bizde Allaha emanetiz...
Ah nasil da bildin tuvalete gitmekten korktugumuuu gercekten ayaklarim geri gidiyor.. insallah daha cabuk biter tüm hepsi de rahatlarim bende

Ya canım benimm yüreğini biraz rahatlattıysa ne mutlu tüm endişeleri biliyorum o stresi kimse yaşasın istemeyiz
Yavrularımız o kadar hızlı büyüyor ki bi bakacağız geçmiş inşallah ama dinlenmeyi ihmal etme

Cok sagol canim gerçekten Allah razı olsun..
Amin canim aminn kimseler yasamasin bu stresleri. Ama gerçekten gözlemledigim kadariyla bizim grubumuzda da cok var kanama yasayan lekelenme yasayan. Gercekten yedigimizden ictigimizden midir nedir bilmiyorum ama..
Insallah saglikla büyüsün de dogsun yavrularimiz hep dinleniyorum canim dün bu olay oldugundan beri. Bugun bir yere gidecektik arayip iptal ettim. Doktoruma da yazdim o da olabilir korkma dedi. O da sagolsun beni iyi hissettirdi

Ayy kızlar benim eşim bulantı hapı almış prilam mi ne ama ben içmek istemiyorum inanın ne iştahim var ne de keyfim yani bugün içimde bir mutsuzluk karamsarlık vaf hormonlar bayağı ele geçirdi galiba 4 kilo vermişim hatta ben şok yani. Neyse şu 4. Aya gelelim de o zaman cinsiyet falan da belli oluyor daha rahat ederiz yaaa en güzel ay 5. Ayyy çabuk gelsin hemen eşim diyor ki sabah oğluma, anan bugün de çok mutluyum oğlum napayım elimde değil yani midem karışık kuruşuk dilimde de yara çıkmış her şey üst üste geldi, bu arada hangi marka folik asit kullanıyorsunuz hanımlar ?

Teşekkür ederim canım inşallah öyle olur.

İnşallah hepimiz umduğumuz gibi güzel giden sağlıklı gebelikler yaşarız, aslında stres yapmasak belki çok daha kolay olacak bizim için ama olmuyor işte

Hayır bana progestan vermedi doktor. Sormuştum hatta gerek yok dedi. Ama ben gittiğimde lekenlenme yoktu. Ağrı vardı sadece o da olur normal dedi.

Banada doktor verdi son gittiğimde bulantı ilacı ben hiç kusmadım ama midem hep kötüydü çok çabuk acıkıyorum açken bulanıyor hiçbişey yemek istemiyorum yediğim hiçbirşeyin tadı tuzu yok aynı sizin gibi sürekli mutsuz ve depresyonda gibi hissediyordum kendimi. Dün gece 2 tablet prilam içtim yattım valla bugün mis gibi uyandım şu anda da çok iyi hissediyorum kendimi sürekli acıkma hissimi bile geçirdi siz neden kullanmak istemiyorsunuz ilacı? Folik asit olarak da folidoce verdi benim doktorum içerisinde b12 de var

Ay canım Allah sendende razı olsun
Valla dediğin çok doğru bişey olmuş herkese eskilere soruyorum bebeğin gelişmesinden dediğimiz kasık ağrısı bile yokmuş eskilerde şimdi en sorunsuz gebelikte bile ağrılar sızılar var
Rabbim hepimizi ve yavrularımızı korusun inşallah

Allah rızası için acile bı git lütfen neyse problem bilinsin önlem alınsın bizim de içimiz rahat etsin bence de önemli bse yok ama stres oldum iyice

Kızlar az önce farkettim çamaşırımda koyu sarı böyle turuncuya benzer bir akıntı gelmiş sizde de oldu mu korktum inşallah kötü bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…