- 16 Eylül 2024
- 5.611
- 5.001
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.321
Yaa gercekten miiMerhaba benim yakından tanıdığım arkadaşımın 7. Haftada kanaması olmuştu yoğun ve pıhtılı bir şekildeydi doktora gitti ve kanamasını durdurdular sıkıntı yaşamadan doğum yaptı inşallah şeninde sorun yoktur ama devam ederse acilden gitmen daha iyi olur en azından müdahale gerekirse geç kalınmamış olur
İnşallah canım benim valla baya sıkıntılıydı hatta şöyle düşün Kars’ta yaşıyordu o kanama sonrası doktor izniyle arabayla Bursa’ya geldi ailesinin yanına doğumu Burda yaptı inşallah senin hiç bir sıkıntın olmayacak bu süreçte olabiliyor Allahım bir daha yaşatmasın sana o hissi kalp atışını duymuşsun harika birşey sağlıksız bir süreç olsaydı bir an da olmazdı doktor fark ederdi yorulmuşsundur sabah harika uyanırsın inşallahYaa gercekten miiinsallah benim bebegimde sag salim dogar insallah kesilir kanama da bende biraz ferahlarim.. elden birsey gelmiyor olmasi malesef insani caresiz birakiyor
Yaa canimm ne güzel duadirİnşallah canım benim valla baya sıkıntılıydı hatta şöyle düşün Kars’ta yaşıyordu o kanama sonrası doktor izniyle arabayla Bursa’ya geldi ailesinin yanına doğumu Burda yaptı inşallah senin hiç bir sıkıntın olmayacak bu süreçte olabiliyor Allahım bir daha yaşatmasın sana o hissi kalp atışını duymuşsun harika birşey sağlıksız bir süreç olsaydı bir an da olmazdı doktor fark ederdi yorulmuşsundur sabah harika uyanırsın inşallah
Canım benim çok teşekkür ederimAh canim.. sana sarılıyorum kocaman.. Allahım korkuları bizden uzak tutsun bu kanamalari falan herkesten uzak tutsun.. bebeklerimizde bizde saglikli olalim inşallahAllah seninde yardimcin olsun insallah hicbir sıkıntı olmadan kucagimiza alırız yavrularımızı
Allahim yavrularimizi korusun insallah. Benim olusan kanama da durur da devami gelmez.. ne stresli süreçler.. gercekten insanın kalbinin agrisi acısı bir farkli oluyor. Elinden birsey gelmiyor ve bu cok can yakıyorhaklisin cogalmaz insallah oyle birsey olursa giderim ancak.. insalah kesilir de kurtulurum bende
Gozyaslarimi tutamadim yazdiklarina... gercekten birbirini anlayan insan bulmak ne kadar zor burasi iyi ki var bu yüzden.. su yazdıkların benim icimi ferahlatiyor. Dedigin gibi yapip yatcam. O kan kaybolup gitsin sabaha hersey yolunda olsun inşallah aminCanım benim çok teşekkür ederimvallahi aynen öyle canımız çok yanıyor ve rabbim sınıyor inşallah mükafatıda olacak bak her yer bangır bangır yazıyor ilk üç ay bunlar oluyor nefes al endişelerini hep güzel olayları düşünerek böl. ayaklarını biraz yukarı kaldırıp sırt üstü uyu dinlen dinlendikçe rahim o kanı da emecek ve sağlıkla büyüyecek minnoş
Allah razı olsun canım amin inşaallahCanım başın sağolsun benimde 1 gebelik kaybım oldu aynı sen gibi benimde ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse
Canım hiç korkma evet vardı benim regli ağrısı gibi ve kanamam regliden beterdi afedersin ayağa kalkınca su gibi kıpkırmızı oluyordu .Benim kanama alanım var maalesef .Fakat doktor her kanama düşük demek değil dedi .Progestanı arttırdı kalçadan vuruluyorum 50 mg .Aslında kanı dışarı atması bir bakıma iyiymiş bile içerde birikmemesi .Bakalım Allah’ın izniyle bir an önce toplar kanama alanım inşaallah.Lekelenme kahverengiyse korkma zaten öncesinde benim de oldu doktorum normal dedi kırmızıya dönmedikçe tedavi bile uygulamadılar .ayy doktora gittin mi canim ne dedi. Kasik bel agrin filanda var mi bende bunlarda eslik ediyor benimde kanamam artarsa gidicem doktora
Senin de başın sağ olsun canım dilerim bu defa tüm acılarını unutturur sağlıkla alırsın bebeğini kucağınaCanım başın sağolsun benimde 1 gebelik kaybım oldu aynı sen gibi benimde ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse
Naptın kuzum kanama kesilmiştir inşaallah ?Yaa gercekten miiinsallah benim bebegimde sag salim dogar insallah kesilir kanama da bende biraz ferahlarim.. elden birsey gelmiyor olmasi malesef insani caresiz birakiyor
Maalesef söylediği kaba da olsa doğru .Uslüp biraz uygun olmamış ama ne yazık ki öyle Rabbime emanetler .Benim doktorum sadece progestan dozlarımı arttırdı onun dışında yapılabilecek bir şey yok fakat korkmayın lekelenmeden filan Allahım izniyle bir şey olmaz erken haftalarda çoğu kadında görülen bir şeymiş bu .Benim afedersin kıpkırı su gibi kanamam oldu ayağa kalkınca .Ben de çok korkmuştum fakat doktorum her kanama düşük değil demişti .inşaallah sağlıkla alırız kucağımıza .Ben doğurana kadar dokuz doğuracağım gibi deKızlar merhabâ inşallah bende aralık da bekliyorum miniğimi. Sizleri uzaktan takıp edıyorum. Saglıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. Ben hem yarım rahımlıyım hemde istmosel var. Çok şükür ona rağmen oldu. Halıyle gebeliğim risklı. Düşük rıskın yuksek dedı Dr. Günde iki kez progestan fıtıl kullanıyorum. Kanamam olursa gelıyım mi dedim. Dr bızım sihirli bır degnegımız yok gelsende düşecek olan düşer zaten dedı. Aklım almıyor ama illakı bi müdahalede bulunuyor sanırım. Dr mu değiştirsem dıye düşünüyorum. Kanama oldıgunda müdahale ediliyor mu bilginiz var mı?
Kızlar merhabâ inşallah bende aralık da bekliyorum miniğimi. Sizleri uzaktan takıp edıyorum. Saglıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah. Ben hem yarım rahımlıyım hemde istmosel var. Çok şükür ona rağmen oldu. Halıyle gebeliğim risklı. Düşük rıskın yuksek dedı Dr. Günde iki kez progestan fıtıl kullanıyorum. Kanamam olursa gelıyım mi dedim. Dr bızım sihirli bır degnegımız yok gelsende düşecek olan düşer zaten dedı. Aklım almıyor ama illakı bi müdahalede bulunuyor sanırım. Dr mu değiştirsem dıye düşünüyorum. Kanama oldıgunda müdahale ediliyor mu bilginiz var mı?
Hangi doktora gittin canım senBenimki girilmiş e nabız akıllı asistanda gözüküyor, sağlık ocağı bana da kalp atışı duyunca haber ver demişti ama unuttum, devletteki doktor girmiş sanırım
Yazmami isterse o şekilde yazayımCanım bende 8+2 yim son adet tarihim 7 mart muhtemelen seninde öyle tahmini doğum 12.12.2025 çıkıyor.annabelica
Ah canım benim amin amin inşallah hepimizin sıkıntısız sağlıklı ve huzurla geçsin rabbim isteyen herkesede nasip etsinGozyaslarimi tutamadim yazdiklarina... gercekten birbirini anlayan insan bulmak ne kadar zor burasi iyi ki var bu yüzden.. su yazdıkların benim icimi ferahlatiyor. Dedigin gibi yapip yatcam. O kan kaybolup gitsin sabaha hersey yolunda olsun inşallah amin...
Allahima hic isyan etmedim etmem de bebegimde bende Allaha emanetiz.. insallah hersey guzel ilerler..senin icin de benim için de ve sıkıntıda olan tüm arkadaslarimiz icin
İçini ferah tut sen beynine ruhuna güzel enerjiler motiveler ver bebegin de seninle güçlensin stres çok etkiler bak umarım burda hep birlikte seninde bebgini kucağına aldığını görürüzAgrim yok ama kanama olmadan bir iki dk once bagirsak agrisi yasadim. O esnada kasık agrisi da yasadiysam bilmiyorum
Rengi bayagi kirmizi ve icinde kilcal gibi uzanan seyler vardi. Pesinden acik pembe gibi oldu. Bir daha da wcye gitmedim korkudansu an agri olmamasi veya yogun bir kanama olmamasi umutlarimin diri olmasina sebep olsun degil mi. Iyi birseyler duymaya ihtiyacim var gercekten netten baktigimda 8.haftaya kadar normal diyorlar. Hatta ilk 12 hafta. Yani bilmiyorum iyi düşünmek istiyorum galiba..
Limon önce rahatlatır ama asidik oldugu için mideni ekşitir buda çok çok bulanmaya sebeb olur leblebi ve çubuk kreker deneKızlar, çok şiddetli midem bulanıyor, limonlu su yatıştırıyor, limon da öyle ama ne kadar limon yiyebilirim ki, sürekli canım limon istiyor, çok yesem zararı olur mu?
Limon önce rahatlatır ama asidik oldugu için mideni ekşitir buda çok çok bulanmaya sebeb olur leblebi ve çubuk kreker dene
6. Haftannın basından 9 a ladar inanılmaz kotu nide bulantısı gecırdım dr tavsıyesı uzerıne zencefilli soguk su içiyorum sende dene cnmKızlar, çok şiddetli midem bulanıyor, limonlu su yatıştırıyor, limon da öyle ama ne kadar limon yiyebilirim ki, sürekli canım limon istiyor, çok yesem zararı olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?