Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Yaa gercekten mii insallah benim bebegimde sag salim dogar insallah kesilir kanama da bende biraz ferahlarim.. elden birsey gelmiyor olmasi malesef insani caresiz birakiyor

Yaa gercekten mii insallah benim bebegimde sag salim dogar insallah kesilir kanama da bende biraz ferahlarim.. elden birsey gelmiyor olmasi malesef insani caresiz birakiyor
İnşallah canım benim valla baya sıkıntılıydı hatta şöyle düşün Kars’ta yaşıyordu o kanama sonrası doktor izniyle arabayla Bursa’ya geldi ailesinin yanına doğumu Burda yaptı inşallah senin hiç bir sıkıntın olmayacak bu süreçte olabiliyor Allahım bir daha yaşatmasın sana o hissi kalp atışını duymuşsun harika birşey sağlıksız bir süreç olsaydı bir an da olmazdı doktor fark ederdi yorulmuşsundur sabah harika uyanırsın inşallah

Yaa canimm ne güzel duadir Allah razı olsun insallah sabaha harika uyanırım inşallah
Arkadasin icinde çok zor bir surecmis. Allahım herkese kolaylikla hamilelikler dogumlar nasip etsin..
Insallah bebegim iyidir bir sorun olmadan herseyimiz devam eder Allahın izniyle

Canım benim çok teşekkür ederim vallahi aynen öyle canımız çok yanıyor ve rabbim sınıyor inşallah mükafatıda olacak bak her yer bangır bangır yazıyor ilk üç ay bunlar oluyor nefes al endişelerini hep güzel olayları düşünerek böl. ayaklarını biraz yukarı kaldırıp sırt üstü uyu dinlen dinlendikçe rahim o kanı da emecek ve sağlıkla büyüyecek minnoş

Gozyaslarimi tutamadim yazdiklarina... gercekten birbirini anlayan insan bulmak ne kadar zor burasi iyi ki var bu yüzden.. su yazdıkların benim icimi ferahlatiyor. Dedigin gibi yapip yatcam. O kan kaybolup gitsin sabaha hersey yolunda olsun inşallah amin...
Allahima hic isyan etmedim etmem de bebegimde bende Allaha emanetiz.. insallah hersey guzel ilerler..senin icin de benim için de ve sıkıntıda olan tüm arkadaslarimiz icin

Kizlar bu benim 2. Hamilelik inşallah ama karnım çok ağrıyor sanki karnımı tekmeliyorlar içerden öyle ağrıyor geriliyor normal mibu?

ayy doktora gittin mi canim ne dedi. Kasik bel agrin filanda var mi bende bunlarda eslik ediyor benimde kanamam artarsa gidicem doktora
Canım hiç korkma evet vardı benim regli ağrısı gibi ve kanamam regliden beterdi afedersin ayağa kalkınca su gibi kıpkırmızı oluyordu .Benim kanama alanım var maalesef .Fakat doktor her kanama düşük demek değil dedi .Progestanı arttırdı kalçadan vuruluyorum 50 mg .Aslında kanı dışarı atması bir bakıma iyiymiş bile içerde birikmemesi .Bakalım Allah’ın izniyle bir an önce toplar kanama alanım inşaallah.Lekelenme kahverengiyse korkma zaten öncesinde benim de oldu doktorum normal dedi kırmızıya dönmedikçe tedavi bile uygulamadılar .

Maalesef söylediği kaba da olsa doğru .Uslüp biraz uygun olmamış ama ne yazık ki öyle Rabbime emanetler .Benim doktorum sadece progestan dozlarımı arttırdı onun dışında yapılabilecek bir şey yok fakat korkmayın lekelenmeden filan Allahım izniyle bir şey olmaz erken haftalarda çoğu kadında görülen bir şeymiş bu .Benim afedersin kıpkırı su gibi kanamam oldu ayağa kalkınca .Ben de çok korkmuştum fakat doktorum her kanama düşük değil demişti .inşaallah sağlıkla alırız kucağımıza .Ben doğurana kadar dokuz doğuracağım gibi de

Merhaba, güzel anne lütfen canını sıkma ve endişelenme. Ben zor şeyler yaşamış bir anne olarak, doktorunu değiştirmeni tavsiye ederim ve şuna inanıyorum hamilelik boyunca ne kadar az strese girersek o kadar güzel bir süreç geçiririz ve her zaman süreci çok nadir de olsa rutin kontroller gittiğin doktorun dışında bir başka doktora daha danış bence, bazen o an ki ruh haliyle bile bizi çok derinden üzecek şeyler söylüyorlar halbuki başka doktora gidince hiç öyle olmadığını görüyorsun, sağlıkla, kolaylıkla alalım yavrularımızı kucağımıza inşallah

Canım bende 8+2 yim son adet tarihim 7 mart muhtemelen seninde öyle tahmini doğum 12.12.2025 çıkıyor. annabelica
Yazmami isterse o şekilde yazayım ama adet döngüsünün uzunluğuna göre de değişiyor. Benim mesela döngüm 25 gün olduğu için beklenen doğum tarihim 28 gün olan birine göre daha erken oluyor

Ah canım benim amin amin inşallah hepimizin sıkıntısız sağlıklı ve huzurla geçsin rabbim isteyen herkesede nasip etsin nasılsın bugün ?

İçini ferah tut sen beynine ruhuna güzel enerjiler motiveler ver bebegin de seninle güçlensin stres çok etkiler bak umarım burda hep birlikte seninde bebgini kucağına aldığını görürüz

Kızlar, çok şiddetli midem bulanıyor, limonlu su yatıştırıyor, limon da öyle ama ne kadar limon yiyebilirim ki, sürekli canım limon istiyor, çok yesem zararı olur mu?
Limon önce rahatlatır ama asidik oldugu için mideni ekşitir buda çok çok bulanmaya sebeb olur leblebi ve çubuk kreker dene

Kızlar, çok şiddetli midem bulanıyor, limonlu su yatıştırıyor, limon da öyle ama ne kadar limon yiyebilirim ki, sürekli canım limon istiyor, çok yesem zararı olur mu?
6. Haftannın basından 9 a ladar inanılmaz kotu nide bulantısı gecırdım dr tavsıyesı uzerıne zencefilli soguk su içiyorum sende dene cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…