- 16 Eylül 2024
- 5.615
- 5.005
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.501
Canim günümüz günümüzü tutmuyor. Sabahtan aksama hic birsey yokken aksam birden farkli olabiliyor. Asitli gıdalar tüketme. Benim doktorum bu haftalarda bu mide yanmalarinin olacagini soyledi. Rahat ol.Ben dün iyiyidim hatta buraya da yazdım belirtilerim gitti diye ama bugün kahvaltıdan sonra midem çok kötü oldu. İstifra edemedim ama kusma refleksi geldi. Şimdi yatıyorum midem yanıyor içi kaynıyor gibi. Bu hafta kalp atışı için gideceğim ama tarihe tam karar veremedim. Duyamazsak strese girmeyeceğim bir zamanda gitmek istiyorum. Geçen hafta salı günü karından kese gözükmüştü ne zaman gitsem sizce
Bugün 6+5 ama yumurtlama 14 değil 19. Gün olmuştuCanim günümüz günümüzü tutmuyor. Sabahtan aksama hic birsey yokken aksam birden farkli olabiliyor. Asitli gıdalar tüketme. Benim doktorum bu haftalarda bu mide yanmalarinin olacagini soyledi. Rahat ol.
Canim gecen hafta sali gördüysen bu hafta sali carsamba kalp atışı duyulabilir. Sat a gore kac haftaliksin. Benim kalp atışı 6+4 oldu mesela
Amiiiin kuzu aminnn. Allahım bir daha yaşatmasın. Hep saglikla ilerlesin herseyimiz.. cok heyecanli gunler bizi bekliyor gerçektenİnşallah canım, Allah bir daha yaşatmasın, hepsinin acısı ayrı, yeri ayrıGüzel ve sağlıkla ilerleyelim, bir bakmışız Aralık gelmiş patır patır doğuruyoruz, daha konuşacak, tartışacak, istişare edecek çok konumuz var inşallah Ayyy çok heyecanlıııı
Kuzum yumurtlamaya göre yeni tarihin ne oluyor o zaman. Mesela benimde 31 i idi martin. 5 gün koyduk üstüne. 5 nisan da falan olmus catlamam. O tarihten itibaren yeni güncel sat 18 mart oldu. Sende o sekilde hesapla tam kac haftalik oluyor 19.gununde yumurtlama olduysa daha guzel hesaplarizBugün 6+5 ama yumurtlama 14 değil 19. Gün olmuştu
5 gün eklemem gerekir o zaman sat 24 mart olur bugün de 6+0 olur. Ama geçen hafta salı 5+1 de karından kese nasıl gözüktü ? Erken değil mi o tarihte karından gözükmesi içinKuzum yumurtlamaya göre yeni tarihin ne oluyor o zaman. Mesela benimde 31 i idi martin. 5 gün koyduk üstüne. 5 nisan da falan olmus catlamam. O tarihten itibaren yeni güncel sat 18 mart oldu. Sende o sekilde hesapla tam kac haftalik oluyor 19.gununde yumurtlama olduysa daha guzel hesaplariz
Canim sana tavsiyem varsa oyle bir şüphen (benim ilk gebelikte vardi ama dile getirmedim gittigim dr da bir kez bile sormadi) hic ihmal etme doktora söyle.Anladım canım tedbirlisin maşallahbenimde aslında şeker çok düşük değil sınırda çıkıyor hep şimdilik götürüyoruz bakalım şeker yükleme zamanı patlarım gibi :)
Yok kuzum erken degil bence. Herkesin bunyesi farkli göbek yoksa daha kolay görünür. Mesela benimde daha erken haftada kesecik göründü ama dr yine de net bisey diyememisti yaniliyor olabiliriz dedi devletteki. Bence sende carsamba persembe git duyarsin kalbini bana oyle geldi.5 gün eklemem gerekir o zaman sat 24 mart olur bugün de 6+0 olur. Ama geçen hafta salı 5+1 de karından kese nasıl gözüktü ? Erken değil mi o tarihte karından gözükmesi için
Amiiiin kuzu aminnn. Allahım bir daha yaşatmasın. Hep saglikla ilerlesin herseyimiz.. cok heyecanli gunler bizi bekliyor gerçektencok hevesleniyorum hepsi icin ayri ayri...
Canim üzmek istemem ama sen dogumdan sonra bebegini kaybettigini yazmistin galiba sebebine ne demislerdi
Sağ ol canım istediğim doktorda çarşambaya randevu yok perşembe gidebilirim belkiYok kuzum erken degil bence. Herkesin bunyesi farkli göbek yoksa daha kolay görünür. Mesela benimde daha erken haftada kesecik göründü ama dr yine de net bisey diyememisti yaniliyor olabiliriz dedi devletteki. Bence sende carsamba persembe git duyarsin kalbini bana oyle geldi.
Cennet kuşları onlar bizjm meleklerimizAmin kuzum, ben üzülmüyorum, nasibimiz de varmış onları yaşamak, ben kolestaz geçirdim canım, bebeğimin de erken doğmaması gerekiyordu, kalp damarlarından biri dardı, 40 hafta durup açılması lazımdı, kolestaz geçirince erken doğum yaptım ve dar doğdu, ameliyatı kaldırmadı vücudu bedeni ufaktı, cennet kuşumAllah'ım bunu alıp eve gelmeyi nasip eylesin
Daha net olur hem persembe gunu kuzu. Hadi bakalim heyecan dorukta. Gecmez simdi persembeye kadarSağ ol canım istediğim doktorda çarşambaya randevu yok perşembe gidebilirim belki
Başın sağ olsun canım benim. Cennette seni bekleyen güzel bir meleğin varAmin kuzum, ben üzülmüyorum, nasibimiz de varmış onları yaşamak, ben kolestaz geçirdim canım, bebeğimin de erken doğmaması gerekiyordu, kalp damarlarından biri dardı, 40 hafta durup açılması lazımdı, kolestaz geçirince erken doğum yaptım ve dar doğdu, ameliyatı kaldırmadı vücudu bedeni ufaktı, cennet kuşumAllah'ım bunu alıp eve gelmeyi nasip eylesin
Yani bekleyebilsem doktorun dediği gibi 1 hafta daha durmam gerekir ama boş gebelik fikri aklımdan çıkmıyor iyice düşünmeye başladım gece uyuyamadım bileDaha net olur hem persembe gunu kuzu. Hadi bakalim heyecan dorukta. Gecmez simdi persembeye kadar
Cennet kuşları onlar bizjm meleklerimizAllahim baska acı yasatmasin bizlere. Başın sagolsun canim insallah saglikla dunyaya getirelim yavrularimizi da saglikla büyütelim evimizde iyi dusunelim iyi olsun hersey Allahıma emanet yavrularimiz...
Başın sağ olsun canım benim. Cennette seni bekleyen güzel bir meleğin var
Ah canimm.. amin kuzum insallah saglikla dogumumuzu yapip kucaklayip evimize getirelim evlatlarımızıÖyle canım, güzel anılar birikiyor burada ama o zaman da güzel anılar biriktirdim, güzel anıyorum o zamanları, en güzel zamanımdı, doğdu, onu öptüm, hep yanına girdim emzirmeye çalıştım, kucağımdaydı, hep iyi anıyorum, Allah'm diyorum bebeğimi alıp eve gitmeyi nasip eyleevde her şey var, odası, eşyaları
Sağ ol canım istediğim doktorda çarşambaya randevu yok perşembe gidebilirim belki
Vajinal düşünürsen kalp atışı da duyabilirsin belkiBen de aslında başka gün gidecektim ama iş yerinden izin almak istemiyorum, alsam hemen soracaklar, bu sebeple doktorumun nöbetçi olduğu günü sordum mecburen o gün gideceğim işte
Canim bu dusunceler oluyor yaa.. kese olusana kadar dış gebelik riski ihtimali, keseden sonra boş gebelik ihtimali.. düşünme bu ihtimalleri desemde hepimiz düşündük o yüzden anliyorum seni. Saglikla kalbini duyacaksin hic merak etme. Özele mi devlete mi gideceksinYani bekleyebilsem doktorun dediği gibi 1 hafta daha durmam gerekir ama boş gebelik fikri aklımdan çıkmıyor iyice düşünmeye başladım gece uyuyamadım bile
Özele gideceğim canım geçen hafta devlete gitmiştim hiç ilgilenmedi belki de o yüzden böyle sabırsızlanıyorum içimi rahatlatmadıCanim bu dusunceler oluyor yaa.. kese olusana kadar dış gebelik riski ihtimali, keseden sonra boş gebelik ihtimali.. düşünme bu ihtimalleri desemde hepimiz düşündük o yüzden anliyorum seni. Saglikla kalbini duyacaksin hic merak etme. Özele mi devlete mi gideceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?