Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canim günümüz günümüzü tutmuyor. Sabahtan aksama hic birsey yokken aksam birden farkli olabiliyor. Asitli gıdalar tüketme. Benim doktorum bu haftalarda bu mide yanmalarinin olacagini soyledi. Rahat ol.
Canim gecen hafta sali gördüysen bu hafta sali carsamba kalp atışı duyulabilir. Sat a gore kac haftaliksin. Benim kalp atışı 6+4 oldu mesela

Bugün 6+5 ama yumurtlama 14 değil 19. Gün olmuştu

Amiiiin kuzu aminnn. Allahım bir daha yaşatmasın. Hep saglikla ilerlesin herseyimiz.. cok heyecanli gunler bizi bekliyor gerçekten cok hevesleniyorum hepsi icin ayri ayri...
Canim üzmek istemem ama sen dogumdan sonra bebegini kaybettigini yazmistin galiba sebebine ne demislerdi

Bugün 6+5 ama yumurtlama 14 değil 19. Gün olmuştu
Kuzum yumurtlamaya göre yeni tarihin ne oluyor o zaman. Mesela benimde 31 i idi martin. 5 gün koyduk üstüne. 5 nisan da falan olmus catlamam. O tarihten itibaren yeni güncel sat 18 mart oldu. Sende o sekilde hesapla tam kac haftalik oluyor 19.gununde yumurtlama olduysa daha guzel hesaplariz

5 gün eklemem gerekir o zaman sat 24 mart olur bugün de 6+0 olur. Ama geçen hafta salı 5+1 de karından kese nasıl gözüktü ? Erken değil mi o tarihte karından gözükmesi için

Anladım canım tedbirlisin maşallah benimde aslında şeker çok düşük değil sınırda çıkıyor hep şimdilik götürüyoruz bakalım şeker yükleme zamanı patlarım gibi :)
Canim sana tavsiyem varsa oyle bir şüphen (benim ilk gebelikte vardi ama dile getirmedim gittigim dr da bir kez bile sormadi) hic ihmal etme doktora söyle.
Ben gecen hafta devlete gittigimde de soylemistim mesela onlar da demisti seker yuklemeni erken yapariz senin diye. Varsa şüphen sende doktora söyle tedbirli olalim. Bebeklerimiz icin elimizden geleni yapalim.

5 gün eklemem gerekir o zaman sat 24 mart olur bugün de 6+0 olur. Ama geçen hafta salı 5+1 de karından kese nasıl gözüktü ? Erken değil mi o tarihte karından gözükmesi için
Yok kuzum erken degil bence. Herkesin bunyesi farkli göbek yoksa daha kolay görünür. Mesela benimde daha erken haftada kesecik göründü ama dr yine de net bisey diyememisti yaniliyor olabiliriz dedi devletteki. Bence sende carsamba persembe git duyarsin kalbini bana oyle geldi.

Amin kuzum, ben üzülmüyorum, nasibimiz de varmış onları yaşamak, ben kolestaz geçirdim canım, bebeğimin de erken doğmaması gerekiyordu, kalp damarlarından biri dardı, 40 hafta durup açılması lazımdı, kolestaz geçirince erken doğum yaptım ve dar doğdu, ameliyatı kaldırmadı vücudu bedeni ufaktı, cennet kuşum Allah'ım bunu alıp eve gelmeyi nasip eylesin

Sağ ol canım istediğim doktorda çarşambaya randevu yok perşembe gidebilirim belki

Cennet kuşları onlar bizjm meleklerimiz Allahim baska acı yasatmasin bizlere. Başın sagolsun canim insallah saglikla dunyaya getirelim yavrularimizi da saglikla büyütelim evimizde iyi dusunelim iyi olsun hersey Allahıma emanet yavrularimiz...

Başın sağ olsun canım benim. Cennette seni bekleyen güzel bir meleğin var

Daha net olur hem persembe gunu kuzu. Hadi bakalim heyecan dorukta. Gecmez simdi persembeye kadar
Yani bekleyebilsem doktorun dediği gibi 1 hafta daha durmam gerekir ama boş gebelik fikri aklımdan çıkmıyor iyice düşünmeye başladım gece uyuyamadım bile

Öyle canım, güzel anılar birikiyor burada ama o zaman da güzel anılar biriktirdim, güzel anıyorum o zamanları, en güzel zamanımdı, doğdu, onu öptüm, hep yanına girdim emzirmeye çalıştım, kucağımdaydı, hep iyi anıyorum, Allah'm diyorum bebeğimi alıp eve gitmeyi nasip eyle evde her şey var, odası, eşyaları

Ah canimm.. amin kuzum insallah saglikla dogumumuzu yapip kucaklayip evimize getirelim evlatlarımızı hersey yolunda ilerlesin inşallah kalplerimiz ferah olsun

Sağ ol canım istediğim doktorda çarşambaya randevu yok perşembe gidebilirim belki

Ben de aslında başka gün gidecektim ama iş yerinden izin almak istemiyorum, alsam hemen soracaklar, bu sebeple doktorumun nöbetçi olduğu günü sordum mecburen o gün gideceğim işte

Yani bekleyebilsem doktorun dediği gibi 1 hafta daha durmam gerekir ama boş gebelik fikri aklımdan çıkmıyor iyice düşünmeye başladım gece uyuyamadım bile
Canim bu dusunceler oluyor yaa.. kese olusana kadar dış gebelik riski ihtimali, keseden sonra boş gebelik ihtimali.. düşünme bu ihtimalleri desemde hepimiz düşündük o yüzden anliyorum seni. Saglikla kalbini duyacaksin hic merak etme. Özele mi devlete mi gideceksin

Özele gideceğim canım geçen hafta devlete gitmiştim hiç ilgilenmedi belki de o yüzden böyle sabırsızlanıyorum içimi rahatlatmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…