- 16 Eylül 2024
- 5.615
- 5.005
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.541
Annelik hepimize yüklendi bile herseyden şüphe duyar oldukiçimi rahatlattın ya dedim acaba bişey vardı da riskli gördü söylemedi mi ondan mı yasak dedi. paranoyak oldum resmen
Kanları aynı yerde mi vermek önemli canım. Artışın güzel gözüküyor maşallah. Beta 3000-5000 arası olunca kese karından gözüküyor eğer vajinal baktıracaksan 1500 civarı gözükür. İstersen regl geçince tekrar beta baktır artışı takip et ona göre hesaplayıp doktora gidersin şu an için erkenKızlar beta artışım normal mi yarın regl günüm lütfenbana yardımcı olur musunuz ne zaman doktora gideyim kese için
2 mayıs sabah 9 beta 25,4
3 mayıs saat 15.00 beta 118,9
5 mayıs sabah 9 beta 246
Canım doktorun belki garantiye almak istemiştir Ben de sormuştum İlk 3 ay düşük riski olan hamilelere önermiyoruz demişti benim düşük riskim olmadığı için bu konunun üzerinde fazla DurmadıkKızlar doktor size de ilişki yaşamayın dedi, ben kontrole gttiğimde çok açıklama yapmadı ilişki yaşamayın dedi ama acaba riskli gördü de mi öyle dedi merak ettim. yoksa zaten önemli değil şuan ilişki falan.
Ay çok sağol canım teşekkür ederim bazen regl olacak gibi sancım oluyor ama çok şiddetli değil normal miKanları aynı yerde mi vermek önemli canım. Artışın güzel gözüküyor maşallah. Beta 3000-5000 arası olunca kese karından gözüküyor eğer vajinal baktıracaksan 1500 civarı gözükür. İstersen regl geçince tekrar beta baktır artışı takip et ona göre hesaplayıp doktora gidersin şu an için erken
Benim de 3-4 gündür lekelenme vardı, bugün kanamaya az da olsa kanamaya dönünceye korktum, acile gittim.Canim benim kanama lekelenme yasadigim icin bize iliski yasak demişti. Zaten yasak demese de bu ilk 3 ay ozellikle hemen herkese yasak oluyor. Bebegin tutunma yerlesme zamanlari tam iliskide olan kasılmalar sanirim tutunmaya zarar veriyor diye istemiyorlar.
Benim de aynı şekilde yasak koymadı garanti olsun diye demiştirCanım doktorun belki garantiye almak istemiştir Ben de sormuştum İlk 3 ay düşük riski olan hamilelere önermiyoruz demişti benim düşük riskim olmadığı için bu konunun üzerinde fazla Durmadık
Evet benim de oluyordu hatta regl olacağım sanıyordum bel ağrısıyla beraber yaşadım ama geçti bu haftaAy çok sağol canım teşekkür ederim bazen regl olacak gibi sancım oluyor ama çok şiddetli değil normal mi
İnşallah benim de geçer canım stres oluyorum sağlıkla ilerlesin ikimizindeEvet benim de oluyordu hatta regl olacağım sanıyordum bel ağrısıyla beraber yaşadım ama geçti bu hafta
Evet bana da yasak koymadı Herhangi bir problem yok diyerek konuştu Ama yine de bebek olduğu için ister istemez dikkat ediyor insan Hatta bence doktorla bu konuyu kesinlikle konuşmak gerekiyor çünkü bilinçlenilmesi lazım önerdikleri pozisyon bile oluyorBenim de aynı şekilde yasak koymadı garanti olsun diye demiştir
Önlemini almışsın inşallah hiçbir şey olmaz korkma canımBenim de 3-4 gündür lekelenme vardı, bugün kanamaya az da olsa kanamaya dönünceye korktum, acile gittim.
Düşük riski var, her ihtimale karşı 1 gün yatış verdiler, progesteron iğnesi yapıldı, şu an kolumda damar yolu, kocaman bir serum alıyorum.
Benim de geçmiyor yaa sırf bebek için merak ettim, yoksa bülbül ötmüyor artık :)Annelik hepimize yüklendi bile herseyden şüphe duyar olduk
Normal bir durum yani merak etme. Zaten yasak demese de benim aklimin ucundan gecmiyor o mesele
Ben pek detaylı konuşamadım ama karna baskı yapılmayacak pozisyonlar kullanılıyor diye araştırmıştım. Tekrar gittiğimde soracağımEvet bana da yasak koymadı Herhangi bir problem yok diyerek konuştu Ama yine de bebek olduğu için ister istemez dikkat ediyor insan Hatta bence doktorla bu konuyu kesinlikle konuşmak gerekiyor çünkü bilinçlenilmesi lazım önerdikleri pozisyon bile oluyor
Evet canımBen pek detaylı konuşamadım ama karna baskı yapılmayacak pozisyonlar kullanılıyor diye araştırmıştım. Tekrar gittiğimde soracağım
AhahaBenim de geçmiyor yaa sırf bebek için merak ettim, yoksa bülbül ötmüyor artık :)
İnşallah canım ya , ister istemez hastane , iğne , serum falan insan tedirgin oluyor.Önlemini almışsın inşallah hiçbir şey olmaz korkma canım
haklısınız tabi, pozisyon falan istemiyorum sorun olmasın açıklasın sebebini yeter bana ya :)Evet bana da yasak koymadı Herhangi bir problem yok diyerek konuştu Ama yine de bebek olduğu için ister istemez dikkat ediyor insan Hatta bence doktorla bu konuyu kesinlikle konuşmak gerekiyor çünkü bilinçlenilmesi lazım önerdikleri pozisyon bile oluyor
İçini ferah tut canım seni hatırlıyorum önceki konulardan bebeğin hayırlı olsun çok sevindimİnşallah benim de geçer canım stres oluyorum sağlıkla ilerlesin ikimizinde
Çok sağol canımİçini ferah tut canım seni hatırlıyorum önceki konulardan bebeğin hayırlı olsun çok sevindim
Güvendesin öyle düşün olumsuz bir şey olsa hemen müdahale edilebilecek konumdasın öyle bak bence hastaneye. Biraz daha katlanılabilir oluyor o zamanİnşallah canım ya , ister istemez hastane , iğne , serum falan insan tedirgin oluyor.
Muayene ettiler mi peki canim usg de birsey var miydi kanama alani falan ?Benim de 3-4 gündür lekelenme vardı, bugün kanamaya az da olsa kanamaya dönünceye korktum, acile gittim.
Düşük riski var, her ihtimale karşı 1 gün yatış verdiler, progesteron iğnesi yapıldı, şu an kolumda damar yolu, kocaman bir serum alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?