Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Benim de geçmiyor yaa sırf bebek için merak ettim, yoksa bülbül ötmüyor artık :)
Ahhaha ayni durumlardayiz yaa.. bülbül, bülbül oldugunu unuttu
Gercekten once bebislerim sagligi..
Cesaret edebilen buyursun şaka bir yana dr yasak dediyse hic gerek yok riske girme canim. Kuzenime doguma kadar yasak koymus doktoru. Bazi farkli durumlar da olabiliyor.

Muayene ettiler mi peki canim usg de birsey var miydi kanama alani falan ?
Olsun canim emin ellerdesin. Yat dinlen serumunu ve gereken ilaclarini al senin içinde iyi olur. Hic korkma hastanede yatma durumlarindan kanaman devam ediyor mu peki
Muayene ettiler, şansıma acildeki doktor da kendi doktorumdu. Usgde bir şey yok çok şükür kese normal, ama bebek görünmüyor dedi doktor. Usgye göre 6+5 görünüyor, sata göre 7+1.
Kanamam azaldı gibi ama bu progestan ignesinden sonra daha fazla belim ağrımaya başladı. Hemşire gelsin soracağım, normal mi?

Canim o igne biraz ağrılı bir igne. Ben daha once bir kez vuruldum da yakar hem hemde agri oluyor. Yine de sor.
Yolk sac gördüler mi kesede canim senin

haha aynen yok riske girmem tabiii merak ettim sadece

Canim o igne biraz ağrılı bir igne. Ben daha once bir kez vuruldum da yakar hem hemde agri oluyor. Yine de sor.
Yolk sac gördüler mi kesede canim senin
İnanır mısın yapılırken ne ağrı ne yanma hiç bir şey olmadı.
Sonrasında belim ağrımaya başladı, daha doğrusu arttı.
Yolk saç gördüğüne dair bir şey demedi, ben de sormadım aklıma gelmedi ya, o anki stresle.

Sorarsin canim hem agriyi hemde zaten taburcudan once yine muayene yaparlar o zaman sorarsin. Sen dinlen aklini kalbini ferah tut. Emin ellerdesin öyle düşün
kanama azalmis olmasi falanda gayet güzel. Faydasi oldu demek ki. Cok yogun bir kanama miydi nasildi miktari canim

Genelde ilk trimesterda yasaklıyorlar, benim şu an lekelenmem var özellikle yasak dediler ama ilk gebeliğimde de yasak demişti doktor, lekelenme vs yaşamama rağmen

Sağol canım, teşekkür ederim desteğin için. İnşallah ben de kendimi rahatlamaya çalışıyorum.
Aslında aşırı değil ama 3, 4 gündür damlama şeklinde devam ediyordu, bugün de yoğunluk olarak artma yoktu ama kanamaya dönünce korktum. İyi ki gelmişim hastaneye.

Bende cinsel istek sıfır hamile kaldığımdan beri hiç istemiyorum bu normal mi bilmiyorum tek düşüncem bebeğim koca moca umrumda değil
Bende aynıyım. Yalniz degilsin kuzum. Hele şu kasık agrilari oluyor ya büyüme agrilari falan zaten o anda cok rahatsiz hissediyorum hem regl agrisini andiriyor rahatsiz hissediyor insan ve direkt iliski esnasinda boyle agri yasarsam ya diye geliyor aklima. Sonucta kasılma oluyor rahimde. Ne gerek var riske girmeye.
Bende sendenim tek düşüncem bebegim saglikli olsun cinsellik falan hep daha sonraya kalir nasilsa. Bebisler saglikla dogsun...

Senin var ya kızın olcak he bak buraya yazıyorum zamanı gelince beni hatırla

çok geçmiş olsun canım, bebeğin seninle sağlıkla kalacak inşallah, bir arkadaşım da böyle hafif kanaması olunca 3 ay evde yatmıştı şimdi bebişi 3 yaşında, bu zorlu günler geçip gidecek hiç telaşlanma rabbim korusun.

Ne demek canim rica ederim. Birbirimize iyi geliyoruz burada
Anladim canim iyi yapmışsın tabiki bak. Allahim korusun evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…