Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Yaa öyle miii gercekten ilk kez duydum bunu
Sağlıklı olsun sag salim dogsun da kızım da oğlum da yok hangisini verirse Allahım mutluluktan uçarız
Senin neren agriyor
Benim baştan beri hiç kasığım agrimadi arada bı ince sızı olurdu o da tamamen geçti şimdi bel ağrım çok hep ters rahimli olmama yordum bel ağrısını ama şu an rahmim öne geldi hala belim ağrıyor

O zaman senin erkek miii hadi bakalimm bekleyip gorecegiz desene
Baska cocugun var mi canim ilk mi olacak

yaa ben de ilk kez duydum :) buna göre sizin erkek gözüküyor o zaman :) benim bir kasığım ağrıyor bir belim ağrıyor ikiz mi olacak ki acep

3 dusugum var doğan yok maalesef
Yaa gercekten üzüldüm.. Allahim saglikla kucagina aldırsın inşallah.. sen de bende isteyen bekleyen herkeste saglikla kucagina alsin yavrularini...
Ileri haftalarda mi erken haftalarda mi olmustu düşükler canim

Yaa gercekten üzüldüm.. Allahim saglikla kucagina aldırsın inşallah.. sen de bende isteyen bekleyen herkeste saglikla kucagina alsin yavrularini...
Ileri haftalarda mi erken haftalarda mi olmustu düşükler canim
Erken canım ilki boştu onuncu haftaya kadar bekledim doktor vazgeçti ben vazgeçmedim kendiliğinden düştü ikinci de 5.hafta yolk saçı gördük ertesi gün kanama başladı düştü 3.de kalp atışı dinledim 6.haftada 2gun sonra kanama geldi gittim baktık kalp atışı durmuş o da kendiliğinden düştü nasip şimdi 8+6dayim bugün sağlıklı ilerliyor çok şükür Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?

Tamam o zaman kullanmıyorsanız bi doktorunuza sorun bu konuyu dicektim. Sağlıkla gelsin
Genetik test yaptırmıştım 3.dusukten sonra yatkınlık çıktı aslında 3.dusukte de kullanıyordum yeterli gelmedi şimdi 6binlik oksapar+coraspin kullanıyorum günde iki kere duphaston 4tane progestan kullanıyorum

Oo baya iyi önlemler alınmış bişey olmaz Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…