- 16 Eylül 2024
- 5.618
- 5.007
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.581
Yaa öyle miii gercekten ilk kez duydum bunuKasık ağrısı kız bel ağrısı erkek derler hep ondan
Seninde mi lekelenmen var canımGenelde ilk trimesterda yasaklıyorlar, benim şu an lekelenmem var özellikle yasak dediler ama ilk gebeliğimde de yasak demişti doktor, lekelenme vs yaşamama rağmen
Benim baştan beri hiç kasığım agrimadi arada bı ince sızı olurdu o da tamamen geçti şimdi bel ağrım çok hep ters rahimli olmama yordum bel ağrısını ama şu an rahmim öne geldi hala belim ağrıyorYaa öyle miii gercekten ilk kez duydum bunu
Sağlıklı olsun sag salim dogsun da kızım da oğlum da yokhangisini verirse Allahım mutluluktan uçarız
Senin neren agriyor
O zaman senin erkek miiiBenim baştan beri hiç kasığım agrimadi arada bı ince sızı olurdu o da tamamen geçti şimdi bel ağrım çok hep ters rahimli olmama yordum bel ağrısını ama şu an rahmim öne geldi hala belim ağrıyor
3 dusugum var doğan yok maalesefO zaman senin erkek miiihadi bakalimm bekleyip gorecegiz desene
Baska cocugun var mi canim ilk mi olacak
yaa ben de ilk kez duydum :) buna göre sizin erkek gözüküyor o zaman :) benim bir kasığım ağrıyor bir belim ağrıyor ikiz mi olacak ki acepBenim baştan beri hiç kasığım agrimadi arada bı ince sızı olurdu o da tamamen geçti şimdi bel ağrım çok hep ters rahimli olmama yordum bel ağrısını ama şu an rahmim öne geldi hala belim ağrıyor
Yaa3 dusugum var doğan yok maalesef
Benim de öyleydi hatta ikisi aynı anda ağrırdı ama bu hafta geçti onlaryaa ben de ilk kez duydum :) buna göre sizin erkek gözüküyor o zaman :) benim bir kasığım ağrıyor bir belim ağrıyor ikiz mi olacak ki acep
İnşaallahyaa ben de ilk kez duydum :) buna göre sizin erkek gözüküyor o zaman :) benim bir kasığım ağrıyor bir belim ağrıyor ikiz mi olacak ki acep
Erken canım ilki boştu onuncu haftaya kadar bekledim doktor vazgeçti ben vazgeçmedim kendiliğinden düştü ikinci de 5.hafta yolk saçı gördük ertesi gün kanama başladı düştü 3.de kalp atışı dinledim 6.haftada 2gun sonra kanama geldi gittim baktık kalp atışı durmuş o da kendiliğinden düştü nasip şimdi 8+6dayim bugün sağlıklı ilerliyor çok şükür Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınYaagercekten üzüldüm.. Allahim saglikla kucagina aldırsın inşallah.. sen de bende isteyen bekleyen herkeste saglikla kucagina alsin yavrularini...
Ileri haftalarda mi erken haftalarda mi olmustu düşükler canim
Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz?Erken canım ilki boştu onuncu haftaya kadar bekledim doktor vazgeçti ben vazgeçmedim kendiliğinden düştü ikinci de 5.hafta yolk saçı gördük ertesi gün kanama başladı düştü 3.de kalp atışı dinledim 6.haftada 2gun sonra kanama geldi gittim baktık kalp atışı durmuş o da kendiliğinden düştü nasip şimdi 8+6dayim bugün sağlıklı ilerliyor çok şükür Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Evet canım kullanıyorumKan sulandırıcı kullanıyor musunuz?
Tamam o zaman kullanmıyorsanız bi doktorunuza sorun bu konuyu dicektim. Sağlıkla gelsinEvet canım kullanıyorum
Ayyy töbe de kız kim istiyorsa Allah gönlüne göre versin de ben huniyle gezerim heralde :)İnşaallahbir kerede çıkarırsın aradan
Genetik test yaptırmıştım 3.dusukten sonra yatkınlık çıktı aslında 3.dusukte de kullanıyordum yeterli gelmedi şimdi 6binlik oksapar+coraspin kullanıyorum günde iki kere duphaston 4tane progestan kullanıyorumTamam o zaman kullanmıyorsanız bi doktorunuza sorun bu konuyu dicektim. Sağlıkla gelsin
Hamile kalmadan önce rüyamda ikizlere hamileydim bana versin inşaallahAyyy töbe de kız kim istiyorsa Allah gönlüne göre versin de ben huniyle gezerim heralde :)
Oo baya iyi önlemler alınmış bişey olmaz Allahın izniyleGenetik test yaptırmıştım 3.dusukten sonra yatkınlık çıktı aslında 3.dusukte de kullanıyordum yeterli gelmedi şimdi 6binlik oksapar+coraspin kullanıyorum günde iki kere duphaston 4tane progestan kullanıyorum
yaa ağrı sızı yok mu şimdi :)Benim de öyleydi hatta ikisi aynı anda ağrırdı ama bu hafta geçti onlar
İnşaallah ya duaniza muhtacımOo baya iyi önlemler alınmış bişey olmaz Allahın izniyle
ayyy amin amiiin çok amin o zaman, sağlıklı musmutlu gebeliklerin olsun inşallahHamile kalmadan önce rüyamda ikizlere hamileydim bana versin inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?