Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Bulantı hiç yaşamayan arkadaşlarımda çok tuhaf geçmiş olsun canım bir ara burda bir arkadaş zencefilli Sudan falan bahsediyordu dene bence

Evet canım benim diğer gebeligim böyle geçmişti erkek Allah gönlüne göre versin

Merhaba kızlar, Fetal dna yaptıracağım, natara firması iyi diyorlar fakat nasıl ulaşabilirim? Ya da siz nasıl yaptırdınız?
kasım anneleri grubundakileri okumuştum yeni yaptırdı onlar, konuya bence daha hakimdirler şuan istersen onlara sorabilirsin

aynı şekilim yemek yapamıyorum öylece oturuyorum eşim gelince meyve tabağı yapıyor öyle idare ediyorum
Ben birde çalışıyorum öğretmenim,okulum evime 2,5 saat uzaklıkta.rapor alsam onca çocuğun hakkına girecekmişim gibi hissediyorum ama böylede nasıl olucak bilmiyorum.sürekli salatalık yiyorum bir tek o bana iyi geliyor

Kızlar ben bugün kontrole gittim normalde kan tahlillerimin normal olduğunu söyledi folik asit dışında birşey kullanma dedi ama yani bana doktorum çok rahatmış gibi geliyor doğum içşn birkaç soru sorucaktam onlar çok sonra diyip gönderdi resmen o yüzden güvenemedim 3.gidişim hep aynı tavır .Sizde durum ne takviye kullandırıyor mu doktorunuz? Birde bulantı için birkaç bişey sorayım dedim normal dedi geçti böyle ilaç vs verilen var mı acaba

İlk 12 hafta sadece folik asit kullanılıyor canım. Doktorun içine sinmediyse değiştir tabi önemli olan kendini rahat hissetmen. Kese gözüktü mü

Rapor alabilirsin bence sonuçta keyfi bir durum değil

Aynı şekilde var. Hiç geçmedi karnım epey şiş
Bende özellikle bu hafta çok kabızlık oluştu.Karnım da 6 7 aylık gibi şişti.şimdi biraz daha indi ama yine şiş.8+6 yım bugün 2,5 kilo almışım fakat 7-8 kilo almışım gibi hissediyorum karnım yüzünden yürüyüşüm değişti gibi geliyor

Konuları bitirip rapor al desem o da olmaz bebeğe sakıncalı bence de rapor almalısın zaten az kaldı bse olmaz kendi bebeğini düşün

Gerçekten bunu düşündüm bende fakat ortak yazılılar törenler provalardan kaynayan dersler derken konu bitirmekte çok kısa sürede olucak gibi durmuyor
Hocam bebeğine yazık al rapor bence bitmezse bitmesin konular da amaaaaan başkalarının çocuklarını dusuncez diye kendi çocuğumuzu ailemizi eş geciyoruz

Hocam bebeğine yazık al rapor bence bitmezse bitmesin konular da amaaaaan başkalarının çocuklarını dusuncez diye kendi çocuğumuzu ailemizi eş geciyoruz
Vallahi hocam öylede işte bir gün daha deneyeyim diye diye hafta kapatıyorum.birde bugün boş günüm yattığım yerden konuşması iyi geliyor ama yarın bu saatlerde yollarda öğürüyor olacağım düşüncesi bile içimi bulandırdı şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…