- 1 Aralık 2022
- 2.420
- 3.723
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.761
İnşallah sağlıkla olsunlar gerisi hiç önemli değil ama insan meraktan duramıyor
Bulantı hiç yaşamayan arkadaşlarımda çok tuhaf geçmiş olsun canım bir ara burda bir arkadaş zencefilli Sudan falan bahsediyordu dene benceKızlar beni şu bulantı mahvetti ben ne yapıcam ilaçlar da fayda etmiyor bu sabah kahvaltımı bile yapamadım midem almıyor çok kötüyüm hep öğüresim geliyor işteyim yarın bebeğimin kalbini dinlemeye gideceğim rapor mu alsam diyorum en çok bulantı bu hafta da mı oluyor acaba şuan 7+3 . Önümüzdeki hafta daha mı yoğun bulantı oluyor kızlar ben nasıl dayancam ya çok kötüyüm sizin nasıl gidiyor bana bi akıl verin
Evet canım benim diğer gebeligim böyle geçmişti erkekAy kızlar benim durumlar
Tuzlu aşerme(ekşi de değil)
Sivilce(9. Hafta itibaren)
Asırı uyku halsizlik
Duygusallık+sinir+aglama krizleri
Saçlarda gürleşme ve parlaklık
Bel, sırt ağrısı
Rüyamda da kız gördüm belirtilerimde kızbu sekilde olupta erkek annesi var mı aranızda
kasım anneleri grubundakileri okumuştum yeni yaptırdı onlar, konuya bence daha hakimdirler şuan istersen onlara sorabilirsinMerhaba kızlar, Fetal dna yaptıracağım, natara firması iyi diyorlar fakat nasıl ulaşabilirim? Ya da siz nasıl yaptırdınız?
Ben birde çalışıyorum öğretmenim,okulum evime 2,5 saat uzaklıkta.rapor alsam onca çocuğun hakkına girecekmişim gibi hissediyorum ama böylede nasıl olucak bilmiyorum.sürekli salatalık yiyorum bir tek o bana iyi geliyoraynı şekilim yemek yapamıyorum öylece oturuyorum eşim gelince meyve tabağı yapıyor öyle idare ediyorum
Aynı şekilde var. Hiç geçmedi karnım epey şişkızlar sizin de şişkinliğiniz ve yemeklerden sonra hazımsızlığınız oluyor mu? Kabız değilim her gün iki tane kayısı yiyorum tuvalete de çok sık çıkıyorum aslında ama aşırı şişkinliğim var
İlk 12 hafta sadece folik asit kullanılıyor canım. Doktorun içine sinmediyse değiştir tabi önemli olan kendini rahat hissetmen. Kese gözüktü müKızlar ben bugün kontrole gittim normalde kan tahlillerimin normal olduğunu söyledi folik asit dışında birşey kullanma dedi ama yani bana doktorum çok rahatmış gibi geliyor doğum içşn birkaç soru sorucaktam onlar çok sonra diyip gönderdi resmen o yüzden güvenemedim 3.gidişim hep aynı tavır .Sizde durum ne takviye kullandırıyor mu doktorunuz? Birde bulantı için birkaç bişey sorayım dedim normal dedi geçti böyle ilaç vs verilen var mı acaba
Rapor alabilirsin bence sonuçta keyfi bir durum değilBen birde çalışıyorum öğretmenim,okulum evime 2,5 saat uzaklıkta.rapor alsam onca çocuğun hakkına girecekmişim gibi hissediyorum ama böylede nasıl olucak bilmiyorum.sürekli salatalık yiyorum bir tek o bana iyi geliyor
Aynı şekilde var. Hiç geçmedi karnım epey şiş
Bende özellikle bu hafta çok kabızlık oluştu.Karnım da 6 7 aylık gibi şişti.şimdi biraz daha indi ama yine şiş.8+6 yım bugün 2,5 kilo almışım fakat 7-8 kilo almışım gibi hissediyorum karnım yüzünden yürüyüşüm değişti gibi geliyorkızlar sizin de şişkinliğiniz ve yemeklerden sonra hazımsızlığınız oluyor mu? Kabız değilim her gün iki tane kayısı yiyorum tuvalete de çok sık çıkıyorum aslında ama aşırı şişkinliğim var
Konuları bitirip rapor al desem o da olmaz bebeğe sakıncalı bence de rapor almalısın zaten az kaldı bse olmaz kendi bebeğini düşünBen birde çalışıyorum öğretmenim,okulum evime 2,5 saat uzaklıkta.rapor alsam onca çocuğun hakkına girecekmişim gibi hissediyorum ama böylede nasıl olucak bilmiyorum.sürekli salatalık yiyorum bir tek o bana iyi geliyor
Sıkıntım şu ki çalıştığım okul köy okulu.zorunlu hizmetten dolayı.bu yüzden minibüs saatleri 2 satte bir yolda dayanamayıp insem otluk arazide 2 saatte köpeklere yem olurumRapor alabilirsin bence sonuçta keyfi bir durum değil
Gerçekten bunu düşündüm bende fakat ortak yazılılar törenler provalardan kaynayan dersler derken konu bitirmekte çok kısa sürede olucak gibi durmuyorKonuları bitirip rapor almak en mantıklısı
Geri gelir merak etmeKizlar bugunde benim belirtiler kayboldu. Hergün birimiz yaşıyoruz heralde bu durumu
Evet memnun kaldık açıkçası. Güven uyandırdı. İletişime de açık. Ee daha ne olsunYa öyle mii bizde öyle düşünüyoruzmemnun kaldin o zaman doktordan. Cok detaycı ve bilgili bir doktor degil mi
Bende 3-4 gün sürmüştü bu durumKizlar bugunde benim belirtiler kayboldu. Hergün birimiz yaşıyoruz heralde bu durumu
Hocam bebeğine yazık al rapor bence bitmezse bitmesin konular da amaaaaan başkalarının çocuklarını dusuncez diye kendi çocuğumuzu ailemizi eş geciyoruzGerçekten bunu düşündüm bende fakat ortak yazılılar törenler provalardan kaynayan dersler derken konu bitirmekte çok kısa sürede olucak gibi durmuyor
Vallahi hocam öylede işte bir gün daha deneyeyim diye diye hafta kapatıyorum.birde bugün boş günüm yattığım yerden konuşması iyi geliyor ama yarın bu saatlerde yollarda öğürüyor olacağım düşüncesi bile içimi bulandırdı şuanHocam bebeğine yazık al rapor bence bitmezse bitmesin konular da amaaaaan başkalarının çocuklarını dusuncez diye kendi çocuğumuzu ailemizi eş geciyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?