- 16 Eylül 2024
- 5.611
- 5.000
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #3.781
Gelir mi yaa ☹ ay cidden ne zor surekli bir merak halinde olup öylece beklemek. Elimizde bi belirtiler var. Onlarda olmayinca insan neyden güç alacak bilemiyor.Geri gelir merak etme
Sonra basladi mi tekrar ? Bu sabah bulantisiz rahat bir kahvalti ettim. Zaten hic kusmadim ama midem surekli karisik zor yutuyorum herseyi ama bugun hic sorunsuz yedim kalktimBende 3-4 gün sürmüştü bu durum
Kizlar bugunde benim belirtiler kayboldu. Hergün birimiz yaşıyoruz heralde bu durumu
Benimki geçti gitti bir daha gelmesin inşallahGeri gelir merak etme
Aynen canim orasi dogru. Doktor baya güven veriyor gercekten. Insallah hep böyle olumlu devam eder hamileligimizEvet memnun kaldık açıkçası. Güven uyandırdı. İletişime de açık. Ee daha ne olsun
Ay ben zaten kusmuyorum hic. Sadece maratondaymis gibi 5 dakikada tamamlanan kahvaltilar ediyorum. Agzimda büyüyor lokmalar. Ama bu sabah hic öyle degildi kalktim kahvaltimi yaptim oturdum. Aşırı bir kasık agrisi fln da yok bugun. Oyy oy kafamm çorba olduBenimki geçti gitti bir daha gelmesin inşallah
Bence alabiliyorsan rapor al canım evinde yat dinlen zaten dönemin bitmesine az kaldıSıkıntım şu ki çalıştığım okul köy okulu.zorunlu hizmetten dolayı.bu yüzden minibüs saatleri 2 satte bir yolda dayanamayıp insem otluk arazide 2 saatte köpeklere yem olurum
Benim de bugün belirtim yok canım. Dün vardı mesela. Bir var bir yok. Bazı günler hiç hamile gibi değilim. Vücudumuz hamilelik hormonlarına alışıyor sanırım. Bende tek değişmeyen şey şişkinlik oluyorAy ben zaten kusmuyorum hic. Sadece maratondaymis gibi 5 dakikada tamamlanan kahvaltilar ediyorum. Agzimda büyüyor lokmalar. Ama bu sabah hic öyle degildi kalktim kahvaltimi yaptim oturdum. Aşırı bir kasık agrisi fln da yok bugun. Oyy oy kafamm çorba oldu
Bol bol su içmeye çalış kabızlık içinBende özellikle bu hafta çok kabızlık oluştu.Karnım da 6 7 aylık gibi şişti.şimdi biraz daha indi ama yine şiş.8+6 yım bugün 2,5 kilo almışım fakat 7-8 kilo almışım gibi hissediyorum karnım yüzünden yürüyüşüm değişti gibi geliyor
Hayırlı olsun tebrik ederim. Çok yüksek değerle öğrenmişsin kaç gün gecikmen vardı ? Ultrasona girdin miMerhaba kizlar ben dun kan verdim ve gebe oldugumu ogrendimRabbik isteyen herkese nasip etsin 3 hafta sonra gel dedi beta degeri 4bin fln normal mi bide herks bulanti var dems bende hic bulanti yok bilgilendirirmisinz lutfennn
Hemde ne başlamak .Hafif olan bulantılarım çok fazla şiddetlendi.Benim ilk gebeliğim .Henüz bekarken bazı gebelerde çok abartıyor bulantıları bence diye kınamışlığım olmuştu sanırım allah banada gösterdiGelir mi yaa ☹ ay cidden ne zor surekli bir merak halinde olup öylece beklemek. Elimizde bi belirtiler var. Onlarda olmayinca insan neyden güç alacak bilemiyor.
Sonra basladi mi tekrar ? Bu sabah bulantisiz rahat bir kahvalti ettim. Zaten hic kusmadim ama midem surekli karisik zor yutuyorum herseyi ama bugun hic sorunsuz yedim kalktim
Ay alışıyor da ondan mi oluyor diyorsun yani kuzum. İnşallah öyledirBenim de bugün belirtim yok canım. Dün vardı mesela. Bir var bir yok. Bazı günler hiç hamile gibi değilim. Vücudumuz hamilelik hormonlarına alışıyor sanırım. Bende tek değişmeyen şey şişkinlik oluyor
Bende denedim ama bi yerden sonra o da gitmiyorBol bol su içmeye çalış kabızlık içinama o da çok şişiriyor su içince bile balona dönüşüyorum ben
Allah yardımcın olsun belki 1 haftalık raporla kurtarabilirsin gitgide hafifleyecektir belirtilerGerçekten bunu düşündüm bende fakat ortak yazılılar törenler provalardan kaynayan dersler derken konu bitirmekte çok kısa sürede olucak gibi durmuyor
Evet canım perşembe gününe aldım zaman geçmiyor bir türlü düşündükçe heyecanlanıyorum. Belirtilerin azalmasının sebebi hormonların dengelenmesi ve vücudun alışmaya başlamasıymış. Araştırdım ben de hep öyle yazıyorAy alışıyor da ondan mi oluyor diyorsun yani kuzum. İnşallah öyledirbenimde kasık ağrım sık sık yoklar normalde ama bugun onu da asiri hissetmedim. Hersey yolundadır insallah bebeklerimiz hep iyi olsun
Persembeye mi randevu aldin canim kalp atışı icin
Amin inşallah hepimizin.Araştırdığıma göre 8-10. Haftalar en yoğun bulantı zamanlarıymışAllah yardımcın olsun belki 1 haftalık raporla kurtarabilirsin gitgide hafifleyecektir belirtiler
Aç karna activia probiyotik shot dene canım 1 hafta içinde kabızlığı geçiriyorBende denedim ama bi yerden sonra o da gitmiyor
Korktum simdiHemde ne başlamak .Hafif olan bulantılarım çok fazla şiddetlendi.Benim ilk gebeliğim .Henüz bekarken bazı gebelerde çok abartıyor bulantıları bence diye kınamışlığım olmuştu sanırım allah banada gösterdisizin kontrolünüz ne zaman.içiniz tam rahat olur öylelikle
Hayırlı olsun son adet tarihiniz nedir kaç haftalk hamilesiniz.Merhaba kizlar ben dun kan verdim ve gebe oldugumu ogrendimRabbik isteyen herkese nasip etsin 3 hafta sonra gel dedi beta degeri 4bin fln normal mi bide herks bulanti var dems bende hic bulanti yok bilgilendirirmisinz lutfennn
4 yda 5 gun gecikme oldu hatta ilk ultrasonla bakti aa kucuk bir kese goruyorm kos kan ver dedi doktor emin olmak icin dediHayırlı olsun tebrik ederim. Çok yüksek değerle öğrenmişsin kaç gün gecikmen vardı ? Ultrasona girdin mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?