Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    147
Canim gecmis olsun tekrar olmaz insallah. Bende bagirsaklardaki hareketlerin kanamaya sebep oldugunu düşünmeye basladim gercekten sende boyle yazmissin düşüncelerim güçlendi iyice.
Sen doktor olarak kiminle devam ediyorsun. Bana ertugrul hocayi sormustun ona gitmeyi düşünüyor musun

Merhaba kızlar, Fetal dna yaptıracağım, natara firması iyi diyorlar fakat nasıl ulaşabilirim? Ya da siz nasıl yaptırdınız?

Döngü gününüz 28 ise 6haftalık oluyor

Kızlar bebeğimi gördüm bugün aşırı büyümüş fasulye gibi değildi kafası ve gövdesi vardı iki boğum şeklinde kalbini de dinledim bu kez kısa süre de olsa şükürler olsun. Şimdi taaa 12. Hafta gel dedi ikili tarama için nasıl durcam bakalım bulantı için de prilama başlayacağım dayanmakta zorlanıyorum artık baya

Ona gittik bugün
Doğum paketi almayı düşünüyoruz.

Çok sevindim canım, maşallah Ayy darısı yarın başıma inşallah, akşam gideceğim ben de çok heyecanlıyım

Canım ben de başladım ilaca hiçbirşey yiyemiyordum artık

Tabii ki ama firmalara nasıl ulaşacağımı bilsem keşke
Gittiğiniz özel bir doktor varsa onların anlaşmalı firmalar oluyor o sizi yönlendirir.

Şimdi gördüm zaten firma belirlemişsiniz, internette telefonları yok mu acaba, ordan arasanız evden gelip alıyorlar zaten kan örneğini.

Son düzenleme:
Canım kendi deneyimlerıme gore 7. Ve 8. Bende cpk agır bulantı gecmıstı. 9 dayım suan midede yanma ve asırı halsızlıgım var tansiyonum dusuypr gıbı oluyorum ama bulantı cok nadır gelıyor

Ay kızlar benim durumlar
Tuzlu aşerme (ekşi de değil)
Sivilce (9. Hafta itibaren)
Asırı uyku halsizlik
Duygusallık+sinir+aglama krizleri
Saçlarda gürleşme ve parlaklık
Bel, sırt ağrısı
Rüyamda da kız gördüm belirtilerimde kız bu sekilde olupta erkek annesi var mı aranızda

Ben oğlumda hep tatlı yemiştim krize giriyordum tatlı yemekten, nasıl güzel nasıl hoştu, çok güzelleşmiştim, saçlarım, cildim ay gibi parlıyordu. Belim ve kalçam çok ağrımıştı

Bunda da tam tersi, ekşi yiyorum sürekli, limon, saçlarım çok dökülüyor, tırnaklarım kırıldı, yüzümü sivilceler bastı, belim değil kasıklarım ağrıyor

Benim saçlarım Hep Kendimi Bildim Bileli dökülür fakat hamile kaldığımdan beri hiç dökülme yok Ve inanılmaz parlak Gür oldular ama yüzüme Gelecek olursak her yerim sivilce

Benim saçlarım Hep Kendimi Bildim Bileli dökülür fakat hamile kaldığımdan beri hiç dökülme yok Ve inanılmaz parlak Gür oldular ama yüzüme Gelecek olursak her yerim sivilce

Ya bence onunla alakalı değildir diyorum cinsiyeti ama bilemiyorum tabi, gönlüne göre olsun inşallah, sağlıkla bir şekilde

Canım, bende listeye gireyim degil mi
Yaş 31
İlk çocuk
Sat 13 ama düzenlenecek yeniden.
Kese 5+4
Kalp atışı 6+4
Tahmini doğum tarihi 18 Aralık
Cinsiyet tahminim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…