Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Benim eşimde böyle yaa evin ekonomiği benim pazarlıkta hiç yapamaz mesela
Ahhahaha o sırada sadece dün gece darlaninca çıkartan sonra sabahın köründe koşarak yüzüğüne koşan ben
Bende ödem yok hâlâ yüzüğüm oluyor ama bugün popişimin biraz büyüdüğünü farkettim biraz moraller bozuk sjsjs
İnşallah canım inşallah görücez. Sen, ben, Pamlok Aralıkta doğucaz inşallah aynı hafta içinde aynı hastanede Beyazyasemin ikiz ve bizden önde onu katamıyorum
Ay evettt yaa
Bak yaaa neyse ben kendimi ifşaladım o yüzden bir şey diyemiyorum

Ah bu kocalar
Bu ay gidemedik ama bir dahaki aya gebe okulunda karşılaşırız bakarsın tabi ben o zamana yuvarlanmazsam gelirim
Şehir hastanesininkine de mi gitsem diyorum hatta ben ya. O günde 2 saat, son gün eş ileymiş galiba. Toplamda da 5 gün olabilir

Ayy denk gelirsek tanışmış oluruz şehir hastanesini bende çok araştırdım ama 5 günden fazla gibiydi sanki kuzum ya sen hangisini diyosun etlik mi

Ben fazla buldum kuzum fiyatını bir de puset içine o yastıklar önerilmiyor diye okumuştum

Çok güzel ama püsetin içine serilen minder tarzı zararlı cnm bebek için kasım annelerinde de bu çok konuşuldu kimse tavsiye etmiyor bebeğin omurgalarına zarar veriyor

Ayy denk gelirsek tanışmış oluruz şehir hastanesini bende çok araştırdım ama 5 günden fazla gibiydi sanki kuzum ya sen hangisini diyosun etlik mi
Bilkent diyorum kuzum ben ama sadece diyorum işte. Şehir hastanesinde arabaya park yeri bulmak o kadar zor ki o yüzden biraz çekiniyorum.

Bilkent diyorum kuzum ben ama sadece diyorum işte. Şehir hastanesinde arabaya park yeri bulmak o kadar zor ki o yüzden biraz çekiniyorum.
Anladım kuzum bende üşenirim gibi ya önce şu bizim hastaneninkine gidebilseydim gerisi de kalsın
Kanka kışlık diye bak daha kalınlar çıkıyor, muslin olanlar ince ya biraz, birde kışın rüzgarda falan açılıyormuş dışarda
Aa bak bana bunlarla gel sepidem hiç dikkat etmemiştim öylelerine bakayım

Ahaahaha koptum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…