Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Ayyy çok sevindim ya mutlaka araştırıp eşimle de gideceğim

Aynen tabi ya herkesi nasil aklında tutacaklar onlar da insan ve bizim dr perinatolog hastanedeki diger doktorlarin ameliyatlarina da giriyor. Ben ameliyat olduğumda biraz sordum da riskli durumlarda hep bizimki aktif.
Hahsha eşinin cevabi komik olmus yalnız hoca da deseymis bi daha yaptırın bidaha lütfen

Kesinlikle öyle ya Allah yardımcıları olsun benim doktor doğumlarında foto atıyor diyorum ki bu kadın hiç mi eve gitmiyor

32 yi de gecelim 34 36 ları görelim canım bizlerde
Olabilir canım bak bu hafta onu deneyeyim. Soluma daha cok yatayim. Suyumu bende 2.5 lt fln iciyorum genelde. Teşekkür ederim canım
İnşallah canım inşallah görücez. Sen, ben, Pamlok Aralıkta doğucaz inşallah aynı hafta içinde aynı hastanede Beyazyasemin ikiz ve bizden önde onu katamıyorum

Canım ben de 2. yaptırdığımda tetanoz dedi sadece asm. Daha burada bu konuşmalar yoktu. Doktorum da td falan dememişti. Eksik mi yapıldı yani

Pamlok cum ben de tek taraflı tanışmış oldum seninle aynı şehirde, aynı hastanedeyiz, doğum tarihlerimiz arası normal şartlarda 2 gün ismine dikkat ederim artık doktorumuz yada bankodakiler seslenirse

Kesinlikle öyle ya Allah yardımcıları olsun benim doktor doğumlarında foto atıyor diyorum ki bu kadın hiç mi eve gitmiyor
Ay evet ya gerçekten Allah yardımcıları olsun. Zor meslek saygı duyuyorum ben ya. Geceleri yok haftasonlari yok.
bizim dr bi pazar çalışmıyor mesela randevulu olarak, bazen eşime diyorum düşünsene kocaaaa perinatologsun ama cumartesin yok

Canım ben de 2. yaptırdığımda tetanoz dedi sadece asm. Daha burada bu konuşmalar yoktu. Doktorum da td falan dememişti. Eksik mi yapıldı yani
Canım belki de sanada td yapmışlardır. Tek tetanoz yapmiyorlar galiba cok fazla. Eksik yapılmamıştır Canım ya sonucta hic td veya tdap yaptirmayan da birsuru insan var. Kalbini ferah tut sen

İnşallah canım inşallah görücez. Sen, ben, Pamlok Aralıkta doğucaz inşallah aynı hafta içinde aynı hastanede Beyazyasemin ikiz ve bizden önde onu katamıyorum
Amiiinn sağlıkla Aralıkta doguralim saglikla bebeklerimizi
Yan yana odalarda yatmamiz yok mu
Ikizlerimiz de bizim bebislerden önce dogacaklar saglikla
Hersey hep yolunda olacak

Canım belki de sanada td yapmışlardır. Tek tetanoz yapmiyorlar galiba cok fazla. Eksik yapılmamıştır Canım ya sonucta hic td veya tdap yaptirmayan da birsuru insan var. Kalbini ferah tut sen
Ayy bilemedim, üstüne basa basa tetanoz bu sadece dedi. Ben de normali o sandım. Olan oldu zaten artık, dediğin gibi hiç yaptırmayan var. Her doktorun dediği de başka olabiliyor. Napalım artık

Ayy bilemedim, üstüne basa basa tetanoz bu sadece dedi. Ben de normali o sandım. Olan oldu zaten artık, dediğin gibi hiç yaptırmayan var. Her doktorun dediği de başka olabiliyor. Napalım artık
Sıkıntı etme canım tetanoz aşısı oldun sonuçta böyle düşün. Kalbini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…