- 15 Ağustos 2024
- 2.147
- 4.099
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.181
Ayyy çok sevindim ya mutlaka araştırıp eşimle de gideceğimAyy biz eşliye dün gittik. O kadar keyifliydi kiBazı şeyleri biz söyleyince o kadar ciddiye almıyorlar ama orada duyunca haklıymışsın falan dedi. Anne baba dışında kimse öpmemeli, anne baba yıkamalı büyüklere yaptırmayın dediler. Bize nasıl masaj yapmaları gerektiğini gösterdiler uygulamalı. Yıkamayı, gaz mesajını hepsini uygulamalı eşlere de gösterdiler. Hep övüyorum gebe okulunu ama ben çok memnun kaldım o yüzden Fırsatı olan herkes gitsin arkadaşlar. Doğum kaygılarınızı da azaltıyorlar.
Şehir hastanesinde gittim. Kendi özel hastanemde 32 den sonra başlıyırlar ona da gideceğim
Eşli olan şehir hastanesindedir canım sizin orda da. Sor istersen, müfredat aynıdır diye düşünüyorum.
Aynen tabi ya herkesi nasil aklında tutacaklar onlar da insan ve bizim dr perinatolog hastanedeki diger doktorlarin ameliyatlarina da giriyor. Ben ameliyat olduğumda biraz sordum da riskli durumlarda hep bizimki aktif.Evet canım Allah yardımcıları olsun ben de senin gibi düşünüyorum. Geçen ben de hastalığın ilk günlerinde yazdım influenza testi yaptır dedi. Aynı gün yaptırdım attım. Ertesi gün biraz daha kötü olunca eşim benim telden yazdı yine influenza testi yaptır dedi. Eşim de dün yaptırdık ya bir daha mı yaptıralım yazmışBiraz da kendi doktorumuz olacağız, kendi takibimizi yapacağız kesinlikle
Fetal DNA temiz çıktı, 21.haftada detaylı ultrasonda da kistler kaybolmuştuMerhaba sonucunuz nasıl çıktı acaba bende de aynı durum söz konusu ikili temiz cıktı ama kist gözlendi 16.haftamda
Ahhahaha o sırada sadece dün gece darlaninca çıkartan sonra sabahın köründe koşarak yüzüğüne koşan ben2.ay çıkardım sonradan çıkarmak can acıtacaktı
Kesinlikle öyle ya Allah yardımcıları olsunAaa bu bizim repligimiz yabazen eşime diyorum, böyle diye diye verdik dünyanın parasini diye aynıyız demek ki. Bir kere antibiyotik alakali sorun yaşamıştık ameliyattan sonra, o zamn mecburen yazmıştım ama kafasi doludu heralde 2 kez yanlis recete gondermisti. Ertesi gun sabah ise gidince direkt duzeltilmis receteyi yollamıştı. O gün benim yuzumden kafasi doluydu mesela adamin beti benzi atmıştı benim ameliyat günü.
Ay bazen zor meslek ya..
Valla bu doktorlugu yapanlara hele de cerrahlara, perinatologlara hic diycek laf yok. Normal bir is degil. Ben ignenin koluma girisini izleyemiyorum daha
İnşallah canım inşallah görücez. Sen, ben,32 yi de gecelim 34 36 ları görelim canım bizlerde
Olabilir canım bak bu hafta onu deneyeyim. Soluma daha cok yatayim. Suyumu bende 2.5 lt fln iciyorum genelde. Teşekkür ederim canım
Çok sevindim Allaha şükürFetal DNA temiz çıktı, 21.haftada detaylı ultrasonda da kistler kaybolmuştuinşallah sizin de geçer
Canım ben de 2. yaptırdığımda tetanoz dedi sadece asm. Daha burada bu konuşmalar yoktu. Doktorum da td falan dememişti. Eksik mi yapıldı yanisirinm bu arada burdan bir arkadasimiz asmye td olacagini soylemis, asm de td diye birsey yok sadece t yani tetanoz var aşı deyip onu vurmuslar.
Bende bugun israrla sordum doktora, tetanoz difteri yani td olacaksin dedi. Dedim böyle bir durum olmus td yok demisler dedim, adam durdu bunlar ne aşısı vurduklarini da bilmiyorlar ya vurdugu aşı td dir haberi yoktur onu diyenin dediasm hemsireleri bazen saçmalıyor yani.
"Ne ...... mi o pamlok değil miydi"Pamlok cum ben de tek taraflı tanışmış oldum seninle aynı şehirde, aynı hastanedeyiz, doğum tarihlerimiz arası normal şartlarda 2 gün ismine dikkat ederim artık doktorumuz yada bankodakiler seslenirse
Ay evet ya gerçekten Allah yardımcıları olsun. Zor meslek saygı duyuyorum ben ya. Geceleri yok haftasonlari yok.Kesinlikle öyle ya Allah yardımcıları olsunbenim doktor doğumlarında foto atıyor diyorum ki bu kadın hiç mi eve gitmiyor
Canım belki de sanada td yapmışlardır. Tek tetanoz yapmiyorlar galiba cok fazla. Eksik yapılmamıştır Canım ya sonucta hic td veya tdap yaptirmayan da birsuru insan var. Kalbini ferah tut senCanım ben de 2. yaptırdığımda tetanoz dedi sadece asm. Daha burada bu konuşmalar yoktu. Doktorum da td falan dememişti. Eksik mi yapıldı yani
Amiiinnİnşallah canım inşallah görücez. Sen, ben,Pamlok Aralıkta doğucaz inşallah aynı hafta içinde aynı hastanede Beyazyasemin ikiz ve bizden önde onu katamıyorum
Ayy bilemedim, üstüne basa basa tetanoz bu sadece dedi. Ben de normali o sandım. Olan oldu zaten artık, dediğin gibi hiç yaptırmayan var. Her doktorun dediği de başka olabiliyor. Napalım artıkCanım belki de sanada td yapmışlardır. Tek tetanoz yapmiyorlar galiba cok fazla. Eksik yapılmamıştır Canım ya sonucta hic td veya tdap yaptirmayan da birsuru insan var. Kalbini ferah tut sen
Canım ben bunun koalalı olanını aldım çok güzel yumuşacık alın aldırınKızlar şu battaniyeyi aldım, bu markadan ben alışveriş yapıyorum inşallah battaniye de güzel gelir;
Bella Maison Dino Pamuklu Bebek Battaniyesi Haki (100X120 CM) - Fiyatı, Yorumları
Bella Maison Dino Pamuklu Bebek Battaniyesi Haki (100X120 CM) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Sıkıntı etme canım tetanoz aşısı oldun sonuçta böyle düşün. Kalbini ferah tut.Ayy bilemedim, üstüne basa basa tetanoz bu sadece dedi. Ben de normali o sandım. Olan oldu zaten artık, dediğin gibi hiç yaptırmayan var. Her doktorun dediği de başka olabiliyor. Napalım artık
Beyazyaseminde olmasaaa yorcaksınız dr u aralıktaİnşallah canım inşallah görücez. Sen, ben,Pamlok Aralıkta doğucaz inşallah aynı hafta içinde aynı hastanede Beyazyasemin ikiz ve bizden önde onu katamıyorum
ciddi sormamışsındır sorsan söylerdimAşkım nasıl alınacağını öğretmedin ki
Naylon çorap kokusu burnuma geldiBöyleli de kundak varmış kızlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?