- 23 Mart 2016
- 31.600
- 93.428
- 598
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.221
Puset minderi niye ekstra satılıyor bilmiyorum sizin pusetlerde aynı böyle minder zaten yok mu ? Puset çarşafı ise bence hiç güzel durmuyor dağınık :/ kirlendi mi kılıf çıkartılıp yıkanıyor zaten o yüzden fiyat şişmiş canımMAMARADUGA Çift Taraflı Puset Örtüsü+puset Minderi+puset Çarşafı 3'lü Set Bej Oyuncu Tavşan - Fiyatı, Yorumları
MAMARADUGA Çift Taraflı Puset Örtüsü+puset Minderi+puset Çarşafı 3'lü Set Bej Oyuncu Tavşan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu puset örtüsünü çok beğendim puset içine çarşafıyla set halinde, bu tarz şeylerin fiyatını hiç bilmiyorum sizce nasıl fiyatı?
Kanka kışlık diye bak daha kalınlar çıkıyor, muslin olanlar ince ya biraz, birde kışın rüzgarda falan açılıyormuş dışarda
Çift kat müslinler baya iyi kalın kızlar tek katlar aynen işe yaramazAa bak bana bunlarla gel sepidem hiç dikkat etmemiştim öylelerine bakayım
Üstteki nasıl kalın mı canım ince pike gibi mi?Ben bunların ikisini aldım kızlar
JUNİPERUS Fırfırlı 2'li Pike Bebek Puset Örtüsü ve Puset Minderi Ortopedik Bel Destekli - Fiyatı, Yorumları
JUNİPERUS Fırfırlı 2'li Pike Bebek Puset Örtüsü ve Puset Minderi Ortopedik Bel Destekli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
JUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi - Fiyatı, Yorumları
JUNİPERUS Müslin Puset Örtüsü Ve Anakucağı Minderi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
üstekini kış için aldım canım daha kalın kumaşı aşyadakine göre, aşyadaki ince olanı yaz için düşündüm çok ince cünkiÜstteki nasıl kalın mı canım ince pike gibi mi?
Alttaki yazlık süper olur renkleri çok hoş
Uff gerçekten puset çarşafı çok çirkin duruyorPuset minderi niye ekstra satılıyor bilmiyorum sizin pusetlerde aynı böyle minder zaten yok mu ? Puset çarşafı ise bence hiç güzel durmuyor dağınık :/ kirlendi mi kılıf çıkartılıp yıkanıyor zaten o yüzden fiyat şişmiş canım
Ben sadece örtü alacağım 400-600arası değişiyor en son şunu favladım henüz karar vermedim hep bi fiyonk var bunlarda
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok iyi canım ikiside çok tatlıüstekini kış için aldım canım daha kalın kumaşı aşyadakine göre, aşyadaki ince olanı yaz için düşündüm çok ince cünki
Teşekkür ederimm artık pek giremiyorum çok nadiren giriyorum yok ikiz değil oğlum olacak inşallah doğum tarihimiz belli olduAy sizin ikiz miydi bebiş. Eskiden yazıyordunuz şimdi pek yazmıyorsunuz unutuyorum
Çok geçmiş olsun bu arada
Hayırlı olsunTeşekkür ederimm artık pek giremiyorum çok nadiren giriyorum yok ikiz değil oğlum olacak inşallah doğum tarihimiz belli oldu
Teşekkür ederim bir aksilik olmazsa 24 Kasım diye konuştık doktorumla iri olacağını düşündüğü için bekletmek istemiyorHayırlı olsunne zaman doğum
sağol balımmÇok iyi canım ikiside çok tatlı
Ay oğlumun doğum tarihiTeşekkür ederim bir aksilik olmazsa 24 Kasım diye konuştık doktorumla iri olacağını düşündüğü için bekletmek istemiyor
Aa öyle mi evet bende özel bir gün olmasını istedim ve akrep erkeği olmasını istemediğimAy oğlumun doğum tarihihemde özel bir tarih sağlıkla gelsin inşallah maşallah
Ben yokken de baya konuşuluyor zaten kuzum maşallah grubumuza. Ben konudan koptum bir haftadır. Konu neydi bebek falan diyorduk dimiyav daha az önce 1900 olmadık mı 10 sayfa neeeadminimde yok zaten yine ortalıkda annabelica kızlar doğuruncada böyle yazacakmısınız
Çok şükür kuzum iki gecedir rahat uyuyoruz hafif burun akıntısı dışında birşey kalmadı. Mucizevi şekilde de bende bişey olmadı. İnşallah böyle de gider
Harika canım çok sevindim, ayarlama imkanınn varsa yorma kendini tabi yani hiç bir şey olmasa yorgunluktan bağışıklık düşüyorBen yokken de baya konuşuluyor zaten kuzum maşallah grubumuza. Ben konudan koptum bir haftadır. Konu neydi bebek falan diyorduk dimi
Çok şükür kuzum iki gecedir rahat uyuyoruz hafif burun akıntısı dışında birşey kalmadı. Mucizevi şekilde de bende bişey olmadı. İnşallah böyle de giderÇalışmaya devam ediyorum tabi ama biraz daha tempoyu düşürdüm daha ziyade evde durmaya çalışıyorum şu aralar
Haklısın canım çok da yorulmamak gerekiyor. Ben doğuma yakın ve doğum sonrası çalışamam diye şu sıralar biraz yordum kendimi. Ama yavaş yavaş vites düşürüyorum bakalım her şey halloluyor bir şekildeHarika canım çok sevindim, ayarlama imkanınn varsa yorma kendini tabi yani hiç bir şey olmasa yorgunluktan bağışıklık düşüyor
Gelmiş geçmiş olsun
Ben de tek alıcam, karar verip beğenirsen burada da paylaşAslında amacım puset örtüsü almak tek satıldığı halini alırım alırsam kuzum
Ben de aynısını sepete atmışım canımPuset minderi niye ekstra satılıyor bilmiyorum sizin pusetlerde aynı böyle minder zaten yok mu ? Puset çarşafı ise bence hiç güzel durmuyor dağınık :/ kirlendi mi kılıf çıkartılıp yıkanıyor zaten o yüzden fiyat şişmiş canım
Ben sadece örtü alacağım 400-600arası değişiyor en son şunu favladım henüz karar vermedim hep bi fiyonk var bunlarda
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) - Fiyatı, Yorumları
Wenaris % 100 Pamuk Muslin Puset Örtüsü 1 Parça (PUSET MİNDERİ VE PUSET ÇARŞAFI DAHİL DEĞİLDİR) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok şükür herşeyin yolunda olmasına sevindim canımBen yokken de baya konuşuluyor zaten kuzum maşallah grubumuza. Ben konudan koptum bir haftadır. Konu neydi bebek falan diyorduk dimi
Çok şükür kuzum iki gecedir rahat uyuyoruz hafif burun akıntısı dışında birşey kalmadı. Mucizevi şekilde de bende bişey olmadı. İnşallah böyle de giderÇalışmaya devam ediyorum tabi ama biraz daha tempoyu düşürdüm daha ziyade evde durmaya çalışıyorum şu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?