- 16 Eylül 2024
- 8.660
- 8.422
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.161
Şahane o zaman yüksek cikmiyor bu güzel. Benim normal tansiyonumda hep 12 8 falandir hic düşük olmaz yani. Nabzim da ayni sen gibi hizlihep. Her tansiyon olcumunde 100 üzeri. 110 120 falan. Bu da normal bence dedigin gibi fazla kan pompaliyor çünkü benimki 2 seninki 3 kisilik çalışıyor şükürCanım ben tansiyon takibi yapmıyorum. Zaten oldum olası hep düşüktür tansiyonum. Ama bu aralar özellikle soluma uzandığımda kalbimin çık hızlı attığını hissediyorum. Akıllı saatle ölçüyorum ve 120 falan çıkıyor. Eşim de sen ona çok güvenme tansiyon aletiyle ölçelim falan deyince öyle zamanlarda ölçüyorum tansiyonumu. 9/6 10/7 falan çıkıyor. Ama nabız yüksek yani. İki bebek olduğu için kalp kan pompalamak içşn baya çalışıyor anlaşılan. Gittiğimde soracağım bu u doktora.
Ben de ölçerek kontrollü bir şekilde birşeyler ekliyorum canım. Bunu doktora da söyledim yani. Zaten diyetisyen de haftada bir sütlü tatlı falan yiyebilirsin demişti.
Pankek/krep çok mantıklı ya sağol canım. Tam buğday unum yok ama yulaf unu kullanırım o da olur heralde
Kanka benim hastane aşıyı götürmene gerek yok bu gün direk tdap dr hemşiresi yaptıOf kimseye güvenmiyorum ne olacak benim bu halim
O zaman raaat ol aşko. Hadi bakalim gazan mübarek olsunAşkım biz eve kimseyi almayacaz, ki daha 2 sene içinde bir Allahın kulunu almadık çocuksuz, çocuklu hiç almam, eşim hoşlanmaz akraba işlerindeno yüzden rahatım
Benimki de taşınırken yardımaKanka kv 5 dk mesafede oturuyor 2 kere ben çağırdığım için geldiAllah için asil kadın, ararken bile düşünür uyuyor mu acaba diye, eşimde zaten hala teyze ilişkisi yok, kuzenlerini tanımıyor çoğunu
Aklımda kuzum onu da söyleyeceğim doktoruma zatenKuzu aynı şeyleri yaşıyorum tansiyon 8-5 ve 9-6 nabız 120lere yaklaşıyor. Ve sebebi demir dedilerbir baktir sen de doktorun uygun görürse
Aşkım dr ısrarcı olsaydı alırdım ama pek oralı olmadıO zaman raaat ol aşko. Hadi bakalim gazan mübarek olsun
Sizin hastanede kaç liradır Allah bilirKanka benim hastane aşıyı götürmene gerek yok bu gün direk tdap dr hemşiresi yaptı
Kanka yok çok pahalı değil 1600 gibi bir şey dediSizin hastanede kaç liradır Allah bilirdüşünemiyorummmm
HayretKanka yok çok pahalı değil 1600 gibi bir şey dedi16.000 değil yani
HahahOf kimseye güvenmiyorum ne olacak benim bu halim
Ayy gerçekten miiAşkım dr ısrarcı olsaydı alırdım ama pek oralı olmadıama boğmaca kesinlikle alacaksın, ben kendim doğunca boğmaca olmuşum annem 4 ay uğraşmış toparlayana kadar ölüm riskim bile olmuş dedi doktorum bu gün
Çok pahalı ilaçlar olsa mesaj atar yeniden yazdırırım da çok pahalı değiller. Eşim de hiç sevmez zaten böyle şeyleri verir parasını alır. O mu kurtaracak bizi bu mu kurtaracak diye diye dünyanın parasını harcıyoruz2 ayri giris var, biri ucretli biri sgklı karistiriyor digerinden yaziyor o zmn ödemiyoraslinda eczaci istese hastaneyi arayip ogreniyor bunu ama cogu eczaci da bunu yapmiyor.
Bizde cogunlukla ucretli aliyoruz dedigin gibi
Nolcak bizim hastaneye gidenlere o paralar etki etmiyor adamda alışıyor eli demek ki
Ismi ne sana yazdigi grip aşısının?
Acil kursa gidip kendime vurmam yok mu beHahahen son alıp evde vurmani bekliyorum
Aaa bu bizim repligimiz yaÇok pahalı ilaçlar olsa mesaj atar yeniden yazdırırım da çok pahalı değiller. Eşim de hiç sevmez zaten böyle şeyleri verir parasını alır. O mu kurtaracak bizi bu mu kurtaracak diye diye dünyanın parasını harcıyoruz
Vaxigrip 0,5ml yazmış canım
Kurs muuuuAcil kursa gidip kendime vurmam yok mu be
Evet canım Allah yardımcıları olsun ben de senin gibi düşünüyorum. Geçen ben de hastalığın ilk günlerinde yazdım influenza testi yaptır dedi. Aynı gün yaptırdım attım. Ertesi gün biraz daha kötü olunca eşim benim telden yazdı yine influenza testi yaptır dedi. Eşim de dün yaptırdık ya bir daha mı yaptıralım yazmışAaa bu bizim repligimiz yabazen eşime diyorum, böyle diye diye verdik dünyanın parasini diye aynıyız demek ki. Bir kere antibiyotik alakali sorun yaşamıştık ameliyattan sonra, o zamn mecburen yazmıştım ama kafasi doludu heralde 2 kez yanlis recete gondermisti. Ertesi gun sabah ise gidince direkt duzeltilmis receteyi yollamıştı. O gün benim yuzumden kafasi doluydu mesela adamin beti benzi atmıştı benim ameliyat günü.
Ay bazen zor meslek ya..
Valla bu doktorlugu yapanlara hele de cerrahlara, perinatologlara hic diycek laf yok. Normal bir is degil. Ben ignenin koluma girisini izleyemiyorum daha
Böyle böyle zengin oluyorlarÇok pahalı ilaçlar olsa mesaj atar yeniden yazdırırım da çok pahalı değiller. Eşim de hiç sevmez zaten böyle şeyleri verir parasını alır. O mu kurtaracak bizi bu mu kurtaracak diye diye dünyanın parasını harcıyoruz
Vaxigrip 0,5ml yazmış canım
Ayy biz eşliye dün gittik. O kadar keyifliydi kiBizim hastanede her çarşamba varmış ama eşsiz bir tane de eşli bulmam gerek
2.ay çıkardım sonradan çıkarmak can acıtacaktıKızlar alyansı olmayan var mı artıkiyice darlıyor geceleri artık beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?