Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    189
Şahane o zaman yüksek cikmiyor bu güzel. Benim normal tansiyonumda hep 12 8 falandir hic düşük olmaz yani. Nabzim da ayni sen gibi hizlihep. Her tansiyon olcumunde 100 üzeri. 110 120 falan. Bu da normal bence dedigin gibi fazla kan pompaliyor çünkü benimki 2 seninki 3 kisilik çalışıyor şükür
Benim 13/8 flan cikiyor simdi ama bazen 138/85 gibi cikiyor. Az geriyor bu durum beni iste. Tansiyon aletini görünce yükseliyor tansiyonum diyorum bugun doktora adamda gülüyor, dedim valla hocam iyice yaşlılara benzedim
Tabiki olurr beyaz un olmasinda

Benimki de taşınırken yardıma işte 2 evimizde birer kez de ben çağırdım bitti gitti en güzeli ya. Bende sevmem akraba ya yani zorunlu gibi o ne öyle illa aynı kandayız diye ahhahaha

Ayy gerçekten mii
Iyiki de olduk o zaman tdap..
Allahım korusun tüm bebislerimizi

Çok pahalı ilaçlar olsa mesaj atar yeniden yazdırırım da çok pahalı değiller. Eşim de hiç sevmez zaten böyle şeyleri verir parasını alır. O mu kurtaracak bizi bu mu kurtaracak diye diye dünyanın parasını harcıyoruz
Vaxigrip 0,5ml yazmış canım

Aaa bu bizim repligimiz ya bazen eşime diyorum, böyle diye diye verdik dünyanın parasini diye aynıyız demek ki. Bir kere antibiyotik alakali sorun yaşamıştık ameliyattan sonra, o zamn mecburen yazmıştım ama kafasi doludu heralde 2 kez yanlis recete gondermisti. Ertesi gun sabah ise gidince direkt duzeltilmis receteyi yollamıştı. O gün benim yuzumden kafasi doluydu mesela adamin beti benzi atmıştı benim ameliyat günü.
Ay bazen zor meslek ya..
Valla bu doktorlugu yapanlara hele de cerrahlara, perinatologlara hic diycek laf yok. Normal bir is degil. Ben ignenin koluma girisini izleyemiyorum daha

Evet canım Allah yardımcıları olsun ben de senin gibi düşünüyorum. Geçen ben de hastalığın ilk günlerinde yazdım influenza testi yaptır dedi. Aynı gün yaptırdım attım. Ertesi gün biraz daha kötü olunca eşim benim telden yazdı yine influenza testi yaptır dedi. Eşim de dün yaptırdık ya bir daha mı yaptıralım yazmış Biraz da kendi doktorumuz olacağız, kendi takibimizi yapacağız kesinlikle

Böyle böyle zengin oluyorlar

Bizim hastanede her çarşamba varmış ama eşsiz bir tane de eşli bulmam gerek
Ayy biz eşliye dün gittik. O kadar keyifliydi ki Bazı şeyleri biz söyleyince o kadar ciddiye almıyorlar ama orada duyunca haklıymışsın falan dedi. Anne baba dışında kimse öpmemeli, anne baba yıkamalı büyüklere yaptırmayın dediler. Bize nasıl masaj yapmaları gerektiğini gösterdiler uygulamalı. Yıkamayı, gaz mesajını hepsini uygulamalı eşlere de gösterdiler. Hep övüyorum gebe okulunu ama ben çok memnun kaldım o yüzden Fırsatı olan herkes gitsin arkadaşlar. Doğum kaygılarınızı da azaltıyorlar.
Şehir hastanesinde gittim. Kendi özel hastanemde 32 den sonra başlıyırlar ona da gideceğim
Eşli olan şehir hastanesindedir canım sizin orda da. Sor istersen, müfredat aynıdır diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…