- 9 Ağustos 2025
- 855
- 907
- 18
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #38.701
Evet çok kötü denk geldiCanım kötü denk gelmis gercekten ya. Belki yarin telefona bakar. İnternetini açarsa.
Canım hepsi olabilir sebep. Spekulum takilirken tahris de olabilir,ustune sende fitil de kullandin.
O zaman değiştirmeyi düşünüyorsan simdiden baska doktor aramaya basla bence
Senin icin üzüldüm canım boyle bir denk gelis can sıkıcı olmus ya. Anlıyorum da seni. Hikayeni bilen doktora guveniyorsun haliyle ama ulasamiyorsun sinir bozucudur. Ama sen pozitif düşün. Belki dr yarin döner mesajlarina. Veya sen baska bir doktora gidersin simdilik rahat etmek icin.Evet çok kötü denk geldi
Eşimle konuşayım bakıcam canım. Ayrıca benim önceki kaybımı biliyor daha doğrusu şuan ki hassasiyetimi endişelerimi bilmesi gerekiyor diye düşünüyorum. Burdan yanlış anlaşılmak istemiyorum elbette hepimiz için geçerli bir durum bu ama benim bi kaybım var ve biliyor o zaman yaşadığım travmayı buna rağmen ulaşamıyorum kendisine. Gittiğim hastane bu şehirdeki en iyi özel hastane kadın doğum ve çocuk hastalıkları özellikle. Büyük ihtimalle yine aynı hastane farklı doktor olacak. Bu da ayrı bi stres. Ama yapacak bişey yok
Canım benim desteğin için teşekkür ederimSenin icin üzüldüm canım boyle bir denk gelis can sıkıcı olmus ya. Anlıyorum da seni. Hikayeni bilen doktora guveniyorsun haliyle ama ulasamiyorsun sinir bozucudur. Ama sen pozitif düşün. Belki dr yarin döner mesajlarina. Veya sen baska bir doktora gidersin simdilik rahat etmek icin.
Doktorum yazdı canım yarım saat önce yurtdışındayım saat farkından dolayı mesajını geç gördüm yazmış. Aynı hastanede başka doktora yönlendiriyor bence hastaneye git tedirgin olma o hekime güveniyorum ne gerekiyorsa yapar diye yazdı. Bende uyumadım bekledim ne yapayım uyursam geçe kalıcam. Zaten daha stres oldum hastaneye git deyince. Bana dua et inşallah kötü bişey yokturSenin icin üzüldüm canım boyle bir denk gelis can sıkıcı olmus ya. Anlıyorum da seni. Hikayeni bilen doktora guveniyorsun haliyle ama ulasamiyorsun sinir bozucudur. Ama sen pozitif düşün. Belki dr yarin döner mesajlarina. Veya sen baska bir doktora gidersin simdilik rahat etmek icin.
Kuzum bebeğin hareketlerini hissediyorum dedin için rahat olsun yoktur bişeyDoktorum yazdı canım yarım saat önce yurtdışındayım saat farkından dolayı mesajını geç gördüm yazmış. Aynı hastanede başka doktora yönlendiriyor bence hastaneye git tedirgin olma o hekime güveniyorum ne gerekiyorsa yapar diye yazdı. Bende uyumadım bekledim ne yapayım uyursam geçe kalıcam. Zaten daha stres oldum hastaneye git deyince. Bana dua et inşallah kötü bişey yoktur
Tedirgin olma da için rahatlasın, sorularını gider diye yönlendirmiştir. Bugün hastaneye gidersin aklında tereddüt kalmazDoktorum yazdı canım yarım saat önce yurtdışındayım saat farkından dolayı mesajını geç gördüm yazmış. Aynı hastanede başka doktora yönlendiriyor bence hastaneye git tedirgin olma o hekime güveniyorum ne gerekiyorsa yapar diye yazdı. Bende uyumadım bekledim ne yapayım uyursam geçe kalıcam. Zaten daha stres oldum hastaneye git deyince. Bana dua et inşallah kötü bişey yoktur
Hoş geldin K _Kestane_Kanka @se25lin gittti bebek iri demişler doktoru diyet demiş, @Sunsun9 şeker yükleme ile aşısını yaptırdı@ozuzun şeker testinden sınıfta kaldı @danmii günde 2 kez beslenmesine rağme dr iri demiş doğum için dikkat et demiş. sirinm gebe okuluna gitti detayları yarın paylaşıcak, babylovee patlıcan yemiş evham yaptı muhtemelen çıkarmaya gitti şu an bende dün aşı oldum yıkılmadım ayaktayım kontrolümüzde güzel geçti
Ne demek canım rica ederimCanım benim desteğin için teşekkür ederimAllaha dua ediyorum şu zaman geçsin sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi. Kimi tadını çıkar hemen geçiyor bu zamanlar diyor ya hani asla öyle değil bence. Artık endişe korku düşüncelerini yaşamak istemiyorum gözüme uyku girmiyor. Allahım hepimize yardım etsin
Canım sevindim bak dedim sana yazmış. Sende icin ferahlasin istiyorsan yönlendirdiği doktora gidip bir görün icin rahatlasin. Seni rahatlatmak icin demistir tedirgin olacagin birsey yok bence. Dualarım seninle canım benimDoktorum yazdı canım yarım saat önce yurtdışındayım saat farkından dolayı mesajını geç gördüm yazmış. Aynı hastanede başka doktora yönlendiriyor bence hastaneye git tedirgin olma o hekime güveniyorum ne gerekiyorsa yapar diye yazdı. Bende uyumadım bekledim ne yapayım uyursam geçe kalıcam. Zaten daha stres oldum hastaneye git deyince. Bana dua et inşallah kötü bişey yoktur
canım benim kendimi bildim bileli düşük hicbir sekilde toparlanamiyorumKızlar kan değerlerinin nasıl benim kan hep düşük doktorum öyle söylüyor hep 11 de kansızlık diyor ilaç kullandığım halde hiç değişmedi sizde durumlar nasıl çekeyim kaçırdım biliyorum çünkü okul koşuşturması o bu derken fırsat yok
Günaydın canım, ben veriyorum düzenli benimki hep düşük geliyo referans değerinin altında. Gebelikte beklediğimiz bişey dedi doktorum. Biraz üstündeyse tedirgin olma bence. Belki normaldir.günaydın kızlar
saglik ocaginda kan vermistim ürik asid degeri referans degerlerinin biraz ustun de cikmis
chatgbt sordum gebelik zehirlenmesi başlangıcı olabilr tek başına anlam ifade etmez ödem olmasi lazım tansiyon takibi falan yazms
cok canım sıkldı o degere baktıran varmi aranizda
doktoruma sonuclari attm ama henuz gormedi daha
GünaydınnGünaydın kızlar
Eşimi işe,cocuğu okula gönderdim tekrar yatağa girdim
insallah normal der bana sa eltim 28 haftalik erken dogum yapti gebelik zehirlenmesinden aklma o geldi hemen tedirgin oldum bakalm doktorum ne yazicak cumartesi kontorulm var zatenGünaydın canım, ben veriyorum düzenli benimki hep düşük geliyo referans değerinin altında. Gebelikte beklediğimiz bişey dedi doktorum. Biraz üstündeyse tedirgin olma bence. Belki normaldir.
Benim de düşük canım. Kadınların genel problemi zaten bu, hamilelikte de iyice düşüyor. Bana damardan takviye verilecek o derece.Kızlar kan değerlerinin nasıl benim kan hep düşük doktorum öyle söylüyor hep 11 de kansızlık diyor ilaç kullandığım halde hiç değişmedi sizde durumlar nasıl çekeyim kaçırdım biliyorum çünkü okul koşuşturması o bu derken fırsat yok
Yok yok inşallah öyle bişey değildir. Tek bir değerle belli olmaz. Ki su tüketimi, protein tüketimi bile etkilermiş o değeri.insallah normal der bana sa eltim 28 haftalik erken dogum yapti gebelik zehirlenmesinden aklma o geldi hemen tedirgin oldum bakalm doktorum ne yazicak cumartesi kontorulm var zaten
Günaydın canım o değer gebelik haftası ilerledikçe yükseliyormuş galiba öyle yazıyor nettegünaydın kızlar
saglik ocaginda kan vermistim ürik asid degeri referans degerlerinin biraz ustun de cikmis
chatgbt sordum gebelik zehirlenmesi başlangıcı olabilr tek başına anlam ifade etmez ödem olmasi lazım tansiyon takibi falan yazms
cok canım sıkldı o degere baktıran varmi aranizda
doktoruma sonuclari attm ama henuz gormedi daha
doktorum yazsa da rahatlasa kafam ya şansa bugun de başım cok agırıyor tansiyon aletim yok saglik ocagina gidicemYok yok inşallah öyle bişey değildir. Tek bir değerle belli olmaz. Ki su tüketimi, protein tüketimi bile etkilermiş o değeri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?