Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    183
Kızlar burun temizlemesi için manuel otribebe aldım, elektrikli, vakumlu başka ek bişey de aldınız mı, alacak mısınız? Sağlıklı mı
Arkadaşım ben de manuel otribebe aldım dün ebe de bunu önerdi, elektrikli vs. almayacağım sadece çok tıkanıklık olursa süpürge ile çekileni istisnasız herkes önerdi onu alacağım

Kızlar dün gebe okulunda aldığım notlar bir de psk. bir kitap listesi verdi bize sizinle paylaşıyorum hepsini

Eklentiler

• 1000152324.webp
    58,5 KB · Görüntüleme: 96
  • 1000152325.webp
    63,8 KB · Görüntüleme: 82
  • 1000152336.webp
    42,2 KB · Görüntüleme: 65
  • 1000152333.webp
    61,3 KB · Görüntüleme: 65
  • 1000152334.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 66
  • 1000152335.webp
    44,2 KB · Görüntüleme: 99
Evet canım içim rahat etti. Seninde inşallah bişey çıkmaz herşey normal olur. Hastanede misin sen ? Çok geçmiş olsun

benim kız da nasıl beceriyor bilmiyorum ama yan duruyormuş doktorda şaşırmıştı baya yukarıda ve yan şekilde
hala gobegim yırtılcak gibi agrım oluyor
doktorum da az once sonuclara bakıp ses kaydı atmş cok sukur sıkıntı yok demis kan düşük hala demis onada şaşırmadm zaten

Kan benim de düşük çıktı, yanımdaki gebenin de.. İlacımı evde unutmuşum hastaneden veriyorlar. Ama çok normal düşük çıkması heralde dile getirmedi bile doktor

Canım iyi olsunlar yeter ki. Bende diyorum ki niye hala tekmeleri aşağıda hissediyorum meğer hala ayakları aşağıda o yüzden baskı yapıyor sürekli WC deyim. O olsun iyi olsunlar. Senin bebeğin içinde sevindim kuzum çok şükür sende stresli günler geçirdin.

Çok geçmiş olsun kanamanız falan oldu mu ? Nasıl anladınız durumu
Kanamam sancım falan yoktu. Son 2 gün çok koşuşturmustum allahtan rutin kontrol günümdü salı günü. Akıntım var normal Mi dedjm. Bi alttan bakalım dedi enfeksiyon var mi diye bakinca onu da gördü. Enfeksiyon yok ama kısalma Olmuş, iki hafta önce olctugumde böyle değildi dedi. Akıntıya bakarken görmüş oldu yani. Normalde sadece ultrasondan bakacaktı. Kısalığı fark edince hastaneye sevk verdi

Yani 200grdan hesaplarsam çok almamkş gibi haftada 180civarı almış oluyor ama hani son zamanlarda daha çok alıyor ya o yüzden daha 30.haftaya girmeden bu kadar 36-37de daha çok alırsa ne kadar olur diye düşündüm. Doğuma kadar şuankinin 2katı olması bekleniyor ya hani kiloda o yüzden

Ya aşı dün bende oldum ama bugün aşı yeri biraz kaşınıyor ateşim falan çıkmadı ve evet iri dedi bende öyle düşündüm çünkü tahmini 1500falandır diye bekliyodum bide başı biraz büyük haftasına göre ama çoğunlukta böyle oluyor bu haftalarda dedi ne kadar doğru bilmiyom

Çok geçmiş olsun inşallah iyi çıkar ölçümün haber verirsin bizlere de

24 kasımda tam 38 haftalık oluyor ama ultrasonda 1 hafta önde 39da alalım demişti şuan 38e kadar doktor sadece kilo olarak bakıyor organ gelişimleri normal 4 kilonun üstüne çıkınca seni zorlayacak dedi yine de gideceğim başka doktora kafam çok karışık

Çok şükür canım sorun olmamasına sevindim

Bu arada da 2.trimesterdan itibaren grip aşısı ücretsizmiş kızlar eczacım söyledi ama kalmamış aşı alamadım

Çok geçmiş olsun inşallah iyi çıkar ölçümün haber verirsin bizlere de
İnşallah düzelmiştir.ama son zamanları yatarak geçirmem gerekecek gibi. Korktum artık Bi sefer.
Akıntımi da ne zamandır soylicem Unutuyorum. Son zamanlarda artan bir şey değil yani. Normalde çok iyi hissediyordum son iki Gündür yorunca kendimi Bi tuhaflık sezdim. Aşağıya baskı yapıyor gibiydi.
Hepimizin bebekleri sağ salim ve zamanında gelsin insallah

Bu arada soranlar vardı ben gibi kalıcı oje kesinlikle yasak dedi ebe
Bir de influenza aşısı hakkında iyice kafam karıştı. Dünkü eğitimde diyetisyenle konuştum o da gebeydi. Siz hastanede çalışıyorsunuz risk grubundasınız vuruldunuz mu diye. Düşünmüyorum, maske ile koruyorum kendimi dedi. Şüpheye düştüm gene

Kaç haftalıksın canım. Ben 28 bugün ve bu haftalarda akıntı normalmiş. Kanama olmadığı sürece sıkıntı etmiyorum ben artık. Dinlenme konusunda canım bende öyle yapıcam korktum son 1 haftada kızlar biliyor 3 kez doktora gittim. Bu ara dikkat etmedim kendime artık uzanıp dinlencem daha dikkat edicem kendime. Çamaşırlarını sende ütüle bana bugün doktor dedi pamuklu kullan ve ütüle bol su iç akıntın geçer dedi. Çok ilaç kullanmak ta iyi değil bence. Amin inşallah canım hepimizin bebekleri iyi olsun sağlıkla gelsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…