- 10 Şubat 2025
- 300
- 549
- 18
- 26
- Konu Sahibi annabelica
-
- #41.221
Sen şeytaaannnnnKanka sen git, size gelecektim randevu bulamadım, mecbur başka dr almak zorunda kaldım de, bir yalan uydur
Nesrin hocayı sürekli görüyorum zaten dediğin gibi aşırı goygoy görünüyorBikere Nesrin hoca var ona muayene olmuştum o da tıbbi olarak benim beklentimin çok ötesindeydi mesela canımm, işin tamamen magazinsel kısmında, hasta danışmanı gibi, ebe gibi. Muayene de ful bebeğin tipine odaklandı ne oluyoruz dedimBizim hastanede Kudret hoca da iyi gibi. Başka hastane tam dert. Bizim hastanede denemek istersen Kudret hoca olabilir bence
Canım çok geçmiş olsun takip ettiğim bir doktor tansiyon şekerden kat kat önemli bizim için şekerden korkmuyoruz diyor, seni endişelendirmek için söylemiyorum ama çok dikkat et tansiyona yarın muhtemelen ilaca başlar doktorunKızlar herkese merhaba 32+3 ten bildiriyorum benim için 31 ve 32.haftalar çok zorlu geçti ve geçiyo yine tansiyon etkilemeye başladı hele son 2 gündür şimdi sağlık ocağından geliyorum dayanamadım çok kötü oldum
13-8 çıktı tansiyonum mide bulantısı baş dönmesi yaptı bende midemimi üşüttüm acaba diye düşünüyordum meğersem tansiyon etkilemişşekerimde bi sorun yok Allahtan geçen 16-9 dan daha çok fenalaştırdı 13-8 doktor eğer yüksek gelmeye devam ederse hastanede tansiyon için yatış verebilirler sana dedi bide evde bu yükseklikle bile nöbet geçirebilirsin dedi onu dedikten sonra baya bi korktum yarın sabah 9 a özeldeki doktoruma randevu aldım bakalım birde ona gideyim dedim yarın durumu sizede haber ederim bende durumlar böyle şu son bi kaç haftamı güzel geçirmek istiyorum ama olmuyor bi hafta iyiysem diğer hafta bişey oluyor moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah en kısa sürede düzelirim
Ben de ozel sektordeyim ve birikmis iznim bile yokAy kızlar bir de doğum izinlerinden bahsedilmiş ama sanıyorum ki devlet memuru ve ev hanımı çoğunlukta özel sektör çok azz :)
Ne kadar doğum izinleri değişecek diye söylentiler olsa da özel sektör çalışanlarının gözü yaşlı
Neden bu eşitsizlik kızlaar ya çok moralım bozuluyor 3-3,5 aylıkken çocuk ücretli izin bitmiş oluyor sonrası ücretsiz. Bari 6 ay olsaydı yanii
Sağol canım evet bende ilaca başlatır diye düşünüyorum bu baya etkiledi beni 13 yani bayılacak gibi oldum düşük bile yapabilirsin daha yüksek gelirse dedi çok üzüldüm ağlayacaktım nerdeyse doktorun karşısında 16 17 olsa ne halde olcam kimbilirCanım çok geçmiş olsun takip ettiğim bir doktor tansiyon şekerden kat kat önemli bizim için şekerden korkmuyoruz diyor, seni endişelendirmek için söylemiyorum ama çok dikkat et tansiyona yarın muhtemelen ilaca başlar doktorunçok geçmiş olsun kendini yormamaya çalış
Insallah gonlune gore guzel gecer yarin ki randevun canimSen şeytaaannnnnhiç aklıma gelmedi kız ama kesin pot kırarım kızarırım ben belli ederim
Nesrin hocayı sürekli görüyorum zaten dediğin gibi aşırı goygoy görünüyorkudret hocaya da bakmıştım yorumları güzeldi sakin bir kadına benziyor hastaların koluna girerek uğurluyor hastaneden filann. Yarınki randevuya göre bakıcam belki bir kaçamak yaparım yaa
Nasıl oluyor kız o ahahah. Ay benim de 2,5 gün iznim var martta yenilenecek. Ben süt iznimi 1 güne toplarım cuma yada pazartesi kullanırım diyordum ama topluu alıp ücretsiz izine mi birleştirmek mantıklı acaba yaa. Onu mu demek istedinnBen de ozel sektordeyim ve birikmis iznim bile yokgelecek izinlerle biraz da eksiye dusup sut iznini falan da toplu kullanmayi dusunuyorum. Boyle boyle olunca 5,5 ay civarina kadar getirebiliyoruz hesaplarima gore
Çok geçmiş olsun canım, inşallah artmaz düzene girer, ilaç yada başka bişeyle önlem alınırKızlar herkese merhaba 32+3 ten bildiriyorum benim için 31 ve 32.haftalar çok zorlu geçti ve geçiyo yine tansiyon etkilemeye başladı hele son 2 gündür şimdi sağlık ocağından geliyorum dayanamadım çok kötü oldum
13-8 çıktı tansiyonum mide bulantısı baş dönmesi yaptı bende midemimi üşüttüm acaba diye düşünüyordum meğersem tansiyon etkilemişşekerimde bi sorun yok Allahtan geçen 16-9 dan daha çok fenalaştırdı 13-8 doktor eğer yüksek gelmeye devam ederse hastanede tansiyon için yatış verebilirler sana dedi bide evde bu yükseklikle bile nöbet geçirebilirsin dedi onu dedikten sonra baya bi korktum yarın sabah 9 a özeldeki doktoruma randevu aldım bakalım birde ona gideyim dedim yarın durumu sizede haber ederim bende durumlar böyle şu son bi kaç haftamı güzel geçirmek istiyorum ama olmuyor bi hafta iyiysem diğer hafta bişey oluyor moralimi bozmamaya çalışıyorum inşallah en kısa sürede düzelirim
Evet evet ücretli bitince yillik izinlerini de kullandiktan sonra sut iznini toplayip kullanabiliyosun. Gunde 1,5 saatten bebek 1 yasina gelene kadarki calisma suresiyle hesaplayip iste toplam kac gun ediyosa topluca kullanabiliyosunNasıl oluyor kız o ahahah. Ay benim de 2,5 gün iznim var martta yenilenecek. Ben süt iznimi 1 güne toplarım cuma yada pazartesi kullanırım diyordum ama topluu alıp ücretsiz izine mi birleştirmek mantıklı acaba yaa. Onu mu demek istedinn
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun canım, inşallah artmaz düzene girer, ilaç yada başka bişeyle önlem alınırStres yapma o da artırır tansiyonu zaten biliyosundur da
Ya aslında doktor iyi dedi ama işte erken doğum ihtimali olduğu için ben hızlı kilo alsınlar istiyorum galiba.Aşkım dr ne dedi kiloları hakkında sen bu kadar üzüldün, olması gereken kg bu değilmi zaten, birde onlar iki canım benim, sen tek bebek kilosu bekleme
İşte ilk defa hamile triplerine girdim galiba bugün ben gerçekten takacak bir şey arıyorum. Günüm günümü tutmaz oldu. Yarın daha iyi olurum inşallahOy kuzum ya, cok normal. Bence şuan çoğumuzda var bu tedirginlik, duygusallık. Kendimize görr bahaneler buluyoruz ama bence hormonlardan, zamanın yaklaşmasındanBebişlerin ikiz kiloları normal, ki daha alacaklar kuzum. Hoca eksiklik görseydi söylerdi, doğumda bence kv nin ben daha iyi bilirimlerini görecek, takacak durumda çok olmayacağız. Ilk çocuğum ama 3 yeğenim yanımda doğdu büyüdü, ablamı gelinimizi düşünüyorum ilk günler anca kendi derdinde oluyo insan. Ve gelen her yardım iyi geliyo insana. Sonrasındaysa gereken sınırı çizersin merak etme. Eşin yanında çok şükür Bazen öyle hissediyo insan, bende senin sebeplerin yok bebiş kilosu iyi, annem yanımda vs ama Pazar ben de oturdum başka sebeplerle ağladım mesela
Öyle yaptım ben de kuzu biraz kafam dağıldı. İnşallah senin yarınki randevun çok güzel geçerGeçen gün odasını yerleştirmem gerekiyor demiştin belki o da kafanı kurcalıyordur kuzum yapılacak bir şeyler olduğunda benim modumu çok etkiliyor
İnşallah kuzucumm. Bebişlerin gayet büyüyorlar annesi onlara çok iyi bakıyorsuunnn için ferah olsun, erken doğum olma ihtimali seni geriyordur ama çok şükür sıkıntısız geçiyor hamileliğin en az 37-38leri göreceğiz hep birlikteÖyle yaptım ben de kuzu biraz kafam dağıldı. İnşallah senin yarınki randevun çok güzel geçer
Aaa anladım canım bede 4 gün çalışıp 3 gün izin kullanırım diye düşünüyordum ama senin dediğin de mantıklıymışEvet evet ücretli bitince yillik izinlerini de kullandiktan sonra sut iznini toplayip kullanabiliyosun. Gunde 1,5 saatten bebek 1 yasina gelene kadarki calisma suresiyle hesaplayip iste toplam kac gun ediyosa topluca kullanabiliyosun
Arkadaşım öyle yapmış canımBütün muayeneleri özelde olduktan sonra devlette doğum yapsam nolur acababı sorun olurmu özel hastane haberleri yüzünden güvenim yok devlettede yabancı gibi olurum diye korkuyorum yoksa doğum ücreti burada bahsedilen fiyatlardan uygun ilçe olduğu için
Aşko kendini erken doğuma şartlama yaYa aslında doktor iyi dedi ama işte erken doğum ihtimali olduğu için ben hızlı kilo alsınlar istiyorum galiba.
Umarım erken saate almışsındır randevuyuİnşallah kuzucumm. Bebişlerin gayet büyüyorlar annesi onlara çok iyi bakıyorsuunnn için ferah olsun, erken doğum olma ihtimali seni geriyordur ama çok şükür sıkıntısız geçiyor hamileliğin en az 37-38leri göreceğiz hep birlikte
sanada inşallah doktorun yarın hayırlı haberler verir canım, çok geçmiş olsun, ilaçla düzelebilen bir şey olsunKızlar herkese merhaba 32+3 ten bildiriyorum benim için 31 ve 32.haftalar çok zorlu geçti ve geçiyo yine tansiyon etkilemeye başladı hele son 2 gündür şimdi sağlık ocağından geliyorum dayanamadım çok kötü oldum
12 den sonra başlar mı acaba ona göre uyuyacağımBebeklerde geçerlimi bilmiyorum kıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?