- 15 Ağustos 2024
- 1.732
- 3.029
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.341
Biraz minyon kuzum ama doktor kontrollerinde normal sınırlarda şükürMinyon mu acaba
Tasma takacamBen özenirdim kınama amanana baba rahat ediyor işte öbür türlü bebek gördüğü her şeye saldırıyor çok zor ya avmde çok çılgın zamanlarım oldu
Ben de ben deİnşallah canım ben her zaman varım
Herkes birinin olmasını bekliyor ahhahahaCanım ol dediii. Ol dedi de kimse olmuyor benimde cesaretimi kırdı bu hatunlar
Aynen tdap oldum ikinci doz td de olcam. Once grip aşısı sonra td yi ol dedi doktorum.
Bakalım kim yürekli çıkacakHerkes birinin olmasını bekliyor ahhahaha
Aşırı mantıklı bir buluşTasma takacam
Kanka insallah bu bebis 6 yasina kadar biner o zamanBenim oğlan yürümeye başladıktan sonra bebek arabasını komple bıraktı özgür gezmek varken orda durur mu
10 aylıkken bebek arabası depoya inmişti . 5 6 yaşına kadar bebek arabasında uyuyan oturan çocukları gördükçe özenirdim ben çılgın gibi cocuğun peşinde koşayım onlar uslu uslu dursunçok hasetlik yapmıştım bi zamanlar
Geçmişi bırakalım geleceğe bakalımNe olayıben ev taşırken kaçırdım hep. Aman ağzımızın tadı bozulmasın
Evetttt, kısmetAy biliyor musun dün aklıma geldi dedim vesile oldu şimdi kestane sürekli yazıyor, ne güzel oldu
Bak şekilli şukullu birdeAşırı mantıklı bir buluş
Senin gribin iyileşti mi peki canım ? Ben birkaç sene önce yaptırmıştım ama hastayken yapmıyorlardı. Aşıdan sonra hafif grip semptomları yaşamıştım başka bir zorluğu yoktuCanım ol dediii. Ol dedi de kimse olmuyor benimde cesaretimi kırdı bu hatunlar
Aynen tdap oldum ikinci doz td de olcam. Once grip aşısı sonra td yi ol dedi doktorum.
Bizim velilerin okula bir gelisi var tam hayalindeki gibiKanka insallah bu bebis 6 yasina kadar biner o zaman
Seninkide pek özgürmüşvalla cocuk olsam boyum sigdikca sürün beni köleler der inmezdim o arabadan
Kesinlikle, bu kadar aktif yazacağımı tahmin etmezdimÇıkış o çıkış bir dahada giremedin geribağımlılık yapıyor kanka bura
İnan bunada bağlatmazdı kendini bizimki zaten bence bağlatan çocuk ana babasının elinide tutarAşırı mantıklı bir buluş
Bende aynı şeyi düşünüyorumKesinlikle, bu kadar aktif yazacağımı tahmin etmezdimAma cidden grup çok iyi, kaliteli maşallahhhhh
Güle güle kullansın minikolarrr
O ben olabilir miyimBizim velilerin okula bir gelisi var tam hayalindeki gibiama bir arabada min 3 bebek
HhaaahahaBizim velilerin okula bir gelisi var tam hayalindeki gibiama bir arabada min 3 bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?