- 17 Nisan 2019
- 3.346
- 3.827
- 133
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.301
İnşallah ya o günleri görelim sağlıklaAy o gün geldiğinde foto çekip kolajlar atarız buraya
Kanka sanmam yaa 24 ay cocuk o daracik seyin icinde töbe durmazAşko benim aldığım puset 24 ay diyor ama bana içinin darlığı pek inandırıcı gelmediesnemiyorsa
O yanlış anlama vesilesiyle gruba yazmaya başladımHala ara ara aklıma geliryanlış anladı hanımefendi derdim kimseye neden az kilo aldın ya da neden çok demek değildi sonuçta bana ne açıklama da yaptım ısrarla ama sağlık olsun kötü bir anıydı belki
Birde ben bunun üstüne gidip portbebe aldımKanka sanmam yaa 24 ay cocuk o daracik seyin icinde töbe durmazbence max 5 ay. Sonra hem sığma sorunu olur hem hareketlenir oraya sabitlenmek istemez.
Bir arkadaşım bebegi 4.5 aylikken sattı puseti falanasla durmuyor diye.
Yok yok olmuyor yazı göremeyiz pusetleAşko benim aldığım puset 24 ay diyor ama bana içinin darlığı pek inandırıcı gelmediesnemiyorsa
Benim en son 24. Haftada 770 gr dı boyunu söylemedi sormayı da unuttum. 2 gün önce gittiğim doktor zaten devlette olduğu için ne kilo ne boy söylemedi ölçümleri yaptı normal dedi ama bebiş ters duruyor maalesef. 27+1 çıkması gerekirken 28+2 çıktı haftasını yakaladı sanırımBen 5 hafta önce gittim ama arada detaylı için gitmiştim, perinatologa kendi doktorum gelmene gerek yok dosyayı bana telefondan gönder dedi diye direkt telefondan attımyarın gideceğim inşallah doktorum müsaitse, en son 22. Hafta da 596 gr, 30 cm di, şimdi çok merak ediyorum, senin ne kadardı
Kanka ben bir olay daha çıkarayım bakalım başka sadece okuyup yazmayan takip eden var mıO yanlış anlama vesilesiyle gruba yazmaya başladımHaksızlığa hiç gelemem, hele ki mesleğinle ilgili yorumlarda sen birkaç mesajı görmezden gelecek erdemli davranışı gösterince hiç dayanamadım
Senin saclarini yolarim bide dalga geçiyorBir sonrakine bırakırsın bir dahakindede
Bu ara tatlıya dadandım ona dikkat etmem lazımdaha fazla almazsın canım korkma sen normal düzeyde yiyeceklerini ye
Oyyy bu ne yaa AllahımmmGünaydın teyzeleroğlumun kotuna bakar mısınız 1 karış ya 1 şaka gibi ve bu 4-6 ay
Aldım desem görmezsin haaaSenin saclarini yolarim bide dalga geçiyor
Hep beraber pazartesi aşı olmaya gidelim haydin
Haydi kızlar okula kampanyasi vardi ya bir zamanlar, haydi kızlar aşıya kampanyası baslatcam bende
Birde ben bunun üstüne gidip portbebe aldım
Git kız bir şey olmuyor. Kolda biraz ağrı yaptı benim biraz da halsizlik o kadarcıkkHep sizin yüzünüzden bugun aşı olmaya gitmedimbeni etkileyen bütün hatunlar mutlu musunuzzzz
Pazartesine bıraktım. Napıcam şaşırdım ya uffff
Yazın bebek arabasına lazım demi çok doğru dedin canımCanım yazın bizim yavrular pusete sığmaz sanki yaa. Yazlik almana gerek var mi ki
BendeBu ara tatlıya dadandım ona dikkat etmem lazım
Kanka o grip aşısından bahsediyor, daha td olmayanlar varGit kız bir şey olmuyor. Kolda biraz ağrı yaptı benim biraz da halsizlik o kadarcıkk
Bende de çok şişkinlik var ama kahvaltılık çikolataya sardım bu ara kaşık kaşık yiyesim geliyorBendeakşamları karnım şiş ama tatlı şeyler çekiyor canım
Ay grip aşısı muhabbetini kaçırdım. Onu kimler yaptırdıKanka o grip aşısından bahsediyor, daha td olmayanlar var
Bana çekerse dururçocuğun put gibi yatip duracagina olan inancın gözlerimi yasartti
Kuzu grip aşısı yaa. Tetanozu oldum zatenGit kız bir şey olmuyor. Kolda biraz ağrı yaptı benim biraz da halsizlik o kadarcıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?