Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Aşko benim aldığım puset 24 ay diyor ama bana içinin darlığı pek inandırıcı gelmedi esnemiyorsa
Kanka sanmam yaa 24 ay cocuk o daracik seyin icinde töbe durmaz bence max 5 ay. Sonra hem sığma sorunu olur hem hareketlenir oraya sabitlenmek istemez.
Bir arkadaşım bebegi 4.5 aylikken sattı puseti falan asla durmuyor diye.

O yanlış anlama vesilesiyle gruba yazmaya başladım Haksızlığa hiç gelemem, hele ki mesleğinle ilgili yorumlarda sen birkaç mesajı görmezden gelecek erdemli davranışı gösterince hiç dayanamadım

Kanka sanmam yaa 24 ay cocuk o daracik seyin icinde töbe durmaz bence max 5 ay. Sonra hem sığma sorunu olur hem hareketlenir oraya sabitlenmek istemez.
Bir arkadaşım bebegi 4.5 aylikken sattı puseti falan asla durmuyor diye.
Birde ben bunun üstüne gidip portbebe aldım

Benim en son 24. Haftada 770 gr dı boyunu söylemedi sormayı da unuttum. 2 gün önce gittiğim doktor zaten devlette olduğu için ne kilo ne boy söylemedi ölçümleri yaptı normal dedi ama bebiş ters duruyor maalesef. 27+1 çıkması gerekirken 28+2 çıktı haftasını yakaladı sanırım

O yanlış anlama vesilesiyle gruba yazmaya başladım Haksızlığa hiç gelemem, hele ki mesleğinle ilgili yorumlarda sen birkaç mesajı görmezden gelecek erdemli davranışı gösterince hiç dayanamadım
Kanka ben bir olay daha çıkarayım bakalım başka sadece okuyup yazmayan takip eden var mı çıkacak mı ortaya

Hep sizin yüzünüzden bugun aşı olmaya gitmedim beni etkileyen bütün hatunlar mutlu musunuzzzz

Pazartesine bıraktım. Napıcam şaşırdım ya uffff
Git kız bir şey olmuyor. Kolda biraz ağrı yaptı benim biraz da halsizlik o kadarcıkk

Git kız bir şey olmuyor. Kolda biraz ağrı yaptı benim biraz da halsizlik o kadarcıkk
Kuzu grip aşısı yaa. Tetanozu oldum zaten
Grip aşısı olacaktim bugün güya. Benim kafami karıştırdı burdaki bağzı gadınlar. Bende olmadım. Pazartesine bıraktım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…