Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
çocuğun put gibi yatip duracagina olan inancın gözlerimi yasartti
Benim oğlan yürümeye başladıktan sonra bebek arabasını komple bıraktı özgür gezmek varken orda durur mu
10 aylıkken bebek arabası depoya inmişti . 5 6 yaşına kadar bebek arabasında uyuyan oturan çocukları gördükçe özenirdim ben çılgın gibi cocuğun peşinde koşayım onlar uslu uslu dursun çok hasetlik yapmıştım bi zamanlar

Kanka ben bir olay daha çıkarayım bakalım başka sadece okuyup yazmayan takip eden var mı çıkacak mı ortaya
Aynenn oyy ya aylarca hergün her saat okuyup yazmayıp, ogün o diyaloğu an be an takip edip, nasıl böyle bişey yazabilir diye gruba yazmam Eşim akşamında şok oldu beni gruba yazarken görünce, oo hayalet moddan çıkmışsın dedi

Kanka bende onları görünce sinir oluyorum yanlış anlama boyu benim kadar ama bebek arabasında, hiç hoş görüntü değil

O yanlış anlama vesilesiyle gruba yazmaya başladım Haksızlığa hiç gelemem, hele ki mesleğinle ilgili yorumlarda sen birkaç mesajı görmezden gelecek erdemli davranışı gösterince hiç dayanamadım
Ay biliyor musun dün aklıma geldi dedim vesile oldu şimdi kestane sürekli yazıyor, ne güzel oldu

Canım bu beşikten almayi düşünüyorum bende çok tatlı duruyorlar ya
Eger caymazsam tabi
Çok güzel kuzum evet bende hep bundan istedim aldım. Bide örgülü korumalık alıcam örtüsüyle falan daha güzel duracak. 10.000 liraya aldım ben. Bu arada dolap kapağı hakkında ne dersin ? Sade mi seçeyim

Çıkış o çıkış bir dahada giremedin geri bağımlılık yapıyor kanka bura

Dr ol dediyse yaptır bence. Tetanoz dediğin tdap mı
Canım ol dediii. Ol dedi de kimse olmuyor benimde cesaretimi kırdı bu hatunlar
Aynen tdap oldum ikinci doz td de olcam. Once grip aşısı sonra td yi ol dedi doktorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…