- 4 Ekim 2024
- 3.333
- 1.637
- 48
- 28
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.321
Ne olayıKanka ben bir olay daha çıkarayım bakalım başka sadece okuyup yazmayan takip eden var mıçıkacak mı ortaya
Aynısının fiyonksuzu var ben onu alıyorum sizin kız ya fiyonk gidiyor da bizim oğluşlara fiyonksuzuFavladım kankafiyonk çok batarsa sökeriz
KimselerAy grip aşısı muhabbetini kaçırdım. Onu kimler yaptırdı
Dr ol dediyse yaptır bence. Tetanoz dediğin tdap mıKuzu grip aşısı yaa. Tetanozu oldum zaten
Grip aşısı olacaktim bugün güya. Benim kafami karıştırdı burdaki bağzı gadınlar. Bende olmadım. Pazartesine bıraktım artık.
Benim oğlan yürümeye başladıktan sonra bebek arabasını komple bıraktı özgür gezmek varken orda durur muçocuğun put gibi yatip duracagina olan inancın gözlerimi yasartti
Bazı densizlerKuzu grip aşısı yaa. Tetanozu oldum zaten
Grip aşısı olacaktim bugün güya. Benim kafami karıştırdı burdaki bağzı gadınlar. Bende olmadım. Pazartesine bıraktım artık.
AynennKanka ben bir olay daha çıkarayım bakalım başka sadece okuyup yazmayan takip eden var mıçıkacak mı ortaya
Kuzu arkadaşımın kızı 1 yaşında hala pusette hahahaCanım yazın bizim yavrular pusete sığmaz sanki yaa. Yazlik almana gerek var mi ki
Kimselersadece konuşulyor
Uff şu yazarken saniye beklemek sinirimi bozuyor
Aynen canım. Ama bebek arabasina da pek ihtiyac olmaz böyle birseye. Etrafi izlemek ister. Simdi puset icin aldigin yeter isteYazın bebek arabasına lazım demi çok doğru dedin canım
Kanka bende onları görünce sinir oluyorum yanlış anlamaBenim oğlan yürümeye başladıktan sonra bebek arabasını komple bıraktı özgür gezmek varken orda durur mu
10 aylıkken bebek arabası depoya inmişti . 5 6 yaşına kadar bebek arabasında uyuyan oturan çocukları gördükçe özenirdim ben çılgın gibi cocuğun peşinde koşayım onlar uslu uslu dursunçok hasetlik yapmıştım bi zamanlar
Minyon mu acabaKuzu arkadaşımın kızı 1 yaşında hala pusette hahaha
Ay biliyor musun dün aklıma geldi dedim vesile oldu şimdi kestane sürekli yazıyor, ne güzel olduO yanlış anlama vesilesiyle gruba yazmaya başladımHaksızlığa hiç gelemem, hele ki mesleğinle ilgili yorumlarda sen birkaç mesajı görmezden gelecek erdemli davranışı gösterince hiç dayanamadım
Maşallah kızKuzu arkadaşımın kızı 1 yaşında hala pusette hahaha
Çok güzel kuzum evet bende hep bundan istedim aldım. Bide örgülü korumalık alıcam örtüsüyle falan daha güzel duracak. 10.000 liraya aldım ben. Bu arada dolap kapağı hakkında ne dersin ? Sade mi seçeyimCanım bu beşikten almayi düşünüyorum bendeçok tatlı duruyorlar ya
Eger caymazsam tabi
Ben özenirdim kınama amanKanka bende onları görünce sinir oluyorum yanlış anlamaboyu benim kadar ama bebek arabasında, hiç hoş görüntü değil
Bu kız yaşama hevesimi arttırıyorKuzu arkadaşımın kızı 1 yaşında hala pusette hahaha
Çıkış o çıkış bir dahada giremedin geriAynennoyy ya aylarca hergün her saat okuyup yazmayıp, ogün o diyaloğu an be an takip edip, nasıl böyle bişey yazabilir diye gruba yazmam Eşim akşamında şok oldu beni gruba yazarken görünce, oo hayalet moddan çıkmışsın dedi
Evet evetAy biliyor musun dün aklıma geldi dedim vesile oldu şimdi kestane sürekli yazıyor, ne güzel oldu
Canım ol dediii. Ol dedi de kimse olmuyor benimde cesaretimi kırdı bu hatunlarDr ol dediyse yaptır bence. Tetanoz dediğin tdap mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?