Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Ahahhahaa öyle valla. Benim çevremde de çok var öyle, asla kınamıyorum her çocuk ve her aile dinamiği farklı ama mesela çocuk cinsel organını ulu orta açıyor kızınca herkes gülüyor falan anlatıyorum ama kime

Emzirme atleti giyince uç belli eder mi acaba
Kuzum çok rahatsız olursan göğüs ucu pedleri var onlardan kullan. Bir de bak ben şunu aldım gebelik sürecinde şimdi başka sütyen takamıyorum yumuşacık ve pedli hem yarım atlet gibi. Bir arkadaşım da bunun içindeki pedi çıkarıyor sadece onu koyuyor uç belli olmasın diye

Kız cocugu yapsa ayy ayıp diye herkes müdahale eder. Erkektir kesin o çocuk. Göster pipini mantığı tüm insanlığın heryerine kazınmış...

Rahat duruyor gerçekten. Sütyende de rahatlığa alışınca normalini hiç kullanamamaya başlıyorsun resmen

Kız cocugu yapsa ayy ayıp diye herkes müdahale eder. Erkektir kesin o çocuk. Göster pipini mantığı tüm insanlığın heryerine kazınmış...
Maalesef öyle geçen bir erkek arkadaşım da dedi ki sünnet düğünü ne zaman yapıyoruz yeğenime falan. Dedim kızım olunca regl partisi yapacaksan okey onu da yap. Bilmiyorum ya yapana saygım var ama benim aklım almıyor. Bunlar işte hep o göster amcana pipininin eseri

Valla doğru söylüyor galiba ben daha öncede yazmıştım erkeklerin yaramaz olduğu zaman erkek,kızların yaramaz olduğu dönemde kızım olacak

Yaaa kız torun hasretii sizdeki de hee Zaten o hisler, hurafeler komedi. Oyy ama cidden farketmez yaa yerim onları ben ilk bebitolarımız zaten Bizde de hurafelerle, hisleriyle kesin erkek diyodu herkes, şoka uğradılar ama pozitif yönde bir şok. Bense transfer oldum geldik eve dedim bu kız gerçekten analık hisleri önemli

Maşallah kız benim hic etrafimda 6 ay bile yatan olmadı hatta herkes bana travel alma diyip dueuyor bu yüzden
Ya travel ın popo yeri diğerlerine göre öyle dar ki oturmayan bebelere ben hak veriyorum 10 aylıkken satıp kurtulmıştum çocuk kabin boyda oturmaya başlamıştı uyuyordu falan biz eşimle şok oluyorduk

ağabisi öğretir ona
O sırada 9 yaşına girmek üzere olan oğlumun hala uyku problemi var o kadar uykudan nefret eden bir çocuk ki anlatamam size bebekken ne ise o uykuyu hala sevmiyor.yatıyoruz içeriden odasından sesleniyor bize uyumadım..uyumadım..( bi ara bi sessizlik oluyor heh uyudu diyorum) hala uyumadım... resmen psikolojimizle oynuyor

Aşkım sen avrupada nerdeydin? Orda nasıl hastane dr durumları iyimi bilgilimi?
Almanyadayim, geleli tam iki sene oldu. Eşim de yabancı, tam gurbet ellerdeyim. Ben de her şeyi yeni yeni deneyimliyorum
Hastane sistemini beğendim, ilgililer. Takip ediyorlar sık sık. Özel hastane gibi sayilir, sigorta karşılıyor. Ne yiyeceğimi soruyorlar her gün falan ama öğlen sıcak yemek geliyor. Sabah ve akşam aynı şey geliyor. ekmek ve peynir tarzında. O kısmı biraz ilginç. Bi de refakatçi kalamiyor

Normalde kadın doğumcu seçiyorsun o takip ediyor seni 4 haftalık aralıklarla.ordan farklı olarak gördüklerim burda 3 ultrason hakkın oluyor. Ayrıca istersen ücret ödüyorsun. İlk 3 ay hep vajinal muayene oldu ve bebeğe ordan baktık. 2, kere de detaylı ultrason için prenatal merkeze sevk verdi doktor orada detaylı incelendi. Renkli ve detaylı görüp fotolarını alabildim. Aşı yapılmadı, doktor sormadı da bana herhangi bir şey . Her seferinde idrar bakiliyor. Annelik pasaportuna tüm detaylar kaydediliyor onu hep yanımızda tasiyoruz.
Doğum için de istediğin hastaneyi, doğum evlerini ya da kendi evinde doğumdan birini tercih ediyorsun. Hastanede yapmayacaksan ebe oluyor, doktor olmuyor. Ben hastaneyi tercih edecegim

Ya travel ın popo yeri diğerlerine göre öyle dar ki oturmayan bebelere ben hak veriyorum 10 aylıkken satıp kurtulmıştum çocuk kabin boyda oturmaya başlamıştı uyuyordu falan biz eşimle şok oluyorduk
Ya bencede öyle ama cok minnak onlarin ici. Yavrum nasil rahat etsin bende anlıyorum durmak istemiyo olmalarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…