- 15 Ağustos 2024
- 1.723
- 3.015
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.401
Ahahhahaa öyle valla. Benim çevremde de çok var öyle, asla kınamıyorum her çocuk ve her aile dinamiği farklı ama mesela çocuk cinsel organını ulu orta açıyor kızınca herkes gülüyor falan anlatıyorum ama kimeBencede ya, birazda yetiştirme büyük konuşmak istemiyorum, ama canlı örnekleri var önümde, akraba adı vermiyim şimdi, bebek 2 yaşındayken her hareketine gülmüşler yanlış olduğunu öğretmemişler, 18 yaşına geldi artık anne babayı ciddiye bile almıyor, ama dayısından tırsıyor, neymiş fıtratı öyleymiş hadi ordan, fıtrat öyleyse dayıdan niye tırsıyor ondanda korkmaması lazım. Bana annemin bakışı yeterdi ya
Kuzum çok rahatsız olursan göğüs ucu pedleri var onlardan kullan. Bir de bak ben şunu aldım gebelik sürecinde şimdi başka sütyen takamıyorum yumuşacık ve pedli hem yarım atlet gibi. Bir arkadaşım da bunun içindeki pedi çıkarıyor sadece onu koyuyor uç belli olmasın diyeEmzirme atleti giyince uç belli eder mi acaba
Bakıyım ben de sağ ol kuzumKanka ben iki tane aldım yok gibi sanki o kadar güzel, içinde kap var uç belli olmasın diye, emzirme sütyeni zaten, ben 2 tane daha alırım, 5-6 tanede emzirme atleti alırım
Şu olur olmaz herAhahhahaa öyle valla. Benim çevremde de çok var öyle, asla kınamıyorum her çocuk ve her aile dinamiği farklı ama mesela çocuk cinsel organını ulu orta açıyor kızınca herkes gülüyor falan anlatıyorum ama kime
Kız cocugu yapsa ayy ayıp diye herkes müdahale eder. Erkektir kesin o çocuk. Göster pipini mantığı tüm insanlığın heryerine kazınmış...Ahahhahaa öyle valla. Benim çevremde de çok var öyle, asla kınamıyorum her çocuk ve her aile dinamiği farklı ama mesela çocuk cinsel organını ulu orta açıyor kızınca herkes gülüyor falan anlatıyorum ama kime
Rahat duruyor gerçekten. Sütyende de rahatlığa alışınca normalini hiç kullanamamaya başlıyorsun resmenKuzum çok rahatsız olursan göğüs ucu pedleri var onlardan kullan. Bir de bak ben şunu aldım gebelik sürecinde şimdi başka sütyen takamıyorum yumuşacık ve pedli hem yarım atlet gibi. Bir arkadaşım da bunun içindeki pedi çıkarıyor sadece onu koyuyor uç belli olmasın diye
Penti Ten Rengi Basic Kaplı Dikişsiz Balensiz Sütyen - Fiyatı, Yorumları
Penti Ten Rengi Basic Kaplı Dikişsiz Balensiz Sütyen yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bide erkek zaaafiiii olan bir kesimKız cocugu yapsa ayy ayıp diye herkes müdahale eder. Erkektir kesin o çocuk. Göster pipini mantığı tüm insanlığın heryerine kazınmış...
Maalesef öyleKız cocugu yapsa ayy ayıp diye herkes müdahale eder. Erkektir kesin o çocuk. Göster pipini mantığı tüm insanlığın heryerine kazınmış...
Memitolara özgürlükEder bence
Valla doğru söylüyor galiba ben daha öncede yazmıştım erkeklerin yaramaz olduğu zaman erkek,kızların yaramaz olduğu dönemde kızım olacakBir arkadaşım var samimi olmadığım biri cinsiyeti öğrenmiş kendi de hamile erkek o da. Beni gördü karşıdan koşarak geldi canımmm çok şanslıyız bu devirde kızlar sinsiiii cin gibi erkekten beter diye( o sırada son ana kadar doktora emin miyiz hocam diye soran ben)
Yaaa kız torun hasretii sizdeki de heeAhahahaha ay kahkaha attımbiz 3 kız kardeşiz 2 ablamın da çocukları erko o yüzden herkes benden kız bekliyordu, tüm hurafeler de kız diyordu ama yine erkek ilk bir şok yaşadım ama şimdi oğlum oğlum diye deliriyorum analiqiue
Ya travel ın popo yeri diğerlerine göre öyle dar ki oturmayan bebelere ben hak veriyorumMaşallah kızbenim hic etrafimda 6 ay bile yatan olmadı hatta herkes bana travel alma diyip dueuyor bu yüzden
Ay sormaaa. Ben anlamıyorum o kesimi zaten.Bide erkek zaaafiiii olan bir kesim
KatılıyorumMemitolara özgürlük
O sırada 9 yaşına girmek üzere olan oğlumun hala uyku problemi var o kadar uykudan nefret eden bir çocuk ki anlatamam size bebekken ne ise o uykuyu hala sevmiyor.yatıyoruz içeriden odasından sesleniyor bize uyumadım..uyumadım..( bi ara bi sessizlik oluyor heh uyudu diyorum) hala uyumadım... resmen psikolojimizle oynuyorağabisi öğretir ona
Almanyadayim, geleli tam iki sene oldu. Eşim de yabancı, tam gurbet ellerdeyim. Ben de her şeyi yeni yeni deneyimliyorumAşkım sen avrupada nerdeydin? Orda nasıl hastane dr durumları iyimi bilgilimi?
Kanka canlı örn ailede gelinim şu anAy sormaaa. Ben anlamıyorum o kesimi zaten.
Valla evladın kızı erkegi olmaz insan hamile oldugu an anlıyor bunu. Ama dedigin gibi errrrrkekciler var
Valla sürekli bana diyodu cinsiyetten emin miyiz daha nekadar emin olucaz dedim, bekliyo ki ben sorayım hocaya tekrar, sorar mıyım hiç, dedim hocam eşim size bişey soracakErtuğrul hocayi bunu derken hayal ettim de krize girdim
Ya bencede öyle ama cok minnak onlarin ici. Yavrum nasil rahat etsin bende anlıyorum durmak istemiyo olmalariniYa travel ın popo yeri diğerlerine göre öyle dar ki oturmayan bebelere ben hak veriyorum10 aylıkken satıp kurtulmıştum çocuk kabin boyda oturmaya başlamıştı uyuyordu falan biz eşimle şok oluyorduk
Kanka o zaman sen erkegi bulana kadar devamKanka canlı örn ailede gelinim şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?