- 23 Ekim 2024
- 5.781
- 9.328
- 113
- Konu Sahibi annabelica
-
- #40.221
Gece yemiyorum kankakız tost da mı yemiosun
aşkım alttan her zaman ağızdan daha faydalı, ağızdan aldığın zaman karaciğere yükleniyorsun, alttan aldığın zaman direk rahime işliyorTamam canım uyarılarını dikkate alacağım. Tuvalette yapıyorum işlemi oturarak. E sonra da odaya dönerken yürüyorum haliyle. Hemen düşmedi en az 20dk kaldı dediğin gibi, o sırada emilim olmuştur heralde. Ama sonra uyumuşum. Direkt çıktı belki de sonra.
Yattığım yerde mi yapsam ama odada da başkası var. Biraz daha derine itebilsem emildi dicem de içerde çözülen de dışarı çıktı çünkü yuzeydeydi diye düşünüyorum. Bugün akıntı oldu yine. Enfeksiyon belli ki devam ediyor. Öyle. Bir durumda oral Tablet verirler belki. O da daha yavaş etki eder muhtemelen
korkma kuzum az da olsa canın ceken şeyleri tadımlık ye çok yemesendeKeşke sağlıklı şeyler aşersem, umarım başıma iş açmaz bu aşerdiklerim, haftam az daha ilerlese daha iyi yiyeceğim de korkuyorum haftam erken diye
Bende yaz insanı değilim ya , bu havalar tam bana göreGünaydınnn kızlaarr iyi pazarlarr
@difembahyaasuuuduru68 kızlar canınız çekiyorsa yiyin cidden ya iştahsızlıkta kötü hamilelikte
sepide seninde yiyeceğin yarım tost şov yapma iş yerine göndermiş miş te allaaam
sirinm ben yazın doğmama rağmen hiç öyle yaz insanı değilim sıcak yerde yaşamayı da sevmiyorum o yüzden sen gir denize ben kazak ve polarlarımla mutluyum
Cherry Mom bugün nasıl oldun canım hala var mı halsizlik boğaz ağrısı
yiyelim demi kız bacım canını yerim senin icimizi rahatlattınGünaydınnn kızlaarr iyi pazarlarr
@difembahyaasuuuduru68 kızlar canınız çekiyorsa yiyin cidden ya iştahsızlıkta kötü hamilelikte
sepide seninde yiyeceğin yarım tost şov yapma iş yerine göndermiş miş te allaaam
sirinm ben yazın doğmama rağmen hiç öyle yaz insanı değilim sıcak yerde yaşamayı da sevmiyorum o yüzden sen gir denize ben kazak ve polarlarımla mutluyum
Cherry Mom bugün nasıl oldun canım hala var mı halsizlik boğaz ağrısı
gündüzleri ye amaa yane hatta neler yedin bütün gün liste yap akşam istiyorumGece yemiyorum kanka
aşkım alttan her zaman ağızdan daha faydalı, ağızdan aldığın zaman karaciğere yükleniyorsun, alttan aldığın zaman direk rahime işliyor
Öyledir muhtemelen fitil daha hızlı etki gösterir. Bakalım etkisini bekleyip gorcezGece yemiyorum kanka
aşkım alttan her zaman ağızdan daha faydalı, ağızdan aldığın zaman karaciğere yükleniyorsun, alttan aldığın zaman direk
Ben de halen 56, kiloyum. Bebek de 30.haftada 1500 ölçüldugu için daha yolu var. Sınırsız yiyorum istediğimi. tatlı hariciyiyelim demi kız bacım canını yerim senin icimizi rahatlattın
kız sen kac kiloydunda 56sınBen de halen 56, kiloyum. Bebek de 30.haftada 1500 ölçüldugu için daha yolu var. Sınırsız yiyorum istediğimi. tatlı harici
Hep 48dim ama hamilelige 50 ile başladım. İlk trimesterda yine 47-48,lere düştum. Nisan ortasi gibi ilk kontrole gittiğimde tarttilar 47 çıktım, deftere 45 yazdılar. Yok artık dedimkız sen kac kiloydunda 56sın
Ben bunu alacağım canım Elele Bonte 2 6in1 Lüks Anne Yanı Oyun Parkı Park Yatak Xl 70x120 Cm Kahverengi Yatak Hediye - Fiyatı, YorumlarıPark yatak tercih eden var mı acaba :)
Net ya biz kardeş olmalıydıkGünaydın kızlar musmustlu bir Pazar olsunbol bebiş tekmeli, ağrısız, sancısız, mide bulantısız, gribin covidin etkilemediği ve bol alışverişli
Ben de dün büsbüyük bii çılgınlık yaptım, ha doktora gitmişim he 30dk bebiş mağazasına dedim kitikate ve idilbaby nin karşılıklı olduğu bi yere gittim. Hastane çıkışlarını canlı görmek istedim bodyler, tek alt pantolon/pijama, çorap, ağız mendili, havlu aldım geldim minnoşuma 33 dk da Biraz belim ağrıdı, dinlenince geçti. Hep soft pembeye gidiyo elim biraz çeşitlendirmem lazim
Eki Görüntüle 3653816 Eki Görüntüle 3653817 @sirinm güzel memlekette yaşıyosunjz valla manzara harika, biz donuyoruzzz burada5.hastane çıkışını seçenlerdenim bende çok güzel
sepide göbüşte, bebişte, sende harika görünüyorsunuz maşallah. Başlamakta güzel doğuma kadar günde 30 dk ya çıkarsın
Pamlok akıllı insanın hali bir başka gerçekten aldıklarına iyice bakıp eksiklero alırsin canım eve geçince at bize de foto , bak kayınvalidesi almış ne güzel. Benle sirinm olsak niye bukadar çok almış, bıraksaydı ben alsaydım, hani benim de ilk çocuğum der dellenirdik
annabelica minnoşta iyileştiğine göre artık daha çok gelmelisin buraya
suuuduru68 canın istiyosa ye bence hiç sorun değil bu arada sen de çok fit görünüyosun, göbişinde çok tatlı maşallah sen hep siyah mı giyiniyosun?
mamavera yıllarca fitil kullandım canım dışarı çıkıyo o sorun değil, ağızdan alınanların yan etkisi çok tıbbi etkisi daha az oluyo oyüzden fitil tercih ediliyor. Sadece dikkat et fitil geri gelince çamaşırın ıslanıyosa sürekli değiştir, başka bir enfeksiyon mantara davetiye çıkarma, şifa olsun
Cherry Mom geçmiş olsun canımm, ilerlemeden toparlarsın inşallah
babylovee dün sen de pek yokmuşsun iyisin demi? Beyazyasemin odanız geldi mi
Covid olan arkadaşlar, şimdi degilde salgın dönemi ağır covid olan tanıdıklarım olmuştu, bebişe geçmez demişti doktorlar
Bebiş kilosu, kendi kilomuz, doğum şeklimiz hakkında çok yorum yapamıyorum ben. Kiloların ikisi de bence genetik yatkınlık, doğum şekliyse o an ki anlık sağlık durumumuzla direkt bağlantılı olucak. Inşallah herşey yolunda ve bebiş ve bizler için en iyisi olacak şekilde Allah tarafından hazırlanıyodur
boyun kac ki canım? çok iyisin benceHep 48dim ama hamilelige 50 ile başladım. İlk trimesterda yine 47-48,lere düştum. Nisan ortasi gibi ilk kontrole gittiğimde tarttilar 47 çıktım, deftere 45 yazdılar. Yok artık dedim45ken 56 oldum gozukuyor kayitlarda
Şimdi hastanede bol bol yatarken alırım Kilo
çok teşekkür ederim canım benimGünaydın kızlar musmustlu bir Pazar olsunbol bebiş tekmeli, ağrısız, sancısız, mide bulantısız, gribin covidin etkilemediği ve bol alışverişli
Ben de dün büsbüyük bii çılgınlık yaptım, ha doktora gitmişim he 30dk bebiş mağazasına dedim kitikate ve idilbaby nin karşılıklı olduğu bi yere gittim. Hastane çıkışlarını canlı görmek istedim bodyler, tek alt pantolon/pijama, çorap, ağız mendili, havlu aldım geldim minnoşuma 33 dk da Biraz belim ağrıdı, dinlenince geçti. Hep soft pembeye gidiyo elim biraz çeşitlendirmem lazim
Eki Görüntüle 3653816 Eki Görüntüle 3653817 @sirinm güzel memlekette yaşıyosunjz valla manzara harika, biz donuyoruzzz burada5.hastane çıkışını seçenlerdenim bende çok güzel
sepide göbüşte, bebişte, sende harika görünüyorsunuz maşallah. Başlamakta güzel doğuma kadar günde 30 dk ya çıkarsın
Pamlok akıllı insanın hali bir başka gerçekten aldıklarına iyice bakıp eksiklero alırsin canım eve geçince at bize de foto , bak kayınvalidesi almış ne güzel. Benle sirinm olsak niye bukadar çok almış, bıraksaydı ben alsaydım, hani benim de ilk çocuğum der dellenirdik
annabelica minnoşta iyileştiğine göre artık daha çok gelmelisin buraya
suuuduru68 canın istiyosa ye bence hiç sorun değil bu arada sen de çok fit görünüyosun, göbişinde çok tatlı maşallah sen hep siyah mı giyiniyosun?
mamavera yıllarca fitil kullandım canım dışarı çıkıyo o sorun değil, ağızdan alınanların yan etkisi çok tıbbi etkisi daha az oluyo oyüzden fitil tercih ediliyor. Sadece dikkat et fitil geri gelince çamaşırın ıslanıyosa sürekli değiştir, başka bir enfeksiyon mantara davetiye çıkarma, şifa olsun
Cherry Mom geçmiş olsun canımm, ilerlemeden toparlarsın inşallah
babylovee dün sen de pek yokmuşsun iyisin demi? Beyazyasemin odanız geldi mi
Covid olan arkadaşlar, şimdi degilde salgın dönemi ağır covid olan tanıdıklarım olmuştu, bebişe geçmez demişti doktorlar
Bebiş kilosu, kendi kilomuz, doğum şeklimiz hakkında çok yorum yapamıyorum ben. Kiloların ikisi de bence genetik yatkınlık, doğum şekliyse o an ki anlık sağlık durumumuzla direkt bağlantılı olucak. Inşallah herşey yolunda ve bebiş ve bizler için en iyisi olacak şekilde Allah tarafından hazırlanıyodur
Canlı canlı bebek mağazasına gitmek iyi geldi, yi hissettirdi canımmNet ya biz kardeş olmalıydıkşey derdim keşke bana da sorsaydı bizim bu başına buyrukluk
Şaka bir yana ben de artık üşüdüğüm zamanlar gelsin istiyorum inan deniz bile sıcak dahaeve geldik sıcaktan bunaldım yolda direkt klimayı açtım ekim oldu hala böyle, buranın da yazı pis işte.
Ayrıca aldıklarına bayıldım kuzum, sağlıcakla içinde göreceğimiz günler gelsin
Kaçırmışım kuzumm maviyiçok teşekkür ederim canım benim
bu soru nezaman gelir diye bekliodum
genelde evet siyah giyiniyorum hep ama mavili resimde atmıştım gecen kacırdınmı mı onu balım?
bu arada çok tatlı bunlar ne böyleee eridim
kız sende at birtane göbüşlü resim merak ettimKaçırmışım kuzumm maviyiyakışıyo siyah maşallah bazı insanlara. Ben buğday tenliyim kendime yakıştıramam pek. Günlük siyah kıyafetim hiç yok, elbiseler genelde özel günlerde
Hem hava almış oldun, çok sevindim senin adınaCanlı canlı bebek mağazasına gitmek iyi geldi, yi hissettirdi canımminternet seçimlerimde netleşti, iki mağazanın da hastane çıkışları hoşuma gitmedi
Evett baharın serin havaları da ayrı güzel oluyoo, ama geceleri çok soğuk bizim merkezi sistem açmaya başladılar akşamları petekleri
30 sonrası yaşadıkların normal bence bu arada, farkında değiliz ama yaklaştık bayağı bayağı
Bu neyğğğğGünaydın kızlar musmustlu bir Pazar olsunbol bebiş tekmeli, ağrısız, sancısız, mide bulantısız, gribin covidin etkilemediği ve bol alışverişli
Eki Görüntüle 3653816 Eki Görüntüle 3653817
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?