Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Aynen canım valla annen haklı. Iyi niyetlisi var kötü niyetlisi var. Herkesin ici kalbi temiz degil ki.. bide kucaktan kucaga vermek ayyy hayır kimse yapmasin bunu bence

Benimkiler de aynı çok şükür gelin diyoruz siz gelin ne fark edecek amaç görüşmek değil mi diyorlar

Uyyy maşallah hem de Kerem
Aaaa mevlutte takı mi oluyor dur hemen mevlüt hazırlığına başlıyorum
Valla insanların eve tek tek gelmesine uğraşmak istemedik böyle toplu bir şey yapalım çıksın aradan dedik yoksa gelenn giden bitmezdi bizde. Tabiki canım her gelen hediyesiyle geliyor para daha güzel

Valla insanların eve tek tek gelmesine uğraşmak istemedik böyle toplu bir şey yapalım çıksın aradan dedik yoksa gelenn giden bitmezdi bizde. Tabiki canım her gelen hediyesiyle geliyor para daha güzel
Hahahaha vallahi ilk kez duydum dur düşüneyim ben bunu bir

Kezban değil de yakın be
Ablamın kp 4 oğlu var, 3 oğlundan 5 erkek torun, yeğenim ilk kız gelecek aileye. Kp arıyor tonla dil döküyor annemi 5yaşında kaybettim onun adını koymak isterim sende istersen vs, o sırada ablamın aklından geçen doğudan ozamanların kadın isimleri ben napıcam diye panik atak geçirirken, adam Zeynep annemin adı diyince, ablam tabi babacım ne demek koyarım yanina da biz istediğimizi ekler koyarız demesi

Kız bilsem ki eve gelmeyecekler belki yine düşünülür ama yok be inanıyorum herkes eve gelecek, bu sebeple öyle de zahmet böyle de diyorum ama maşallah çok güzel olmuş

Hahahahahha ya sesli güldüm koydu mu cidden bu arada, kıyamam ya üzüldüm kız ablana

Kız bilsem ki eve gelmeyecekler belki yine düşünülür ama yok be inanıyorum herkes eve gelecek, bu sebeple öyle de zahmet böyle de diyorum ama maşallah çok güzel olmuş
Eve de kabul etmiyorum ben benim mood "görmemişin çocuğu olmuş" okuldakiler diyordu ki ara tatilde geliriz sana 2 ay geçmiş olur en azından diye. Sonra ben yanlarında böyle anlattıkça neyse yaz tatilinde gelelim en iyisi diyorlar

Ya şimdi kuzenlerim falan var, çok istiyorlar görmek, ilk torun bir de kimsenin bebesi yok, onlar gelecektir ama 40 gün kimseyi ben de asla almayacağım söyledim de bunu

Ya şimdi kuzenlerim falan var, çok istiyorlar görmek, ilk torun bir de kimsenin bebesi yok, onlar gelecektir ama 40 gün kimseyi ben de asla almayacağım söyledim de bunu
En güzeli kuzum, zaten kış vakti gerek yok
Şaka bir yana benim de gelmesine izin vereceğim () birkaç yakın arkadaşım, komşum ve akrabam var ama onlar da şerrimden kucaklarına falan almazlar ay dün bir video atmış arkadaşım bakın atıyorum panik atagim tuttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…