- 16 Eylül 2024
- 8.092
- 7.559
- 118
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.481
Aynen canım valla annen haklı. Iyi niyetlisi var kötü niyetlisi var. Herkesin ici kalbi temiz degil ki.. bide kucaktan kucaga vermek ayyy hayır kimse yapmasin bunu benceBen de böyle düşünüyorum canım, kendi annem de istemiyor, mevlitte çocuğu getiriyorsun, milletin kucağına veriyorsun, annem mikrop var etrafta, hiç öyle etkinlik yapmayalım diyor, nazardan da korkuyor annem, gerek yok diyor çocuğu ortalığa getirmeye, benim de işime geliyor
Bu arada erkek olsaydı sünnet düğünü de aşırı saçma bir olay, asla yaptırmayacaktık, eşim kesinlikle istemiyor
Benimkiler de aynı çok şükürEşimin ailesi il dışında, burada olsa onlar gelebilirlerdi, iyi ki değillerkendi ailem asla gelmez, eskiden gelinlik çok zormuş, annemle babam çok zorlanmış, çok yanlış buluyorlar gidilmesini, o yüzden ben zorla davet ediyorum, küsüyorum falan geliyorlar Eşimin ailesi de öyle yok düğündür, yok etkinliktir teklif etmezler zaten şükür
Tabi canım bu konuda arkasında durcam zaten soylediklerimin. Kimseyi evime toplayamam. Bide oyle zamanlarda en sevmedigim sey evin tüm odalarina giriyorlar ya... cinnetlik yaaa..Aynen öyle kanka bu kararın kesin olduğunu bildir, bir daha söylemezler zaten
Valla insanların eve tek tek gelmesine uğraşmak istemedik böyle toplu bir şey yapalım çıksın aradan dedik yoksa gelenn giden bitmezdi bizde. Tabiki canım her gelen hediyesiyle geliyor para daha güzelUyyy maşallah hem de Kerem
Aaaa mevlutte takı mi oluyor dur hemen mevlüt hazırlığına başlıyorum
Kız sülalesi evime gelse nazardan evim yıkılır aynı geceTabi canım bu konuda arkasında durcam zaten soylediklerimin. Kimseyi evime toplayamam. Bide oyle zamanlarda en sevmedigim sey evin tüm odalarina giriyorlar ya... cinnetlik yaaa..
Benimkiler de aynı çok şükürgelin diyoruz siz gelin ne fark edecek amaç görüşmek değil mi diyorlar
Hahahaha vallahi ilk kez duydumValla insanların eve tek tek gelmesine uğraşmak istemedik böyle toplu bir şey yapalım çıksın aradan dedik yoksa gelenn giden bitmezdi bizde. Tabiki canım her gelen hediyesiyle geliyor para daha güzel
Ablamın kp 4 oğlu var, 3 oğlundan 5 erkek torun, yeğenim ilk kız gelecek aileye. Kp arıyor tonla dil döküyor annemi 5yaşında kaybettim onun adını koymak isterim sende istersen vs, o sırada ablamın aklından geçen doğudan ozamanların kadın isimleri ben napıcam diye panik atak geçirirken, adam Zeynep annemin adı diyince, ablam tabi babacım ne demek koyarımKezban değil de yakın be
Valla insanların eve tek tek gelmesine uğraşmak istemedik böyle toplu bir şey yapalım çıksın aradan dedik yoksa gelenn giden bitmezdi bizde. Tabiki canım her gelen hediyesiyle geliyor para daha güzel
Hahahahahha ya sesli güldümAblamın kp 4 oğlu var, 3 oğlundan 5 erkek torun, yeğenim ilk kız gelecek aileye. Kp arıyor tonla dil döküyor annemi 5yaşında kaybettim onun adını koymak isterim sende istersen vs, o sırada ablamın aklından geçen doğudan ozamanların kadın isimleri ben napıcam diye panik atak geçirirken, adam Zeynep annemin adı diyince, ablam tabi babacım ne demek koyarımyanina da biz istediğimizi ekler koyarız demesi
“Aslında kötü fikir de değil sanki”Hahahaha vallahi ilk kez duydumdur düşüneyim ben bunu bir
Eve de kabul etmiyorum benKız bilsem ki eve gelmeyecekler belki yine düşünülür ama yok be inanıyorum herkes eve gelecek, bu sebeple öyle de zahmet böyle de diyorum ama maşallah çok güzel olmuş
Koydu koydu, sever kp sini, kv istese asla koymazdıHahahahahha ya sesli güldümkoydu mu cidden bu arada, kıyamam ya üzüldüm kız ablana
Kız git getirecekleri e-bebek beyaz zıbın“Aslında kötü fikir de değil sanki”
Eve de kabul etmiyorum benbenim mood "görmemişin çocuğu olmuş" okuldakiler diyordu ki ara tatilde geliriz sana 2 ay geçmiş olur en azından diye. Sonra ben yanlarında böyle anlattıkça neyse yaz tatilinde gelelim en iyisi diyorlar
Amaann ne anladim o zaman erkek dogurmanin ayrıcalığından bennÇöp almazlar anca laf
Oyy adıyla yaşasın canımKoydu koydu, sever kp sini, kv istese asla koymazdıZeynep Begüm prensesimizin adı. Bizim ailenin ilk torunu, ötekilerin tek kız torunu
Bazen başka ülkede olduğum için kendimi şanslı hissediyorumYa şimdi kuzenlerim falan var, çok istiyorlar görmek, ilk torun bir de kimsenin bebesi yok, onlar gelecektir ama 40 gün kimseyi ben de asla almayacağım söyledim de bunu
Sen aynı bensinOyy adıyla yaşasın canımZeynep ismi güzel bu arada ama ben kp kv falan istese gıcıklanıp koymazdım herhalde hahahaja
En güzeli kuzum, zaten kış vakti gerek yokYa şimdi kuzenlerim falan var, çok istiyorlar görmek, ilk torun bir de kimsenin bebesi yok, onlar gelecektir ama 40 gün kimseyi ben de asla almayacağım söyledim de bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?