Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Rabbim evlatlarımızı korusun kuzucum, dilerim çevremizdekiler de hareketleriyle bizi salon çizgimizden çıkarmaz

İnşallah ya. Bugün bebeği çok aşağıda hissetmem azaldı gibi, daha iyi hissediyorum. Yarınki sonuçlar iyi çıkacak bence
Öyle mi dersin? Salı gününden beri almadım. Bugün olmasa da yarın almam gerek. Her gün ctg yapılıyor jel sürülüyor. Terledim de yatmaktan. Alırsam çok kısa alayım diyorum. 5dkyi gecirmiyim

Yine olmadı tüh demiştir Allah akıl fikir versin cehalet işte öyle görmüşler bilmişler

Canım seni üzmek, kafanı bulandırmak istemiyorum ama her foto attığında içim gidiyor inşallah cam yaptırmaz diyorum. Bebişlerimiz hep bebek kalmayacak, bir sene iki sene sonra bu dolabı kullanmaya devam edeceksen biraz riskli. Eline gelen oyuncağı atacak, dolabı kendi açıp çat diye kapatacak. Sen artık onu tek bırakacaksın içerde yemeğini yaparken o oyun oynayacak vs. Bir kez daha düşün istedim

Offf sen beni trafikte ve okulda görme

Zaten canım mesleki deformasyon diyorum bu duruma, çünkü işim gereği sahada işçilerle çalıştığım için, delikanlı gibi olmak zorundayım ama ruhum ofisteki naçizane inceliğimde kalıyor, çift karakter işi bitirip eve dönerken ayarım kaçıyor işte

Sen de zaten ders saatinde çileden çıkınca, hiç çıkmadan eve dönüyorsundur ama çok kutsal gerçekten, öğretmenlik hiç bana göre değil maşallah diyorum yapabilene

Her mesleğin kendince zorluğu var eminim ben de senin yaptığın işi asla yapamazdım kuzum
Bir süre sonra tahammülümüz azalıyor maalesef

Gençliğinde de öyle miydi ve eşin titiz midir merak ettim canım, anne nasılsa çocuğa sirayet ediyor çünkü
Bence bu tez doğru benim eşim de tertipli düzenli, kayınvalidem de öyledir. Hatta diğer erkek kardeşi de böyle. Anneleri böyle yetiştirmiş çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…