- 15 Ağustos 2024
- 1.714
- 2.994
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.521
Rabbim evlatlarımızı korusun kuzucum, dilerim çevremizdekiler de hareketleriyle bizi salon çizgimizden çıkarmazAyy yok canım, o bab da demedim, biliyorum tabi, biz hastalıktan korkuyoruz çok haklıyız, kış ortası bebeğimiz oluyor, öpülmesine ben de karşıyım ama yanına getireceğim, kucağına vereceğim demek istedim, hiç aklıma bile gelmedi kız öyle anlayacağın
Yoksa ben de senin gibi düşünüyorum ve ayrıca nazara inanıyorum, evimde sürekli tütsü yakarım, her misafir sonrası da yakarım, evin enerjisi geri gelsin diye, nazar haktır çünkü arkadaşım
İnşallah ya. Bugün bebeği çok aşağıda hissetmem azaldı gibi, daha iyi hissediyorum. Yarınki sonuçlar iyi çıkacak benceIyi olacaksınız inşallah canımBu arada duş demişsin ama tabiki sen bilirsin ama bir iki gün daha almasan mı acaba? Ben normalde gün aşırı duş alan biriyimdir, serklaj sonrası haftada bir 10dk lık duşa çıkardım, korkuyo insan ister istemez.
Kanka bana yapmıyor kikendine onun temizliği
Terazi kanka dengesi yokO da doğru, kadın kendi kendini delirtiyor, Başak burcu mu acaba, ben başak burcuyum çok titizim ama bu ayrı bir boyut
Rabbim evlatlarımızı korusun kuzucum, dilerim çevremizdekiler de hareketleriyle bizi salon çizgimizden çıkarmaz
Offf sen beni trafikte ve okulda görmeAmin canım, tabi çileden çıkıp hanımefendiliğimi kaybettiğim zamanlar oluyor( İstanbul trafiği mesela)şahit olmalarını istemem
Yine olmadı tüh demiştirEltim 1 ay önce doğum yaptı, ilk çocukları, kv nin de ilk torunu ve cinsiyeti bize söylerken kız ama olsunnn demesiibizim kızı duyunca ne tepki verdi acaba korkudan bana da eşime de bişey diyemez de arkadan kesin demiştir bişey.
Canım seni üzmek, kafanı bulandırmak istemiyorum ama her foto attığında içim gidiyor inşallah cam yaptırmaz diyorum. Bebişlerimiz hep bebek kalmayacak, bir sene iki sene sonra bu dolabı kullanmaya devam edeceksen biraz riskli. Eline gelen oyuncağı atacak, dolabı kendi açıp çat diye kapatacak. Sen artık onu tek bırakacaksın içerde yemeğini yaparken o oyun oynayacak vs. Bir kez daha düşün istedimKızlar kızımın odasına aldığımız yatak bu. Dağınık biraz etraf kusura bakmayın.Şifonyer henüz almadık. Dolabı da marangoz yapıyor bugün kapak beğenmeye gideceğiz. Öneriniz var mı kapak için ?? Sade mi seçsem ? Bu fotodaki gibi camlı olacak kapak modeli de böyle mi seçeyim sizce farklı model öneriniz varsa atar mısınızEki Görüntüle 3652709
Hiç şirin değilsin anlaşılanOfff sen beni trafikte ve okulda görme
Anlık açtı beğenmeye başladı
Kanka titiz kelimesi eksik kalıyorTerazide titizdir ama
Hahahaha kızlar ismim Merve bu arada ya çok sır değil benim içinHiç şirin değilsin anlaşılanbu arada nickte şirinim mi yazıyor yoksa m başka bişey mi
Offf sen beni trafikte ve okulda görme
Her mesleğin kendince zorluğu var eminim ben de senin yaptığın işi asla yapamazdım kuzumZaten canım mesleki deformasyon diyorum bu duruma, çünkü işim gereği sahada işçilerle çalıştığım için, delikanlı gibi olmak zorundayım ama ruhum ofisteki naçizane inceliğimde kalıyor, çift karakter işi bitirip eve dönerken ayarım kaçıyor işte
Sen de zaten ders saatinde çileden çıkınca, hiç çıkmadan eve dönüyorsundur ama çok kutsal gerçekten, öğretmenlik hiç bana göre değil maşallah diyorum yapabilene
Ben zaten Biliyordum havası atayım mı şimdiHahahaha kızlar ismim Merve bu arada ya çok sır değil benim içinşirinm kızlık soyadım şirinli bir şeydi ondan hep nicklerim böyle
Kanka titiz kelimesi eksik kalıyorbanyoda fayansların arasını kulak çubuğuyla siliyor masumlar apartmanı
Hahahah evet sepide ve pamlok biliyorduBen zaten Biliyordum havası atayım mı şimdi
Bence bu tez doğruGençliğinde de öyle miydi ve eşin titiz midir merak ettim canım, anne nasılsa çocuğa sirayet ediyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?