Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    182
Ya şimdi kuzenlerim falan var, çok istiyorlar görmek, ilk torun bir de kimsenin bebesi yok, onlar gelecektir ama 40 gün kimseyi ben de asla almayacağım söyledim de bunu
Onlar gelsinler, sevincimizi paylaşsınlar ama havalar ısınsın, 40ları çıksın. Ben isterim sevdiğim insanların gelmesini ama kışın biraz bekliycekler

Doğuma hazırlanıyoruz sanırım benim bebiş ters pozisyonda ama döner heralde dimi daha erkendir belli bi haftadan sonra hareket alanları azaldığı için dönme ihtimalleri düşüyormuş
Evet canım rahim kendini hazırlıyor. Pozisyonlarla ilgili bilgim yok sanırım son haftalara kadar bile dönen oluyormuş. Benimki uzun zamandır kafası aşağıda. İçeride sürekli tam tur dönebiliyorlar mı hala bilmiyorum

Bana çok almışım gibi geliyor şu an 71.5 kiloyum. Maks 80 dedim kendime inşallah üstüne çıkmam son 12 haftaya 8.5 kilo hakkım kaldı yani
Ben de max 80 demiştim en başta, ama 85 e koşuyorum Ama senin daha 8.5 hakkın varmış, benim 3-4 kaldı

Sen aynı bensin kötü gelin mode on. Evlilik dönemi ne istedilerse, karışmaya çalıştılarsa gıcıklığına yapmadım kişiliğim gereği napimm. Yorum yapmasalar yaparım
Bu konuda çok şanslıyım ya, eşimin bir kere hayır demesi yeterli 2.kez açılmaz o konu, evin babası kocam gibi o yüzden yorulmadım bu tip konularda

Ya öpmesini düşünmek çok korkutucu cidden ama kucaklarına veririm ya, özellikle bir arkadaşım var çocuğu olmuyor kendi rızamla vereceğim, çünkü o çok hassas, herkes böyle çekiniyor yok göz eder yok bilmem ne psikolojisi çok üzülüyorum, oğlumu ilk kaybettiğimde böyle çok zorlanıyordum, arkadaşımın bebeği olmuştu, hiç kucağıma da almadım zaten öyle bir huyum da yok da ama işte alsan belki rahatsız olur, almasan yanlış mı anlar olayından dolayı çok bunalıyordum, şimdi aynısını ben yapmayacağım, çocukları çok seviyor, hemen vereceğim kucağına, sevsin diye Gönlü hoş olacaktır, sakınmadı benden onu diyecektir, gönlü yaralı insana çok iyi geliyor

Bne

Onlar gelsinler, sevincimizi paylaşsınlar ama havalar ısınsın, 40ları çıksın. Ben isterim sevdiğim insanların gelmesini ama kışın biraz bekliycekler

Evet canım kesinlikle ben de böyle düşünüyorum, amcamın eşi çok sever bebekleri, gelsin sevsin öpmezler zaten beni biliyorlar ama biraz büyüyünce gelsinler işte

Ay gözlerim doldu mesajına bu açıdan hiç düşünmedim çünkü bu konumda olan hep bendim yani Allah var kimse de sakınmadı yavrusunu benden
Ben göz, nazar diye düşünmedim aslında zaten bunu en ufak düşüneceğim insanı evime kabul etmem asla asla çok netim bu konuda. Tamamen bebeklerin öpülmesi çok yanlış diye dedim ay Rabbim hamilelerin duasını daha çok kabul edermiş, dilerim arkadaşının da kucağını doldurur

Evet canım kesinlikle ben de böyle düşünüyorum, amcamın eşi çok sever bebekleri, gelsin sevsin öpmezler zaten beni biliyorlar ama biraz büyüyünce gelsinler işte
Benim kv temizlik hastası ruh hastası gibi ağzının dişini çıkarıyor cifle yıkıyor, limon tuz kendisini öpersen sevmiyor kimseyi öpmeyide sevmiyor, onu alacam önüme geçen bana diyor çocuk öpülür mü nefret ederim diye kimseyede öptürmez

Yürü be Peri babaanne

Canım korkulacak bir şey yok, normal artık bu. Diyorum ya yavaş yavaş herkes aynı duyguyu yaşayacak ve korkup buraya gelecek Ben neredeyse 2 aydır yaşıyorum ama hala bazen tedirgin oluyorum yalan söylemeyim size böyle korkmayın derken Ama ben sürekli sürekli yaşıyorum, günde 3-5 değil.
Rahim kendini doğuma hazırlıyor. Eğer regl gibi ağrın yoksa, belden kasıklara gelen sancı yoksa, akıntın, sızıntın yoksa sıkıntı yok. Hissettiğim sadece kasılma sırasındaki o tuhaf sıkılaşma hissi. Onun da az da olsa ağrı gibi bir duygusu var da farklı işte yaşayınca anlıyorsun.

Bu konuda çok şanslıyım ya, eşimin bir kere hayır demesi yeterli 2.kez açılmaz o konu, evin babası kocam gibi o yüzden yorulmadım bu tip konularda
Bizde ki sorun zaten eşim. Ondan çok çekiniyolarz fikirlerini biliyolar. Ona soramadık sana soralım, ona söyleyemedik sana söyleyelim, o kesin hayır der belki sen ikna edersin çabalarına girdiler Beni tanıyınca oğulları daha iyi bir seçenek olarak geldi

Ayy yok canım, o bab da demedim, biliyorum tabi, biz hastalıktan korkuyoruz çok haklıyız, kış ortası bebeğimiz oluyor, öpülmesine ben de karşıyım ama yanına getireceğim, kucağına vereceğim demek istedim, hiç aklıma bile gelmedi kız öyle anlayacağın

Yoksa ben de senin gibi düşünüyorum ve ayrıca nazara inanıyorum, evimde sürekli tütsü yakarım, her misafir sonrası da yakarım, evin enerjisi geri gelsin diye, nazar haktır çünkü arkadaşım

Kız, ruh hastası gerçekten, Allah’ım sen bana sabır ver Sen iyi delirmiyorsun onunla Ruh sağlığına dikkat et gerçekten, bazen işe yarıyor ama işte böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…