- 1 Aralık 2022
- 2.819
- 4.350
- 63
- Konu Sahibi annabelica
-
- #39.501
Bazen başka ülkede olduğum için kendimi şanslı hissediyorum
AhhahahKız sülalesi evime gelse nazardan evim yıkılır aynı gece
Valla bunlara rağmen kızım da kızım diye dolanırlarSen aynı bensinkötü gelin mode on. Evlilik dönemi ne istedilerse, karışmaya çalıştılarsa gıcıklığına yapmadım kişiliğim gereği napimm. Yorum yapmasalar yaparım
Onlar gelsinler, sevincimizi paylaşsınlar ama havalar ısınsın, 40ları çıksın. Ben isterim sevdiğim insanların gelmesini ama kışın biraz bekliyceklerYa şimdi kuzenlerim falan var, çok istiyorlar görmek, ilk torun bir de kimsenin bebesi yok, onlar gelecektir ama 40 gün kimseyi ben de asla almayacağım söyledim de bunu
Evet canım rahim kendini hazırlıyor. Pozisyonlarla ilgili bilgim yok sanırım son haftalara kadar bile dönen oluyormuş. Benimki uzun zamandır kafası aşağıda. İçeride sürekli tam tur dönebiliyorlar mı hala bilmiyorumDoğuma hazırlanıyoruz sanırımbenim bebiş ters pozisyonda ama döner heralde dimi daha erkendir belli bi haftadan sonra hareket alanları azaldığı için dönme ihtimalleri düşüyormuş
Ben de max 80 demiştim en başta, ama 85 e koşuyorumBana çok almışım gibi geliyor şu an 71.5 kiloyum. Maks 80 dedim kendime inşallah üstüne çıkmamson 12 haftaya 8.5 kilo hakkım kaldı yani
Bu konuda çok şanslıyım ya, eşimin bir kere hayır demesi yeterli 2.kez açılmaz o konu, evin babası kocam gibiSen aynı bensinkötü gelin mode on. Evlilik dönemi ne istedilerse, karışmaya çalıştılarsa gıcıklığına yapmadım kişiliğim gereği napimm. Yorum yapmasalar yaparım
En güzeli kuzum, zaten kış vakti gerek yok
Şaka bir yana benim de gelmesine izin vereceğim () birkaç yakın arkadaşım, komşum ve akrabam var ama onlar da şerrimden kucaklarına falan almazlar ay dün bir video atmış arkadaşım bakın atıyorum panik atagim tuttu
Oyy sepide sesli güldümKız sülalesi evime gelse nazardan evim yıkılır aynı gece
BneEn güzeli kuzum, zaten kış vakti gerek yok
Şaka bir yana benim de gelmesine izin vereceğim () birkaç yakın arkadaşım, komşum ve akrabam var ama onlar da şerrimden kucaklarına falan almazlar ay dün bir video atmış arkadaşım bakın atıyorum panik atagim tuttu
Onlar gelsinler, sevincimizi paylaşsınlar ama havalar ısınsın, 40ları çıksın. Ben isterim sevdiğim insanların gelmesini ama kışın biraz bekliycekler
Ay gözlerim doldu mesajınaYa öpmesini düşünmek çok korkutucu cidden ama kucaklarına veririm ya, özellikle bir arkadaşım var çocuğu olmuyor kendi rızamla vereceğim, çünkü o çok hassas, herkes böyle çekiniyor yok göz eder yok bilmem ne psikolojisi çok üzülüyorum, oğlumu ilk kaybettiğimde böyle çok zorlanıyordum, arkadaşımın bebeği olmuştu, hiç kucağıma da almadım zaten öyle bir huyum da yok da ama işte alsan belki rahatsız olur, almasan yanlış mı anlar olayından dolayı çok bunalıyordum, şimdi aynısını ben yapmayacağım, çocukları çok seviyor, hemen vereceğim kucağına, sevsin diyeGönlü hoş olacaktır, sakınmadı benden onu diyecektir, gönlü yaralı insana çok iyi geliyor
Benim kv temizlik hastası ruh hastası gibiEvet canım kesinlikle ben de böyle düşünüyorum, amcamın eşi çok sever bebekleri, gelsin sevsinöpmezler zaten beni biliyorlar ama biraz büyüyünce gelsinler işte
Yürü be Peri babaanneBenim kv temizlik hastası ruh hastası gibiağzının dişini çıkarıyor cifle yıkıyor, limon tuz kendisini öpersen sevmiyor kimseyi öpmeyide sevmiyor, onu alacam önüme geçen bana diyor çocuk öpülür mü nefret ederim diye kimseyede öptürmez
Canım korkulacak bir şey yok, normal artık bu. Diyorum ya yavaş yavaş herkes aynı duyguyu yaşayacak ve korkup buraya gelecekMerhaba canım bu bende dün akşamdan başlayarak geceye kadar sürdü hiç böyle olmamıştım. Karnımın bir sağı, bir solu sertleşti ve uzun sürdü bu durum. Yani tam anlamıyla böyle rahatlayamadım sanki
Bu arada bunu hissettiğim gibi ayaklarımı uzatıp dinlenmeye geçtim.
Ya niye oluyor acaba? Bir de benim daha küçük 27+3 haftalık. İnternette korkutucu şeyler yazıyorDoktoruma sordum cevap alamadım henüz, senin doktor ne demişti?
Bizde ki sorun zaten eşim. Ondan çok çekiniyolarz fikirlerini biliyolar. Ona soramadık sana soralım, ona söyleyemedik sana söyleyelim, o kesin hayır der belki sen ikna edersin çabalarına girdilerBu konuda çok şanslıyım ya, eşimin bir kere hayır demesi yeterli 2.kez açılmaz o konu, evin babası kocam gibio yüzden yorulmadım bu tip konularda
Ay gözlerim doldu mesajınabu açıdan hiç düşünmedim çünkü bu konumda olan hep bendim yani Allah var kimse de sakınmadı yavrusunu benden
Ben göz, nazar diye düşünmedim aslında zaten bunu en ufak düşüneceğim insanı evime kabul etmem asla asla çok netim bu konuda. Tamamen bebeklerin öpülmesi çok yanlış diye dedimay Rabbim hamilelerin duasını daha çok kabul edermiş, dilerim arkadaşının da kucağını doldurur
Benim kv temizlik hastası ruh hastası gibiağzının dişini çıkarıyor cifle yıkıyor, limon tuz kendisini öpersen sevmiyor kimseyi öpmeyide sevmiyor, onu alacam önüme geçen bana diyor çocuk öpülür mü nefret ederim diye kimseyede öptürmez
Kanka bana yapmıyor kiKız, ruh hastası gerçekten, Allah’ım sen bana sabır verSen iyi delirmiyorsun onunla Ruh sağlığına dikkat et gerçekten, bazen işe yarıyor ama işte böyle şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?